#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
✍️ پاسخ به شبهات دانش آموزی 6⃣1⃣ چرا بعضیها بعد از ازدواج چادرشان را برمیدارند؟ 🔶 کسی که در خان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍️ پاسخ به شبهات دانش آموزی
8️⃣1️⃣ کسانی که دین ندارند یا پیرو دینهای دیگر هستند آیا بهشت میروند یا جهنم؟
📝 1_ جواب اجمالی:
🔷 اول: راه رسیدن به کمال و خوشبختی دین اسلام است. اما اگر کسی دین اسلام به او نرسیده، یعنی یا قبل از اسلام از دنیا رفته و یا در منطقهی دور افتادهای بوده است که اسلام به گوش او اصلا نرسیده و نمیداند اسلام چیست، در این صورت اگر به همان دینی که به او رسیده است عمل کند، خداوند طبق آن دین با او اعمالش را حساب میکند و مسلما بهشتی است. اگر طبق آن دین هم عمل نکرده باشد و از دستورات آن هم پیروی نکرده است مسلما جهنمی است.
🔶 دوم: اگر هیچ دینی به او نرسیده و بی دین باشد، در این صورت خدا طبق عقل او اعمالش را حساب میکند. اگر عقل او تشخیص داده کاری خوب است و کاری زشت است و او کار خوب را انجام داده و کار بد را ترک کرده باز خدا او را بهشت میبرد ولی اگر برعکس انجام داده باشد یعنی عقلش گفته باشد فلان کار خوب است ولی او انجام نداده باشد یا گفته باشد فلان کار بد است ولی او انجام داده باشد مسلما جهنمی میشود.
🔻 هر چند این از حکمت خدا به دور است که گروه یا قومی را بدون پیامبر و فرستاده به حال خود رها کند و هر طوری شده کسی را برای آنها به عنوان راهنما میفرستد تا دین الهی را به آنها برساند.
📝 ۲_ پاسخ تکمیلی در لینک زیر:
https://btid.org/fa/news/191900
📎 #دانش_آموزی
📎 #نوجوان
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #بهشت_جهنم_ادیان_دیگر
✍️ پاسخ به شبهات دانش آموزی
9️⃣1️⃣ در زمان جنگ رزمندگان چگونه نماز میخواندند در حالی که یا خودشان زخمی بودند یا رفیقشان زخمی میشد و لباسشان نجس بوده؟
🔷 اول: رزمندگان 24 ساعته در میدان جنگ نبودهاند و فقط در موقع عملیاتها و درگیریها در حال جنگ بودند. اگر لباس آنها خونی میشد، بعد از عملیات آن را تمیز یا عوض میکردند و بعد نمازشان را میخواندند.
🔶 دوم: حالا اگر موقع درگیری یا وقت نماز میشد و لباس رزمندگان به هر دلیلی خونی شده بود، اینجا میتوانستند نماز را با همان لباس خونی بخوانند. چون بنابر نظر اکثر مراجع نماز خواندن با لباس نجس در سه صورت صحیح است: 1ـ بدن یا لباس به خاطر زخم یا جراحت یا دملی که در بدن است به خون آلوده شده باشد. 2ـ بدن یا لباس به اندازه کمتر از بند انگشت به خون آلوده باشد. 3ـ اینکه انسان ناچار باشد با بدن یا لباس نجس نماز بخواند. رزمندگان در میدان جنگ شامل یکی از این موارد میشدند و نمازشان با لباس و بدن خونی صحیح بوده است.
📝 ۲_ لینک مطلب:
https://btid.org/fa/news/191895
📎 #دانش_آموزی
📎 #نوجوان
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #نماز_رزمندگان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥷 دین اسلام به زور وارد ایران شده و مردم انتخاب نکردند 🙌
🔪امامان در حمله شرکت داشتند❌
(پاسخ: مرتضی کهرمی )
#حمله_اعراب
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا امام حسین در حمله اعراب به ایران شرکت داشته است ؟
آیا در فتح طبرستان امام حسین ،مردم گرگان را کشته است؟
#امام_حسین #فتح_طبرستان
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دوربين مخفى سراغ خانمهايى رفته كه به ظاهرشون نمیخورد احيا بگيرن!
🔸وقتی میگن «دل متعلق به این جبههست» یعنی این...
#حجاب
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اجتماع مردمی حمایت از #حجاب و عفاف در رشت
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ترک جلسه به علت کشف حجاب
#حجاب
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
حجاب پيرزنان چه تفاوتى ميان حجاب پيرزنان و حجاب زنان جوان وجود دارد؟ آيا در نوع حجاب، با هم متفاوت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حجاب بدون چادر مخصوص زنان مسن
امام صادق (عليه السلام) در پاسخ به سؤال شخصى كه پرسيد: منظور خداوند از اينكه پيرزنان مى توانند لباس رويى خود را كنار بگذارند، چيست، فرمود:
«تَضَعُ الجَلْبابَ وَحْدَهُ» [۱] ؛ «پيرزنان فقط مى توانند چادر را كنار بگذارند».
