🔎 #آیه_نور
▫️وقُولُوا لِلنَّاسِ حُسْنًا
و با مردم با خوش زبانی سخن گویید
📗سوره بقره آیه ۸۳
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹فرازی فوقالعاده زیبا از تلاوت آقای هادی اسفیدانی از قاریان ممتاز کشور و از شاگردان شهید حاجی حسنی🌷
📖آیه ۲۹ سوره مبارکه شوری
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای عهد تصویری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
💠☀️💠☀️💠☀️💠 ☀️اخلاق مهدوی☀️ ◀️قسمت صد و نود و پنجم 💭.. گفتیم دعا نقش دافعیت و دفع کنندگی هم دارد.
💠☀️💠☀️💠☀️💠
☀️اخلاق مهدوی☀️
◀️قسمت صد و نود و ششم
👌.. یکی از نکات مهمی که ایشان در ادامه مطرح می کنند بحث مفهوم تضرع است، حالت تضرع در دعا داشتن. تضرع از آداب دعا است، در قرآن هم می فرماید؛ «ادْعُوا رَبَّكُمْ تَضَرُّعاً وَ خُفْيَةً» پروردگارتان را زاری و پنهانی بخوانید. با حالت زاری و تضرع بخوانید.🌸
👈تضرع به معنای عجز و خواری است. به تعبیری اظهار ناتوانی کردن. یعنی پروردگارتان را با حالت عجز، خواری و ناتوانی بخوانید.😔
🗣ایشان نکته ای را مطرح می کند، میگویند ما اول که در بحث دعا وارد شدیم یکسری📝 شرایط عقلی را برای دعا گفتیم که خدا را باید به عنوان اسباب بشناسیم، خدا را به عنوان همه کاره بشناسیم، اول معرفت کامل داشته باشیم و بعد به سمت خدا برویم... می گوید تو اگر خدا را اینطوری شناختی قطعا خودت را در مقابل چنین خدایی عاجز می بینی و قطعا حالت تضرع به تو😢 پیش می آید. قطعا چنین چیزی است!! تو اظهار ناتوانی بکن در مقابل خدای توانا، آن وقت خدا ناتوانی تو را هم جبران می کند.
📕در ذیل آیه [76] سوره مومنون، «فَمَا اسْتَكَانُوا لِرَبِّهِمْ وَ مَا يَتَضَرَّعُونَ» یعنی نسبت به پروردگارشان خاکساری نکردند، اظهار خواری و ناتوانی نکردن.
امیرالمومنین (ع)🌟 می فرماید؛ آنها در دعاهایشان فروتنی، عجز و خضوع و اظهار ناتوانی نکردن و اگر می کردند خدا دعای آنها را مستجاب می کرد.
⬅️اینکه از آداب دعا، می گوییم انسان دست ها را بلند بکند، گاهی اوقات سر به سجده بگذارد، همه اینها بحث اظهار تضرع است. این اظهار فروتنی باید باشد، خدا باید ببیند که واقعا از نظر درون هم انسان اظهار ناتوانی کرده، خدا اینها را ببیند آن وقت جواب را می دهد.
👌ایشان (به مناسبت شبهای قدر که دارد بحث می کند چون گفتم این بحث های ایشان برای ماه رمضان هست) می فرمایند ما گفتیم حجاب هایی❌ داریم که این حجاب ها مانع استجابت دعاست. اما یک قضیهای هست که همه حجاب ها را از بین می برد، یعنی نماز انسان را قبول می کند، روزه انسان را قبول می کند، شب زنده داری انسان را قبول می کند و دعاهایش را به استجابت می رساند و خصوصیت درونی هست. ‼️خُب این چی هست حاج آقای مجتبی تهرانی؟؟
📃روایتی را ایشان می فرمایند؛
آقا رسول الله فرمودند «مَنْ أَحَبَّ عَلِيّاً قَبِلَ الله تَعَالَى مِنْهُ صَلَاتَهُ، صِيَامَهُ وَ قِيَامَهُ وَ اسْتَجَابَ دُعَاء»✨ هر کس حب علی (ع) را در دل داشته باشد خدا دعاها و نمازهایش را مستجاب می کند. ″بحار، ج27، ص120″
⚠️پس قدر خودمان را بدانیم! شاید نتوانیم خودمان را خیلی شیعه واقعی امیرالمومنین (ع) بدانیم، اما همین قدر که حب حضرت علی را داریم ان شاءالله ما را کمک بکند و دست ما را بگیرد، باعث بشود ما حجاب های ظلمانی را کنار بزنیم و دعاهایمان و اعمال و رفتارمان را مورد قبول درگاه احدیت قرار بدهیم.
