سفارشى از امام رضا (ع)
على بن شعيب، يكى از شاگردان با استعداد و لايق آن حضرت، مىگويد: روزى به ديدار امام رضا (عليه السلام) رفتم، از من پرسيد: يا على! چه كسى از نظر زندگى بهترين مردم است؟ جواب دادم: اى سرور و آقاى من! شما به اين مطلب از من داناتريد. بعد از آن فرمود: « يا على، مَنْ حَسَّنَ مَعاشَ غَيْرِهِ فى مَعاشِهِ. » ; كسى كه امور زندگى ديگران را از طريق امورِ زندگى خويش نيكو مىگرداند. و سپس ادامه داد: مىدانى چه كسى از نظر زندگى از همه مردم بدتر است؟ جواب دادم: شما داناتريد. فرمود: كسى كه ديگران از زندگى او بهره اى ندارند.
#دانستنیهای امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/zandahlm1357
لطف بی منّت
مرد وارد خانه ی امام رضا علیه السلام شد، بر آن حضرت سلام کرد و گفت: «من از دوستان شما و دوستان پدران شما هستم. داشتم به سفر حج میرفتم، پولم تمام شد، راه رفتن و برگشتن ندارم، اگر ممکن است لطف کنید پولی به من بدهید تا به شهر و دیار خودم برگردم؛ قول میدهم وقتی به شهر خودم رسیدم هر چه به من داده اید، از جانب شما صدقه بدهم! »
امام رضا علیه السلام فرمودند: «خوش آمدی؛
بنشین! » ساعتی بعد مردم
همه رفتند و تنها "سلیمان جعفری" و "خیثمه" ماندند. امام علیه السلام از آنها اجازه طلبیدند و به داخل اتاق رفتند. لحظاتی گذشت، از
داخل اتاق فرمودند: «آن مرد خراسانی کجاست؟ » مرد خراسانی برخاست و نزدیک در اتاق رفت. دست آقا از لای در بیرون آمد و فرمودند: «این دویست دینار را بگیر و خرج کن؛ لازم هم نیست آنها را از جانب من صدقه بدهی! »
مرد بسیار شادمان شد؛ دست آقا را بوسید و رفت. سلیمان به امام علیه السلام عرض کرد: «شما که این همه لطف در حق این بنده ی خدا کردید، چرا روی خودتان را از او پوشاندید؟! »
امام رضا علیه السلام فرمودند: «این کار را برای آن کردم که ترسیدم خفّت درخواست از دیگران را در رخسارش مشاهده کنم!... » [۱]
----------
[۱]: . بحارالانوار، ج ۱۲، ص ۲۸
یک قمقمه دریا....
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇 استاد اینکه خمینی ره فرمودن؛ حفظ جمهوری اسلامی از حفظ یک نفر ولو جان امام عص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇
این خدماتی که به شاه نسبت میدن، واقعیه؟ مثلا میگن، خدمات پزشکی رایگان، پول توجیبی به دانش اموزان و دانشجویان، تحصیلات رایگان، تغذیه رایگان در مدارس، یارانه برای ۵ ماده غذایی اصلی و...، از بس گفتن ما هم داره کم کم باورمون میشه، میشه توضیح بفرمایین؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇
☝️🏻خُب هر کس اینها را می گوید، بگویید سندش را هم بیاورد، کو سندش؟ ما آن زمان آنقدر از لحاظ پزشکی بدبخت بودیم که از هند و بنگلادش دکتر میآوردیم، اینقدر بدبخت بودیم که دکتر نداشتیم! تحصیلات رایگان.. الان تحصیل پولی است؟ الان تقریبا تحصیل رایگان است، مدرسه های دولتی که رایگان است. بعدش هم خود اسدالله علم بارها و بارها از شاه از گرانی ها و بالا رفتن خرج دانشگاهها و همه اینها گله کرد و علنا گفت دانشگاه ها پول ندارند و... این دیگر در خود کتاب اسدالله علم نوشته، خاطرات ایشان است نه خاطرات ما.
