#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇 آیا ۳۱۳ یار امام زمان (عج) از یک زمان هستند یا از زمانهای مختلف و ممکن است ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
39.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 فیلم #کارگاه_شرایط_علائم_ظهور 2
💠 جلسه 2️⃣ ( قسمت اول )
🔰بررسی علامات غیر حتمی ظهور
🎤 با تدریس استاد احسان عبادی از اساتید مهدویت کشور
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇
استاد در بخشی از زیارت ناحیه مقدس منظور از و آیات قرآن رو تحریف کرده چی هست؟؟
فَالْوَیْلُ لِلْعُصاةِ الْفُسّاقِ ،
اى واى براین سرکشان گناهکار!،
لَقَدْ قَتَلُوا بِقَتْلِکَ الاِْسْلامَ ،
چه اینکه با کُشتنِ تو اسلام را کُشتند،
وَ عَطَّلُوا الصَّلوةَ وَ الصِّیامَ ،
و نمازو روزه (خدا) را بدون یاور رها نمودند،
وَ نَقَضُوا السُّنَنَ وَ الاَْحْکامَ،
وسُنّتها و احکام (دین) را ازبین برده شکستند،
وَ هَدَمُوا قَواعِدَ الاْیمانِ،
و پایه هاىِ ایمان را منهدم نمودند،
وَ حَرَّفُوا ایاتِ الْقُرْءانِ ،
و آیاتِ قرآن را تحریف کرده،
وَ هَمْلَجُوا فِى الْبَغْىِ وَالْعُدْوانِ ،
در (وادىِ) جنایت و عداوت پیش تاختند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇
🔸اینجـا منظور از تحریف، تحریف معنویی هست یعنی آیات قرآن را تفسیر به رأی کردند. تحریف قرآن فقط به این معنی نیست. یکی تحریف لفظی داریم، یکی تحریف معنویی.
👈🏻تعریف لفظی؛ یعنی آیات را کم و زیاد کردند که شیعه اصلا چنین عقیده ای ندارد و قرآن همانی هست که بوده.
👈🏻اما تعریف معنویی چرا؛ ما
اعتقاد داریم دشمنان آمدند در تفاسیر عده ای از آیات، تفسیر به رأی کردند. یکسری احادیث جعلی در تفسیر برخی آیات وارد کردند این می شود تحریف معنوی. یعنی من از این آیه قرآن برداشت به رأی میکنم، تفسیر به رأی می کنم. این تحریفی که اینجا آورده، منظورش همین تفسیر به رأی و تحریف معنویی است.
#پرسش_پاسخ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: #استاد_احسان_عبادی
(👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 | نظر رهبری درباره شخصیت میرزا کوچک خان جنگلی
#میرزا_کوچک_خان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕إِذَا جَاءَ أَجَلُهُمْ لاَیستَأْخِرُونَ سَاعَةً وَلاَ یسْتَقْدِمُونَ
مهمترین اسراف،اسراف عمر است.
✍گویند مردی از گرسنگی رو به مرگ افتاده بود.
شیطان برای او غذایی آورد، به شرط آنکه ایمانش را به او بفروشد.
مرد پس از سیری از فروختن ایمان خود ابا کرد و گفت: آنچه در گرسنگی فروختم، موهوم و معدومی بیش نبود،
چرا که : «آدم گرسنه دین و ایمان ندارد.»
گرگ گرسنه چو یافت گوشت، نپرسد
کاین شتر صالح است یا خرِ دجال
🖌#اموالوحکمدهخدا
🎙#دکترقمشهای
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
غیبت دانشمندی به عیادت زاهدی رفت و از برخی دوستانش سخنی بر زبان آورد. عابد گفت: از عیادتت زیان بردی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خمول
خدا به یکی از انبیائش وحی کرد که: اگر میخواهی فردا مرا در حظیرةالقدس ببینی، پس در دنیا غریب و تنها و محزون و وحشت زده باش؛ چون پرنده ای که تنها بر زمینی خالی پرواز میکند و از میوه درختان میخورد و شبانه به لانه میرود و شب پناهش میدهد و این پرنده جز با من انس ندارد و از مردم وحشت میکند.
کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
صفحه
من نهج البلاغه میخوانم
https://eitaa.com/zandahlm1357
🌴#کلمات_قصار_نهج_البلاغه
🌹#حکمت_شماره_183
و قال عليهالسلام
مَا اخْتَلَفَتْ دَعْوَتَانِ إِلَّا كَانَتْ إِحْدَاهُمَا ضَلَالَةً.
امام عليه السلام فرمود:
هيچگاه دو دعوت متضاد وجود ندارد مگر اينكه يكى از آن دو
ضلالت و گمراهى است.
شرح و تفسير
ادّعاهاى متضاد
اميرمؤمنان على عليه السلام در اين كلمۀ حكمتآميز خود به مطلبى اشاره مىكند كه ظاهراً واضح است؛ ولى با نهايت تأسف براى گروهى كاملا پيچيده شده است.
مىفرمايد:«هيچ گاه دو دعوت مختلف و متضاد وجود ندارد مگر اينكه يكى از آن دو ضلالت و گمراهى است»؛ (مَا اخْتَلَفَتْ دَعْوَتَانِ إِلَّا كَانَتْ إِحْدَاهُمَا ضَلَالَةً) .
بعضى از شارحان نهجالبلاغه مانند ابن ابىالحديد چون اين جمله را بر خلاف عقيدۀ خود در تصويب در فروع دين دانستهاند (شرح معناى تصويب خواهد آمد) آن را به مسئلۀ اختلاف در عقايد دينى تفسير كرده و گفتهاند: دو عقيدۀ مختلف و متضاد دينى نمىتواند هر دو درست باشد؛ يكى از آن دو حق است و ديگرى باطل. در صورتى كه كلام امام عليه السلام عام است و هرگونه نظرات متضاد را شامل مىشود و گويا امام عليه السلام با اين گفتار حكيمانۀ خود مىخواهد عقيدۀ سخيف تصويب را ابطال كند.
توضيح اينكه گروهى از اهل سنت معتقدند مجتهدانى كه اختلاف در آراء دارند؛ يكى فلان كار را حرام مىداند و ديگرى واجب يا يكى حرام مىشمرد و ديگرى حلال همگى بر حقند و عقيدۀ همه حكم الهى است نه حكم ظاهرى بلكه حكم واقعى. اين عقيده بر اثر اختلاف آراء شديدى كه ميان فقهاى آنها واقع شد ظهور كرد و متأسفانه آنان هدايت امامان اهل بيت را در اين امور نپذيرفتند و به اين گونه خطاها گرفتار شدند.
از آن بدتر اينكه بعضى از آنها اختلاف در عقايد دينى اصول دين را هم هرچند متضاد باشد صحيح شمرده و حتى تصريح كردهاند كه قرآن هم مطالب متضاد و متناقضى گفته و همۀ آنها صحيح است. مرحوم علامۀ شوشترى از ابن قتيبة در كتاب مختلف الحديث نقل مىكند كه عبيد الله بن حسن، از متكلمان اهل سنت كه مدتى قاضى بصره بود نظر داشت كه قرآن دلالت بر اختلاف دارد؛ آن كس كه معتقد به آزادى اراده است صحيح مىگويد و مطابق بعضى از آيات قرآن است و آن كس كه معتقد به جبر است او هم صحيح مىگويد و موافق بعضى از آيات قرآن است، پس همۀ آنها درست مىگويند! روزى از او سؤال شد كه دربارۀ معتقدان به جبر و اختيار چه مىگويى؟ گفت: هر دو گروه صحيح مىگويند. گروهى خدا را بزرگ شمرده و گروهى او را منزه دانستهاند.(گروه اول اشاره به جبرىهاست كه همه چيز را فعل الله مىدانند و گروه دوم اشاره به اختيارىها كه مىگويند عدالت خدا ايجاب مىكند افراد را مجبور به كارى نسازد و بعد مؤاخذه كند).
