✍
آیا بیشتر انسانها در آخرت اهل بهشتند یا اهل جهنم؟
از نظر قرآن کریم کسانی اهل بهشتند که دارای دو شرط باشند: یکی ایمان و دیگری عمل صالح: وَ مَن يَعْمَلْ مِنَ ٱلصَّٰلِحَٰتِ مِن ذَكَرٍ أَوْ أُنثَیٰ وَ هُوَ مُؤْمِنٌ فَأُوْلَٰٓئِكَ يَدْخُلُونَ ٱلْجَنَّةَ (نساء ۱۲۳)
از سوی دیگر قرآن کریم بیان فرموده که بیشتر انسانها ایمان نمیآورند: إِنَّهُ ٱلْحَقُّ مِن رَّبِّكَ وَ لَٰكِنَّ أَكْثَرَ ٱلنَّاسِ لاَ يُؤْمِنُونَ (هود ۱۷) چنانکه بیشتر آنان اهل عقل و علم نیستند (عنکبوت ۶۳، یونس ۵۵)
بنابراین بیشتر انسانها به نوعی گرفتار عذاب الهی خواهند شد و لااقل گرفتار عذابهای هنگام جان دادن و فشار قبر میشوند: وَ جَآءَتْ سَكْرَةُ ٱلْمَوْتِ بِٱلْحَقِّۖ (ق ۱۹)
اما در ادامه، بعضی از انسانها در اوائل برزخ پاک میشوند و بعضی در طول برزخ و برخی در قیامت و بعضی هم پس از گذراندن مدتی در جهنم و چشیدن عذابهای دردناک آن.
در نهایت هر کسی که ایمان داشته باشد، خدا به اولیای الهی اذن میدهد که او را شفاعت کنند و با شفاعت شفاعت کنندگان از عذاب نجات پیدا کرده وارد بهشت میشود: مَن ذَا ٱلَّذِی يَشْفَعُ عِندَهُۥٓ إِلاَّ بِإِذْنِهِ (بقره ۲۵۵)
نتیجه آنکه در پایان امر بیشتر انسانها اهل بهشت خواهند بود.
https://eitaa.com/zandahlm1357
🌹🍃 معاد_در_قرآن 🍃🌹
الذی خلق الموت و الحیاة لیبلوکم ایکم احسن عملاً و هو العزیز الغفور(2).
🍃 اوست که مرگ و حیات را آفرید تا شما را بیازماید و معلوم شود که کدامیک از شما از لحاظ عمل (تبلور شخصیت) بهترید. او (در این حکمت بالغه اش) با عزت و آمرزگار است.
🍃 مرحوم طبرسی در تفسیر این آیه می گوید: مقصود از خلقت موت این است که، بنده به وسیله صبر در برابر تلخی مرگ خداوند را بپرستد. و مقصود از خلقت زندگی (حیات) این است که، بنده به وسیله شکر در برابر نعمت حیات، بکار بندگی بپردازد(3).
💮 با این بیان، ترس از مرگ یک توهم بی اساس بیش نیست، اکثر کسانی که از مرگ می ترسند، علتش این است که روح آنها رشد نیافته و ماهیت خویش را که موجودی جاودانی است درنیافته اند.
🍃 (و اگر در زبان مناجات ائمه معصومین (علیه السلام) ، ترس از مرگ مشاهده می شود، بخاطر لوازم و تبعات مرگ است نه خود مرگ به معنای نیستی).
🍃 اینان کسانی هستند که به جای پیمودن راه کمال در راستای اطاعت معنای نیستی را در پیش گرفتند. اینان کسانی هستند که به جای پیمودن راه کمال در راستای اطاعت از فرمان خداوند، دل به زخارف دنیا و خواسته های جسمانی و مادی مشغول داشتند و روح آسمانی آنها به قدری به نشئه زمینی خود گرفته که لحظه مرگ را که لحظه مفارقت روح از ماده است، تلخ ترین و وحشتناک ترین لحظات زندگی خود تلقی نمودند.
