و اینک تو هستی و کوفه ای به وسعت زمین...کوفه ای که در میان مردمانش، مونسی برای غم های تو نیست...آیا در این شهر کسی هست که به تمنای ظهورت، سحرها را سجاده نشینی کند؟
صفای قلبم نام حسین است.
یارب این رزق دل زار من است کم نشود.....
صلی الله علیک یا مظلوم یااباعبدالله الحسین
صلی الله علیک یا عقیله العرب یا زینب کبری..
ما هنوز درد یتیمی داریم. کاسه شیر که امشب به دردتان نمیخورد؛ اما تا دلتان بخواهد کاسه کاسه اشک داریم برای غربتتان.برای دردهای سرتان که ابنملجم کمترین آنها را وارد کرد.
ما اسم شما را همهجا دنبال خود میکشیم، تا پایان دنیا.
🔰
🚩اعمال مخصوصه شب بیست و سوم رمضان
از احادیث بسیار مستفاد مى شود که "شب قدر" همین است و این شب جهنى است و در این شب جمیع امور بر وفق حکمت مقدر مى گردد و از براى این شب غیر از اعمالى که با دو شب سابق شریک است چند عمل دیگر است:
💡اول: خواندن سوره عنکبوت و روم که حضرت صادق علیه السلام قسم یاد فرموده که خواننده این دو سوره در این شب از اهل بهشت است
💡دوم: خواندن حم دخان
💡سوم : خواندن سوره قدر هزار مرتبه
💡چهارم : آنکه تکرار کند در این شب بلکه در تمام اوقات این دعا را اللهم کن لولیک را.
💡پنجم: بخواند: اللَّهُمَّ امْدُدْ لِی فِی عُمُرِی وَ أَوْسِعْ لِی فِی رِزْقِی وَ أَصِحَّ لِی جِسْمِی وَ بَلِّغْنِی أَمَلِی وَ إِنْ کُنْتُ مِنَ الْأَشْقِیَاءِ فَامْحُنِی مِنَ الْأَشْقِیَاءِ وَ اکْتُبْنِی مِنَ السُّعَدَاءِ فَإِنَّکَ قُلْتَ فِی کِتَابِکَ الْمُنْزَلِ عَلَى نَبِیِّکَ الْمُرْسَلِ صَلَوَاتُکَ عَلَیْهِ وَ آلِهِ یَمْحُو اللَّهُ مَا یَشَاءُ وَ یُثْبِتُ وَ عِنْدَهُ أُمُّ الْکِتَابِ
💡ششم: بخواند: اللَّهُمَّ اجْعَلْ فِیمَا تَقْضِی وَ فِیمَا تُقَدِّرُ مِنَ الْأَمْرِ الْمَحْتُومِ وَ فِیمَا تَفْرُقُ مِنَ الْأَمْرِ الْحَکِیمِ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ مِنَ الْقَضَاءِ الَّذِی لا یُرَدُّ وَ لا یُبَدَّلُ أَنْ تَکْتُبَنِی مِنْ حُجَّاجِ بَیْتِکَ الْحَرَامِ فِی عَامِی هَذَا الْمَبْرُورِ حَجُّهُمْ الْمَشْکُورِ سَعْیُهُمْ الْمَغْفُورِ ذُنُوبُهُمْ الْمُکَفَّرِ عَنْهُمْ سَیِّئَاتُهُمْ وَ اجْعَلْ فِیمَا تَقْضِی وَ تُقَدِّرُ أَنْ تُطِیلَ عُمْرِی وَ تُوَسِّعَ لِی فِی رِزْقِی
💡هفتم: بخواند این دعا را که در اقبال است:
یَا بَاطِنا فِی ظُهُورِهِ وَ یَا ظَاهِرا فِی بُطُونِهِ وَ یَا بَاطِنا لَیْسَ یَخْفَى وَ یَا ظَاهِرا لَیْسَ یُرَى یَا مَوْصُوفا لا یَبْلُغُ بِکَیْنُونَتِهِ مَوْصُوفٌ وَ لا حَدٌّ مَحْدُودٌ وَ یَا غَائِبا [غَائِبُ] غَیْرَ مَفْقُودٍ وَ یَا شَاهِدا [شَاهِدُ] غَیْرَ مَشْهُودٍ یُطْلَبُ فَیُصَابُ وَ لا یَخْلُو [لَمْ یَخْلُ] مِنْهُ السَّمَاوَاتُ وَ الْأَرْضُ وَ مَا بَیْنَهُمَا طُرْفَةَ [طَرْفَةَ] عَیْنٍ لا یُدْرَکُ بِکَیْفٍ [بِکَیْفَ] وَ لا یُؤَیَّنُ بِأَیْنٍ [بِأَیْنَ] وَ لا بِحَیْثٍ [بِحَیْثُ] أَنْتَ نُورُ النُّورِ وَ رَبُّ الْأَرْبَابِ أَحَطْتَ بِجَمِیعِ الْأُمُورِ سُبْحَانَ مَنْ لَیْسَ کَمِثْلِهِ شَیْءٌ وَ هُوَ السَّمِیعُ الْبَصِیرُ سُبْحَانَ مَنْ هُوَ هَکَذَا وَ لا هَکَذَا غَیْرُهُ پس دعا مىکنى به آنچه بخواهى.