از اين سخن در مى يابيم كه لازم است زنان جوان از حجاب برتر؛ يعنى چادر استفاده كنند و حجاب با مانتو را براى پيرزنان بگذارند.
متأسفانه امروزه در جامعه اسلامى برخى زنان جوان، حجاب مخصوص پيرزنان؛ يعنى مانتو را براى خود برگزيده اند و در مقابل، پيرزنان از حجاب جوانان استفاده مى كنند.
امام صادق (عليه السلام) در سخنى ديگر نيز به بيان تفاوت حجاب زنان جوان و پير پرداخته و رعايت حجاب را براى زنان جوان لازم تر دانسته است. آن حضرت دراين باره مى فرمايد:
لَيْسَ يَنْبَغي لِلْمَرْأَةِ الشّابَّةِ اَنْ تَخْرُجَ اِلَى الْجِنازَةِ تُصَلّى عَلَيْها اِلّا اَنْ تَكُونَ امْرَأَةً قَدْ دَخَلَتْ فِى السِّنِّ. [۲]
بر زن جوان سزاوار نيست به تشييع جنازه رود و بر آن نماز بگذارد، مگر آنكه زنى مسن و پير باشد.
منظور از اين سخن اين است كه زنان جوان بايد كمتر از خانه خارج شوند و حتى بهتر است در امور مستحبى مثل تشييع جنازه حاضر نشوند.
امام صادق (عليه السلام) در سخن ديگرى درباره حجاب كنيزان مى فرمايد: كنيزان نه تنها لازم نيست چادر سر كنند، بلكه اگر از مقنعه نيز استفاده نكنند [و به جاى آن يك روسرى ساده بپوشند]، كافى است. [۳]
از اين سخن روشن مى شود كه پوشيدن چادر و مقنعه امتيازى است كه دين اسلام، زنان جوان و با شخصيت را به آن مفتخر كرده است. همچنين به زنانى كه حجابشان را كامل رعايت نمى كنند، مى فهماند كه
اين نوع حجاب، مخصوص كنيزان است؛ زيرا كنيزان نوعى كالا هستند كه براى خدمت گزارى به ديگران خريد و فروش مى شوند و بايد در معرض ديد قرار گيرند. اگر بانوان بزرگوار به اين حقايق توجه كنند، هرگز خود را از حجاب كامل محروم نمى كنند.
اين روايتها به زنان بزرگوار و با وقار ما كه خود را به زينت عفاف و حجاب آراسته اند، اين پيام را مى دهد كه در برخورد با افراد بدحجاب، هرگز احساس حقارت نكنند، بلكه به خود افتخار كنند كه حجابشان كامل است و از خدا سپاسگزارى كنند كه مانند آنها نيستند و به ارزش حقيقى زن كه شخصيت و انسانيت اوست، پى برده اند. همچنين خود را در حد يك كالا تنزل نداده و مانند كنيزى در معرض خريد و فروش قرار نداده اند.
با توجه به آنچه گفته شد، اگر زنى دانسته يا ندانسته خود را بيارايد و در معرض نگاه هاى هوس آلود مردانى قرار دهد كه هدفى جز ارضاى غرايز حيوانى خود ندارند، آيا خود را مانند كنيزان، پست و بى مقدار نكرده است؟ با طرح اين پرسش، بار ديگر به اين نكته مهم پى مى بريم كه دين اسلام، با واجب كردن حجاب، عزت و شرافت بزرگى به زنان داده است و اجازه نداده هيچ كس به حريم خصوصى آنها تجاوز كند و كوچك ترين اهانتى به شخصيت با ارزش آنها داشته باشد.
شايد زنان بزرگوار به ويژه كسانى كه حجابشان كامل نيست، به اين
نكته مهم توجه نداشته باشند كه بدحجابى، به شخصيت و ارزش انسانى آنها ضربه هاى جبران ناپذيرى مى زند و ارزش آنها را كاهش مى دهد. ازاين رو بيان اين نكتهها فقط براى آگاه كردن ذهن بانوان است و
هيچ گونه بى حرمتى به آنها نيست.
----------
[۱]: وسايل الشيعه، ج٢٠، ص٢٠٣.
[۲]: مستدرك الوسائل، ج٣، ص٣٧۴.
[۳]: وسائل الشيعه، ج٢٠، ص٢٠٣.
#راهکار تقویت فرهنگ حجاب
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
يك كار خير در اوائل سال پنجاه و نه قبل از آنكه امام خمينى (رض) به جماران بروند منزلشان در محله دربن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از زندانى دلشكسته تر نيست
برادران روحانى در قرارگاه خاتم الانبياء صلى الله عليه و آله مى گفت: شهيد حاج شيخ عبداللّه ميثمى (رض) در شب بيست و يكم ماه مبارك رمضان با خانواده اش از خانه بيرون رفتند وبراى سحر هم نيامدند. نگران شديم كه مبادا اتّفاقى برايشان افتاده باشد. وقتى بعد از نماز صبح آمدند از ايشان سؤ ال كرديم: كجا بوديد؟ ايشان گفت: امشب شب احياء و شب توبه است. شب قدر است. با خود فكر كردم چه كسانى دلشكسته ترند؟ ديدم از زندانى دلشكسته تر نيست.
خودم به زندان رفتم تا مراسم احياء را در جمع آنان باشم. خانواده را هم براى مراسم احياء در مسجد محل گذاردم.
مراسم احياء را در زندان برگزار كردم و بعد براى خوردن سحرى به مسجد محل و سراغ خانواده رفتم. (۲۳)
اوّلين نماز شب با چراغ روشن
آقاى مصطفى كفّاش زاده از كاركنان بيت امام خمينى رحمه الله عليه تعريف مى كند:
ساعت ده شبى كه صبحش مى خواستند امام را عمل جرّاحى كنند به علّت ضعف شديد امام به ايشان خون تزريق شد تا ساعت يازده كه استراحت كردند و خوابيدند خدمتشان بوديم. موقع نماز شب رفتم و امام را بيدار كردم.
ف بردند، وضو گرفتند و بعد آن نماز شب مفصّل را به جاى آوردند كه مردم تنها يك پنجم آنرا از تلويزيون مشاهده كردند. اوّلين شبى بود كه نماز شب مى خواندند و چراغ اطاق روشن بود. به دليل همين روشن بودن چراغ بود كه بحمداللّه توانستيم مخفيانه فيلمى از امام رحمه الله
عليه تهيّه كنيم كه ملّت عزيز ما هم لحظاتى از راز و نياز امام را با خدا مشاهده كنند. (۲۴)
صفحه #حکایت...
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
پيام به كنگره اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان پيام به كنگره اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان بسمه تعال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پيام به پانزدهمين نشست سراسري تشكلهاي مرتبط با جنبش عدالت خواه دانشجويي
پيام به پانزدهمين نشست سراسري تشكلهاي مرتبط با جنبش عدالت خواه دانشجويي بسم الله الرحمن الرحيم جوانان عزيز پرچم عدالت خواهي را همواره پيامبران الهي و پيروان راستين آنان بر دوش كشيده اند. امروز و هميشه مجاهدت در زير اين پرچم، صادقانه ترين نشانه ي پيروي از رسولان الهي است. آنچه در كنار همه ي الزامات اين حركت، ضروري و حياتي است آن است كه اوّلاً مراقبت شود كساني با انگيزههاي ديگر، اين شعار حق را ابزار نكنند؛ و ثانياً به نام عدالت طلبي، حركتي غير منصفانه از سر جهل يا غفلت انجام نگيرد. صبر و بصيرت را براي شما و ديگر تشكلهاي عزيز دانشجوئي از خداوند متعال مسألت ميكنم.
سيد علي خامنه اي ۲۲ مرداد ۱۳۸۷
.......:
#پیامهای مقام معظم رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
۲- سخنان نمایند ه ی دانشجویان و مجری برنامه بسم الله الرّحمن الرّحیم. عزیزان! خداوند منّان را شاکری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۳- دلیل عدم توجّه و عمل به رهنمودهای مقام معظّم رهبری در زمینه ی عدالت اجتماعی
سؤال من این است که چرا با توجّه به فرمایشات شما در زمینه ی عدالت اجتماعی و رفع تبعیض و فساد طبقاتی، مسؤولین کشور کمتر این نکته را مدّنظر دارند و حتّی در زندگی شخصیِ خود هم به آن جامه ی عمل نمیپوشانند، چه برسد در سطح کشور؟
من برداشتم از مجموعه ی مسؤولان عالی رتبه ی کشور این نیست. برداشت من این است که نه، آنها حقیقتاً مایلند که عدالت اجتماعی در جامعه اجرا شود. همچنان که بارها هم گفتهام - البتّه این نگاهِ عام است، این قاعده است؛ هر قاعده ای ممکن است استثناهایی هم داشته باشد - آنها میخواهند کار کنند. البتّه در تشخیص راههای کار ممکن است نظرات، مختلف باشد. ارزیابی کار مسؤولین هم آنچنان برای همه ی مردم تبیین شده نیست. در هر سه قوّه و در همه ی بخشها، کارهای مثبتِ خوب، خیلی انجام گرفته؛ کارهایی که حقیقتاً کمک به عدالت اجتماعی میکند. البتّه اگر از من بپرسند که به این حد راضی هستید، یقیناً جواب من منفی است و اصرار من بر این است که همه ی وقت، همه ی تلاش، همه ی همّت و
همه ی امکانات مسؤولین در راه اجرای عدالت اجتماعی باشد؛ که یکی از بزرگترین هدفهای انقلاب ما و از آرزوهای بزرگ ملّت ماست. باید به این سمت برویم. ان شاءالله در این جهت، حرکت، تندتر و سریع تر هم خواهد شد. در این راه توقّف نباید کرد. به هر حدّی هم که ما پیشرفت کرده باشیم، تا رسیدن به آرزوهای بزرگ انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی فاصله هست؛ لذا بایستی تلاش ادامه پیدا کند.
#پاسخ پرسشهای دانشجویان
✍مقام معظم رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357