نامبرده از اين هم فراتر رفته و مىگويد اگر كسى زناكار را مؤمن بداند صحيح گفته و اگر كافر بداند او هم صحيح گفته و سخنان ناموزون و ابلهانۀ ديگرى از اين قبيل. ١
بدين ترتيب او قرآن و اسلام را دينى غير منطقى و دور از عقل و خرد معرفى كرده كه هيچ عاقل آزادانديشى حاضر نمىشود آن را بپذيرد.
امامان اهل بيت عليهم السلام در بيانات مختلفى اينگونه عقايد خرافى را نفى مىكنند و اسلام را به شكل خردمندانه و مقبول عقلا كه هماهنگ با آيات عقلانى قرآن است معرفى مىنمايند. در خطبۀ هجدهم سخنان بسيار كوبنده و شفافى در نفى عقيدۀ تصويب در جلد اول از همين كتاب گذشت كه امام عليه السلام چگونه با بيان بسيار منطقى و روشنگر اينگونه عقايد را نفى و ابطال مىكند و ساحت اسلام و قرآن را مبرا مىشمرد. ساير امامان اهل بيت عليهم السلام نيز همين معنا را در سخنان نورانىاشان دنبال كرده و با صراحت گفتهاند: هميشه حق يكى است و آنچه در نقطۀ مقابل آن باشد باطل است و همه با هم بايد بكوشند و حق را پيدا كنند.
آرى اگر كسى تلاش و كوشش كافى براى رسيدن به حق چه در اصول دين و چه در فروع دين انجام دهد و راه خطا را بپيمايد در نزد خدا معذور خواهد بود. نه اينكه آنچه را به آن رسيده حق و عين واقعيت است، بلكه به مقتضاى «لا يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْساً إِلاّ وُسْعَها» ١ بيش از اين توان نداشته و تكليفى متوجه او نيست وگرنه حق باطل مىشود و نه باطل حق.
مصيبت بزرگ نسبت دادن تناقضگويى به قرآن مجيد است كه واقعاً گفتار بىشرمانهاى است و نمونۀ آن در كلام عبيدالله بن حسن متكلم گذشت. قرآن مجيد با صراحت مىفرمايد: «أَ فَلا يَتَدَبَّرُونَ الْقُرْآنَ وَ لَوْ كانَ مِنْ عِنْدِ غَيْرِ اللّهِ لَوَجَدُوا فِيهِ اخْتِلافاً كَثِيراً» ؛آيا دربارۀ قرآن نمىانديشيد اگر از سوى غير خدا بود اختلاف فراوانى در آن مىيافتيد».
اصولاً نبودن اختلاف در كتابى كه حدود بيست و سه سال از سوى خدا در مورد حوادث تلخ و شيرين و سخت و آسان نازل شده يكى از دلايل اعجاز قرآن است.
در جاى ديگر بعد از بيان احكام دهگانۀ معروف مىفرمايد: «وَ أَنَّ هذا صِراطِي مُسْتَقِيماً فَاتَّبِعُوهُ وَ لا تَتَّبِعُوا السُّبُلَ فَتَفَرَّقَ بِكُمْ عَنْ سَبِيلِهِ ذلِكُمْ وَصّاكُمْ بِهِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ» ؛اين راه مستقيم من است از آن پيروى كنيد و از راههاى پراكنده (و انحرافى) پيروى نكنيد كه شما را از راه او دور مىسازد؛ اي
ن چيزى است كه خداوند شما را به آن سفارش مىكند، تا پرهيزگارى پيشه كنيد». ١
در اين آيه راه خدا يكى معرفى شده و راههاى منحرف و بيگانه از خدا متعدد و پراكنده، زيرا صراط مستقيم به صورت مفرد و طرق انحرافى به شكل جمع آورده شده است.
