#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: آفرینش نیز در تفسیر آیه شریفه که میفرماید:... وَ یَخْلُقُ مٰا لاٰ تَعْلَمُونَ [۱]، امام ع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
حکیمی گفته است: کسی که به دربار سلطان راه پیدا میکند، اثر آن را در او میبینی. حال
کسی که از همه بریده و به سوی خدا روی آورده است، چگونه باشد؟
رفتار مردم
همچنین گفته است من به جدیت از اهل زمانه خود میپرسم و آنها با اکراه پاسخ میدهند. نه آنان ثوابی میبرند و نه آن پاسخ به سود ما میآید.
سرور دنیا در این است که در حد روزی قناعت ورزی و غصه دین این است که برای آنچه روزی تو نیست، غم بخوری.
بقاء نداشتن دنیا
یکی از حکماء میگوید: دلیل آنکه آنچه در اختیار توست از دیگری است، این است که آنچه در دست دیگری است اکنون در دست توست.
فقر
همچنین گوید: زندگی فقیرانه توأم با ایمنی بهتر است از زندگی شاهانه توأم با هراس.
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
🔹۲۸ مرداد سالروز افشای اهانت گوگل، علیه مسلمانان و رسول اکرم🔹
۳۱ مرداد سال ۹۲ بود که سایت خبری تحلیلی انتخاب، این خبر را منتشر کرد:
(( پایگاه اینترنتی روزنامه الوفد چاپ قاهره چند روز پیش خبری مبنی بر اهانت سیستم ترجمه گوگل به پیامبر اسلام(س) منتشر کرد که در بعضی مطبوعات واکنش هایی را به همراه داشت.
اگر کلمه lier (به معنی دروغگو) را در قسمت انگلیسی این پایگاه اینترنتی درج کرده و معنای آن را به زبان عربی بخواهید، کلمه الکذاب را به شما نشان میدهد.
ولی اگر گزینه show example usage of words را کلیک کنید، عبارتهایی برای نمونه و آشنایی شما با آن کلمه نشان میدهد.
پس از اینکه چند گزینه دیگر برای دیدن نمونههای این کلمه در جملات را درخواست میکنید، با عبارت " أنتم المسلمون لستم سوى جهلاء، و قتله وإرهابیین، و عباد الله أکبر الشیطان، و محمد النبی الکذاب" مواجه میشوید که معنایش این است: شما مسلمانان نیستید جز نادانها، قاتلان، تروریستها و بندگان بزرگ شیطان. محمد پیامبر دروغگو است [نستجیر بالله]
گزارش ابنا، روز ـ چهارشنبه ۳۰ مردادماه ـ وقتی کلمه lier را در همان سیستم ترجمه گوگل جستجو کردیم، همانند دو روز قبل، کلمه الکذاب را ارائه داد ولی اینبار
هنگامی که گزینه show example usage of words را کلیک کردیم، با عبارت No examples found for الکذاب مواجه شدیم که قابل تأمل است.
این اقدام گوگل شاید به دلیل متوجه شدن از اهانت خود بوده ولی به هیچ عنوان نمیتوان آن را یک اشتباه سهوی خواند چراکه تمام اشتباهات این شرکت معروف همه و همه درمورد مقدسات اسلامی اتفاق میافتد.
این نشان میدهد که گوگل هنوز از تظاهرات مسلمانان جهان علیه فیلم موهن پیامبر(ص) درس نگرفته است.
هموطن عزیز! از این پس با استفاده از موتورهای جستجوی داخلی گوگل را تحریم کن.
#نشر_حداکثری
#گردو🇮🇷 #ذرهبین🇮🇷
جزئیاتخبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | یک اشتباه تاریخی
🔻 رهبر انقلاب: این تجربهی نهضت ملّی جلوی چشم ما است. در نهضت ملّی، دکتر مصدّق به آمریکاییها حسنِظن داشت، بلکه ارادت داشت امّا مایل نبود تکیه کند به آنها؛ -با انگلیسیها البتّه بد بود- مایل به استقلال بود. آن کسی که عامل کودتا علیه دکتر مصدّق شد، نه یک انگلیسی، [بلکه] یک آمریکایی بود و پشت سرش بیش از دستگاه اینتلیجنتسرویس انگلیس، سیای آمریکا قرار داشت؛ آمریکا اینجوری است. یعنی با یک نظامی و با یک حکومتی هم که مطلقاً حکومت دینی هم نیست، حکومت انقلابی هم نیست -نهضت ملّی که یک حکومت انقلابی نبود؛ فقط دنبال استقلال کشور از زیر یوغ انگلیسها بود و خیال میکرد آمریکاییها کمکش میکنند- نتوانستند بسازند؛ با استقلال کشور مخالفند. ۱۳۹۶/۰۳/۲۲
🗓 سالروز کودتای ۲۸ مرداد
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🔰 سلسله جلسات #بصیرتی و #سیاسی با موضوع #تاریخ_انقلاب 13 🌀 بررسی دولت ها و وقایع بعد انقلاب جهت ر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تاریخ انقلاب 15.MP3
6.81M
🔰 سلسله جلسات #بصیرتی و #سیاسی با موضوع #تاریخ_انقلاب 15
🌀 بررسی دولت ها و وقایع بعد انقلاب جهت روشنگری سیاسی
🎬 جلسه 5️⃣1️⃣
✳️ #فصل_دوم ، #دولت_هاشمی ( جلسه 6)
🎤 #استاد_عبادی از اساتید مهدویت و پژوهشگر تاریخ معاصر و انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 دکتر منوچهر رزم آرا وزیر بهداشت شاه:علت اصلی مرگ شاه استفاده بیش از اندازه از قرص های جنسی بود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 بهروز وثوقی: ساواک مرا به خاطر بازی در فیلم گوزن ها تهدید به مرگ کرد!
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
❇️ سلسله جلسات کارگاه #مبانی_ولایت_فقیه 14 💠 جلسه 4️⃣1️⃣ ( پایان بحث مبانی حکومت لیبرال و مقایسه آ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
44.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ سلسله جلسات کارگاه #مبانی_ولایت_فقیه 15
💠 جلسه 5️⃣1️⃣ ( حق مردم در قانون گذاری حکومت چیست و نظر اسلام درباره شکل حکومت )
🎤 #استاد_احسان_عبادی
🔸انتشار فایلها آزاد و بلامانع است
👌 مبانی ولایت فقیه خود را قوی کنید تا در فتنه های آتی در امان باشید
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
چهارم بايد گفت آيا مى توان پذيرفت عمر رحلت پيغمبر را باور نكرده بود؟ مسلّم است كه چنين نيست، وگرنه م
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
جلسۀ دوم: خلافت ابوبكر
اشاره
خلافت ابوبكر
بيعت عمومى با ابوبكر
رسول خدا (صلّى الله عليه وآله) بامداد روز دوشنبه ۲۸ صفر سال ۱۱ هجرت چشم از جهان فرو بست. اميرالمؤمنين (عليه السّلام) پس از غسل دادن و كفن كردن، با حضور حاضران بنى هاشم بر آن حضرت نماز خواند و چون شب فرا رسيد، پيكر مطهّر را در همان اتاق به خاك سپرد. در منابع سنى آمده است هنگامى كه كار بيعت با ابوبكر پايان يافت، مردم روز سه شنبه به سوى پيكر پيغمبر روى آوردند و وارد خانه شدند و بر آن بدون امام جماعت، نماز خواندند. اگر اين نقل صحت داشته باشد، گوياى آن است كه مردم پيكر مطهّر پيغمبرشان را رها كرده و به جاى نماز و دفن آن، به امر خلافت پرداخته اند و پس از فراغت از آن، روز بعد متوجه نماز و دفن آن حضرت شدند!
بيعت خصوصى با ابوبكر در سقيفه، همان روز رحلت پيغمبر انجام شد؛ ولى پيروزى او حتمى نبود و خلافتش از نظر عموم به رسميت شناخته نمى شد. آن هايى كه ابوبكر را در سقيفه به خلافت رساندند، با هلهله و شادى او را به مسجد پيغمبر (صلّى الله عليه وآله) بردند. ابوبكر بر فراز منبر نشست و مردم تا هنگام شب با او بيعت كردند. پيش از مراسم بيعت، عمر به پا خاست و گفت: سخنان ديروز من نه از قرآن و نه از حديث پيغمبر بود، گمان مى كردم كه او به تدبير امور مردم خواهد پرداخت و آخرين كسى است كه از دنيا خواهد رفت. سپس ادامه داد: پيغمبر قرآن را در ميان شما گذاشت؛ اگر به آن پناه بريد، شما را به همان راه پيغمبر راهنمايى خواهد كرد. اينك زمام امور شما را به دست بهترين شما، يار پيغمبر، و يكى از آن دو تن در غار سپرده است. برخيزيد با او بيعت كنيد.
آن گاه، بيعت عمومى با ابوبكر به عمل آمد. ابوبكر بعد از مراسم بيعت در سخنانى گفت: اى مردم زمام حكومت شما دست من سپرده شد، در حالى كه من شايسته ترين شما نيستم؛ هر گاه نيك رفتار كردم مرا يارى كنيد و اگر بدكردارى و كج كردارى نمودم، مرا به راه راست هدايت كنيد. [۱]
با نظر به آنچه گذشت، طيف قريش در سقيفه پيروز شد و انصار را به كلى
----------
[۱]: . تاريخ طبرى، ج ۳، ص ۲۲۳ به بعد و ترجمۀ معالم المدرستين، ج ۱، ص ۱۸۷ و عبدالله به سبا، ج ۱، ص ۱۱۸.
شكست داد. اما طرفداران على (عليه السّلام) مخالفت خود را با غاصبان خلافت ابراز مى داشتند و مى كوشيدند رأى انصار را به نفع آن حضرت به دست آورند.
از اين رو ابوبكر و عمر احساس پيروزى قطعى نداشتند. در همان روزهاى اوّل، قبيلۀ «اسلم» به مدينه آمدند. تعداد آنها زياد بود به گونه اى كه كوچه هاى مدينه بر ايشان تنگ شد؛ آنها با ابوبكر بيعت كردند. عمر بارها گفت: همين كه اسلم را ديدم يقين كردم كه پيروزى با ماست. [۲]
شيخ مفيد در كتاب جمل، علت ورود قبيلۀ اسلم به مدينه را، خريد خواربار ذكر نموده و اضافه كرده است به آنان گفته شد بيايد به ما كمك كنيد تا براى خليفۀ پيغمبر بيعت بگيريم؛ پس از آن به شما خواربار مى دهيم.
اين بود كه آنان تطميع شدند و به يارى با ابوبكر شتافتند. [۱]
از سوى ديگر حضرت على (عليه السّلام) هنوز از غسل و تكفين فارغ نشده بود كه به آن حضرت خبر دادند امر خلافت خاتمه يافت. ابتدا مهاجران و انصار به منازعه پرداختند، ولى كار خلافت سرانجام بر ابوبكر قرار گرفت و جز معدودى از خزرج همه با او بيعت كردند. على (عليه السّلام) پرسيد: دليل انصار بر حقّانيت خود به خلافت چه بود؟ عرض كردند: چون نبوت در قريش بود، آنها نيز مدّعى شدند كه امامت بايد در انصار باشد. همچنين خدمات و فداكارى هاى خود را در مورد پيغمبر و مهاجران حجت مى دانستند. حضرت فرمود: مگر انصار فراموش كرده اند كه پيغمبر (صلّى الله عليه وآله) بارها مهاجران را مورد خطاب قرار مى داد و سفارش انصار را مى كرد و مى فرمود: انصار را عزيز بداريد و از بدان آنها درگذريد. اين فرمايش دليل آن است كه انصار را به مهاجران سپرده است. بنابراين اگر انصار شايستۀ خلافت بودند، مورد توصيه و سفارش قرار نمى گرفتند، بلكه پيغمبر مهاجران را به آنها توصيه مى فرمود. آن گاه فرمود مهاجران چگونه استدلال كردند؟ گفتند: سخن بسيار گفتند و در پايان اظهار داشتند ما از شجرۀ رسول خدا هستيم و به كار خلافت از شما سزاوارتريم. اميرالمؤمنين (عليه السّلام) فرمود: آنها به درخت نبوت استدلال كردند و خود را ذى حق دانستند در حالى كه ميوۀ آن (يعنى على) را تباه ساختند. [۲]
----------
[۲]: . تاريخ طبرى، ج ۳، ص ۲۲۲.