💡هشتم: آنکه غیر از غسل اول شب غسلى نیز در آخر شب کند
✅و بدان که از براى غسل و احیاء این شب و زیارت امام حسین علیه السلام و صد رکعت نماز فضیلت بسیار و تاکید شده
شیخ در تهذیب روایت کرده از ابو بصیر از حضرت صادق علیه السلام که فرمود: در شبى که امید مى رود شب قدر باشد صد رکعت نماز کن بخوان در هر رکعت قل هو الله أحد را ده مرتبه گفت گفتم فدایت شوم اگر قوت نداشته باشم ایستاده بجا آورم فرمود نشسته بجا آور گفتم اگر قوت نداشته باشم نشسته بجا آورم فرمود بجا آور به همان حالى که به قفا خفته اى در فراش خود.
🌐و از دعائم الاسلام روایت است که: حضرت رسول صلى الله علیه و آله در دهه آخر ماه رمضان رختخواب خود را جمع مى کرد و کمر خود را محکم مى بست براى عبادت و در شب بیست و سوم اهل خود را بیدار مى کرد و آنها را که خواب ربوده بود آب به صورتشان مى پاشید
و حضرت فاطمه صلوات الله علیها نمى گذاشت در این شب احدى از اهلش بخوابد و علاج مى فرمود خواب آنها را به کمى طعام و مهیا مى کرد آنها را براى احیاء آن شب از روز یعنى امر مى فرمود که روز را خواب و استراحت کنند که شب خوابشان نبرد و احیا بدارند و مى فرمود که محروم کسى است که از خیر امشب محروم بماند
و روایت شده که: حضرت صادق علیه السلام سخت مریض شده بود چون شب بیست و سوم ماه رمضان شد موالى خود را امر فرمود که حرکتش دادند به مسجد بردند و آن شب را در مسجد بود تا به صبح
❇️ علامه مجلسى رحمة الله علیه فرموده که هر مقدار قرآن که ممکن باشد در این شب بخواند و دعاهاى صحیفه کامله را بخواند خصوصا دعاى مکارم الاخلاق و دعاى توبه و روزهاى این شبها را نیز باید حرمت داشت و به عبادت و تلاوت و دعا بسر آورد زیرا که در احادیث معتبره وارد شده است که روز قدر در فضیلت مثل شب قدر است.
🔹 مفاتیحالجنان
#اعمال_ادعیه_شب_بیست_سوم_رمضان
📒
* #شب_قدر
💠 تاثیر خواندن سوره قدر در شب قدر
🔻در شب قدر به صورت خاص، قرائت سوره هایی مورد سفارش قرار گرفته است؛ از جمله سوره های دخان، روم، عنکبوت و هزار بار سوره قدر که خیلی سفارش می شده است. اگر کسی نمی تواند هزار بار این سوره را بخواند، حداقل صد مرتبه بخواند.
🔸 سوره قدر، یعنی توجه به همان زاویه حقیقی لیلة القدر که با قرائت این سوره، توجه انسان به آن حقیقت جلب شده، زمینه استفاده از آن فراهم می شود...
