#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🎥 پویانمایی زیبای سلام بر ابراهیم 📀 قهرمانی ، جنگی ، هیجانی 💿 قسمت ششم @zandahlm1357 #پویانمایی #کا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زیارت امام رضا (ع) هدیه سردار سلیمانی به گردان ۴۲۲ هرمزگان
سردار رضا ترابی فرمانده سابق سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان آذرماه امسال در آیین شب خاطره «ماهیها دلتنگ آب نمی شوند» ویژه غواصان عملیات کربلای پنج در خاطره گویی خود نیز از صلابت و اعتماد حاج قاسم نسبت به رزمندگان هرمزگانی گفت.
سردار ترابی در این محفل خاطره گویی چگونگی تبدیل گردان خاکی به گردان غواص را تشریح کرد: " بعد از عملیات کربلای یک در تیرماه ۱۳۶۵ که شهر مهران آزاد شد، به اهواز آمدیم، گفتند حاج قاسم سلیمانی فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله گفت بیاید جلسه. من و آقایان نبی زاده و ملاپرست در نشست شرکت کردیم، سردار سلیمانی گفت برای ماموریتهایی در آینده (در آن زمان فقط یک گردان غواص داشت گردان ۴۱۰ به فرماندهی شهید احمد امینی که در والفجر هشت شهید شد) نیاز به تقویت و افزایش گردانهای غواص داریم هیچکس بهتر از رزمندههای هرمزگان نیست و بروید و
مقدمات راه اندازی گردانهای غواصی از بین نیروهایتان آماده کنید.
سردار سلیمانی ما را برای یک سفر تشویقی به مشهد برای زیارت امام رضا (ع) فرستاد به اتفاق کادر گردان رفتیم زیارت امام رضا (ع) و از مشهد به بندرعباس برگشتیم و با مراجعه به منطقه یکم نیروی دریایی سپاه و ارتش کار آموزشی غواصی را در ساحل بندرعباس آغاز کردیم؛ حاج قاسم سلیمانی فرمانده لشکرثارالله با آن تجربه و تخصص به رزمندههای هرمزگان از جمله فرمانده گردان ما آقای منصور نبی زاده اعتماد کرد و به این ترتیب گردان ۴۲۲ خاکی به گردان ویژه غواص تبدیل شد".
وی ادامه داد: زمانی که گردان خاکی ۴۲۲ آقای نبی زاده تبدیل به گردان غواص شد اولین عملیات سه ماه بعد انجام شد، لذا یکی از گردانهایی که در لشکرثارالله بسیار خوش درخشید، همین گردان ۴۲۲ استان هرمزگان بود.
به راستی شهادت جامه ای است که جز آن برازنده حاج قاسم نبود، درست مانند شهید "مصطفی چمران" مجاهد خستگی ناپذیر دورانهای سخت چه در لبنان و چه در جبهههای دفاع مقدس وقتی مرگ از او فرار میکرد، او خود در پی شهادت میدوید.
و گویای این حرف حاج قاسم علاوه بر خاطرات رزمندگان در دوران دفاع مقدس و سربازانش در سپاه قدس، این زمزمههایی است که در کنار اروند سروده است: "خدایا به آن تپش قلبها قسمت میدهیم، خدایا به آن رد پاها قسمت میدهیم، خدایا به آن نمازهایی که در کنار این نهرها خوانده شد، خدایا به آن جوانهای عاشقی که توی این سنگرها و کنار این نهرها شهید شدند، خدایا به آن جنازههای که از اروند برنگشتند، خدایا به اضطراب قلب ما
و به اشتیاق قلب آنها قسمت میدهیم، خدایا آخرت ما را ختم به شهادت کن خدایا به این آبی که بچهها در آن حرکت کردند قسمت میدهیم جز شهات بری ما نخواه".