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صفحه
گلدان من🌳🌳🌳🌳
با ما همراه باشید👇👇👇
.......:
@zandahlm1357
#کلومنیا
کلومنیا، آویز سبز و ارغوانی
گیاه کلومنیا از خانوادهٔ جسئه ریاسه است و بیش از صدگونه مختلف دارد که اغلب آنها زینتی و رونده هستند و در طبیعت بر روی تنه درختان جنگل میرویند.
این گیاه از گلهای بسیار زیبا و رنگارنگ سبدی است که شاخههای آویزان دارد و سطح برگها را پرز ارغوانی رنگ پوشانده است.
از گونههای مشهور آن میتوان به گلوریوزا (گلطلایی) و بنگالی اشاره کرد. نگهداری آن مشکل است. گلها در اواخر زمستان و اوایل بهار ظاهر میشوند. باید محیط اطراف گلدان و سطح برگها را روزی ۳ ـ ۴ مرتبه غبارپاشی کرد. در زمستان میزان آبیاری به حداقل میرسد. بیش از ۱۵ گونه زینتی آن در گل فروشها وجود دارد. طول شاخههای آن به ۵۰ تا ۶۰ سانتیمتر میرسد که باید پس از تمام شدن گل، آنها را قطع کرد تا سال بعد گیاه پرگل شود.
▪️ روش نگهداری
ـ درجه حرارت محیط اطراف این گیاه در زمستان نباید از ده درجه کمتر باشد و در تابستان باید در محل خنک نگهداری شود.
ـ محل پرنور ساختمان برای کلومنیا مناسب و تابش مستقیم آفتاب برای آن مضر است.
ـ در تمام مدت گلدهی باید خاک گلدان مرطوب باشد و در زمستان آبیاری به حداقل برسد.
باید از آب ولرم استفاده کرد و هر ماه دو مرتبه به جای آبیاری با محلول کود گوسفندی با آب، گلدان را آبیاری میکنند.
ـ هـوای اطــراف گلــدان و برگها را باید غبارپاشی کرد. بهتر است سعی شود با قرار دادن اسفنج مرطوب میزان رطوبت هوا افزایش یاید.
ـ تعویض گلدان هرچند سال یک مرتبه انجام میگیرد و خاک گلدان مخلوطی از خاک برگ، خاک سیاه و تورب و ماسه و مقداری زغال است.
ـ برای تکثیر این گیاه، قلمههای جوان ۷ تا ۸ سانتیمتری را که پس از اتمام گل از گیاه جدا میکنند، با استفاده از بیوروت در بستر گرم ماسه شسته میکارند.
https://eitaa.com/zandahlm1357
.......:
فصل دوازدهم: آداب داخل شدن به خانه و بیرون رفتن از آن
از حضرت رسول صلی الله علیه وآله وسلم منقول است: بعد از یک خواب اوّل شب از خانه بیرون مروید که خدا را خلقی چند هست که در این وقت پهن میشوند در زمین و آنچه میفرماید میکنند.
در حدیث صحیح از امام رضاعلیه السلام منقول است: چون از خانه بیرون روی بگو: «بِسْمِ اللَّهِ، آمَنْتُ بِاللَّهِ، تَوَکَّلْتُ عَلَی اللَّهِ، ما شاءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ اِلّا بِاللَّهِ»، که چون این را بگویی ملائکه به روی شیطان میزنند و او را از تو دور میکنند.
از حضرت رسول صلی الله علیه وآله وسلم منقول است: هرگاه کسی از خانه بیرون آید و بگوید: «بِسْمِ اللَّه، ملائکه به او میگویند: سلامت ماندی. پس چون بگوید: «لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ اِلّا بِاللَّه»، به او میگویند: کارهایت ساخته شد. پس چون بگوید: «تَوَکَّلْتُ عَلَی اللَّهِ»، ملائکه به او میگویند که از بلاها نگاه داشته شدی.
