فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥یکی از عجیبترین رکوردهای گینس😳
۳۲ بدلکار حرفهای در کیپتاون پایتخت آفریقای جنوبی همزمان خودشون رو آتش زدن و قدم زدن!
#خبر
@zandahlm1357
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نتانیاهو: ایرانیها از غذاها و داروهای تغییر ژن یافته ما استفاده میکنند🤔
⚠️ نفوذ و توطئه صهیونیسم در مواد غذایی
#خبر
@zandahlm1357
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نقش امارات در راه اندازی سعودی اینترنشنال
🔺چند سال قبل امارات طرحی با عنوان کنترل ایران را به عربستان سعودی ارائه میدهد که بر اساس آن عربستان مامور میشود بخشی از پازل ساخت یک مجموعه ی رسانه ای باشد که از طریق آن بتوانند ایران را درگیر خودش کنند. یکی از خروجی های این طرف سعودی اینترنشنال شده است.
#خبر
@zandahlm1357
29.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سرود زیبای نسل مقدم
🌹فرمانده کل قوا آقای عالم فرمود دوران بزن در رو تمام شد
🌹از لطف تهرانی مقدم ها، هر خانه ای خط مقدم شد...
#لبیک_یا_خامنه_ای
#خبر
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
✨ نور چشم زینبه...
میلاد امام سجاد علیه السلام بر مولایمان امام زمان ارواحنا فداه و شیعیانشان مبارک🌸🎉
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: پيام مقام معظم رهبري به مناسبت قهرماني حسين رضا زاده در المپيك آتن پيام مقام معظم رهبري به
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
پيام مقام معظم رهبري به مناسبت شهادت حاج داوود كريمي
پيام مقام معظم رهبري به مناسبت شهادت حاج داوود كريمي بسم الله الرحمن الرحيم
شهادت سردار رشيد اسلام آقاي حاج داوود كريمي را به خانواده و بازماندگان گرامي و به همه همرزمان و دوستانش تبريك و تسليت ميگويم.
اينجانب آن مرد با ايمان و ايثارگر را در همه دوران پس از انقلاب داراي صدق و صفا شناختم و آزمايش دشوار الهي در دوران ابتلا به عوارض دردناك آسيب شيميايي را براي او هديه اي معنوي براي رشد و اعتلاي روحي آن شهيد عزيز ميدانم.
خداوند او را با شهداي صدر اسلام محشور فرمايد.
والسلام عليكم و رحمه الله
سيد علي خامنه اي
۱۳۸۳/۶/۱۸
.......:
#پیامهای مقام معظم رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: ۱- سخنان رهبری در شروع جلسه [اوّلین نکته ی] مورد نظر من خوشامد به شما جوانهای عزیز است و ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
ال ۴۱ ایشان گفتند من امسال - در منبر میگفت، در سخنرانی - میگفتند من امسال شصت و سه سال دارم. اگر من را بکشند، تازه در سنّی از دنیا رفتم که پیغمبر و امیرالمؤمنین در این سن از دنیا رفتند. مرد شصت و سه ساله، جوانها را گرم میکرد، به جوانها نیرو و نشاط میداد.
ایشان وقتی که وارد تهران شدند - روزهای دوازده بهمن به بعد و حادثه ی انقلاب اتّفاق افتاد - ایشان مردی نزدیک هشتاد ساله بودند. ببینید
یک پیرمردی در این سن که وقت بازنشستگی و خستگی و بیکارگی اوست، اینجور با نشاط جوانها وارد میدان میشود. این خصوصیات شخصی بسیار مؤثّر بود و آن مسئله ی تکیه ی به اسلام و دین و ایمان و باور مردم هم که بود.
----------
[۱]: . سوره ی بقره، آیه ی ۲۸۵.
۳- بیان ویژگیهای امام خمینی (ره) که منجر به همراهی مردم در انقلاب اسلامی شد؟
بسم الله الرّحمن الرّحیم. با عرض سلام و تبریک بیستمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و ایّام مبارک دهه ی فجر. با توجّه به اینکه در جریان انقلاب و به ثمر رسیدنش غیر از نهضت حضرت امام (حمة الله علیه) جریانهای فکری و گروههای دیگری هم بودند که داعیه ی مبارزه و انقلابی بودن را داشتند، امّا این نهضت حضرت امام (رحمة الله علیه) بود که توانست توده ی میلیونی مردم را و بخصوص جوانان را جلب کند. حالا در ادامه ی فرمایشات حضرتعالی، سؤالم این است که آن، چه ویژگیها و چه خصوصیاتی در خود حضرت امام و نهضت و قیامشان بود که اینطور باعث شد استقبال پرشور مردم را برانگیزد و در واقع تحت لوای ایشان به صحنه بیایند و چرا جریانات دیگر از طرف مردم پذیرفته نشدند. با تشکّر.
سؤال بسیار خوبی است. بله همین طور که گفتید، مبارزات با رژیم پهلوی از دیرباز شروع شده بود. از دوره ی رضاخان، از سال ۱۳۱۴. البتّه قبلاً مرحوم مدرّس مبارزاتی را شروع کرد؛ ایشان را به شهادت رساندند. در سال ۱۳۱۴ نهضت بزرگ علمایی از مشهد شروع شد. مرحوم آیةالله قمی و عدّه ای از علما با ایشان مبارزه کردند. در اواخر دوره ی رضاخان گروههای غیراسلامی تجمّعهایی داشتند، یک مبارزاتی را شروع کردند؛ بعد در دهه ی ۲۰ باز مبارزات حزبی و گروهی از یک طرف، مبارزات علمایی و مردمی
از یک طرف بود و در سالهای بعد هم همین جور؛ مبارزات زیادی بود. البتّه این مبارزات همه اش هم تأثیراتی داشت. امّا همین طور که میگوئید، هیچکدام از اینها قدرت بسیج تودهها را نداشت، نتوانست مبارزه را از جمعهای کوچک و خواص بکشاند به جمع عظیم مردم و راز پیروزی امام همین بود که توانست این هنر بزرگ را، این معجزه ی بزرگ را انجام بدهد؛ مبارزه را بکشاند به سطح مردم. امّا علّتش چه بود؟ البتّه برخی از این علل برمیگردد به خصوصیات شخصی امام بزرگوارمان که آنها را هم عرض خواهم کرد. لکن عمده ی علّت عبارت بود از اینکه امام در موضع یک روحانی والامقام و مورد اعتماد از اسلام حرف میزد. اسلام، باور عمومی مردم بود و هست. این خاصیّت حرکت دینی است؛ خاصیّت انگیزه ی دینی است. انگیزه ی دینی با انگیزههای مادی و حزبی فرق میکند. در انگیزههای مادی و حزبی، کسب قدرت و حکومت بیشتر مطرح است. اشخاصی که وارد مبارزه میشوند، هر کدام برای خودشان جایگاهی و موضعی را تعریف میکنند. در نظام آینده ما چه کار باید بکنیم، چه کاره باید بشویم. در حرکت دینی این حرفها نیست. همه برای انجام تکلیف وارد میشوند. امام بر اسلام تکیه کردند، تعالیم اسلام را بیان کردند و عمق حرکت مردمی از اینجا شروع شد. چون همه ی مردم با ایمان خودشان وارد شدند. شما مثلاً میدیدید که در فلان روستا مردم نسبت به مسائل پاسخ میدهند. حالا شما ببینید مردم یک روستای دورافتاده را اگر یک حزب سیاسی بخواهد با خودش همراه کند، چقدر تلاش باید بکند تا دانه دانه اینها را به خودش متوجّه کند، در حالی که این تلاش را با این خصوصیّت امام نداشتند، امّا با پیام امام، آنها با ایمان وارد میدان میشدند. در شهرهای بزرگ هم همین جور بود، در تهران - که مرکز هم بود - همین جور بود. عمده مسئله ی اسلام بود، یعنی تکیه ی امام به اسلام. البتّه خصوصیات دیگری هم بود. امام طبیعتاً یک شخص مردمی بود، به مردم اتّکاء داشت.
من فراموش نمیکنم در سال چهل و یک - که میگویم هنوز امام بزرگوار ما اینقدر هم معروفیّت و شهرت نداشتند - در یکی از سخنرانیهایی که آن سال در قم انجام میدادند - خطاب به دولت آن زمان - از روی منبر - در محل درس هم سخنرانی میکردند؛ برای شاگردانشان در واقع سخنرانی میکردند - گفتند که اگر مثلاً ادامه بدهید به این رفتارتان، من این صحرای بی پایان قم را پر میکنم از مردم. همه تعجّب میکردند که امام چطور از گوشه ی یک مسجدّی در قم اینجور به مردم متّکی و معتقد و خاطرجمع از مردم است. چند ماه بیشتر نگذشت در سال چهل و دو که امام آن سخنرانی را در مدرسه ی فیضیه کردند، دو روز بعدش در تهران پانزده خرداد اتّفاق افتاد؛ با آن وضع خونین مردم در مقابل ت