#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
جادو در آیین شیطانی تلما کراولی «جادو» را چنین تعریف میکند: «علم و هنرِ ایجاد تغییر برای منطبق شدن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✡️ نقد و بررسی مجموعه فیلمهای ماتریکس
1️⃣ فیلمهای #ماتریکس [The Matrix] اثر برادران واچوفسکی (که امروزه دیگر #خواهران_واچوفسکی خوانده میشوند!) است. «ماتریکس» علاوه بر موفقیت چشمگیر در گیشه و فروش فوقالعاده، از پُرطرفدارترین فیلمهای تاریخ سینماست.
2️⃣ ماتریکس توانست با استفادهٔ صحیح از جلوههای ویژه، مخاطب عام را جذب خود کند. در عین حال، محتوای فلسفی ماتریکس بهحدّی است که مقالات و کتب متعددی با موضوع #سینما_و_فلسفه، به ماتریکس پرداختهاند.
3️⃣ حتی کتابی با عنوان «ماتریکس و فلسفه» با نظارت پروفسور #ویلیام_اروین، استاد فلسفه امریکایی، نوشته شده است. البته تمام کتاب را بحثهای عقلی و #فلسفی صِرف پُر نکرده و مطالب دینی و تحلیلهای #مذهبی حول محور فیلم ماتریکس نیز در کتاب بیان شده است.
4️⃣ ماتریکس از جمله فیلمهایی است که توانسته محتوای عمیق خود را با فرم جذاب و عامهپسند، عرضه کند. #واچوفسکیها با بهرهگیری از ادبیات خاص برنامهنویسی، توانستند جهان جذابی را بیافرینند. ترکیب مباحث فلسفی، عرفانی و تکنولوژیک در ماتریکس شاید در میان فیلمهای مطرح جهان، بینظیر باشد.
5️⃣ قابل توجه اینکه فلسفهٔ ماتریکس، در یک اتمسفر کاملاً دینی شکل میگیرد. یعنی علیرغم نگاه امثال پروفسور اروین، فیلم با پرداختن به مسألهٔ #جهانهای_موازی، رویکردی دینی را پی میگیرد و تنها به نظریات فلسفی همچون «مغز در خمره» یا «شیطان فریبکار»، نمیپردازد.
6️⃣ به بیان دیگر، ماتریکس یک فیلم کاملاً دینی و عَلَیالخصوص مسیحی است. هرچند واچوفسکیهای #یهودیتبار با تلفیق اِلِمانهای ادیان مختلف، سعی کردهاند داستان را جذابتر کنند؛ اما اساس فیلم بر پایهٔ نگاه #مسیحیت_ناستیک (Gnostic) و #بودیسم است.
✡️ متن کامل اولین قسمت از سری مقالات «نقد و بررسی مجموعه فیلمهای ماتریکس» را در آدرس زیر بخوانید:
👉 https://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-hollywood/21594
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
📛 *کودکان در خطرند...* 📛
🟡 انیمیشن مشهور و جذاب فروزن از تولیدات دیزنی
😱 این انیمیشن بخوبی مفاهیم همجنسگرایی را به کودکان می آموزد.
⛔️ کودکان معصوم در معرض این انیمیشن های خطرناک. کودکان عین به عین انیمیشن ها را حفظ می شوند. ویدئو را با دقت تا انتها مشاهده کنید.
❓سوال❓
چرا توجه خیرین کمتر به نذر فرهنگی است؟
در واقع این فیلم ها غذای روح کودکان است و چرا اهمیت غذای جسم بیشتر از غذای روح است؟
✅ *کلکم راع و کلکم مسئول*
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
۶ - معناي لهو خلاصه اي از تعريفها و واژه ي لهو و مشتقات آن: در اين بيانات كه نسبت به واژه ي لهو و
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سخنان بزرگان پيرامون تعاريف واژههاي موسيقي و غنا
در پايان اين فصل شايسته است با برخي از سخنان بزرگان و مراجع و فقهاي اسلام در تعريف اين واژهها آشنا شويم.
۱ - مرحوم سيد در رساله ي وسيله اين طور ميفرمايد:
غناء حرام است و گوش دادن به آن و كسب كردن به آن حرام است و تنها صداي خوب غناء نيست بلكه عبارت است از: كشيدن صدا و گردانيدن
آواز در حلق به كيفيت مخصوصه اي كه طرب آور و مناسب مجالس لهو و لعب و محفل اهل معصيت و طرب باشد و نيز با آلات موسيقي ملايم و موافق باشد (۱۶)
۲ - بين فقهاي شيعه در حرام بودن غناء اختلافي نيست و اجماع و اتفاق ايشان در حرمت غناء مسلم است و صاحب مستند حرمت غناء را از جمله ي ضروريات دين دانسته و صاحب ايضاح اخبار وارده در حرمت غناء را به حد تواتر شمرده است.
بلي در معني غناء و حقيقت آن مختصر اختلافيست و آنچه را كه شيخ انصاري عليه الرحمه در معني غناء بيان فرموده مورد تأييد و فتواي اكثر مراجع و علماي اعلام است.
غناء عبارتست از: آوازي كه طرب آور بوده (يعني بالقوه، هر چند بالفعل هم به سبب موانعي طرب آور نباشد) و مطابق با لحن فساق و فجار باشد و نيز مناسب با آلات موسيقي و رقص (مانند اقسام تصنيفها) باشد چنانچه در عرف آن را آواز پاي تار، يا تنبك ميگويند و از شنيدن آن جهت شهوت تحريك شده و شخص به التذاذات شهوانيه مايل ميشود. (۱۷)
۳ - موسيقي مطرب و لهوي آن است كه به سبب ويژگيهايي كه دارد انسان را از خداوند متعال و فضائل اخلاقي دور نموده و به سمت بي بند و باري و گناه سوق ميدهد و مرجع تشخيص موضوع عرف است (۱۸)
موسيقي مطرب: معناي مطرب اينست كه حالت غير عادي از نظر وجد و نشاط به وجود آورد. (۱۹)
موسيقي به يك تعريف، تركيب اصوات است به نحوي كه خوش آيند باشد اگر مناسب مجالس لهو و لعب باشد حرام است و گر نه
اشكالي ندارد. (۲۰)
۴ - آيت الله گلپايگاني (قدّس سره) در معناي غنا و حكم آن ميفرمايند:
غنا كشيدن صدا و دور دادن آن به كيفيت خاصه ي طرب آور است كه مناسب با مجالس انس و طرب و موافق با آلات لهو ولعب است و خواندن به نحو غنا و گوش دادن به آن و تكسب به آن حرام است و فرقي نمي كند كه همراه با آلات لهو خوانده شود يا نه و در كلام باطل استعمال شود يا در قرآن يا دعا يا مرثيه يا شعر. (۲۱)
مقام معظم رهبري (دامت بركاته) پيرامون غنا و موسيقي و موسيقي و اصيل و سنتي ميفرمايند:
غنا خوانندگي مطرب و ملهي متناسب با مجالس عيش و نوش است و موسيقي نوازندگي با همان اوصاف است و در حكم با هم فرقي ندارند و هر دو حرام است.
آيت الله العظمي تبريزي (قدّس سره): غنا (آوازه خواني مناسب مجالس خوشگذراني كه از مضمون باطل باشد) گوش دادن به آن حرام است و بنا بر احتياط واجب بايد از مطلق خوانندگي كه با ترجيع صوت و (چهچهه) است و لو در مضمون باطل نباشد اجتناب نمود و نيز موسيقي لهوي (نواختن با آلات مخصوصه كه مناسب خوشگذراني باشد) و گوش دادن به آن حرام است موسيقي اي كه مناسب خوشگذراني باشد حرام است و بين انواع آن فرقي نيست چه سنتي باشد يا غير آن.
آيت الله العظمي فاضل لنكراني (قدّس سره): غنا: آوازيست كه در آن صدا را در گلو ميگردانند كه بر زيان عربي چهچهه ميگويند و طرب انگيز هم باشد و مناسب مجالس لهو و لعب هم باشد اين حرام است و
موسيقي به يك تعريف تركيب اصوات است له نحوي كه خوش آيند باشد لذا اگر مناسب مجالس لهو و لعب باشد حرام است (۲۲)
📚#جوان_و_موسیقی
✍#میرزا_مهدی_آقا_بابایی
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
32.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پویانمایی زیبای مامور علی
📼 طنز ، تخیلی ، اکشن ، هیجانی
💿 قسمت پانزدهم
#کارتون #انیمیشن #پویانمایی
#مامور_علی
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357