در حدیث معتبر از امام رضاعلیه السلام منقول است: چون پدرم از خانه بیرون میآمد، این دعا میخواند: «بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ خَرَجْتُ بِحَوْلِ اللَّهِ وَقُوَّتِهِ لا بِحَوْلی وَقُوَّتی بَلْ بِحَوْلِکَ وَقُوَّتِکَ یا رَبِّ مُتَعَرِّضاً لِرِزْقِکَ فَأْتِنی بِهِ فِی عافِیَةٍ».
در حدیث معتبر از امیر المؤمنین علیه السلام منقول است: چون کسی داخل خانه خود شود بر اهلش سلام کند و اگر اهلی نداشته باشد بگوید: «اَلسَّلامُ عَلَینا مِنْ رَبِّنا».
و چون داخل خانه شود سوره "قل هو اللَّه احد" بخواند که فقر و پریشانی را برطرف میکند و چون کسی خواهد پیِ حاجتی برود، بامداد روز پنج شنبه برود و آیات سوره "آل عمران" را که پیش گذشت، «اِنَّ فی خَلْقِ السَّمواتِ وَالْاَرْضِ»، تا «اِنَّکَ لا تُخْلِفُ الْمیعادِ» [آل عمران / آیه ۱۹۴-۱۹۰]. بخواند و آیة الکرسی و سوره "انا انزلناه" و سوره حمد بخواند.
در حدیث صحیح از حضرت صادق علیه السلام منقول است: چون از خانه بیرون روی بگو: «بِسْمِ اللَّهِ، تَوَکَّلْتُ عَلَی اللَّهِ، ما شاءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ اِلّا بِاللَّهِ، اَللَّهُمَّ اِنِّی اَسْألُکَ خَیْرَ ما خَرَجْتُ لَهُ وَاَعُوذُبِکَ مِنْ شَرّ ما خَرَجْتُ اِلَیْهِ اَللَّهُمَّ اَوْسِعَ عَلَیَّ مِنْ فَضْلِکَ وَاَتِمَّ عَلَیَّ نِعْمَتکَ وَاسْتَعْمِلْنی فی طاعَتِکَ وَاجْعَلْنی راغِباً فیما عِنْدَکَ وَتَوَفَّنی فی سَبیلِکَ وَعَلی مِلَّتِکَ وَمِلَّةِ رَسُولِکَ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ».
در حدیث دیگر از امام محمّد باقرعلیه السلام منقول است: هرکه در وقت بیرون آمدن از در خانه این دعا بخواند، خدا گناهانش را بیامرزد و توبه اش را قبول کند و کارهایش را بسازد و او را از بدیها و شرور نگاه دارد. دعا این است: «اَعُوذُ بِما عاذَتْ بِهِ مَلائِکَةُ اللَّهِ وَرُسُلُهُ مِنْ شَرِّ هذا الْیَومِ الْجَدیدِ الَّذِی اِذا غابَتْ شَمْسُهُ لَمْ تَعُدْ مِنْ شَرِّ نَفْسی وَمِنْ شَرِّ غَیْری وَمِنْ شَرِّ الشّیاطینَ وَمِنْ شَرِّ مَنْ نَصَبَ لِاَوْلِیاءِ اللَّهِ وَمِنْ شَرِّ الْجِنِّ وَالاِنْسِ وَمِنْ شَرِّ السِّباعِ وَالْهَوامِ وَمِنْ شَرِّ رُکُوْبِ الَْمحارِمِ کُلِّها اجیرُ نَفْسی بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ سُوءٍ».
در حدیث حسن از حضرت صادق علیه السلام منقول است: هرکه در وقت بیرون رفتن از خانه، ده مرتبه سوره "قل هو اللَّه احد" بخواند پیوسته در حفظ و حمایت الهی باشد تا به خانه خود برگردد.
