سيرة رهبري
سيرة رهبري در يكي از شبهاي ماه مبارك رمضان در تقاطع خيابان اسكندري جنوبي و آزادي هستيم؛ مانند هميشه ترافيك سنگيني پشت چراغ قرمز ايجاد شده است. اين مهم نيست؛ مهم اين است كه من به همراه تعدادي از كاركنان دفتر رهبري، پشت سر اتومبيلي هستيم كه در صندلي عقب آن، رهبر معظم انقلاب نشسته است. لابد اتومبيل از حيث معمولي بودن است كه هيچ جلب توجه نمي كند و كسي رهبر را در آن نمي بيند؛ حتي سرنشينان اتومبيلهايي كه كنار اتومبيل مدل ۶۱، كلافه ترافيك هستند و يا عابراني كه از جلوي او ميگذرند و.... رهبر، صبورانه تهرانيها را ميبيند. اما گويي رانندة اتومبيلي آقا را ديده است، با هيجان ميكوشد از ما عقب نيفتد و تلاش ميكند خود را كنار اتومبيل رهبر برساند. پا به پاي ما ميآيد. وقتي در اتوبان تهران-كرج، اتومبيلها به بزرگراه ستاري ميرسند او غفلت ميكند و تا به خود بيايد از بريدگي دور شده و ما گذشته ايم. اتومبيل حامل رهبر، بعد از طي بلوار فردوس به سمت چپ ميپيچد و در خيابان شهيد مالكي وارد كوچه اي ميشود كه معطر به نام شهيدي است. لحظاتي بعد در خانه اي هستيم كه ساكنانش حيران و مبهوت در مقابل رهبر نشسته اند؛ به راستي غافلگير شده اند. البته آنان از سر شب منتظر ميهماني بوده اند كه قرار بوده از بنياد شهيد و يا وزارتخانه اي بيايد؛ اما گمان نمي كردند آن مقام مسئول، مقام معظم رهبري باشد. من كه محو عكس العملهاي ميزبانان هستم، لحظاتي بعد، حالي مانند آنان پيدا ميكنم. وقتي عكسي از شهيد را ميخواهند هنوز نمي دانم در كجايم ولي وقتي برادر شهيد
با قاب عكس بر ميگردد احساس ميكنم عكس برايم آشناست هنگامي پايين آن را ميخوانم: «طلبه و دانشجوي شهيد عليرضا خان بابايي» دلم فرو ميريزد ناگاه ۱۸ سال به عقب برده ميشوم؛ به سدّ دز آنجايي كه در انتظار عمليات هستيم، عمليات نصر ۱ در شمال غرب. رهبر انقلاب، سراغ پدر شهيد را ميگيرد. مادر به عكس روي ديوار اشاره ميكند و ميگويد: «حاج آقا سه سال پيش مرحوم شدند... » آقا از علت مرگ او ميپرسد و مادر نيز توضيح ميدهد. آقا ميخواهد از شهيد بگويند. مادر شهيد ميگويد: «همه اش در جبهه بود. يك بار به من گفت: مادر دعا كن شهيد شوم. گفتم نمي توانم چنين دعايي بكنم؛ اما قول ميدهم اگر شهيد شدي محكم بايستم. وقتي شهيد شد اين كار را كردم. » برادر كوچكتر كه امروز معلم است، ميگويد: «با اينكه در جبهه بود اما از درس و بحث غافل نبود... » كتابخانه اي كه امروز از او باقي مانده با بعضي كتابهاي فاخر در آن نشانگر ميزان فضل اوست. در اثناي مجلس، جانبازي نيز وارد شد. مادر معرفي ميكند؛ آقاي دكتر... از دوستان و همرزمان شهيد بوده و امروز پزشك است و در بخش طب اسلامي و سنتي فعاليت ميكند. آقا ميپرسد: «فعاليتتان نتيجه اي هم دارد؟ » دكتر توضيح ميدهد.... بحث مبسوطي دربارة طب سنتي در ميگيرد. آقا نيز با تأسف از اينكه پزشكان غربي به تجارب ارزشمند طبيبان مسلمان و مشرق زمين در طول تاريخ بي اعتنايي كردند، اشاره ميكند و ميگويد: «مبناي كار طب اسلامي برخلاف طب امروزي يافتن ريشة بيماري است نه علايم درماني. ......
