دو خاطره تلخ و شيرين
يكى از دوستان براى من تعريف كرد: روزى در يكى از شهرهاى مذهبى، ابتداى خيابانى منتظر تاكسى ايستاده بودم. در آنجا جمعيت زيادى مثل من منتظر تاكسى بودند. در ميان جمعيت، خانم جوانى كه پوشش نامناسبى داشت، جلب توجه مى كرد. ناگهان خانم مسنى به طرف او رفت و شروع به پرخاشگرى كرد و گفت: «اى خانم! خجالت نمى كشى با اين سر و وضع در بين نامحرمان آمده اى؟ حداقل از خانواده هاى شهدا كه بهترين عزيزانشان را در راه اسلام فدا كردند، حيا كن! » هنوز سخن آن زن ميان سال تمام نشده بود كه زن جوان لنگه كفش خود را در آورد و آن زن معترض را به باد كتك گرفت. اگر مردم پا در ميانى نكرده بودند، معلوم نبود چه بر سرش مى آمد.
مدتى از اين جريان گذشت، تا اينكه بر حسب اتفاق، دوباره گذارم به همان خيابان افتاد و همان جريان قبلى تكرار شد. اما با اين تفاوت كه در اين جريان، زنى كه تصميم گرفته بود به خانم جوان تذكر حجاب بدهد، جلو آمد و با خوشرويى به او رو كرد و گفت: «دخترم! تو كه هزار
ماشاءالله خانمى زيبا و جذاب هستى، حيف نيست خداى ناكرده مورد تعرض و بى احترامى جوان بى ادبى قرار بگيرى؟ اگر سعى كنى خود را بهتر بپوشانى، هم زيباتر و جذاب تر مى شوى و هم ارزش بالاترى پيدا خواهى كرد». اين خانم آن قدر از اين سخنان زيبا و تشويق كننده گفت كه زن جوان تسليم شد و گفت: چشم مادر و فوراً حجابش را اصلاح كرد.
آن گاه دوستم ادامه داد: من وقتى اين دو ماجرا را با هم مقايسه كردم، به اين نتيجه رسيدم كه چرا ما انسانها كار مهمى مثل تذكر دادن و امر به معروف كردن را اين قدر سرسرى مى گيريم و هنگام مواجه شدن با اين گونه مسائل، فوراً احساساتى مى شويم و بعضاً براى فرو نشاندن احساساتمان به جاى اينكه تذكر اصلاح گرانه بدهيم، به افراد حمله مى كنيم؟! در ضمن فهميدم كه خداوند با نشان دادن اين دو جريان، مى خواست مرا متوجه اين مطلب مهم كند كه هنگام تذكر دادن، احساسات و عواطف افراد را در نظر بگيرم و هرگز براى متوجه كردن فرد به يك امر شرعى، تمام شخصيت او را زير سؤال نبرم.
از اين دو خاطره به يك نكته مهم مى توان رسيد: اينكه هنگام امر به معروف و نهى از منكر، به ويژه نسبت به امر حجاب، بايد توجه كنيم كه تذكر يا سخن ما به گونه اى نباشد كه آتش لجاجت را در فرد شعله ور كند؛ زيرا اگر چنين شود، نه تنها او از رفتارش دست بر نمى دارد، بلكه به يك مبلّغ براى رفتار ضد دينى اش تبديل مى شود.
بنابراين، همه افراد بايد توجه داشته باشند كه مبادا به جاى ترويج فرهنگ حجاب، وضع پوشش بدحجابان را بدتر، و با رفتار تند
و نسنجيده خود، لجاجت آنها را بيشتر كنند و آنها را به معنويات بدبين سازند.
#راهکار_تقویت_فرهنگ_حجاب
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
كرامت مولا سلالة السّادات آقا سيّد محمّدعلى نقل كرد: سفرى به عنوان زيارت به نجف اشرف رفتم و مبلغى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زيارت عاشورا در هنگام مرگ
اللّه العظمى آقاى حاج شيخ محمّدتقى بهجت (ادام اللّه ظلّه الشّريف) مى فرمايند: آية اللّه العظمى آقاى حاج شيخ محمّدحسين اصفهانى (مشهور به كمپانى) كه صاحب آثار و تاءليفات و ديوان و نيز از اساتيد محترم ما بودند از درگاه خدا خواسته بودند كه لحظه آخر عمرشان زيارت عاشورا را
بخوانند و بعد قبض روح بشوند.