در حدیث معتبر دیگر منقول است: آن حضرت در وقت بیرون رفتن از خانه این دعا میخواندند: «اَللَّهُمَّ بِکَ خَرَجْتُ وَلَکَ اَسْلَمْتُ وَبِکَ امَنْتُ وَعَلَیْکَ تَوَکَّلْتُ، اَللَّهُمَّ بارِکْ لی فی یَوْمی هذا وَارْزُقنی فَوْزَهُ وَفَتْحَهُ وَنَصْرَهُ وَطَهُورَهُ وَهُداهُ وَبَرَکَتَهُ وَاصْرِفْ عَنّی شَرَّهُ وَشَرَّ ما فیهِ، بِاسْمِ اللَّهِ وَبِاللَّهِ وَاللَّهُ اکْبَرُ وَالْحَمْدُ للَّهِ ِ رَبِّ الْعالَمینَ اَللَّهُمَّ اِنِّی خَرَجْتُ فَبارِکْ لی فی خُروُجی وَانْفَعْنی بِهِ».
در حدیث حسن از آن حضرت منقول است: چون آدمی از خانه بیرون آید «اللَّه اَکبَر» بگوید، پس سه مرتبه بگوید: «بِاللَّهِ اَخْرُجُ وَبِاللَّهِ اَدْخُلُ وَعَلَی اللَّهِ اَتَوَکَّلُ»، سه مرتبه بگوید: «اَللَّهُمَّ افْتَحْ لِی فی وَجْهی هَذا بِخَیْرٍ وَاخْتِمْ لی بِخَیْرٍ وَقِنِی شَرَّ کُلِّ دابَّةٍ اَنْتَ اخِذٌ بِنا صِیَتِها اِنَّ رَبّی عَلی صِراطٍ مُسْتَقیمٍ»، چون این دعا بخواند پیوسته در ضمان حق تعالی باشد تا برگرداند او را به آن مکان که در آنجا بوده است.
در حدیث موثّق از امام محمّد باقرعلیه السلام منقول است: هرکه در وقت بیرون آمدن از خانه این دعا بخواند، حق تعالی کارهای دنیا و آخرت او را برآورد: «بِسْمِ اللَّهِ، حَسْبِی اللَّهُ، تَوَکَّلْتُ عَلَی اللَّهِ، اَللَّهُمَّ اِنِّی اَسْألُکَ خَیْرَ اُمُوری کُلِّها وَاَعُوذُبِ
کَ مِنْ خِزْیِ الدُّنْیا وَعَذابِ الاخِرَةِ».
در روایت دیگر منقول است: چون آن حضرت از خانه بیرون میآمدند، این دعا میخواندند: «بِسْمِ اللَّهِ خَرَجْتُ وَعَلَی اللَّهِ تَوَکَّلْتُ لا حَوْلَ وَلا قُوّةَ اِلّا بِاللَّهِ».
از امیر المؤمنین علیه السلام منقول است: هرکه در وقت بیرون آمدن از خانه، نگین انگشتر خود را به کف دست بگرداند و در او نظر کند و سوره "انا انزلناه" بخواند، پس بگوید: «آمَنْتُ بِاللَّهِ
وَحْدَهُ لا شَریکَ لَهُ، آمَنْتُ بِسِرِّ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَلانِیَتِهِمْ» در آن روز نبیند چیزی که مکروه او باشد.
در روایت دیگر منقول است: در وقت بیرون آمدن از خانه بگوید: «بِسْمِ اللَّهِ وَبِاللَّهِ وَلا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ اِلّا بِاللَّهِ تَوَکَّلْتُ عَلَی اللَّهِ»، پس سوره حمد و "قل هو اللَّه احد" و "قل اعوذ برب الناس" و "قل اعوذ برب الفلق" و آیة الکرسی هر یک را از جانب پیش رو و پشت سر و جانب راست و جانب چپ و بر بالای سر و پایین پا بخواند و در وقت داخل شدن خانه بگوید: «بِسْمِ اللَّهِ وَبِاللَّهِ اَشْهَدُ اَنْ لا اِله اِلّا اللَّهُ وَحْدَهُ لا شَریکَ لَهُ وَاَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَرَسُولُهُ»، پس سلام بر اهل خانه بکند و اگر کسی در خانه نباشد، بعد از آن دعا بگوید: «اَلسَّلامُ عَلی مُحَمَّدِ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ خاتَمِ النَّبِیّنَ، السَّلامُ عَلَی الاَئِمَّةِ الْهادینَ الْمَهْدِیّینَ، السَّلامُ عَلَیْنا وَعَلی عِبادِ اللَّهِ الصّالِحینَ».