(منبع: نرمافزار الهادی← ماهرمضان← شبقدر)
* #شب_قدر
💠 تلاش و همت برای درک لیله القدر
🔻شب قدر ، شب سرنوشت است و مقدرات انسان در این شب معین می شود. لطف الهی، در آن، به مراتب بیشتر از زمانهای دیگر است، تا اندازه ای که می تواند تمام عمر، بلکه تمام هویت آدمی را تحت تأثیر قرار دهد...
🔸 یکی از زمینه های اصلی در بهره بردن از نسیم های رحمت الهی، تشنه کامی و طلب از جانب انسان سالک است. طبق سخن منسوب به پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم، کسی که چیزی را طلب کند و برای دستیابی به آن تلاش بنماید، لاجرم به آن دست مییابد.
گفت پیغمبر اگر کوبی دری / عاقبت زان در برون آید سری ...
🔹 قدم اول، این است که فرد بفهمد ماه مبارک رمضانی هست، روزه ای هست، لیلة القدری هست و باید پیوندی در این فصل برقرار کرد. اگر آن پیوند باشد، برکات زیادی به انسان می رسد، به شرطی که درها بسته نباشد.
🔸 کسی که طالب نیست، مانند ظرفی است که دهانه آن بسته باشد و در دریای زلال قرار گیرد که ذره ای آب در آن نفوذ نمی کند. گاهی ما مشغول زندگی هستیم و درهای دلمان به روی آن نسیم بسته است؛ لذا بهره نمی بریم...
🔹 اگر به این نکته واقف باشیم که بزرگ ترین تاجی که ممکن است در ماه رمضان بر سر کسی گذاشته شود، تاج درک لیلة القدر است و نیز برکات لیلة القدر را متفاوت از زمانهای دیگر بدانیم، بی تردید، سعی و تلاش ما در راستای دستیابی به این برکات، دگرگون خواهد شد.
(منبع: نرمافزار الهادی← ماهرمضان← شبقدر)
* #شب_قدر #امام_زمان
💠 رکن اصلی شب قدر
🔻رکن اصلی امشب آقا صاحب الزمان علیه السلام است. لحظه لحظه امشب مغتنم است و اصل عبادت در این شب به دو بخش است که عمده اش توسل به اهل بیت (ع) و مخصوصا آقا صاحب الزمان (ع) است. با یک ارتباط می شود امشب حسن عاقبت را از خدا گرفت و با یک وساطت آقا حضرت صاحب (ع)، می توان مهر و امضا و تائید آسانی کارها را گرفت، توفیق ها را گرفت...
🔸 یک سلطان مقتدری، بزرگی، گروه محترمی را دنبال شما بفرستد برای دعوت؛ چه حالی انسان پیدا می کند؟ خدای متعال دعوت کنندگان، ملائکه را، انبیاء را فرستاده که من و شما را برای ارتباط در این شب دعوت کنند، برای درخواست، برای این که به خدا التماس کنی... و این شب، شب عزیزی است.
(منبع: نرمافزار الهادی← ماهرمضان← شبقدر)
آیت الله حائری شیرازی_ شب قدر 23 رمضان .mp3
2.75M
♨️ قطعۀ صوتی #ویژه
قبل از رفتن به مراسم شب قدر (شب بیست و سوم)، این چند دقیقه را #حتماً بشنوید.
یادداشت حجت الاسلام پناهیان در آستانۀ آخرین و مهمترین شب قدر به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
بیایید شب بیست و سوم را به دعا برای فرج اختصاص دهیم. یک دانه حاجت شخصی نداشته باشیم. اگر برای فرج دعا کنیم حاجات شخصی ما را نیز برآورده خواهند کرد.
شب بیست و سوم برای غریب مدینه، امام زمان(ع) دعا کنیم. چنگ بزنیم به زمین و آسمان: خدا بس است دیگر.
شب بیست و سوم کسی به کسی التماس دعای شخصی نگوید.
شب بیست و سوم وقتی از خانه خارج میشویم، به نیت دعا برای فرج خارج بشویم؛ خیلی موثر است.
بگذارید آقا امام زمان -ارواحنا فداه- که همه جا حضور دارند و عنایتشان هست، ببینند همۀ مجالس متوجه حضرت هستند، بهخدا از مؤمنین تشکر خواهند کرد. یک شب را تا به صبح به دعا و تضرع برای نزدیک شدن ظهور اختصاص دهیم.
