🔸️دسترسی به اطلاعات شهروندان آمریکایی قانونی میشود
🔹️مشاور امنیت ملی آمریکا از تصویب لایحهای در سنای این کشور با هدف تسهیل نظارت بر اطلاعات خارجی خبر داد.
📌 #بین_الملل
#خبر
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درگیری در یکی از زندانهای رژیم صهیونیستی
🔹رسانههای رژیم صهیونیستی و شبکههای اجتماعی عبری زبان خبر دادند، درگیری در بازداشتگاه نیتسان باعث ورود پلیس ضد شورش به آن شده است.
🔹این منابع با انتشار تصاویری اعلام کردند، زندانیان در سلولهای خود تحصن کرده و اقدام به آتش زدن وسایل کردند.
🔹 پلیس ضد شورش بعد از مدتی درگیری با زندانیان اوضاع را در زندان به کنترل خود در آورد. در این درگیری ۴ زندانی زخمیشدند
📌 #آخرین_تحولات_فلسطین
#خبر
@zandahlm1357
🌴#کلمات_قصار_نهج_البلاغه
🌹#حکمت_شماره_284
و قال عليهالسلام
قَطَعَ الْعِلْمُ عُذْرَ الْمُتَعَلِّلِينَ.
امام عليه السلام فرمود:
علم و آگاهى، راه را بر (بهانهجويان و) آنها كه تعلّل مىورزند بسته است.
شرح و تفسير
راه عذر بر شما بسته است
از آنجا كه افرادى آگاهانه از انجام وظايف الهى و وجدانى خود سر باز مىزنند، امام عليه السلام به آنها هشدار مىدهد كه علم و آگاهى، راه عذر را بر اين افراد بسته است؛ (قَطَعَ الْعِلْمُ عُذْرَ الْمُتَعَلِّلِينَ) .
واقعيت آن است كه گروهى از مردم ناآگاهانه گرفتار كارهاى خلاف مىشوند؛ اما گروه ديگرى مىدانند و بهانهجويى مىكنند و پيوسته شانه از زير بار مسئوليت خالى مىنمايند. گاه به گمان اينكه خداوند غفور و رحيم است و گناه آنها را مىبخشد و گاه به اين بهانه كه علم آنها قطعى و يقينى نيست و گاه سعى مىكنند علم خود را به فراموشى بسپارند و خود را به نادانى بزنند.
همۀ اينها در پيشگاه خدا مسئولند و بهانهجويىها هرگز عذرى براى آنها نزد خدا درست نخواهد كرد و اگر تاريخ اسلام را از اوّل تا كنون با دقت مطالعه كنيم بسيارى را مىبينيم كه مشمول اين كلام امامند و گمان مىكنند عذر دارند، در حالى كه در پيشگاه خدا مسئولند.
اين حكم شامل همۀ كسانى مىشود كه آگاهانه به بهانههاى واهى با اصول يا فروع دين به مخالفت برخاستهاند.
اميرمؤمنان على عليه السلام به خصوص در دوران خلافت خود گرفتار اينگونه افراد بود. در خطبۀ طالوتيه ١ كه كلينى رحمه الله در جلد هشتم كافى نقل كرده است، مىخوانيم كه امام عليه السلام گروهى از متخلفان از حق را مخاطب قرار داده مىفرمايد:
«وَ الَّذِي فَلَقَ الْحَبَّةَ وَ بَرَأَ النَّسَمَةَ لَقَدْ عَلِمْتُمْ أَنِّي صَاحِبُكُمْ وَ الَّذِي بِهِ أُمِرْتُمْ وَ أَنِّي عَالِمُكُمْ وَ الَّذِي بِعِلْمِهِ نَجَاتُكُمْ وَ وَصِيُّ نَبِيِّكُمْ وَ خِيَرَةُ رَبِّكُمْ وَ لِسَانُ نُورِكُمْ وَ الْعَالِمُ بِمَا يُصْلِحُكُمْ فَعَنْ قَلِيلٍ رُوَيْداً يَنْزِلُ بِكُمْ مَا وُعِدْتُمْ وَ مَا نَزَلَ بِالْأُمَمِ قَبْلَكُمْ وَ سَيَسْأَلُكُمُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ عَنْ أَئِمَّتِكُمْ مَعَهُمْ تُحْشَرُونَ وَ إِلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ غَداً تَصِيرُونَ أَمَا وَ اللَّهِ لَوْ كَانَ لِي عِدَّةُ أَصْحَابِ طَالُوتَ أَوْ عِدَّةُ أَهْلِ بَدْرٍ وَ هُمْ أَعْدَاؤُكُمْ لَضَرَبْتُكُمْ بِالسَّيْفِ حَتَّى تَئُولُوا إِلَى الْحَقِّ وَ تُنِيبُوا لِلصِّدْقِ فَكَانَ أَرْتَقَ لِلْفَتْقِ وَ آخَذَ بِالرِّفْقِ اللَّهُمَّ فَاحْكُمْ بَيْنَنَا بِالْحَقِّ وَ أَنْتَ خَيْرُ الْحَاكِمِينَ؛ سوگند به خدايى كه دانه را در زير زمين شكافته و انسانها را آفريده، شما به خوبى مىدانيد كه من صاحب اختيار شمايم و همان كسى هستم كه به پيروى او امر شدهايد و عالمى كه در علمش نجات شماست و وصى پيامبرتان و انتخاب شدۀ پروردگارتان و لسان نورتان و عالم به مسائلتان هستم. بهزودى وعدههاى مجازات الهى بر شما نازل مىشود و گرفتار همان امورى مىشويد كه امتهاى پيشين گرفتار آن شدند و بهزودى خداوند عزّوجلّ شما را از پيشوايانتان سؤال مىكند و با آنها محشور مىشويد و فردا به سوى پروردگارتان خواهيد رفت. به خدا سوگند اگر من بهاندازۀ ياران طالوت ٢ يا بهاندازۀ سربازان اسلام در جنگ بدر - كه آنها به يقين دشمن شما هستند - شما را با شمشير مىزدم تا به سوى حق بازگرديد و راه صداقت را پيش گيريد، اينكار به پراكندگىها پايان مىداد و مايۀ آرامش بود.
خداوندا! ميان من و ميان آنها به حق حكم فرما و تو بهترين حاكمانى». ٣علّامۀ كمرهاى رحمه الله در منهاج البراعة در شرح اين كلام حكمتآميز مىگويد:
اين سخن منطبق بر موضعگيرىهاى فراوانى است كه در زندگى مملو از مخالفتهاى دشمنان آن حضرت به چشم مىخورد؛ دشمنانى كه او را از حقش بازداشتند در حالى كه عالم به آن بودند.
سپس به مواردى از آنها اشاره مىكند؛ از جمله دلايلى كه آن حضرت در برابر اهل سقيفه آورد، زيرا بيشتر آنها بر اساس نصوص صادره از پيغمبر اكرم صلى الله عليه و آله كه آن حضرت را به امامت و وصايت نصب كرده بود، از حق او آگاه بودند؛ ولى با اين علم و آگاهى به مخالفت برخاستند. مورد ديگر موقف آن حضرت در برابر اهل شوراى شش نفرى بعد از وفات عمر بود كه حق خود را به اهل شورا يادآور شد؛ ولى آنان آگاهانه مخالفت كردند و همچنين دلايلى كه پس از قتل عثمان و پس از قضيۀ حكمين در صفين آورد، همه در برابر كسانى بود كه بسيارى از آنها مىدانستند و براثر هواى نفس مخالفت مىكردند. اين سخن مولا دربارۀ آنها كاملاً صدق مىكند كه علم و آگاهى، عذر بهانهجويان را قطع مىكنند و آنان پاسخى در پيشگاه خداوند در روز قيامت نخواهند داشت
سلام میشه ازبرگهای زرد گیاه تکثیر کنیم؟؟
جواب
سلام نه برای تکثیر باید ازقسمتهای سالم گیاه استفاده کنید چون برگ زرد برگیه که درونش مواد غذایی نداره و کلرفیل نداره ، برگ زرد درواقع میشه گفت یجورایی برگ مرده هست
🌸مارا دنبال کنید👈@zandahlm1357
وقتی میریدگل بخرید نکات زیررو درنظربگیرید👇🌺
1⃣نورموردنیازگل روازفروشنده بپرسید(باتوجه به نورمنزل گل تهیه کنید)
2⃣گل رودرست چک کنیدآفت یاشته نداشته باشه
3⃣گیاه پرغنچه ودرحال رشدبخرید
🌸 مارا دنبال کنید👈@zandahlm1357
برای از بین بردن شته گل رز👇
🤓گزنه رو با اب بجوشونیدوصاف کنید
محلول بدست آمده رو دوباره با نسبت یک به ده به آب قاطی کنید و به رزاسپری کنید🌹👌
🌸 مارا دنبال کنید👈@zandahlm1357