🔹ادامه دارد ....
💽برگرفته از سخنرانی"اخلاق
مهدوی" فایل شماره (49)
🎤استاد احسان عبادی
#اخلاق_مهدوی 196
💠☀️💠☀️💠☀️💠
_______________
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
⭕️️دفــاع از #قــرآن 📖✒️ 👈شبهه بیست ویکم1⃣2⃣ (قسمت اول) هفت آسمان🌈 در قرآن به طور مکرر از هفت آ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️️دفــاع از #قــرآن 📖✒️
👈شبهه بیست ویکم1⃣2⃣
(قسمت دوم)
هفت آسمان 🌈
💢از آیات قرآن چنین استفاده می شود که تمام کرات و ستارگانی را که ما می بینیم👀 همه جزء آسمان اول است.
است، و شش عالم دیگر وجود دارد که از دسترس دید ما و ابزارهای علمی🔭 امروز ما بیرون است و مجموعاً هفت عالم را با عنوان هفت آسمان🌈 یاد می کند.
💢شاهد این سخن اینکه، قرآن می گوید: ✨«وَزَيَّنَّا السَّمَاءَ الدُّنْيَا بِمَصَابِيحَ..»(فصلت،۱۲)✨ ما آسمان پایین را با چراغ های ستارگان زینت دادیم.
👈در جای دیگر می خوانیم:✨ «إِنَّا زَيَّنَّا السَّمَاءَ الدُّنْيَا بِزِينَةٍ الْكَوَاكِبِ»(صافات،۶)✨ ما آسمان پایین را با کواکب و ستارگان زینت بخشیدیم.
💢از این آیات📖 به خوبی استفاده میشود، که همه آنچه را ما می بینیم و جهان ستارگان ✨را تشکیل می دهد، همه جزء آسمان اول است، و در ماورای آن شش آسمان🌈 دیگر وجود دارد، که ما در حال حاضر اطلاع دقیقی از جزئیات آن نداریم.
⚠️اما اینکه گفتیم شش آسمان دیگر برای ما مجهول است و ممکن است علوم🔭 از روی آن در آینده پرده بردارد، به این دلیل است که علوم ناقص بشر به هر نسبت که پیش می رود، از عجایب آفرینش🏞 تازه هایی را به دست می آورد، مثلا علم هیئت هم اکنون به جایی رسیده است که بعد از آن، تلسکوپ ها🔭 قدرت دید را از دست می دهند😩 آنچه رصدخانه های بزرگ کشف کرده اند، فاصله به اندازه هزار میلیون (یک میلیارد)سال نوری✨ هست، و خود معترف اندکه تازه این آغاز جهان است، نه پایان آن، پس چه مانع دارد که در آینده با پیشرفت علم هیئت آسمانها و کهکشانها 🌌و عوالم دیگری کشف گردد؟
👈رصدخانه «پالومار» عظمت جهان بالا را چنین توصیف می کند: "..تا وقتی که دوربین رصدخانه🔭 پالومار را نساخته بودند، وسعت دنیایی که به نظر ما می رسید، بیش از پانصد سال نوری نبود❌ ولی، این دوربین وسعت دنیای ما را به هزار میلیون سال نوری رساند، و در نتیجه میلیون ها کهکشان جدید💫 کشف شد، که بعضی از آنها هزار میلیون سال نوری، با ما فاصله دارند، ولی بعد از فاصله هزار میلیون سال نوری، فضای عظیم مهیب و تاریکی به چشم می خورد، که هیچ چیز در آن دیده نمی شود.😥 یعنی روشنایی از آنجا عبور نمی کند تا صفحه عکاسی دوربین📹 رصدخانه را متأثر کند. ولی بدون تردید در آن فضای مهیب و تاریک صدها میلیون کهکشان وجود دارد، که دنیایی که در سمت ما است، با جاذبه به آن کهکشان ها نگه داری می شود. تمام این دنیای عظیمی که به نظر می رسد و دارای صدها هزار میلیون کهکشان💫 است، جز ذره ای کوچک و بی مقدار از یک دنیای عظیم تر نیست. و هنوز اطمینان نداریم که در فراسوی آن دنیای دوم دنیای دیگری نباشد".👌
⚠️البته همان طور که قبلا بیان شد آسمان در قرآن، به معنی مقام قرب و مقام حضور💞 که محل تدبیر امور عالم است، نیز به کار رفته است و این احتمال وجود دارد که منظور از شش آسمان دیگر، آسمان های معنوی 🌟باشند.