"حاج قاسم مرد امنیت مستضفعان دنیا مرد امنیت جهان اسلام"، که باور شهادت و رفتنش برای مردم ایران سخت است، به قول همسرش آنقدر در کوهها و بیایانها به دنبال شهادت گشت تا آخر شهادت او را در آغوش گرفت.
"حاج قاسم به همراه "ابومهدی مهندس" که افتخار میکرد سرباز حاج قاسم سلیمانی باشد همراه با فرمانده همیشه پیروز خود سردار دلهای مستضفان جهان در شبی که متعلق به شب زیارتی امام حسین (ع) است، میهمان سیدالشهدا
شد؛ امامی که تکلیف ما را مشخص کرده است روح مطهر او و همرزمانش را در آغوش کشید. حاج قاسم خیلی زود هدیه شهادتش را از حضرت زینب (ع) عمه سادات گرفت؛ فقط دو روز بعد از میلادش.....
#سرباز_قاسم_سلیمانی
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
مباهات خداوند به عمل امیرالمؤمنین (علیه السلام) و نزول آیه شیعه و سنی بالاتفاق از رسول خدا (صلی الل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شجاعت امیرالمؤمنین (علیه السلام) در نبرد خیبر
با پیمان شکنی قوم یهود و توطئه برای قتل پیامبر (صلی الله علیه و آله) و از بین بردن اسلام، رسول خدا (صلی الله علیه و آله) با سپاهی مجهز به سمت ایشان به راه افتاد.
خیبر قلعههای هفتگانه ای بود که بنی نضیر و بنی قینقاع بعد از پیمان شکنی به آن کوچ کرده بودند. دژهای هفتگانه «خیبر»، هر کدام نام مخصوصی داشتند: ناعم، قموص، کتیبه، نسطاه، شق، وطیح، سلالم.
همچنین، برای حفاظت و کنترل اخبار خارج دژ، در کنار هر دژی، برج مراقبت ساخته شده بود، تا نگهبانان برج ها، جریان خارج قلعه را به داخل گزارش دهند، و طرز ساختمان برج و دژ طوری بود،
که ساکنان آنها بر بیرون قلعه کاملا مسلط بودند و با منجنیق و ادوات جنگی میتوانستند دشمن را سنگ باران کنند.
در میان این جمعیت بیست هزار نفری، دو هزار مرد جنگی و دلاور بود که فکرشان از ذخایر فراوان آب و غذا کاملا آسوده بود. این دژها آنچنان محکم و آهنین بودند که سوراخ کردن آنها امکان نداشت، و کسانی که میخواستند خود را به نزدیکی قلعه برسانند، با پرتاب سنگ مجروح و یا کشته میشدند.
مسلمانان، که در برابر چنین دشمن مجهز و نیرومندی قرار گرفته بودند، باید در تسخیر این دژها از هنرنمایی نظامی و تاکتیکهای جنگی حداکثر استفاده را بنمایند.
نخستین کاری که انجام گرفت، این بود که شبانه تمام نقاط حساس و راه ها، به وسیله سربازان اسلام اشغال گردید. این کار بقدری مخفیانه و در عین حال سریع انجام گرفت، که نگهبانان برجها نیز از این عمل آگاهی نیافتند.
صبحگاهان که کشاورزان «خیبر»، با لوازم کشاورزی از قلعهها بیرون آمدند، چشمهای آنها به سربازان دلیر و مجاهد اسلام افتاد، که در پرتو قدرت ایمان و بازوان نیرومند و سلاحهای برنده، تمام راهها را به روی آنها بسته اند، که اگر قدمی فراتر بگذارند، فوراً دستگیر خواهند شد.
این منظره آنچنان آنها را خائف و مرعوب ساخت، که بی اختیار
پا به فرار گذاردند و همگی گفتند: محمد[صلی الله علیه و آله] با سربازانش اینجاست، و به سرعت درهای دژها را سخت بسته و در داخل دژها شورای جنگی تشکیل گردید.
