فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 آموزش حرکات نماز
🇮🇷 با بازی و سرگرمی
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
✍️ پاسخ به شبهات دانش آموزی 7️⃣2️⃣ آیا فرزندان آدم با خواهران خود ازدواج کردند؟ ⭕️ دربارهی ازدواج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍️ پاسخ به شبهات دانش آموزی
8️⃣2️⃣ خدا و این جهان چطوری به وجود آمدند؟ چطور خدا از اول بوده؟
🔷 اول: اگر شما داخل یک اتاق باشید که یک پنجره به بیرون دارد و به شما بگویند بیرون را توصیف کنید، شما از پنچره نگاه میکنید. نهایتا چند درخت، یک جاده میبینید. اگر شما بیرون خانه بروید، علاوه بر اینها دریاچه و کوهها را میبینید. از بالای کوه کل شهر را میبینید. اگر سوار هواپیما شوید، کل کشور را میبینید. اگر سوار سفینه شوید، کل کره زمین را میبینید. ولی هیچ وقت با رفتن بالای کوه، کل کره زمین و کهکشانها را نمیبینید.
🔹 حال دید و دانش ما نسبت به خدا مثل این است. دربارهی جهان و خدا ما عقل و علم و دیدمان ناقص است و همین قدر میدانیم که جهان را کسی درست کرده و اینکه آن کسی که جهان را درست کرده باید از اول بوده باشد دارای قدرت بی انتها باشد.
🔶 دوم: برخی برای اینکه معنای خدا را بهتر توضیح بدهند، مثالهایی را زدهاند. مثلا گفتند: رطوبت هر چیزی از آب است.اما رطوبت خود آب از کجاست؟ یعنی رطوبت آب از اول بوده و در ذات و وجود آب رطوبت هست و از جایی نگرفته است. یا چرپی روغن یا شوری نمک، تمام شوریها به خاطر نمک است. ولی خود نمک شوریش را از کجا آورده؟
🔸 حال وقتی میگویم همه چیز آفریدهی خداست و آفرینندگی ذات خداست. از جایی نگرفته است و کسی او را نیافریده است.
📝 پاسخ تکمیلی در لینک زیر: 👇
https://btid.org/fa/news/190171
📎 #دانش_آموزی
📎 #نوجوان
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #وجودخدا
✍️ پاسخ به شبهات دانش آموزی
9️⃣2️⃣اگر دست خودم بود دین زرتشت را انتخاب میکردم؟
🔻 اول: همهی ما مدرسه که آمدیم، از کلاس اول ابتدایی شروع کردیم به خواندن و نوشتن. هر سال که بالاتر آمدیم، کتابها و مطالب جدیدتری به ما یاد دادند تا به دانشگاه برسیم و رشتهی خودمان را انتخاب کنیم و به هدفمان برسیم. وقتی به هدفمان رسیدیم، دیگر نیاز نیست آموزش ببینیم و یا برگردیم دوباره کتابهای ابتدایی را یاد بگیریم. خداوند هم در عالم همین کار را برای انسان انجام داده است. در هر زمان و مقطع خاصی یک دین را متناسب با درک و فهم مردم فرستاده. بنابراین ادیان گذشته مثل همان ابتدایی و متوسطه هستند و اسلام همان دانشگاه و اتمام درس شما. هیچ آدم عاقلی که دانشگاه میخواند نمیرود کلاس ابتدایی و بگوید من میخواهم خواندن و نوشتن یاد بگیرم.
🔻 دوم: تمام انبیای گذشته که آمدهاند گفتهاند که ما از جانب خدای یکتا آمدیم. پیامبران قبل ازخود را تایید کردهاند. مثلا حضرت موسی علیه السّلام آمده گفته من مثل حضرت ابراهیم و نوح و یعقوب علیهم السّلام هستم و پیامبر بعد از خودش را تایید کرده است و گفته پیامبر بعد از من حضرت عیسی علیه السّلام و حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم است. هیچ پیامبری نیامده است که بگوید من از جانب خدایی غیر از خدای پیامبران دیگر آمدهام.
📝 پاسخ تکمیلی درلینک زیر: 👇
https://btid.org/fa/news/190181
📎 #دانش_آموزی
📎 #نوجوان
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #اسلام_زرتشت
#سوال_کاربران
برخی افراد درباره هزینههای ساخت مرقد امام خمینی سوال میکنند چرا این همه هزینه از بیتالمال برای ساخت مقبره یک فرد شده است ؟؟
✅ پاسخ
برخی تجملات در خصوص حرم امام خمینی از نظر ما هم مردود است.
اما کاربری حرم امام خمینی تنها یک مقبره نیست. هرکس گذارش به مرقد امام افتاده باشد میداند که میلیون ها ایرانی سالانه از این فضا استفاده میکنند. فرض کنید تمام هزینه ها از بیت المال باشد، بیت المال مال کیست ؟ مال همین مردمی است که در طول سال از فضای مرقد استفاده میکنند.