https://eitaa.com/zandahlm1357
👌ازطرف خدا،،
🎆 عالم ز برایت آفریدم، گله کردی
🎇 از روح خودم در تو دمیدم، گله کردی
🎆 گفتم که ملائک همه سرباز تو باشند
🎇صد ناز بکردی و خریدم،گله کردی
🎆 جان و دل و فطرتی فراتر ز تصور
🎇 از هرچه که نعمت به تو دادم، گله کردی
🎆 گفتم که سپاس من بگو تا به تو بخشم
🎇 بر بخشش بی منت من هم گله کردی
🎆 با این که گنه کاری و فسق تو عیان است
🎇 خواهان توأم، تویی که از من گله کردی
🎆 هر روز گنه کردی و نادیده گرفتم
🎇 با اینکه خطای تو ندیدم، گله کردی
🎆 صد بار تو را مونس جانم طلبیدم
🎇 از صحبت با مونس جانت، گله کردی
🎆 رغبت به سخن گفتن با یار نکردی
🎇 با این که نماز تو خریدم، گله کردی
🎆 بس نیست دگر بندگی و طاعت شیطان؟؟
🎇 بس نیست دگر هرچه که از ما گله کردی؟؟!
🎆 از عالم و آدم گله کردی و شکایت
🎇 خود باز خریدم گله ات را، گله کردی..
✅ همیشه شکر گذار خدا باش , و به آنچه داری قانع و شاد باش,
https://eitaa.com/zandahlm1357
AUD-20190314-WA0012.mp3
2.78M
🔉 بشنوید| در فضیلت و اهمیت لیلةالرغائب
📍لیلةالرغائب
🔻بر اساس روایات ما، ممتازترین شبها در همه سال، سه شب است که همگی در این ماههای سهگانه واقع شده:
اولی شب جمعه اول ماه رجب است به نام «لیلةالرغائب»، دوم شب نیمه شعبان که نامش «لیلةالبرات» است و دیگر شبهای قدر در ماه مبارک رمضان که «لیلةالقدر» است.
▫️رغائب جمع «رغیبة» است و رغیبة به معنای عطای کثیر است؛ یعنی در چنین شبی، درهای رحمت الهی بیحساب باز است. ترکیب «لیلة الرغائب» اضافه موصوف به صفت خود است، بدین ترتیب لیلةالرغائب یعنی «اللیلة التی فیها الرغائب» یعنی شبی که در آن عطایای الهی کثیر است، سپس موصوف به صفتش اضافه شد و «لیلة الرغائب» گردید.
▫️صاحب مراقبات، جمال السالکین، مرحوم میرزا جواد آقا ملکی تبریزی، مطلبی به این مضمون میفرماید که ماه رجب اول ورود به میهمانی الهی است و تو ببین در این ضیافت الهی با کدامین لباس و زیور بر مولای خود وارد میشوی!
▫️تلطیف عمل مهمتر از تکثیر در عمل است؛ لذا در اولین شب جمعه ماه رجب که شب عطای خاصّ الهی است، اولین دعایمان مغفرت و طلب استعداد ورود به ضیافت خاص الخاص پروردگار باشد؛ تا در همان شب جمعه اول پاک شویم و اجازه ورود به سرای محبوب را در همه ضیافت سهماهه داشته باشیم. در حالی که در ماه رمضان این طور نیست، شب قدر آن در آخر ماه است که این حساب دیگری دارد. درباره اعمال مخصوص این شب، به آنچه در مفاتیح الجنان آمده اکتفا میکنیم.
🔺پیامبر اکرم(ص) فرمودند: غافل از اولین شب جمعه ماه رجب نشوید که ملائکه، آن شب را «لیلةالرغائب» نامیدند. این بیان پیامبر(ص) که ملائکه چنین نامی بر این شب نهادند، از آن روست که آنها عالم بالا را میبینند و مشاهده میکنند که چگونه کرور کرور عطای کثیر و نعم و رحمتهای خاص الهی در آن شب سرازیر است؛ لذا میگویند این شب، شب عطای کثیر است.
سپس حضرت میفرمایند: زمانی که یک سوم از شب گذشت، تمام ملائک آسمان و زمین به عالم دنیا میآیند و گرد خانه خدا طواف میکنند و خداوند توجه خاص به ملائکه خود میکند. توجّه کنیم که خیلی اوقات ملائک زمینی برای انسان دعا میکنند، ولی در آن شب عزیز، ملائکه آسمانی، یعنی میکائیل و جبرائیل و اسرافیل و ملائکه مقدّس الهی که دعایشان قطعاً مستجاب است، دست به دعا برمیدارند. خداوند به ملائکش میفرماید در این شب هر دعایی دارید بخواهید تا من اجابت کنم، و ملائک دعا میکنند: خدایا، روزهداران ماه رجب را بیامرز.
📚ادب حضور (دفتر اول)، ص۷۹.
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
صفحه تست هوش
حل معما
باما همراه باشید👇👇👇👇
https://eitaa.com/zandahlm1357