دعاى ايشان مستجاب شد.
بعد از اتمام زيارت عاشورا از اين عالم درگذشتند. (۶۷)
عصبانيّت بخاطر تعريف و تمجيد
حجة الاسلام و المسلمين حاج شيخ عبدالعلى قرهى از دوستان و ياران ديرين امام (رض) مى گويد: حضرت امام خمينى (ره) تحريرالوسيله را زمانى كه در تركيه بودند حاشيه زده بودند.
اين كتاب ارزنده و اعلايى است.
وقتى مى خواستند اين كتاب را چاپ كنند يك جلدش را آوردند. من خدمت امام بودم. تابستان بود، امام نشسته بودند. وقتى كتاب را خدمتشان بردم و به ايشان نشان دادم تا چشم امام به پشت جلد اين كتاب افتاد آن قدر ناراحت شدند كه كتاب را به زمين زدند و فرمودند:
چرا قبل از انجام اين كارها به من نمى
گويند؟ بايد اين نوشته از بين برود.
پشت جلد اين كتاب از امام خمينى تعريف و تجليل شده بود.
من كه جراءت نكردم حرفى بزنم. بيرون آمدم و به آن شخص كه پيشنهاد و چاپ آن عبارات را داده بود گفتم:
بايد اين نوشته از بين برود.
اين كتاب را به چاپخانه بردند و و همان شخصى كه متصدّى چاپخانه بود تعجّب كرده بود چون او تا بحال چنين جريانى را نه ديده بود و نه شنيده بود.
به زبان عربى گفت: هذا سيّدى. (۶۸)
#داستانهایی از علماء
✍محمدتقی صرفی پور
https://eitaa.com/zandahlm1357
19.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 داستان واقعی از تشرف به محضرِ #امام_زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
#رمضان_مهدوی
مارا دنبال کنید👈@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
ما هرگز بت پرست نیستیم بلکه موحد و خداپرست هستیم و این کلام شما تهمت بشیعیان است چه آنکه آنها موحدین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عمل علماء اهل سنت موجب تعجب است
ولی تعجب از علمای شماست که بفتاوای نادرۀ عجیبۀ فقهاء اربعه و دیگران ابدا اعتراض ندارند یعنی اگر امام اعظم بگوید در فقد آب باید با نبیذ وضو گرفت آقایان شافعیها و مالکیها و حنبلیها اعتراض ندارند و یا اگر امام احمد معتقد برؤیت خدای متعال گردد و مسح بر عمامه را جائز بداند دیگران بر او خورده
۱)
*بزرگ است شیعیان از بت و بت پرستی بیزارند ولی چون بحکم قرآن ما مأموریم سجده بزمین پاک نمائیم فلذا قطعاتی از خاک پاک با خود بر میداریم که اگر در جائی که دست رسی بزمین پاک نداشته
باشیم بر آن خاک پاک سجده نمائیم بهمین جهت الحال که در این صحرا تمام زمین پاک است احتیاجی بآن خاک پاک نداریم چنانچه دیدید حقیر بهمین زمین سجده نمودم این قبیل تهمتها قرنها است از حلقوم خوارج و نواصب که مایل بتفرقۀ مسلمین میباشند بیرون آمده تا امروز که بر شما برادران اهل تسنن مشتبه نموده اند که برادران شیعی خود را مشرک و بت پرست بخوانید بالاخره تا غروب بقسمی با آن جمعیت بسیار که غالبا وهابی بودند صحبت نمودم که همگی را متأثر ساخته و استغفار نمودند و با حقیر مصافحه و معانقه نموده از هم جدا شدیم-فاعتبروا یا اولی الابصار.
نگیرند و همچنین سایر فتاوای عجیبه
نادره از قبیل نکاح أما رد در سفر و یا سجده بر عذره یابسه و یا با لفافه نکاح امّهات نمودن و امثال اینها که بسیار است مورد قدح هیچ فرقه ای قرار نگیرد؟!.