🆔 @zandahlm1357
تبلیغ بین الملل.mp3
4.94M
🎙بشنوید؛ وضعیت تبلیغ دین در عرصه بینالملل چگونه ارزیابی میشود؟!
🔺 آنچه در بیست ساله اخیر باعث رشد چشمگیر آمار مسلمانان در جهان شده بسط فضای مجازی است اما متاسفانه سردمداران آن شیعیان نیستند!
📻 رادیو پاسخ
💠 حجت الاسلام و المسلمین دکتر مهدی چگینی | استاد حوزه و دانشگاه
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 تا وقتی که اقتصاد درست نشده تذکر #حجاب ندهید!
‼️برین جلوی اختلاس رو بگیرین
🎙برشی از سخنرانی حجتالاسلام راجی #حجت_الاسلام_راجی در رابطه با توجیه غیر منطقی ....
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌شبهه
مگر در صدر اسلام، پیامبر اکرم(صلّی الله علیه وآله) با بدحجابی برخورد می کردند که الان برخورد میکنند؟
✅ پاسخ استاد رحیم پور ازغدی را بشنوید
🆔 @zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
فصل سوم: حجاب و تحول مقدمه از اسرار زيارت آن است كه زائر، خود را چون قطره اى ببيند كه مى خواهد به
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حجاب، يعنى از خود گذشتن
در روان شناسى زن، به اثبات رسيده است كه زنان به طور طبيعى و ذاتى، به خودآرايى و به نمايش گذاشتن زيبايى هاى خود تمايل دارند و از اين كار لذت مى برند. خانم «لمبروزو»، روان شناس معروف ايتاليايى در اين باره مى گويد:
يكى از اميال عميق و آرزوهاى اساسى زن آن است كه به چشم ديگران مطلوب و زيبا باشد و با زيبارويى، زيبايى اندام، موزون بودن حركات، خوش آهنگى صدا، طرز سخن گفتن و شيوه خرام خود، مورد توجه قرار گيرد و احساسات مردان را تحريك و روحشان را مجذوب خود كند. [۱]
او در كلامى ديگر مى گويد: «در زن، علاقه به دلبر بودن و دل باختن، مورد پسند بودن و مايه خرسند شدن، بسيار شديد است». [۲]
همچنين درباره تأثير غريزه خودآرايى و تبرج در زندگى زنان نوشته است: «ميل به جذب ديگران، بزرگ ترين و مهم ترين محرك زندگانى زن به شمار مى رود». [۳]
در قرآن كريم نيز از اين تمايل طبيعى و غريزى زن سخن به ميان آمده است.
در سوره احزاب، خداوند خطاب به زنان مى فرمايد:
وَ لا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجاهِلِيَّةِ الْأُولى (احزاب: ٣٣)
[در برابر نامحرم] ظاهر نشويد و خودنمايى نكنيد؛ مانند خودنمايى [زنان] دوران جاهليت نخستين.
در آيه اى ديگر نيز مى خوانيم: غَيْرَ مُتَبَرِّجاتٍ بِزِينَةٍ ؛ «زنان [در برابر نامحرم] با زينتها و آرايش هايشان خودنمايى نكنند». (نور: ۶٠)
از اينكه خداوند در اين آيات، صفت تبرج را فقط به زنان اختصاص داده و به مردان چنين صفتى را نسبت نداده است، درمى يابيم كه اين ويژگى از ويژگى هاى زنان است و در طبيعت آنها نهاده شده است. ازاين رو پوشش و حجاب به شكل خاص آن، فقط بر زنان واجب شده است. «شهيد مطهرى»، در مقام يك اسلام شناس دقيق در اين باره مى گويد:
اما علت اينكه در اسلام، دستور پوشش، اختصاص به زنان يافته است، اين است كه ميل به خودنمايى و خودآرايى مخصوص زنان است. از نظر تصاحب قلبها و دل ها، مرد شكار است و زن شكارچى، همچنان كه از نظر تصاحب جسم و تن، زن شكار است و مرد شكارچى. ميل زن به خودآرايى، از اين نوع حس شكارچى گرى او ناشى مى شود. در هيچ جاى دنيا سابقه ندارد كه مردان لباس هاى بدن نما و آريش هاى تحريك كننده به كار برند. ازاين رو انحراف تبرّج و برهنگى، از انحراف هاى مخصوص زنان است و دستور پوشش هم براى آنان مقدر گرديده است. [۱]
----------
[۱]: روح زن، جينا لمبروزو، ص١۵.
[۲]: همان، ص۴٢.
[۳]: همان، ص۴۴.
[۱]: مجموعه آثار، ج١٩، ص۴٣۶.