کاش مومنین در شب بیست و سوم الهی العفوها را به نیت زمینهسازی برای ظهور بگویند. و ابراز شرمندگیها را بهخاطر فراهم نکردن مقدمات ظهور بگویند. شب بیست سوم با موضوع فرج بسیار تناسب دارد، چون سحر شب بیست و سوم آن سالی که بنا باشد حضرت ظهور بفرمایند، منادی صدا خواهد کرد و قریب الوقوع بودن ظهور را اعلام خواهد کرد. انگار پروردگار عالم به گریهها و تضرعها نگاه میکنند، بعد تصمیم ظهور را اعلام میفرمایند.
شب بیست سوم مهمترین شب قدر است. آن را به مهمترین حاجت بشریت اختصاص دهیم. اگر برای نجات مظلومان عالم دعا نکنیم خودمان هم دچار بلا خواهیم شد. شب بیست و سوم چشم تمام مظلومان و ستم دیدگان عالم به دعای شماست. اگر همه یکپارچه و متضرعانه فریاد بزنند، در عالم تغییرات شگرفی را شاهد خواهیم بود.
علیرضا پناهیان-22 رمضان المبارک ... لطفا به همه نشر دهید ایران یکصدا شود..اللهم عجل لولیک الفرج
هزار و صد و هشتادمین #شب_قدر بدون شما هم فرا رسید...
تلویزیون را روشن میکنم و از دیدن این همه جمعیت دوباره شوکه میشوم. نمیدانم باید مسرور باشم و شادکام، یا غمگین باشم و ناکام؛ اشک بریزم بهر شوکت یا گریه کنم از درد غربت
آخر برایم قابل باور نیست که این همه و اما انگار هیچ! مگر میشود این همه خاطرخواه باشد و شما هنوز در پس پرده غیبت باشید؟!
از طرفی یاد کلام نورانی شما می افتم که فرمودید: «شیعیان ما به اندازه آب خوردنی ما را نمی خواهند اگر بخواهند، دعا میکنند و فرج ما می رسد.»
درست است 😔
خیلیها تنها آمده اند حوائج یکساله خود را از شما بگیرند، نه اینکه بخواهند حوائج شما را از دوشتان بردارند.
کاش امشب بیش از خودمان به تو نگاه کنیم، به غربتت، به مظلومیتت، به قلب غصه دار و مهربانت. و بعد سر بچرخانیم و خود را در جهان بی تو، تنها و بی پناه ببینیم.
کاش دیدن بی پناهی و رنج و سختی همه مظلومان و مستعفان جهان، غصه دارمان کند تا تو را با تضرع از خدا بخواهیم.
کاش امشب ذره ای از غصه هایت به ما برسد تا با اضطرار «أَمَّنْ یُجِیب» بخوانیم. و یادمان بیاید که سه ساله اباعبدالله با اشک های کودکانه اش چه زیبا ثابت کرد، مضطر که بشوی، پدر مهربان امت با سر به سراغ فرزندانش می آید.
کاش امشب همه بیدار بمانیم تا بیدار شویم و با تضرع و اضطرار تنها تو را به عنوان تقدیر امسالمان بخواهیم.
* #شب_قدر
💠 تلاش و همت برای درک لیله القدر
🔻شب قدر ، شب سرنوشت است و مقدرات انسان در این شب معین می شود. لطف الهی، در آن، به مراتب بیشتر از زمانهای دیگر است، تا اندازه ای که می تواند تمام عمر، بلکه تمام هویت آدمی را تحت تأثیر قرار دهد...
🔸 یکی از زمینه های اصلی در بهره بردن از نسیم های رحمت الهی، تشنه کامی و طلب از جانب انسان سالک است. طبق سخن منسوب به پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم، کسی که چیزی را طلب کند و برای دستیابی به آن تلاش بنماید، لاجرم به آن دست مییابد.
گفت پیغمبر اگر کوبی دری / عاقبت زان در برون آید سری ...
🔹 قدم اول، این است که فرد بفهمد ماه مبارک رمضانی هست، روزه ای هست، لیلة القدری هست و باید پیوندی در این فصل برقرار کرد. اگر آن پیوند باشد، برکات زیادی به انسان می رسد، به شرطی که درها بسته نباشد.