https://eitaa.com/zandahlm1357
#هرروزیک_آیه
✨لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ
💚لِمَنْ كَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَالْيَوْمَ الْآخِرَ
✨وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيرًا ﴿۲۱﴾
✨قطعا براى شما در اقتدا به
💚رسول خدا سرمشقى نيكوست
✨براى آن كس كه به خدا و روز
💚بازپسين اميد دارد و خدا را
✨فراوان ياد مى كند (۲۱)
📚 سوره مبارکه الأحزاب✍آیه ۲۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢سوره ابراهيم
آيات 19 تا 23 💢
🔴و شیطان می گوید برشما تسلطی نداشتم و فقط شمارا وسوسه کردم و شماهم دعوتم راپذیرفتید 🔴
💢همانا برای ستمکاران عذاب دردناکی است💢
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
مرحله سوم به مرور، هر چه دعوت عباسيان بيشتر نيرو و نفوذ مى يافت، سايه علويان و اهلبيت از آن كم كم ر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
شايد هدف عباسيان از اين شيوه آن بود كه دعوتشان به شخص معيّنى
ارتباط پيدا نكنند كه اگر روزى مُرد يا ترور شد، سبب تضعيف دعوتشان گردد.
به هر حال « ابن اثير » در كتاب خود (الكامل، ج ۴، ص ۳۱۰، رويدادهاى سال ۱۳۰) تصريح مى كند كه ابومسلم از مردم بيعت براى رضا و خشنودى آل محمّد مى گرفت. نظير اين مطلب در نوشته هاى مورّخين بسيار است كه اكنون برخى از آنها را برايتان نقل مى كنيم: در كتاب الكامل، جد۴، ص ۳۲۳ چنين آمده كه « محمد بن على » مبلّغى را به سوى خراسان گسيل داشت تا مردم را به « خشنودى آل محمد » فرابخواند بى آن كه نامى از شخصى ببرد. گويا اين شخص همان ابوعكرمه باشد كه هم اكنون از او ياد خواهيم كرد.
محمد بن على عباسى به ابوعكرمه گفت: « بايد نخست افراد را به خشنودى آل محمّد فرابخوانى، ولى چون خوب از كسى مطمئن شدى مى توانى برايش جريان ما را تشريح كنى. اما به هر حال نام مرا همچنان پوشيده نگاه بدار مگر براى كسى كه خوب به استواريش ايمان آوردى و از او مطمئن شده، بيعتش را اخذ كرده باشى. »
سپس به او دستور داد كه از اولاد و طرفداران فاطمه سخت احتراز جويد. (۲۷)
احمد شلبى مى گويد: «. عباسيان چنين نزد علويان وانمود مى كردند كه دارند به نفع ايشان كار مى كنند، ولى در باطن براى خود فعاليت مى كردند. » (۲۸)
احمد امين مى گويد
« با اين وصف، يكى از شرايط كارشان آن بود كه در بسيارى از موارد در دعوت خود نامى از امام نمى بردند تا از درانداختن شكاف ميان هاشميان احتراز جويند. ». (۲۹)
اگر خليفه در ميان مردم شخصى شناخته شده و معيّن بود هرگز ابومسلم، و سليمان خزاعى به امام صادق عليه السلام و ديگر علويان نامه بيعت نمى نوشتند و دعوت خود را به نفع و به نام اينان انجام نمى دادند.
در پيش از نامه ابومسلم به امام صادق عليه السلام سخن گفتيم و ديديم چگونه در آن تصريح شده بود كه وى مردم را فقط به دوستى اهلبيت، بى آن كه نامى از كسى برده باشد، فرامى خواند.
يكى از آنان ميگفت: روزى نزد حضرت صادق بودم كه نامه اى از ابومسلم رسيد. حضرت به پيك فرمود: « نامه تو را جوابى نيست. از نزد ما بيرون شو. » (۳۰)......
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هر روز با امام رضا @zandahlm1357 @HashtominEmam آرشیو مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
.......:
شفاي سيد ابراهيم
دانشمند محترم جناب حاج آقا محمد مهدي تاج لنگرودي واعظ فرمود: آقاي سيد ابراهيم لنگرودي سيد معمّر و جليل القدري است كه از ذاكرين و خدمتگزاران اهل بيت اطهار (عليهم السلام) و ساكن تهران ميباشد. گاهي او را در بعضي از خيابانهاي تهران ميديدم كه به ديوار تكيه كرده و بعد از مقداري توقف براه ميافتاد وقتي كه علت را ميپرسيدم از درد پاي خود گله ميكرد و ميفرمود:
ده سال است كه گرفتارم و بعضي از آقايان اطباء بعنوان رماتيسم و بعضي بعنوان سياتيك مرا مداوا كرده ولي به مقدار كمي هم از دواها اثري ندارد.
باري او با اين ناراحتي ميساخت تا اينكه روزي بعنوان احوالپرسي سيد مذكور به خانه او واقع در ميدان خراسان رفتم خوشبختانه حالش خوب بود از درد پاي او كه سابقه داشت جويا گرديدم فرمود راحت شدم و بوسيله امام رضا (ع) از خدا شفا گرفتم و به هيچ وجه احساس درد و ناراحتي ندارم.