در حدیث دیگر از حضرت صادق علیه السلام منقول است: ضامنم برای کسی که تحت الحنک بسته باشد از خانه بیرون رود آن که سلامت به خانه برگردد.
در حدیث معتبر از امام محمّد باقرعلیه السلام منقول است: چون به طلب حاجت بیرون بروید، در روز بروید که در شب، حاجت برآورده نمی شود.
حلیة_المتقین
#https://eitaa.com/zandahlm1357
#فوت_شدن_همسر
سلام
دختر دوساله دارم که در ۱۹ماهگی همسرم فوت شد من نگرانش هستم که در اینده اسیب روحی نخوره چه کار باید بخورم عکس های همسرم رو جمع کنم که یادش بره؟ یا اینکه بزارم باشه راجع به باباش یه حرف هایی میزنه و یادشه مثلا گوشی همسرم میبینه یا لباس هایی که پدرش خریده میگه مامان کی خریده و خودش میدونه و اینکه بعضی چیزها تو ذهنش حک شده چون همسرم مرد خوبی بوده دوستندارم کلا فراموشش کنه بزرگ شد ولی الان دقیقا نمیدونم باید چه رفتاری داشته باشم؟بعد اینکه از چندسالگی دخترم میتونم سرکار برم و مهد بزارم؟
🌸 پاسخ استاد پوراحمد
#روانشناسی_اسلامی_خانواده
1_5636398295367548931.mp3
6.39M
#فوت_شدن_همسر
🌸 پاسخ استاد پوراحمد
#روانشناسی_اسلامی_خانواده
#کفویت_در_تحصیلات
سلام جناب پوراحمد
میخواستم بپرسم همتایی در تحصیلات چقدر مهمه ؟مثلاآقایی که تحصیلات زیر دیپلمه با خانمی که فوق دیپلمه واین آقا در فروشگاه دایی اش مشغول بکار هست بنظرتون اجازه بدیم برای اومدن به خواستگاری؟بنظر بنده باید تحصیلات آقا بیشتر باشه از خانم ودوست دارم ادامه تحصیل بدم و در این دوره تحصیلات مهمه
🌸 پاسخ استاد پوراحمد
#روانشناسی_اسلامی_خانواده
1_5652354412404801539.mp3
4.83M
#کفویت_در_تحصیلات
🌸 پاسخ استاد پوراحمد
#روانشناسی_اسلامی_خانواده
#پدرشوهر
سلام.
وقت بخیر.من ۲۷وهمسرم ۲۸
پسر یک ساله داریم.
مشکل من پدر شوهرم و تاثیراتش روی رفتار همسرم هست.
واقعا رفتارهای پدر شوهرم عجیب غریبه. همش ایراد میگیره.حتی دخترش پیش من ازش درد دل کرده.حتی مادر شوهرم.
ومن نمیدونم رفتار صحیح چیه. من احترام می ذارم و محبت میکنم. ولی ایشون یه عادت بدی داره پشت سر همه بلا استثنا حرف میزنه.
میدونم پشت سر من هم حرف میزنه.
نمیتونم ارتباطم رو محدود کنم چون اینجا تهران فقط ما رو دارن.
مورد بعدی اینه که خیلی فحش میدن.فحش های زشت.
مثلا تو خونه ما سر مادر شوهرم داد زدن و فحش دادن.
من خیلی حالم بد میشه .
بعضی وقتا هم پشت سر من و خانواده ام پیش همسرم حرف میزنن.
خیلی رفتارهای ایشون موروثی به همسر من هم سرایت کرده
رفتار صحیح در مقابل ایشون چیه؟
🌸 پاسخ استاد پوراحمد