🔸 کسی که طالب نیست، مانند ظرفی است که دهانه آن بسته باشد و در دریای زلال قرار گیرد که ذره ای آب در آن نفوذ نمی کند. گاهی ما مشغول زندگی هستیم و درهای دلمان به روی آن نسیم بسته است؛ لذا بهره نمی بریم...
🔹 اگر به این نکته واقف باشیم که بزرگ ترین تاجی که ممکن است در ماه رمضان بر سر کسی گذاشته شود، تاج درک لیلة القدر است و نیز برکات لیلة القدر را متفاوت از زمانهای دیگر بدانیم، بی تردید، سعی و تلاش ما در راستای دستیابی به این برکات، دگرگون خواهد شد.
(منبع: نرمافزار الهادی← ماهرمضان← شبقدر)
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
Karimi-Shab9Ramazan1398.mp3
6.51M
💠 عطا کردی ، خطا کردم(مناجات)
🎤 حاج محمود کریمی
https://eitaa.com/zandahlm1357
سوره تغابن (آیه ۱-۲)
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ يُسَبِّحُ لِلَّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ لَهُ الْمُلْكُ وَلَهُ الْحَمْدُ وَهُوَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ (١)
به نام خداوند بخشنده بخشایشگر.
آنچه در #آسمانها و آنچه در زمین است برای خدا تسبیح میگویند؛ مالكیت و حكومت از آن اوست و ستایش از آن او؛ و او بر همه چیز #تواناست!
هُوَ الَّذِي خَلَقَكُمْ فَمِنْكُمْ كَافِرٌ وَمِنْكُمْ مُؤْمِنٌ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ (٢)
او كسی است كه شما را #آفرید (و به شما آزادی و اختیار داد)؛ گروهی از شما كافرید و گروهی مؤمن؛ و خداوند به آنچه انجام میدهید #بیناست!
https://eitaa.com/zandahlm1357
PART-23 (parhizgar).mp3
5.91M
📖 #ترتیل #جزء_بیست_و_سوم
🎤 استاد #پرهیزکار
🎞🎙 تــلاوت ، تـرتیل، تجــوید،
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
https://eitaa.com/zandahlm1357
AUD-20190511-WA0000.mp3
1.84M
💫 پیش بینی اولیاء خدا(کسانی که خیلی به خدا تقرب پیدا کردند) دهها سال قبل از انقلاب ، در مورد انقلاب ایران و بعد از آن ظهور امام زمان(عج)
🎙 حجت الاسلام حاجتی، امام جمعه موقت اهواز
https://eitaa.com/zandahlm1357
دانلود آهنگ جدید محمد سلیمانی بنام انتظار.mp3
4.85M
❤️ انتظار
🎤🎤 محمد سلیمانی
🌺 #امام_زمان عج
🌺 #صلوات
https://eitaa.com/zandahlm1357
🔘کسی که اهل برنامه نیست، روحش آمادگی دینداری ندارد
🔘دین مال آدمهای اهل برنامه است
🔻 #گناه_و_توبه (ج۷) - ۱
🔸دستورات دینی غالباً با برنامه است؛ زمان دارد، شیوه دارد، ادب و آداب دارد! آدم دیندار، باید در مسائل مالی هم برنامهریزی دقیق داشته باشد؛ باید حساب دخل و خرج خودش را داشته باشد. اگر بخواهی دیندار باشی حتماً باید اهل برنامه و حساب و کتاب باشی.
🔸اگر در یک مدرسهای بچهها را «اهل برنامه» بار نمیآورند و تحمل بچهها برای برنامهداشتن، کم است و حتی دیپلم گرفتهاند اما برنامهریز نشدهاند، دیگر در این مدرسه هرچه قرآن و روایت و دعا هم یاد بدهند، این مدرسه اسلامی نیست، خیالتان راحت!
🔸کسی که اهل برنامه نباشد، اگر نماز هم بخواند، به این نمازخواندنش شک میکنیم؛ چون معلوم نیست روی چه حسابی دارد نماز میخواند؟ این فرد، نتوانسته روح خودش را منظم کند. لذا احتمال میدهیم او یکروز-مثل فنری که جمع شده و رها میشود- از دین بیرون برود، چون روحش آمادگی دینداری ندارد و اساساً آدم منظم و بابرنامهای نیست.