وقتي كه از چگونگي استشفاء پرسيدم چنين فرمودند كه من چندي قبل به عزم زيارت حضرت ثامن الحجج امام رضا (ع) تهران را ترك گفته و به مشهد مقدس مشرف شدم با همان درد پا و ناراحتي به زيارت حضرت ميرفتم از شدت درد مخصوصاً از صحن مقدس تا حرم سه جا بعنوان استراحت مينشستم.
روزي به عزم استشفاء بحرم حضرت مشرف شده پس از آداب و مراسم زيارت با قلبي شكسته و
با خلوص اطمينان هر چه تمامتر به حضرت اينگونه متوسل شدم.
عرض كردم آقا من پير مردي هستم كه علاوه از هشتاد سال دارم، اگر قابليت دفن در جوار قبر شما را داشته باشم از خداوند بخواه كه بميرم و در همين جا دفن گردم و اگر از عمرم چيزي باقي مانده درد پا خيلي آزارم ميدهد و براي من طاقت فرسا است. بنابراين از خدا بخواه تا مرا شفا دهد.
قدري گريه كردم و با همان حال از حرم بيرون آمدم و به صحن مقدس وارد شده اما خوشبختانه در خودم احساس بهبودي كرده مثل آنكه دردي در من نبوده با توجه به مطلب قبلي كه ميبايد از اول صحن تا حرم سه جا توقف نمايم و قدري بنشينم بعد از عرض حاجت و بيرون آمدن از حرم تا اول خيابان بدون احساس كوچكترين ناراحتي و توقفي آمدم!!
آنقدر خوشحالي و سرور بمن دست داده بود كه بنا كردم در خيابانها راه رفتن و مدتي بدين منوال گاهي تند گاهي آهسته رفتم و برگشتم تا بر من يقين شد كه شفا گرفتم و الان مدت چند ماه است كه از مشهد مقدس مراجعت كرده و راحتم. [۵۸].
اي شه طوس كه بر هر دو جهان مولائي
خسرو كون و مكان مظهر بي همتائي
خسروانند گدايان تو اي خسرو دين
شه اقليم وجودي و تو صاحب رائي
ما گدائيم و بدين در باميد آمده ايم
چو گدا را نبود غير درت ماوائي
دردمنديم و باميد دوا آمده ايم
درد ما را تو شفا ده كه طبيب مائي
بحقيقت كه دوائي و توئي اسم خدا
مظهر اسم حق و مظهر هر اسمائي
جسم و جانم تو شفا ده كه تو
ذكري و شفا
كه تو ذكري و شفائي و تو اسمي و دوائي
كن كريمانه نظر بر من مسكين شاها
جز تو اين ملك جهانرا نبود مولائي
سالها بهر اميدي به پناه آمده ام
غير اميد تو ديگر نبود ملجائي
نيست ظنّم كه براي تو گداي در خويش
جز درت نيست اميدي و ندارم بنمائي
چه شود از ره لطف خسرو خوبان جهان
لحظه اي دردم آخر بسراغم آئي
بنده روسيه و زار و حقيرم ايشه
چشم اميد حقير است بتو مولائي
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
✅ جلسات #شرح_معرفتی_زیارت_آل_یس ۴ 🎤 #استاد_احسان_عبادی 💠 جلسه چهارم / با میزبانی دانشگاه شاهد ته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بعد از ظهور چه تفاوتی بین کسانی که منتظر حضرت بودند و کسانی که منتظر نبودند، وجود دارد؟
#استاد_کفیل
#گامی_به_سوی_ظهور
🔶🔹🔶
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: سیره محمدی صلی الله علیه و آله یحیی بن معاذ همواره میگفت: ای دانشمندان که کاخهایتان قیصری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
قبه شافعی
قبه شافعی، ساختمانی بزرگ و وسیع است. امسال که سال ۹۹۲ هجری است به زیارت قبه او رفتم. در بالای میل قبه، زورقی از آهن نصب است. شاعری در هنگام دیدن قبه و آن میل و زورق گفته است: قبه آقای من که عظیم ترین قبه است، اگر دریایی از زیر آن وجود نداشت کشتی بر فراز آن نبود.
قبة مولای قد علاها
لعظم مقدارها السکینه
لو لم یکن تحتها بحار
ماکان من فوقها سفینة
ابوسعید
دل جز ره عشق تو نپوید هرگز
جز محنت و درد تو نجوید هرگز
صحرای دلم عشق تو شورستان کرد
تا مهر کسی دگر نروید هرگز
کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
صفحه تربیت فرزند👇👇👇👇
.......:
@zandahlm1357
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