#پرسش_پاسخ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: #استاد_احسان_عبادی
(👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥| #کلیپ_مهدوی
♦️دعا و انتظار عامل حفظ دین و نجات انسان از هلاکت
🎙 حجت الاسلام کفیل
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
44.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ شبهه ۹۷۴
قاسم سلیمانی را اسطوره و قهرمان نکنید تا نشه ازش انتقاد کرد، قاسم سلیمانی کاری نکرد، هنوز قدس را که باید آزاد میکرد آزاد نکرده و در عرصههای مختلف رسانه و فرهنگ و... شکست خورد... حتی ولیفقیه هم مقدس نیست، مقدس شمردن افراد شرک است و مانع از نقد میشود!
✅ پاسخ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم را بشنوید.
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
به بویِ نافهای کآخر صبا زان طُرّه بگشاید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
hafez 03.mp3
1.81M
مرا در منزلِ جانان چه امنِ عیش چون هر دَم
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
بچه محل امام رضا: احتیاط گوسفندان غارت شده با گوسفندان اهل کوفه مخلوط شدند، برخی پارسایان از خوردن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیروز
جنید بغدادی به علی بن سهل اصفهانی نوشت: از پیر و بزرگ خودت، ابوعبداللّٰه محمد بن یوسف بناء، پرسش نما که چه کسی بر کار خود چیره است؟ وی از پیر پرسید و او گفت بنویس: فرمان خدا غالب است.
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
صفحه تربیت فرزند👇👇👇👇
.......:
@zandahlm1357
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
《مهربانی محور》 - هماهنگی غریزه و فطرت - مطلوبیت؛ لذت و حظ - بدغذایی و تغذیه #ارتباط_با_کودک #مهرب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5852759012365313375.mp3
7.59M
《محمود سلطانی- گفتار شماره ۵۱۹》
- چیستی تربیت
- شکل دادن
- تعادل بین حظ و لذت
#تربیت
4_5861446477074664747.mp3
7.79M
《محمود سلطانی- گفتار شماره ۵۲۰》
- خودپنداره
- غریزه و فطرت
#شخصیت۱
4_5863826928338735743.mp3
7.6M
《محمود سلطانی- گفتار شماره ۵۲۱》
- اعتماد و امنیت
- نیازهای اساسی
- احساس گناه
#شخصیت۲
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
شکل مخروط را به یاد آورید (در نشستهای ابتدایی بحث شد) که قسمت پایین آن کوچکتر از بالا بود این قسمت پ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اولين ناامني اقتصادي در خانواده، ترويج تفكر ندرت است. در خانه ها چه صحبت هايي رايج است؟
✔️نداريم،
✔️نيست،
✔️ گران ميشه،
✔️ قحطي ميشه و....
صحبت نداري كودك را ناامن مي كند. امروزه دغدغه ي خيلي از بچه ها همين است كه بالاخره بابام پول داره يا نه؟ پول بابام تموم شده؟ اگر تمومشه چي ميشه؟ پدر و مادر بايد تفكر وفور را در خانه حاكم كنند. تفكر وفور، خوش خيالي و گول زدن خود نيست بلكه ايجاد امنيت است.
💠 ايجاد مضيقه
بعضي خانواده ها با پول ندادن و هزينه نكردن، ناامني ايجاد مي كنند و نقطه مقابل آن بعضي خانواده ها با زياد هزينه كردن، ناامني ايجاد مي كنند يعني افراط و تفريط. بايد به تعادل فكر كنيم.
مشاور مدرسه اي راهنمايي در شمال تهران تعريف مي كرد كه در مدرسه دزدي شد . دزد را پيدا كردند و ديدند يك دانش آموز بسيار ثروتمند. پدرش را به مدرسه خواستند، به گريه افتاد و التماس كرد كه يك نوك پا به منزل ما بياييد و وضع زندگي من را ببينيد. به زور ايشان را به منزلشان بردند، با يك خانه مجلل و با شكوه روبه رو شدند كه هر اتاقش مخصوص يك چيزي بود، بدنسازي، موسيقي، كتابخانه و اتاق خواب مجلل براي فرزند و غيره.