🔸 آدمی که برنامهپذیر نیست، بلکه برنامهگریز است، اگر بههر دلیلی، طبق برنامه عمل کند، از این لحظههایی که دارد به برنامه عمل میکند، لذت نمیبرد. این شخصیت و این روحیه، به درد دینداری نمیخورد. دین مال آدمهای اهل برنامه است.
🔸برای اینکه ایمان انسان زیاد شود، روح او باید از هوای نفس پاک شود؛ هوای نفس هم-به تعبیری- یعنی بیبرنامهبودن! یعنی هروقت هرچیزی دلم بخواهد، انجام بدهم نه اینکه طبق برنامه عمل کنم. مقابله با هوای نفس هم یعنی بابرنامه زندگیکردن؛ البته این قدم اولش است.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۲.۲۲
🔘حاضری برای نگاهکردنِ خودت برنامه بپذیری؟
🔘مگر میشود آدم بیبرنامه را به حجاب متقاعد کرد؟!
🔻 #گناه_و_توبه (ج۷) - ۲
🔸گام اول برای متقاعدشدن به دینداری و ترک گناه، این است که خودمان را به زندگیِ بابرنامه متقاعد کنیم. اینکه آدم بپذیرد زندگیِ بابرنامه داشته باشد، مقدمۀ متقاعدشدن به ترک گناه است.
🔸مثلاً وقتی به کسی میگویید «نگاه حرام نکن!» ببینید این را به چه کسی دارید میگویید؟ این را باید به کسی بگویید که حاضر است برای نگاهکردنِ خودش برنامه داشته باشد!
🔸کسی که حاضر نشده برای نگاهکردن خودش برنامه بپذیرد، وقتی به او میگویی «نگاه حرام نکن» زورش میآید و برایش سخت است بپذیرد، لذا ممکن است تو را مسخره کند و حتی ناسزا بگوید!
🔸آدمی که شخصیتاً برای هیچچیزی نمیخواهد برنامه داشته باشد؛ منجمله برای لباسپوشیدن، چطور میخواهید او را برای «حجاب» متقاعد کنید؟! وقتی او را به حجاب، توصیه میکنید، طبیعتاً زورش میآید بپذیرد! اول باید بپرسید: آیا شما اصلاً برای زندگی خودت برنامه داری؟ این برنامه را روی چه اصولی طراحی کردهای؟
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۲.۲۲
🔘چرا آدمِ اهل برنامه، از «گناه» متأثر میشود؟
🔘گناه یعنی خطایی که در اجرای برنامه رخ میدهد
🔻 #گناه_و_توبه (ج۷) - ۳
🔸کسی که اهل برنامه شد، از بههم ریختن برنامهاش متأثر و ناراحت میشود. چنین کسی وقتی کمکم وارد فضای دین شد، آماده است برای اینکه از چیزی بهنام «گناه» خیلی متأثر و ناراحت بشود.
🔸میدانید گناه چرا آدم بابرنامه را متأثر میکند؟ چون گناه یعنی خطایی که در اجرای برنامه رخ داده است. کسی که اهل برنامه باشد، چکلیستِ برنامۀ خودش را نگاه میکند و با ناراحتی میگوید: «من امروز این دوتا مورد را در برنامهام خراب کردم یا درست اجرا نکردم!»
🔸اگر اهل برنامه باشی، خدا خطایت را جبران میکند. تو یک خدایی داری که وقتی در برنامهات خطا میکنی و میآیی درِ خانۀ خدا و خطایت را با او در میان میگذاری، میفرماید: میدانم الان که برنامهات خراب شده، خیلی ناراحت هستی، بیا خودم درستش میکنم، اینقدر خودت را زجر نده!
🔸آدم بابرنامه، اهل جبران خطا و توبه میشود، اما کسی که اهل برنامه نیست و گُترهای (بدون حساب و کتاب) زندگی میکند، اصلاً توبه چه میفهمد چیست؟! چون خطا و اشتباه در برنامه اصلاً برایش مهم نیست!
🔸آدم هوسران، از خطا در اجرای برنامه، متأثر نمیشود و میگوید «شد شد، نشد نشد!» چنین کسی اگر هم یکروز تا آخر وقت، تمام برنامههایش را دقیق انجام بدهد، کِیف نمیکند. یعنی نه از اجرای برنامه لذت میبرد نه از خطای در برنامه ناراحت میشود!
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۲.۲۲