#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: ۲۶ جعبه شیرینی را جلو بردم و تعارف کردم. یکی را برداشت و گفت: «می تونم یکی دیگه هم بردارم؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
۳۰
به خاطر مطالبی که در مجله سوره نوشته شده بود نامه تندی برای سید مرتضی نوشتم که یعنی «من رفتم. »
به خانه رفتم. خسته از سختیهای روزگار چشمانم را بستم. در عالم رؤیا صدیقه طاهره (س) را دیدم، زهرای اطهر (س) در مقابلم ایستاد. از مشکلاتم گفتم و سختیهای مجله سوره. حضرت فرمودند: «با فرزند من چه کار داری؟ »
و باز گلایه از سید مرتضی و حوزه هنری. دوباره فرمودند: «با فرزند من چه کار داری؟ » تا اینکه برای سومین بار که آن جمله را تکرار کردند ازخواب پریدم.
غمی بزرگ در دلم نشست، کاش زمین مرا میبلعید و زمان مرا به هزاران سال پیش تر پرت میکرد.
مدتی بعد نامه ای به دستم رسید: «یوسف جان! دوستت دارم، هرجا میخواهی بروی
برو، هرکاری میخواهی انجام بده، ولی بدان برای من پارتی بازی شده است، اجدادم هوایم را دارند» [۱]
۳۱
از داخل رمل به سمت قتل گاه حرکت کردیم. هیچ ردی از معبر نبود و مجبور بودیم پا روی جا پای نفر جلویی بگذاریم. با انفجار مین والمری همه زمین افتادیم.
فوری جمع شدیم بالای سر آقا مرتضی و سعید یزدان پرست.
پای سید از زیر زانو قطع شده بود اما چهره ی نورانی اش نشان نمی داد که درد میکشد. خواستم از این صحنه فیلم بگیرم که دوربین کار نمی کرد.
اصغر آمد بالای سرش و گفت: «سید نترس چیزی نشده! » – حالا خون دارد میرود. ترکش مین کار خودش را کرده- سید خندید و
گفت: «اصغر جان! نمی ترسم. ما برای همین حرفها به فکه آمده ایم. »
----------
[۱]: یوسفعلی میر شکاک
لاله ای در فکه
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"#شهدای_آسمانی "
خودم سپر بلاتم آقای من...💕
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
دهروزه مهر گردون افسانه است و افسون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: ابوسعید پرسید یکی ز من که معشوق تو کیست گفتم که فلانکس است مقصود تو چیست بنشست و بههای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کلمات قصار امام علی علیه السلام
خوشرویی ریسمان دوستی است. وقتی بر دشمن دست یافتی، عفو را شکر خدا به خاطر چیرگی بر دشمن بدان. برترین زهد مخفی کردن زهد است. مستحباتی که به واجبات ضرر رسانند تقرب ایجاد نمی کنند. ثروت ریشه ی شهوتهاست. نَفَس انسان قدمهای او به سوی مرگ است. یاران فرد متواضع بسیار شوند. هر ظرفی به اندازه اش پر میشود جز ظرفی که وسیع است. تقوای الهی به هر اندازه و لو اندک پیشه کن. بین خود و خدا پرده ای هرچند نازک بیافکن، اگر توان آدمی کم شود خواسته اش نیز کم گردد. برترین اعمال، عملی است که نفس تو از آن بیزار است. کافی است که اجل نگهبان و حافظ باشد. معاشرت کم و دائمی بهتر از زیاد و اندوهبار است. وقتی آدمی دوستیش پایدار باشد، در انتظار دوستان زیاد او باشید. همنشین پادشاه چون شیر سوار است، مردم به حال او غبطه میخورند ولی او خود میداند چه جای خطرناکی است.
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
۱۱- تداوم عبادت پرتوی از اسرار نماز » تداوم عبادت رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود رهرو آنس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
۱۲- فرصت عبادت نزد خداوند، محبوب ترین کارها، آنست که بیشتر دوام یابد، هر چند اندک باشد!
سفارش شده که: هر کاری را شروع کردید، حدّاقل تا یکسال ادامه دهید. پس تداوم داشتن عبادت و روحیه پرستش در انسان، مهمّ است. نه آنکه گاهی تب عبادت و دعا و مسجد انسان را بگیرد، و مدّتی هم بکلّی این امور را رها کند و بیگانه با عبادت شود.
پرتوی از اسرار نماز » فرصت عبادت
سرمایه عمر و فرصتهای زندگی از کف میرود و همچون ابرهای گذران، از آسمان حیات ما میگذرد. باید هوشیار بود و از این رهگذر، بیشترین بهره را برد و بندگی خدا کرد.
در حدیث زیبایی، علی علیه السلام فرموده است:
«اِنَّ اللَّیْلَ وَ النَّهارَ یَعْمَلانِ فیکَ فَاعْمَلْ فیِهما وَ یَأخُذانِ مِنْکَ فَخُذْ مِنْهُما» (۶۸) شب و روز در تو کار میکنند، تو هم در آنها کار کن، و از تو میگیرند، تو هم از آنها بگیر.
راستی... عمری را که میدهیم و این سرمایه را شب و روز خرج میکنیم، چه به دست میآوریم؟
رسولخدا صلی الله علیه وآله فرموده است: «اَلدُّنیا ساعةُ فَاجْعَلُوها طاعَةً» (۶۹) دنیا، ساعت و لحظه ای بیش نیست، آنرا در راه اطاعتِ خدا بکار گیرید.
