۲۴- دلیل تأکید مقام معظّم رهبری بر رفع فقر و فساد فقط در سالهای اخیر
سؤال اوّل: چندی است شما در سخنرانیهایتان مکرّر از فقر و فساد نام برده و خواستار رفع آنها شده اید. سؤال من این است: آیا فقر و فساد فقط در طی این سه ونیم سال اخیر بوده است و قبل از آن مردم در رفاه بوده اند؟ اگر جواب منفی است، پس چرا در دوران سازندگی، شما از این مقولات سخنی بیان نفرموده اید؟
خب، این دوستمان یقیناً دوست خیلی جوانی هستند؛ چون اگر چنانچه در جریان حرفهای ما در این چند سال بودند، میدیدند که نه، اینطور نیست. من در همین جایی که الان نشسته ام، در دوره ی دوّم رئیس جمهور محترم قبلی، روز تنفیذ، در همین حسینیّه، که جماعت زیادی بودند، راجع به رشد یک طبقه ی جدید هشدار و تذکّرات دادم و نکات بسیار مهمّی را در همین زمینهها گفتم. این مسائل همیشه بین حرفهای ما هست، نه اینکه من این چند ساله مسئله ی فقر و فساد و تبعیض را میگویم. این ایّام، با طرح شعار فقر و فساد و تبعیض، خواستم یک نقطه ی اساسی تری را بیان کنم و آن این است که طرح مسئله ی اصلاحات در کشور - که بسیار هم خوب است؛ اصلاحات یک چیز بسیار پرجاذبه ای است و خیلی هم لازم است برای هر کشوری که دائم در حال اصلاح خودش باشد - یک وسیله ی سیاسی شد
در دست یک عدّه افرادی که نه نظام را قبول دارند، نه اسلام را قبول دارند، نه قانون اساسی را قبول دارند، نه این دولت را قبول دارند، نه رئیس جمهور را قبول دارند، نه رهبری را قبول دارند، نه وزرا را قبول دارند؛ هیچ کس را قبول ندارند؛ یعنی کلّ نظام را قبول ندارند. اینها با اسم اصلاحات، بدون اینکه معنا کنند کلمه ی «اصلاحات» چیست - آخر، این واژه ی «اصلاحات» یک واژه ی بسیار کلّی است - شروع کردند استفاده ی سیاسی از آن کردن. من مطرح کردم که اصلاحات - که یک امر بسیار لازمی است و همه باید متوجّه اصلاحات بشوند و سه قوّه باید در جهت اصلاحات حرکت کنند - در درجه ی اوّل در کشور این سه چیز است. من در واقع یک مفهوم روشنی را برای اصلاحات مطرح کردم؛ نتوانستند هم این را نفی کنند؛ چون کیست که رفع فقر را، رفع تبعیض را، رفع فساد را در جامعه لازم نداند، یا این را اصلاح نداند؟ امّا خب، برایش تلاش نمیکنند. برای یک خواسته ی مبهم و مجهولی، همین طور مدام توی فضای کشور طوفان سیاسی راه بیندازند؛ مردم را به این طرف بکشانند، به آن طرف بکشانند؛ دانشگاه را، مردم را، دیگران را ملتهب کنند؛ این درست است؟ من خواستم جهت دهی بشود به این تلاشی که بعضی میخواهند بکنند. خوشبختانه همین طور هم شد. بعد از آنکه من این مسئله را مطرح کردم، رؤسای سه قوّه را اینجا خواستم، با آنها صحبت کردم؛ آنها هم قول دادند که برنامه ریزی کنند، برنامه ریزی هم کردند، دارند کارهایی هم میکنند. نه، من از سابق هم بخصوص درباره ی مسئله ی فساد و تبعیض، تلاش
مسؤولین را خواسته ام؛ آنها هم بر اساس همان خواسته ی ما، لایحه ی فقرزدایی را درست کردند؛ منتها به عمر دولت گذشته نرسید. بعد دولت فعلی همان لایحه را تنظیم کرد و مرتّب کرد و آمدند به ما هم شرح دادند که دارند مقدّماتش را فراهم میکنند. بعضی از مراحلش هم پیش رفته؛ که همین مسئله ی اشتغالی که شما این چند روزه شنیده اید، به دنبال آن مسئله است؛ چون مسئله ی اشتغال، مهمترین مسئله است.