#راهکار تقویت فرهنگ حجاب
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
بهشت برزخى آية اللّه آقا سيّد جمال گلپايگانى (رض) مى فرمودند: روزى نشسته بودم. ناگاه وارد باغى شدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارادت به آقا ابوالفضل العباس عليه السلام
حضرت آية اللّه سيّد محمّدحسين حسينى تهرانى در كتاب معادشناسى خود مى نويسد: از شخص موثّقى شنيدم كه مى گفت:
روزى يكى از معمّمين براى عيادت مرحوم علاّمه امينى در منزل موقّت ايشان كه در منطقه پيچ شميران تهران بود رفته بود.
علاّمه امينى (ره) سخت مريض و به پشت خوابيده بودند.
آن شخص ضمن احوالپرسى و صحبت از آقا سؤ ال كرده بود: اگر انسان به حضرت عبّاس عليه السلام علاقه و محبّت نداشته باشد به ايمان او صدمه مى خورد؟ علاّمه متغيّر شده و با آن حال نقاهت نشستند و گفتند:
به حضرت ابوالفضل عليه السلام كه سهل است. اگر به بند كفش من كه نوكرى از نوكران حضرت ابوالفضلم علاقه و محبّت نداشته باشد از اين جهت كه نوكرم واللّه به رو در آتش خواهد افتاد! (۲۹)
تكلّم با ارواح مستكبران
آية اللّه حاج سيّد جمالدّين گلپايگانى (ره) فرمود:
روزى براى زيارت اهل قبور به وادى السّلام در نجف اشرف رفته بودم و چون هوا بسيار گرم بود زير سقفى كه بر سر ديوار روى قبرى زده بودند نشستم.
عمّامه را برداشته و عبا را كنار زدم كه قدرى استراحت نموده و برگردم.
در اينحال ديدم جماعتى از مردگان با لباسهاى پاره و مندرس در وضعى بسيار كثيف به سوى من آمدند و از من طلب شفاعت مى كردند؛ كه وضع ما بد است، تو از خدا بخواه ما را عفو كند. من به ايشان پرخاش كرده و گفتم:
هر چه در دنيا به شما گفتند گوش نكرديد و حالا كه كار از
كار گذشته طلب عفو مى كنيد. برويد اى مستكبران!
ايشان فرمودند: اين مردگان شيوخى بودند از عرب كه در دنيا مستكبرانه زندگى مى نمودند و قبورشان در اطراف همان قبرى بود كه من بر روى آن نشسته بودم. (۳۰)
صفحه #حکایت...
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
مخالفت اصحاب در سقیفه و اگر این حدیث صحیح است شما چه ایرادی بشیعیان دارید زیرا اینها پیروی نمودند ط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مخالفت سعد بن عباده با ابی بکر و عمر
مگر سعد بن عباده انصاری از اصحاب نبود که با ابی بکر و عمر بیعت نکرد باتفاق جمهور مورخین اسلامی از شیعه و سنی رفت در شام ماند تا اواسط خلافت عمر کشته شد پس اقتداء باو کردن و مخالفت با ابی بکر و عمر بحکم این حدیث راه هدایت میباشد.
قیام طلحه و زبیر در مقابل علی علیه السّلام در بصره
آیا طلحه و زبیر از اصحاب و بیعت کنندگان تحت شجره نبودند؟ آیا قیام آنها در مقابل خلیفۀ حق پیغمبر نبود (و بعقیده شما مسلّما خلیفۀ چهارم) و سبب ریختن خون بسیاری از مسلمانان نگردیدند آیا این دو دسته از اصحاب که در مقابل هم قرار گرفتند پیروی و اقتداء بکدام یک از آنان سبب هدایت بوده اگر بگوئید هر دو دسته چون تابع اصحاب بودند حق بودند راه غلط پیموده اید زیرا جمع بین ضدّین محال است که دو فرقۀ محارب هر دو اهل هدایت و روضۀ رضوان منزلگاه آنها باشد.
پس قطعا آن طرفی که اصحاب علی بن أبی طالب علیه السّلام بودند هدایت یافته و طرف مقابل بر باطل و این خود دلیل دیگر است بر ابطال فرمودۀ شما که اصحاب حاضر در بیعت الرضوان تحت شجره تماما رستگارند زیرا دو نفر از بیعت کنندگان تحت الشجره طلحه و زبیر بودند که بجنگ امام و خلیفه بر حق برخاستند-آیا آن عملشان که قیام در مقابل خلیفۀ پیغمبر و جنگ با کسی که آن حضرت دربارۀ او فرمود حربک حربی ننگ بزرگی نبوده و جنگ با رسول خدا نبوده پس چطور ممکن است بفرمائید کلمه اصحاب یا حاضر بودن در بیعت الرضوان رستگاری کامل میآورد.
#شبهای پیشاور....
https://eitaa.com/zandahlm1357