👈از مجموع سخنان علامه طباطبائى(رحمه الله علیه) در ذیل آیات ✨(سجده،۵/✨ فصلت،۱۲ /✨ مؤمنون ،۱۷/✨نوح،۱۵) به دست میآید که، ایشان آسمان در قرآن را امرى معنوى، یعنى مقام قرب و حضور و راهى براى سلوک امر و تدبیر عالم🍃 و رفت و آمد ملائکه ✨میداند، که از آن طریق، امر الهى جریان می یابد، بنابراین گرچه یک معنای قطعى را نمی توان، در مورد همۀ آیات جارى دانست، این احتمالات با علم روز در تضاد نیست.
⚠️با رجوع به قرآن معلوم می شود که، ادعای سها، مبنی بر اینکه سخن هفت آسمان از محیط بدوی گرفته شده، ادعای بدون دلیل است🙁ضمن اینکه اگر نگاهی به همین سخن سها و آیه شود، تفاوت فهمیده می شود؛ زیرا باور به آسمان های هفتگانه 🌈به معنای مسیر حرکت سیارات هفتگانه (شامل خورشید و ماه) اگر عقیده دوره ی جاهلیت باشد با دیدگاهی که اسلام در موضوع هفت آسمان دارد، متفاوت است و آن آسمان ها را مسیر حرکت سیارات نمی داند.😌
📚منبع: کتاب دفاع از قرآن در رد کتاب نقد قرآن، ص۱۵۶
ادامه دارد ...
#دفاع_از_قرآن ۴۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃•🌺•🍃
باشد اِمامت تهنیت مولا برایت
خورشید عالم تابِ ماجانم فدایت
تویاور مستضعفی نورخدایی
تا کی اسیرِ غُربتی تاکی جدایی؟
چون آسمانی سایه داری بر سرِما
بشکسته ازدوریِ توبال وپَرِما
هستی هدایتگرتوبرخلقِ جهانی
ای یوسُفم تومهدیِ صاحب زمانی (عج)
تونسلِ زهراه وعلیِ مرتضایی (ع)
هم نامِ احمد (ص) وعده ی حقِ خدایی
درحسرت روز وصالِ تو
نشستیم
زنجیرهای ناامیدی راگسستیم
دستم به دامانت بیا ای شاهِ سرمَد
کُن یاریِ ما قائمِ آلِ محمّد(ص)
✍🏻 #ارسالی_از_کاربر
دستجردی
🍃•🌺•🍃
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
5_6080375365472093964.mp3
3.48M
🎵نماهنگ امام رضایی ام💐
✅امام رضا قربون کبوترات
یه نگاهی ام بکن به زیر پات😢
برای دوستان خودفورواردکنید🙏
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #کلیپ_تصویری
🔻پاداش زیارت امام رضا علیه السلام
🎤 استاد #ابوالقاسمی
#امام_رضا #زیارت #توسل
┈••✾•🍃🌹🌿•✾••┈┈
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
52.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایت تاثیر نان حلال و زندگی عارفانه والدین شهید سپهبد قاسم سلیمانی.
31.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی حاج صادق آهنگران در رثای شهید حاج قاسم سلیمانی
بمیرم خاک عالم بر سرم شد
که جاری اشکهای رهبرم شد
به قربان وفای حاج قاسم
فدای چشمهای حاج قاسم
ببوسم دست دور از پیکرش را
نگین حلقه انگشترش را
اگرچه حاج قاسم دیده بر بست
هزاران حاج قاسم بعد او هست
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#هزینه_های_عاشقانه_خدا 💗🌿 گلهای زیبا،شکوفه های رنگارنگ، حیوانات و تمام عالَم دارن باتــو حرف می زنن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جوی آب.mp3
2.26M
اولین استاد هر انسان 👏👏😍
دانشگاه هستی خیلی از سوالاتو جواب میده تا حالا دقت کردی؟؟
#پرواز_تا_خدا
مجموعه فوق العاده زیبا که درمان ریشه ای بسیاری از افسردگی ها و سردرگمی های انسان هست 🌺
🍃
جلسه41👏👏
عالیه حتما گوش بدید
https://eitaa.com/zandahlm1357
✳️ پیر مرد تهی دست، زندگی را در نهایت فقر و تنگدستی می گذراند و با سائلی برای زن و فرزندانش قوت و غذائی ناچیز فراهم میکرد.