#پاسخ پرسشهای دانشجویان
✍مقام معظم رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#کارگاه_انصاف ۲ ▪️ریشهی بسیاری از نفرتها، شکستها، اختلافات، درگیریها، طلاقها و ... نداشتن روح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کارگاه انصاف_03.mp3
10.52M
#کارگاه_انصاف ۳
▪️پذیرفتن هر رابطه، و ورود به آن،
رعایتِ تمام قوانین و مسئولیتهای مربوط به آن رابطه را بر انسان واجب میکند!
✓ انصاف یعنی ؛
رعایت تمام قوانین و مسئولیتهای ما در ارتباطاتمان، بدون درنظر گرفتن تمایلات درونی، و خواهشهای نفسانی!
مثال ؛
ما نمیتوانیم مهرورزی در برابر همسرمان را محدود کنیم، چون دوستش نداریم⛔️.
#استاد_شجاعی 🎤
🕌در محضر امام روح الله (۵۲)
💠همین کارهای شما عبادت هست، چون به کشور آبرو می دهید
📌امام خمینی (ره):
اینها از ایران ترسیده اند،نه از افراد بلکه از این انسجام و اینکه پلیس و ارتش و دولت در خدمت مردم هستند و مردم پشتیبان آنها می باشند که اگر برای یک پلیس در خیابان گرفتاری پیدا شود مردم در رفع آن همکاری می کنند.
این به خاطر آن است که همه در خدمت اسلام هستند و پلیس هم در خدمت اسلام است. همین کارهای شما عبادت است چون شما به کشوری آبرو می دهید.
📚صحیفه نور ، جلد ۱۶ ، صفحه ۲۰۶
#جمهوری_اسلامی_حَرم_است
#امام_خمینی
#لبیک_یا_خامنه_ایی
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣فراز ماندگار و بسیار زیبا
🔹قاری: استاد عبدالفتاح شعشاعی
🔹سوره: بلد8تا11
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
تقواي پيامبر اکرم اما آيه اي که درباره رسول خدا است معنايش اين است که خداي متعال نام همسران حضرت رس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تکلم به زبان رومي و سندي و مسلمان شدن مرد نصراني
جاريه اي خدمت حضرت رسيد و با زبان رومي با حضرت سخن گفت و ايشان هم با همان زبان پاسخ گفتند. سپس مردي از اهل سند هندوستان آمد و و حضرت راجع به حقانيّت اسلام بياناتي فرمود تا بالاخره به زبان سندي شهادتين را بر زبان جاري کرد و شالي را که به کمر بسته بود باز کرد.
ديدند در زير آن، زُنّار (علامت نصرانيّت) بسته است. گفت: يا بن رسول الله شما به دست خودتان آنرا پاره کنيد! “ حضرت چاقويي خواستند و آن را پاره کردند و به محمد
بن فضل فرمودند او را به حمّام ببر و پاک کن و براي او و عيالش لباس تهيه کن و آنها را جميعاً به مدينه بفرست.
محمد بن فضل ميگويد: آن جماعت به امامت حضرت معتقد شدند. حضرت آن شب را نزد ما خوابيد و صبح با آن جماعت وداع کرد. من تا وسط قريه، آن حضرت را بدرقه کردم. سپس حضرت از راه به سويي رفت و چهار رکعت نماز گزارد و به من فرمود: اي محمد بازگرد! چشمهايت را ببند! من چشمهاي خود را بستم. سپس فرمود: باز کن! همين که چشمهايم را باز کردم ديدم در خانه خود در بصرهام و ديگر حضرت رضا عليه السلام را نديدم.
بحارالانوار، ج ۴۹، ص ۷۳، ح ۱. از الخرائج و الجرائح/ ۲۰۴ تا ۲۰۶
#دانستنیهای امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
❇️ تدریس کتاب #حجاب ❇️ ( جلسه 8 کتاب حجاب) 🎤 با توضیحات استاد احسان عبادی از اساتید مهدویت و پژوه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا