eitaa logo
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
1.4هزار دنبال‌کننده
50هزار عکس
36.5هزار ویدیو
1.7هزار فایل
#نذر_ظهور ارتباط با ما @Zh4653 @zandahlm1357 سلام خدمت بزرگواران این کانال پیروفرمایشات امام خامنه ای باب فعالیت درفضای مجازی ایجاد شده ازهمراهی شما سپاسگزاریم درصورت رضایت ؛کانال را به دیگران معرفی بفرمایید🍃🍃🍃🍃https://eitaa.com/zandahlm1357
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 اسماعیل زهی خواستار آزادی زنان شده؟ 🔹 باشه. ولی؛ جناب شما با ۷۵ سال سن دختر ۱۷ ساله رو به عقد خودت در آوردی بهش آزادی بده باهاش مصاحبه بگیریم ببینیم تو انتخابش آزاد بوده یا نه؟ هشتگ آزادی زنان از خانه
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 قطر چیزی که واقعیت داره و چیزی که رسانه‌ها نشون میدن 😳😐
🔴نُخبگان باغیرت / پَخمگان بی غیرت👌👌
🔴رصد کانال بی بی سی فارسی نشان می‌دهد بعد از فروکش کردن اغتشاشات ایران و برملا شدن دروغ‌های این بنگاه خبرپراکنی اعضای کانال بی بی سی با ریزش شدید مواجه شده‌ و این ریزش همچنان ادامه دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 شروع دوباره اعتراضات در پایتخت 🔹اعتراضات مردمی برای افزایش دستمزدها نسبت به گرانی بی سابقه و افزایش هزینه‌های زندگی در فرانسه می باشد.
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 تفاوت مجلس ایران و دانمارک به روایت ایرانی مقیم دانمارک😕😐 حقیقتی که ما گرفتارشیم...خودتحقیری🤔 تا آخر ببینید....
🔴 بزرگترین اجتماع زنان کره جنوبی😳 🔹 حقایقی از 🔹 در ماه می 2018، حدود 40000 نفر از زنان کره جنوبی در خیابان‌های سئول راهپیمایی کردند. این اعتراض -که بنا بر گزارش‌ها، بزرگترین اعتراض زنان در تاریخ کره جنوبی است- بر گسترش «دوربین‌های جاسوسی» متمرکز بود، دوربین‌های کوچکی که برای تجاوز به حریم خصوصی زنان استفاده می‌شد و از آنها در توالت‌ها و هنگام بالازدن دامن‌هایشان فیلم می‌گرفت و تصاویر اغلب در فضای مجازی منتشر می‌شد. 🔹 طبق تخمین‌های پلیس، بین سال‌های 2013 تا 2017، سالانه بیش از 6000 مورد دوربین جاسوسی وجود داشته است. فعالان می‌گویند که دولت این موضوع را مگر در مواردی نادر جدی نمی‌گیرد. 🔹 واقعیت‌هایی شنیده نشده از کشورهای حاضر در را روزانه در سعداء بخوانید/ پدرفتنه
🔴آزادی ۱۶ ملوان زندانی سیستان و بلوچستانی در تانزانیا 🔹رئیس دفتر نمایندگی وزارت امورخارجه در منطقه آزاد چابهار:۱۶ ملوان زندانی اهل سیستان و بلوچستان در تانزانیا با تلاش و پیگیری وزارت امورخارجه و سفارت جمهوری اسلامی ایران در دارالسلام در کشور تانزانیا آزاد شده و بامداد امروز به میهن اسلامی بازگشتند.‌ 🔹این افراد حدود ۱۰ سال پیش همراه با لنج خود به اتهامات مختلف در اقیانوس هند توسط پلیس تانزانیا بازداشت شده و تاکنون در شهر دارالسلام در حبس به سر می‌بردند.
🔴صدور کیفرخواست پرونده عوامل شهادت شهید عجمیان 🔹رئیس کل دادگستری استان البرز: برای یازده نفر از مسببین اصلی این جنایت که ده نفر مرد و یک زن هستند از سوی دادسرای کرج قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست صادر شد. 🔹افساد فی‌الارض از طریق ارتکاب جرایم متعدد علیه امنیت کشور و حمله به مامورین نیروی بسیج و فراجا و جنایت علیه تمامیت جسمانی افراد که موجب اخلال شدید در نظم عمومی و ناامنی در کشور و منتهی به شهادت بسیجی حافظ امنیت عجمیان شد؛ اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرایم علیه امنیت کشور و فعالیت تبلیغی علیه نظام از طریق شعاردادن، نشر و بازنشر محتوای مجرمانه در فضای مجازی‌، برخی از اتهامات متهمان است.
10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 گستاخی عضو دفتر مولوی عبدالحمید در مصاحبه با شبکه آل سعود:😳 🔹جمهوری اسلامی، مثل گرگ وحشی جوانان ما را لت و پار می‌کند 🔹مصاحبه عضو باند مولوی عبدالحمید با ایران اینترنشنال و بعد فرار او از گفت و گو با شبکه ولایت را می‌بینید. گویا بزرگواری شیعیان و گذشت حاکمیت شیعه در ایران، این جریان انحرافی را شدیداً گستاخ کرده است. 🔹پ ن. گزافه گویی اینا دیگه از حدش گذشته.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥ماجرای آمبولانس های بدون پلاک در سطح شهر چه بود؟ 🔹میعادفر، رئیس اورژانس کشور:وظیفه اورژانس انتقال مصدوم از نیروی نظامی گرفته تا اغتشاشگران به مراکز بهداشتی است. 🔹دلیل پلاک نداشتن برخی آمبولانس ها کامل نبودن مدارک و اسناد برای شماره گذاری میباشد