🔸از قضا یک روز که به آسیاب رفته بود، دهقان مقداری گندم در دامن لباس اش ریخت و پیرمرد گوشه های آن را به هم گره زد و در همان حالی که به خانه بر می گشت با پروردگار از مشکلات خود سخن می گفت و برای گشایش آنها فرج می طلبید و تکرار می کرد:
🤲 ای گشاینده گره های ناگشوده عنایتی فرما و گره ای از گره های زندگی ما بگشای.
🔸پیر مرد در حالی که این دعا را با خود زمزمه می کرد و می رفت، یکباره یک گره از گره های دامنش گشوده شد و گندم ها به زمین ریخت او به شدت ناراحت شد و رو به خدا کرد و گفت:
من تو را کی گفتم ای یار عزیز
کاین گره بگشای و گندم را بریز
آن گره را چون نیارستی گشود
این گره بگشودنت دیگر چه بود ؟!
🔸پیر مرد نشست تا گندم های به زمین ریخته را جمع کند ولی در کمال ناباوری دید دانه های گندم روی همیانی از زر ریخته است! پس متوجه فضل و رحمت خداوندی شد و متواضعانه به سجده افتاد و از خدا طلب بخشش نمود...
✅ نتيجه گيري مولانا از بيان اين حكايت:
تو مبین اندر درختی یا به چاه
تو مرا بین که منم مفتاح راه
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
صفحه تربیت فرزند👇👇👇👇
.......:
@zandahlm1357
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
حالت دیگر اعتماد به نفس، اعتماد به نفس واقعی مخرب است. که در امتداد عزت نفس نیست. این شخص اعتماد به نفس دارد، خودش هم قبول دارد ولی عزت نفس ندارد. مجرمین جزو این دسته هستند. دیدید چه قدر راحت دست به جرم و جنایت می زنند. چه قدر راحت از دیوار مردم بالا می روند و اگر جلویشان را بگیرید می گویند که داریم اثاث کشی می کنیم. یا کلاهبردارها چه قدر محکم و مقتدر و با اعتماد به نفس کامل نقشه می کشند و اجرا می کنند ولی در درونشان عزت نفس ندارند.
اعتماد به نفس بدون عزت نفس خیلی خیلی خطرناک است. یکی از تفاوت های اصلی روش های تربیتی سنتی اصیل با روش های مدرن در این است که در روش های سنتی اصیل توانایی و بلد بودن را به همه کس نمی دادند مگر این که مطمئن باشند که عزت نفس دارد. بسیاری از علوم امروز که به عنوان علوم تجربی آفت جان بشر شده، در روزگار قدیم هم بوده و علمای ما امثال ابوعلی سینا، رازی، ابوریحان بیرونی و دیگران به این علوم رسیده بودند اما چون اهلش را پیدا نکرده بودند یعنی کسی که عزت نفس واقعی داشته باشد و در مسیر باشد، آن علوم را با خودشان به گور بردند و فقط اشاره های کوچکی در متون گذاشته اند که امروز وقتی این متون را تفسیر می کنیم به عمق شان پی می بریم؛ مثل گلشن راز شبستری که کتاب خیلی کوچکی است ولی یک دنیا جامعه شناسی و روش شناسی و غیره در آن هست. این علما می دانستند که علم را باید به دست اهلش سپرد. یعنی اعتمادبه نفس را به کسی می خواستند بدهند که عزت نفس داشته باشد و اگر پیدا نمی کردند، نمی دادند حتی به بچه های خودشان و آن علم هم از دست می رفت. چون در فرهنگ سنتی ما عزت نفس شناخته شده و مهم بود.
اما در عصرحاضر می بینیم که به کمک علم و توسط علم چه فجایعی اتفاق می افتد. این فجایع به دست دانشمندانی است که عزت نفس ندارند و فقط اعتماد به نفس و استعداد دارند و یادگیری بالایی دارند اما عزت نفس ندارند که آموخته هایشان را هدایت و کنترل کنند. علامه طباطبایی محفلی داشتند به نام اصحاب چهارشنبه و روزهای چهارشنبه بعدازظهر در اتاقی جمع می شدند و خدمتکارشان را توی کوچه زیرپنجره می گذاشتند که کسی گوش نایستد و آن چه که می دانستند فقط به چند نفر منتقل می کردند و هیچ زمان دانسته هایشان را عمومی نکردند.
این تفاوت سنت شرق با سنت غرب است. در غرب همه چیز را آشکار می کنند و در اختیار همه قرار می دهند؛ ما هم از این وضعیت طرفداری می کنیم و اسمش را گسترش علم و دانایی می گذاریم و اصلاً عزت نفس و تزکیه نفس را نمی بینیم. نص صریح قرآن است که می فرمایند: « و یُزَکیهم و یعلمهم الکتاب و الحکمه» اگر تزکیه نشویم کتاب و حکمت نباید یاد بگیریم و گرنه هم به خودمان آسیب می زنیم هم به دیگران آسیب خواهیم زد. بحث عزت نفس بحث بسیار بالایی است در فرهنگ و سنت ما وجود دارد و به امید خدا می خواهیم روی آن کار کنیم تا فرزندانمان را با عزت نفس بارآوریم بعد با اعتماد به نفس. (ادامه دارد...)
#شخصیت {قسمت69}
[مباحث کودک متعادل
https://eitaa.com/zandahlm1357
.......:
#اعتماد_به_نفس واقعی مخرب، زیربنای جرم است قبلاً نیز به درک مظلوم به عنوان زیربنای جرم اشاره کرده بودیم پس حالا می گوییم اول درک مظلوم و دوم اعتماد به نفس بالا به ترتیب زیربنای جرم و تخریب کننده هستند.
افراد مجرم عزت نفس پایین دارند و یا اصلاً ندارند و خودشان را آدم درست و خوبی نمی دانند.
کسی که اعتماد به نفس سازنده ی واقعی دارد خودش را نقد می کند، درک مسئول دارد و چون نقدپذیر است تعامل اجتماعی خوبی دارد که ما به این افراد می گوییم رشد اجتماعی خوبی دارند و در تعامل با انسان ها هستند.
چرا ما این قدر از آدم های دیگر می رنجیم و دلخور می شویم؟ قبول دارید که یکی از مشکلات ما در ارتباطات بین فردی همین مورد است؟ از هم می رنجیم چون از نقد خوشمان نمی آید، از اتفاقات تفسیر می کنیم؛ ما دوست داریم عیب ها را ببینیم و به روی طرف بیاوریم، دیگران هم دوست ندارند که عیب هایشان را بگوییم و به رویشان بیاوریم. ولی کسی که اعتماد به نفس واقعی دارد با این مسئله مشکلی ندارد چون خودش پیشاپیش نقد می کند و تفکیک کار از وجود را کاملاً می شناسد، درک مسئول دارد و سپاسگزار و شاد است.
حالت دیگر اعتماد به نفس، اعتماد به نفس غیرواقعی است. ظاهر این شخص نشان می دهد که خیلی اعتماد به نفس دارد یعنی اعتماد به نفس سطحی که عمق ندارد و غیرواقعی است و همان خودپنداره ی کاذب است که قبلاً صحبت کردیم. متأسفانه بچه هایمان را به سمت این اعتماد به نفس داریم سوق می دهیم. این افراد دو دسته اند: یک دسته خودپنداره ی کاذب مثبت دارند و دسته ی دیگر خودپنداره ی کاذب منفی دارند. نتیجه ی خودپنداره کاذب مثبت، خودشیفتگی است و نتیجه ی خودپنداره کاذب منفی، احساس حقارت است. در عمل هردو دسته رفتاری مشابه رفتار فردی با اعتماد به نفس واقعی از خودشان نشان می دهند. خودشیفته ها متکبر هستند، درک مظلوم از خود دارند، کسی را قبول ندارند؛ این مسئله در بچه ها درحال افزایش است. بچه ها وقتی کنار هم قرار می گیرند طبق قانون هستی اصلاً خودشان را نمی بینند و با هم قاطی می شوند، برایشان مهم نیست که این ها کی هستند. اگر در جمع بچه ها، بچه ای خودش را کنار می کشد دچار حالت خودشیفتگی است و در این کودک تکبر شکل گرفته؛ در حالی که یکی از اصول زندگی، فروتنی است.
خودپنداره های کاذب منفی، احساس گناه دارند و درک مقصر از خود دارند. هردو حالت چه منفی و چه مثبت ادعای انجام کار دارند و نه نمی گویند. خودشیفته ها فکر می کنند که بلدند، دقت کنید بحث توانستن نیست بلکه بحث بلد بودن است.خودشیفته ها ادعا دارند که «من بلدم!». منفی ها احساس گناه دارند و می خواهند جلب رضایت دیگران به خصوص والدینشان را بکنند و از دیگران دائم شکایت دارند. (ادامه دارد)
#شخصیت {قسمت70}
[مباحث کودک متعادل ]
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
استاد محمود سلطانی عبور از نگرانی ها ۷۹ #زندگی_در_شرایط_بحران https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5929305388393432772.mp3
5.84M
استاد محمود سلطانی
عبور از نگرانی ها ۸۰
#زندگی_در_شرایط_بحران
https://eitaa.com/zandahlm1357