[۱]: . عبدالله بن سبا، ج ۱، ص ۱۱۷.
[۲]: . على كيست؟ ص ۷۹.
#تاریخ تشیع
✍️استاد محمد حسین رجبی
https://eitaa.com/zandahlm1357
.
.
اینجا نقطه ای به نام "نمو" تو اقیانوس آرامه که دور افتاده ترین نقطه تو سیاره ماست.
این نقطه که به قطب عدم دسترسی معروفه بخاطر این نامگذاری شده چون تا هزاران کیلومتر اطرافش تمدن بشری وجود نداره و نزدیکترین جزیره غیر قابل سکونت به اینجا 2688 کیومتر فاصله داره.
تنها انسانهایی که به این جزیره نزدیک شدند همان فضانوردان ایستگاه فضایی بودن که ازین مکان عکسبرداری کردن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوزه مرموز و جالب باستانی
در انتها میتونید ببینید که خیلی هم پیچیده نبوده و چقدر ساده بوده روش طراحش 👌
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
حوری عزیزم! فاو بودیم! گفتم: « احمد! گلوله که خورد کنارت، چی شد؟» گفت: « یه لحظه فقط آتيشِ انفجارش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
اینا دیوَند یا اَجِنّه؟
خرمشهر بودیم!
آشپز و کمک آشپز، تازه وارد بودند و با شوخی بچه ها ناآشنا . آشپز، سفره رو انداخت وسط سنگر و بعد بشقابها رو چید جلو بچهها. رفت نون بیاره که علی رضا بلند شد و گفت: «بچه ها! یادتون نره!»
آشپز اومد و تند و تند دو تا نون گذاشت جلو هر نفر و رفت. بچهها تند نونهارو گذاشتند زیر پیراهناشون. کمک آشپز اومد نگاه سفره کرد. تعجب کرد. تند و تند برای هر نفر دو تا کوکو گذاشت و رفت. بچه ها با سرعت کوکوهارو گذاشتن لاي نونهایی که زیر پیراهنشون بود. آشپز و کمک آشپز اومدند بالاسر بچهها. زُل زدند به سفره. بچهها شروع کردن به گفتن شعار هميشگي: « ما گُشنهمونه یالله!». که حاجی داخل سنگر شد و گفت: « چه خبره؟» آشپز دوید روبروی حاجی و گفت: « حاجی! اینا دیگه کِیَند! کجا بودند!؛ دیوُونه اند یا موجی؟!» فرمانده با خنده پرسید:« چی شده؟» آشپز گفت: « تو یه چشم بهم زدن مثل آفريقايي هايِ گشنه، هر چی بود بلعیدند!؟». آشپز داشت بلبل زبانی میکرد که بچهها نونها و کوکوهارو يَواشکي گذاشتند تو سفره. حاجی گفت: « این بیچارهها که هنوز غذاشونو نخوردند!».آشپز نگاه سفره کرد. کمی چشماشو باز و بسته کرد. با تعجب سرشو تکوني داد وگفت:« جَلّ الخالق!؟ اینا دیوَند یا اَجِنّه!؟» و بعد رفت تو آشپزخانه. هنوز نرفته بود که صدای خنده ي بچه ها سنگرو لرزوند.
اینا دیوَند یا اَجِنّه؟
مجموعه اکبرکاراته
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از درد سرهای عکاس حیات و حش ...!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری زیبا از حرکت قطار