ولی وقتی بگویند أئمه از عترت طاهره رسول اللّه صلّی اللّه علیه و آله و سلّم فرمودند سجده بر خاک پاک کربلا افضل از سایر خاکها میباشد و مزید بر ثواب و مستحب است آقایان داد و فریاد برپا کرده جار و جنجال مینمائید که شیعیان مشرک و بت پرست میباشند و موجب نفاق داخلی شده جنگ برادرکشی را برپا میکنید و جاده را برای غلبۀ بیگانگان باز مینمائید؟!!.
درد دل بسیار است بگذاریم و بگذریم برویم بر سر مطلب اول و بجواب شما
بپردازیم نالۀ مظلومیت ما در روز جزا مقابل رسول اللّه صلّی اللّه علیه و آله و سلّم اثر خواهد داد.
خامسا راجع بکبر سن و اجماع بیانی فرمودید که از حیث کبر سن حق تقدم با ابی بکر بوده خیلی بی لطفی فرمودید بعد از ده شب که با دلائل قطعیه عقلیه و نقلیه ثابت نمودیم بطلان اجماع و کبر سن را تازه تجدید مرام نموده و تکرار مطلب مینمائید و میخواهید وقت مجلس را بتکرار مطالب بگیرید با آنکه در لیالی ماضیه جوابهای کافی داده ایم ولی اینک هم شما را بلاجواب نمی گذاریم.
در موضوع سیاست مداری و کبر سن که دلیل حق تقدم برای خلیفه اول ابی بکر قرار دادید عرض میکنم چگونه مردم پی باین معنی بردند که برای کار بزرگ پیرمرد
سیاستمداری لازم است ولی خدا و پیغمبر او ندانستند که ابی بکر پیر مرد سیاستمداری را در ابلاغ آیات اول سورۀ برائت معزول و علی جوان را منصوب نمودند؟!.
نواب- قبله صاحب ببخشید که در میان صحبت شما وارد میشوم این قضیه را مبهم نگذارید یک شب دیگر هم اشاره فرمودید در کجا و برای چه کار خلیفۀ أبی بکر رضی اللّه عنه را عزل و علی کرم اللّه وجهه را نصب نمودند چون ما از آقایان (اشاره بعلماء خودشان) که سؤال نمودیم مبهم جواب دادند که امر مهمی نبوده متمنی است واضح بفرمائید تا حلّ معمّا گردد.
#شبهای_پیشاور....
https://eitaa.com/zandahlm1357
@shervamusiqiirani - ساز و آواز نوا - اساتید : شجریان & علی اصغر بهاری.mp3
5M
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍂🌺🍂
🌺
عقل کجا پی برد شیوهٔ سودای عشق
باز نیابی به عقل سر معمای عشق
عقل تو چون قطرهای است مانده ز دریا جدا
چند کند قطرهای فهم ز دریای عشق
گر ز خود و هر دو کون پاک تبرا کنی
راست بود آن زمان از تو تولای عشق
عشق چو کار دل است دیدهٔ دل باز کن
جان عزیزان نگر مست تماشای عشق
دوش درآمد به جان دمدمهٔ عشق او
گفت اگر فانی هست تو را جای عشق
جان چو قدم در نهاد تا که همی چشم زد
از بن و بیخش بکند قوت و غوغای عشق
چون اثر او نماند محو شد اجزای او
جای دل و جان گرفت جملهٔ اجزای عشق
هست درین بادیه جملهٔ جانها چو ابر
قطرهٔ باران او درد و دریغای عشق
تا دل عطار یافت پرتو این آفتاب
گشت ز عطار سیر، رفت به صحرای عشق
#عطار_نیشابوری
🌺
🍂🌺🍂
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🆔 مارا دنبال کنید👈@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#تنبلی_و_بی_حوصلگی ۵۹ #استاد_شجاعی 🎤 #حرف_آخر ❌ بزرگترین فحشا و خودفروشی، تن دادن به غم و غصه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
محبت درمانی 01.mp3
7.31M
#محبت_درمانی ۱
❤️خدا..
آره خدا... همون که صاحب همه ی عوالمه
برای تو...آره برای خود خودت ،
یه فرمول ساده فرستاده،
که ؛ چیکار کنی، که خودش و همه، عاشقت باشن!
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🎥 گنج پنهانی که توسط #امام_زمان (عج) نمایان خواهد شد‼️ 🎙 حجت الاسلام عابدینی مارا دنبال کنید👈@zandah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا