#پاسخ_شبهات
#جمعه_مهدویت
💢شیعیان #ظهور مهدی را از نبوت پیامبر بالاتر میدانند؛ اگر این چنین جایگاهی دارد پس چرا در #قرآن اشاره ای به آن نشده است؟
✅ با آنکه موضوع اساسي است و در قرون متأخر و در عصر حاضر، اهتمام زيادي به آن داده مي شود و وقت زيادي از مسلمانان و بزرگان را گرفته است، در #قرآن، نه با اشاره و نه با کنايه نيامده است. آیا در #قرآن به موضوع مهدویت اشاره نشده است؟
✅پاسخ از منابع اهل سنت
فقط به دو نمونه اشاره میکنیم
🔵 آيه اول:
سوره توبه، آيه33:
هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَ دِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَ لَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ
آقاي امام قرطبي - که از مفسران بنام اهل سنت است و از شخصيت هاي برجسته تفسيري است - مي گويد:
قال السدي : ذاك عند #خروج المهدي ، لا يبقى أحد إلا دخل في الاسلام.
📚تفسير القرطبي، ج8، ص121
همين عبارت را آقاي امام المشککين، فخر رازي در تفسير کبيرش آورده است.
📚تفسير الرازي، ج16، ص40
آقاي ابو حيان آندلسي - از استوانه هاي تفسيري اهل سنت - در کتاب تفسيري خود آورده است.
🔵 آيه دوم:
سوره بقره، آيه114:
لَهُمْ فِي الدُّنْيَا خِزْيٌ وَ لَهُمْ فِي الْآَخِرَةِ عَذَابٌ عَظِيمٌ.
آقاي طبري - که از مفسران بنام اهل سنت است
📚منهاج السنة لإبن تيمية، ج7، ص178
- در تفسير خود در #تفسير اين آيه نقل مي کند:
کفار در دنيا ذليل خواهند شد:
فإنهم إذا قام #المهدي و فتحت القسطنطينية قتلهم، فذلك الخزي.
زماني که #مهدي قيام مي کند و قسطنطنية را فتح مي کند، کفاري را که در برابر حکومت ايشان مقاومت مي کنند را به ذلت و خواري مي کشاند.
📚جامع البيان لإبن جرير الطبري، ج1، ص699
https://eitaa.com/zandahlm1357
5.gif
254K
امام زمان (عج) :اگر تسبیح....
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
اعمال ماه مبارک رمضان👇👇👇
https://eitaa.com/zandahlm1357
💠 از عهد شکر یکی از برکات ماه #رمضان برنمی آییم
⭕️امام خمینی (ره):
🔹این ماه مبارک رمضان با آن همه برکاتی که دارد، ما نمیتوانیم از عهده شکر یکی اش برآییم ولی باید کوشش کنیم که در این ماه مبارک رمضان که بر ما گذشت، اگر حالی پیدا شد، این حال راتا ماه رمضان دیگر نگه داریم و اگر حالی پیدا نشد، متأسف باشیم و کوشش کنیم که پیدا کنیم.
🔹این هیاهوها همه رفتنی است، تمام شدنی است، آنچه که هست آنی است که پیش خود ماست، آن باقی است و با ماست و ما باید کوشش کنیم که باطن خودمان را اصلاح کنیم.
#امام_خمینی
📖 صحیفه نور، جلد 20،صفحه 3
📆 مورخ:1365/03/19
https://eitaa.com/zandahlm1357
شرح دعای افتتاح، جلسه 11.mp3
7.8M
#شرح_دعای_افتتاح
استاد #پناهیان ؛ جلسه ١١
ذکر امام زمان در #دعای_افتتاح ، باعث میشود که کم کم لذت یاد امام زمان را بچشیم.
🔘من چرا نباید این گناه را انجام بدهم؟
🔘عمیقبودن دین را برای خودت جا بینداز تا راحت دینداری کنی
🔻 #گناه_و_توبه (ج۵) - ۲
🔸چرا ما اینقدر باید وقت صرف کنیم تا نسبت به دینداری متقاعد بشویم؟ آیا دین خیلی تلخ یا سخت است؟ دین نه تلخ است، نه سخت؛ بلکه عمیق است! اینطور نیست که دین مقولۀ سختی باشد و فقط بهدرد یک گروه یا یک تیپهای خاصی بخورد!
🔸دین به نیازهای عمیق بشر اشاره دارد؛ نیازهایی که معمولاً انسان به آنها پی نبرده است. ضمن اینکه دین با برخی از نیازهای سطحی بشر مقابله میکند (مثل پرهیز از آب و غذا هنگام روزه) لذا انسانها به سادگی برای دینداری متقاعد نمیشوند.
🔸هرکسی میخواهد راحت دینداری کند باید عمیقبودن دین را بفهمد و برای خودش جا بیندازد. البته منظور از «فهم دین» بسیاری از این آموزشهای دینی در مدرسه و دانشگاه نیست! منظور این است که «آدم متقاعد بشود این کار، گناه است و نباید انجامش بدهد!»
🔸اینکه برای شما لیست کنند «اینها گناه است و اینها کارهای خوب است...» این فهم عمیق از دین نیست! محور فهم عمیق از دین، این است که «من متقاعد بشوم گناه نکنم» و اینکه چرا نباید گناه کنم؟ چرا خدا به من دستور داده و گناه و ثواب گذاشته است؟
🔸متقاعدکردن انسان برای ترک گناه، کار سختی است، چون اولاً ترک گناه مربوط میشود به یک نیاز عمیق انسان و تو نیاز عمیقت را بهسادگی درک نمیکنی که متقاعد بشوی گناه نکنی.
🔸ثانیاً برای ترک گناه باید در مقابل یک نیاز سطحی خودت بایستی و تو بهسادگی نمیتوانی از نیاز سطحی خودت چشمپوشی کنی، مگر اینکه عمیقاً بفهمی این کار به نفع خودت است!
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۲.۲۰
🔘چرا نسبت به دین، اینقدر تمسخر و استهزاء انجام میگیرد؟
🔘دین یک امر عمیق است؛ عقلهای اندک، آنرا نمیفهمند لذا مسخره میکنند
🔻 #گناه_و_توبه (ج۵) - ۱
🔸اولاً چرا دین اینقدر نیاز به تبلیغ و تبیین دارد؟ ثانیاً چرا نسبت به دین بیش از هر مقولۀ دیگری در جامعۀ بشری؛ تمسخر و استهزاء انجام میگیرد؟ چرا بعضیها حرفهای دینی را مسخره میکنند و گاهی دینداران را نادان یا غیرعاقل تلقی میکنند؟
🔸پاسخ هر دو سؤال، این است که «دین یک امر عمیق است» چون دستورات دین برای انسان است و انسان یک موجود عمیق با نیازهای پیچیده و پنهان است که بسیاری از این نیازهای خودش را نمیبیند. لذا وقتی دین میخواهد به نیازهای پنهان انسان پاسخ دهد، بهسادگی درک نمیشود و نیاز به تبیین و تبلیغ دارد.
🔸دستورات دینی بسیار ژرف و پیچیده هستند لذا افراد سطحینگر و عقلهای اندک و کوچک، دستورات دین را نمیفهمند و ممکن است آنها را غیرعاقلانه تلقی کرده و حتی آنها را مضر به حال بشریت تشخیص بدهند! کمااینکه بعضیها روزه را مضر میدانستند!
🔸دین مقولۀ بسیار هوشمندانهای است لذا آدمهای باهوش دینداری میکنند. یکروزی خواهد رسید که در جامعۀ بشری هرکسی دینداری کند میگویند «عجب آدم باهوشی است!» و هر کسی بیدین باشد میگویند «عجب آدم نادانی است!» این کلام قرآن است: چه کسی از دین دور میشود، جز آدم نادان! (...إِلاَّ مَنْ سَفِهَ نَفْسَهُ؛ بقره/۱۳۰)
🔸دین چون حرفهای عمیق میزند، گاهی تنها میماند، مثل آدم عاقل که وقتی در میان جمعی از سفهاء قرار بگیرد، معمولاً تنها میماند و حرفش را نمیفهمند و حتی او را مسخره میکنند!
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۲.۲۰
1_64821984.mp3
9.55M
🔉 #گناه_چیست؟ توبه چگونه است؟ (۴)
📅 جلسه چهارم | ۹۸/۰۲/۱۹
تهران، مسجد امام صادق(ع)
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موضوع: حسد را چگونه علاج كنيم؟
"استاد فاطمی نیا"
https://eitaa.com/zandahlm1357