پدر گريه مي كرد و م يگفت اين وضع زندگي من است و من فقط همين يكدونه پسر را دارم و حتي در گنجه اي را باز كردند كه پر از پول بود و گفتند كه اين ها در اختيار همسرم و پسرم است آنوقت پسر من مياد دزدي ميكنه؟؟؟؟؟
واقعاً درد دارد و اين دوست مشاور اذعان كرد كه به ايشان گفتم حالا كه وضع زندگي شما رو ديدم اگر اين پسر دزدي نمي كرد تعجب مي كردم چون شما هيچ انگيزه اي براي زندگي كردن براي فرزندت به جا نگذاشته اي. انساني كه انگيزه ندارد، ناامن است. در فضاي اقتصادي هم ندرت و هم اسراف هر دو انسان را ناامن مي كند. ما بايدباي اقتصاد خانواده برنامه داشته باشيم.
#کودک_و_تفکراقتصادی {قسمت52}
[مباحث کودک متعادل ]
https://eitaa.com/zandahlm1357
#هوش_جنسی 1
حدود 43 سال پیش در یک کلاس مدیریت در خارج از کشور شرکت داشتم، مدرس کلاس درباره ی مهارت حل مسئله نکته ی جالبی را بیان کرد که بعد از گذشت سال ها هنوز برایم جذاب و راهگشا است؛ ایشان توضیح دادند زمانی که با مسائل متعددی روبه رو هستید برای حل آن ها اقدامی نکنید چون با حل هر مسئله چند مسئله ی دیگر ایجاد می کنید.
توجه داشته باشید مسائل شما معلول یک علت هستند اگر این مسئله و علت اصلی را در بین مسائل مطرح شده پیدا و آن را حل کنید بقیه ی مسائل به خودی خود حل خواهند شد. نکته ای که این مدیر اروپایی 43 سال پیش مطرح کرد ریشه مسائل امروز جامعه ی ما است. به چند نمونه توجه کنید:
- چرا آمار اختلافات زناشویی و طلاق بالا است؟ در حالی که همسران تلاش می کنند که مسائل خود را حل کنند.
- چرا اعتیاد در حال گسترش است؟ در حالی که همه ی مسئولین و خانواده ها با حُسن نیت کامل برای حل آن تلاش می کنند.
- چرا اختلالات رفتاری کودکان روبه افزایش است؟ در حالی که متخصصین تلاش می کنند مسئله را حل کنند.
در مثال های یاد شده و مسائلی مانند آن ها تمام تلاش ها علیرغم حُسن نیت زیاد، قرین موفقیت نیست. یکی از دلایل این موفقیت کم، عدم توجه به رابطه ی علت و معلول و علت یابی به جای مقصریابی است و در اکثر مسائل به دنبال درمان معلول هستیم و از علت غافلیم. افراد در مواجهه با مشکلات و مسائل دونوع واکنش اصلی نشان می دهند:
1- عیب جویی: در این واکنش در هر رویداد دچار احساسات شدید می شوند و برپایه ی احساسات مقصریابی، قضاوت و سرزنش کرده و حکم صادر می کنند. در اتفاق تأسف انگیز اخیر هم شاهد این فرآیند هستیم. به محض رسانه ای شدن موضوع موج خشم و نفرت عمومی و نگرانی والدین بالا گرفت تا جایی که رهبر انقلاب برای آرامش عمومی با صدور دستوری به قوه ی قضاییه در ماجرا دخالت نمودند. همراه با طغیان احساسات، موج عیب جویی و سرزنش به سوی افراد مختلف از کارکنان مدرسه، وزارت آموزش و پرورش، قوه قضاییه و سایر افراد و نهادها جاری شد.
در ادامه ی این فرآیند انبوه راهنمایی های متخصصین و کارشناسان برای پیشگیری از این اتفاقات در رسانه ها، کانال ها و سایر فضاهای مجازی در اختیار والدین قرار گرفت که همگی مبارزه و اصلاح معلول بود و به ندرت به علت اصلی و ریشه توجه شد.
بدیهی است این بار هم مانند همیشه با مجازات متهم موج احساسات فروکش خواهد کرد تا رویداد بعدی و هیجانات بعدی و این دور تسلسل در جامعه ی ما ادامه خواهد داشت.
ادامه دارد......
[مباحث کودک متعادل]
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#بچه_های_بهشت #من_امام_حسین_را_دوست_دارم #قصه های قرآنی #فیلم_حضرت_نوح علیه السلام ✅قسمت سوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
27.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بچه_های_بهشت
#من_امام_حسین_را_دوست_دارم
#قصه های قرآنی
#فیلم_حضرت_نوح علیه السلام
✅قسمت چهارم (پایانی)