اگر هم در شرایطی خاص امکان عبادت و بندگی کم بود، باید تلاش کرد و زمینه فراهم ساخت و به محیطهای آزادتر رفت و و خدا را پرستید، که تنگنای زمین و زمان، برای دوری از پرستش خدا، بهانه نیست: «إِنَّ أَرْضِی وَسِعَةٌ فَإِیَّیَ فَاعْبُدُونِ» (۷۰)
مردان خدا در هیچ حال و شرایط، دست از خدا و پرستش او و اجرای دین او برنمی دارند. حضرت زینب علیها السلام با آنهمه مصیبتها و شهادتها که دیده بود، باز هم در طول سفر کوفه و شام، نماز شب را ترک نکرد، گرچه بخاطر بی طاقتی، نشسته میخواند.
امام خمینی قدس سره در آخرین شب عمر هم، در بیمارستان، دست از نمازهای مستحب نکشید.
راه حق، دشواریهایی دارد که باید به جان خرید و از هو شدن و دشمنی دیدن نهراسید.
علی علیه السلام میفرماید: «لا تَسْتَوحِشُوا فی طَریق الْهُدی لِقِلَّةِ اَهْلِهِ» (۷۱) در راه حق، بخاطر کمی افرادش، هراس نداشته باشید.
گاهی ممکن است بخاطر خرید چیزی یا صرف غذا یا افتادن جنسی از ماشین، با اصرار اتوبوس را نگهداریم، ولی برای نماز، شهامت فریاد زدن و اتوبوس را نگاه داشتن نداشته باشیم!...
پرتوی از اسرار نماز » توسعه عبادت
مؤمن خداپرست، باید به گسترش فرهنگ عبادت بپردازد و تنها به نماز و عبادت خود اکتفا نکند، بلکه دیگران را هم با خدا و پرستش، آشنا کند. توصیه به حق و وظیفه تبلیغ، بر عهده هر مؤمن است، خداوند، بعد از ایمان و عمل صالح، انسان را به دعوت به حق و صبر فرا میخواند: «وَتَوَاصَوْاْ بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْاْ بِالصَّبْرِ» (۷۲)
اگر ده نفر سیگاری وارد منطقه ای شوند، در مدت کمی افراد زیادی را با دود آشنا میکنند، چند نفر فاسد، محله یا شهری را به فساد میکشند. چرا نباید تعدادی اهل نماز و عبادت، مردم را با خدا آشنا سازند و زمین و محیط را محل پرستش خدا کنند؟ باید با تمام نیرو، در خانه، محلّه، مدرسه، اداره، شهر و روستا به فکر توسعه اهداف الهی خود باشیم و در این راه، هر گونه توانایی خود را به کار گیریم.
همچنانکه مردم، انتخاب کسی را به ریاست جمهوری یا نمایندگی مجلس یا وزارت و... تبریک میگویند، چرا که مسئولیتی را از سوی مردم به عهده گرفته، رسیدن به تکلیف و قبول مسئولیت از سوی خداوند، نیز «روز مبارک» و خجسته ای است.
در اینجا به اختصار، به شرایط تکلیف اشاره میکنیم:
۱- بلوغ
پسران با تمام شدن پانزده سال قمری و دختران با تمام شدن نه سال، به سنّ تکلیف میرسند. البته ممکن است پسران قبل از این سن هم به تکلیف برسند. (۷۳)
غیر از این بلوغ، که بلوغ عبادی و تکلیفی است و انجام واجبات و پرهیز از حرامها بر انسان لازم میشود، بلوغهای دیگری وجود دارد. مانند «بلوغ سیاسی»، که به معنای رشد فکری و آگاهی در مسائل سیاسی جامعه و داشتن خط صحیح فکری و اطاعت از رهبران شایسته است. قاسم، فرزند امام مجتبی علیه السلام که در کربلا شهید شد، به عموی خود که امام معصوم بود میگفت: اگر حکومت به دست طاغوتی چون یزید باشد، مرگ در
راه مبارزه با او، در نظرم شیرین تر از عسل است. این رشد و بلوغ سیاسی او را میرساند.
«بلوغ اقتصادی» به اینست که انسان در استفاده صحیح از اموال خود و دیگران، به رشد کافی رسیده باشد. قرآن کریم میفرماید: اموال یتیمان را وقتی به آنان تحویل دهید که احساس کنید به رشد لازم رسیده اند و میتوانند اموال خود را عاقلانه به کار تجارت و داد و ستد گیرند. (۷۴)
✍محسن قرائتی
https://eitaa.com/zandahlm1357
📿 چطور یه نماز خوب بخونیم؟
✍آیتالله مجتهدی تهرانی مگفتن:
🍃یکی از کسانی که زیر سایه عرش الهیاند، نمازخوانهای خوب هستند؛ آنهایی که نماز خوب میخونن، تقلید صحیح، حمد درست، با حضور قلب...
از نماز لذت ببرید، کیف کنید، همونطور که گرسنه از غذا لذت میبره...
▫️ بعضیها وقتی به رکوع میروند، هنوز بدنشون آرام نگرفته، ذکر رکوع رو میگن. این نماز درست نیست.
به سجده نرسیده ذکر رو میگن. ذکر سجده رو سه قسمت میکنند، هنوز پیشونیشون به زمین نرسیده میگن «سبحانَ»، «ربی الاعلی و بحم» رو در سجده میگن، «ده» رو موقع بلند شدن!
📿 نماز باید با طمأنینه باشه. بدنتون آروم که گرفت، بعد ذکر بگید.
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.