نتیجه شورا این بود که زنان و کودکان را در یکی از دژها، و ذخایر غذائی را در دژ دیگر جای دهند و دلیران و جنگاوران هر قلعه با سنگ و تیر از بالا دفاع کنند و قهرمانان هر دژ در مواقع خاصی از دژ بیرون آیند و در بیرون دژ با دلیران اسلام بجنگند.
دلاوران یهود از این نقشه تا آخر نبرد دست برنداشته، از این جهت توانستند مدت یک ماه در برابر ارتش نیرومند اسلام مقاومت کنند، به طوری که گاهی برای تسخیر یک دژ ده روز تلاش انجام میگرفت و نتیجه ای به دست نمی آمد.
بالاخره پس از فتح چند قلعه، سپاهیان اسلام به طرف دژهای «وطیح» و «سلالم» یورش آوردند. ولی مسلمانان با مقاومت سرسختانه یهود، در بیرون قلعه روبه رو شدند. از این رو، سربازان داوطلب که برای فتح قلعه پیش رفتند، با دادن تلفات سنگین، نتوانستند پیروز شوند و بیش از ده روز با جنگاوران یهود، دست و پنجه نرم کرده، و هر روز بدون نتیجه به لشکرگاه باز میگشتند. [۱]
----------
[۱]: . رجوع شود به: الصحیح من سیرة النبی الاعظم (صلی الله علیه و آله) ۱۷/۶۳ - ۱۹۰.
#هفتمین_زیارت
#فاطمه_سادات_درچه_ای
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هدیه شاهانه ابواسحاق صابی، اسطرلابی کوچک از یک ارم ساخته بود، و در جشن مهرگان به عندالدوله دیلمی با
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بطلمیوس گوید: از اینکه سخن اشتباهی نگفته ای راضی تر باش، تا اینکه سخن ناصوابی بگویی.
خوشحالی
افلاطون گوید: خوشحالی تو یکی از عورتهای تو است، پس جز از کسی که اطمینان داری آشکارش نکن.
عفت
نیز میگوید: ناموس خود را حفظ کن تا آبروی تو را حفظ کند.
سکوت
ارسطوطالیس گوید: طی کردن معنا در کلام اندک است.
از ارسطو پرسیدند بهترین باری که آدمی بر دوش میگیرد، چیست؟ گفت: سکوت.
بی نیازی
نیز گوید: بی نیازی تو از چیزی، بهتر از نیاز تو به آن است.
روح بخشنده
نیز گوید: از پست فطرتها جسم آنها و از مردم بخشنده، روحشان برتر است.
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
۱۴- تأثیر متقابل ایمان و عبادت تفسیر نماز » تأثیر متقابل ایمان و عبادت چنانکه ایمان، انسان را به
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۶- نماز در کلام علی علیه السلام
تفسیر نماز » نماز در کلام علی علیه السلام
حضرت علی علیه السلام بارها در نهج البلاغه از نماز و یاد خدا سخن به میان آورده که در کتابی به نام «نماز در نهج البلاغه» گردآوری شده است. ما در اینجا جملاتی را در مورد فلسفه ذکر و یاد خدا که مهمترین مصداقش نماز است از آن حضرت نقل میکنیم:
می فرماید: «اِنَّ اللَّهَ جَعَلَ الذِّکْرَ جَلاءً لِلْقُلُوبِ تَسْمَعُ بِهِ بَعْدَالْوَقَرَة وَ تُبْصِرُ بِه بَعْدَ العَشوة» [۳] خداوند ذکر و یادش را صیقل روحها قرار داد تا گوشهای سنگین با یاد خدا شنوا و چشمهای بسته با یاد او بینا شوند.
آنگاه حضرت در مورد برکات نماز میفرماید:
«قَدْ حَفَّتْ بِهِم المَلائِکَة وَ نُزّلَتْ عَلَیْهِمُ السَّکینَه وَ فُتِحَتْ لَهُم اَبْوابَ السَّماءِ وَ اُعِدَّتْ لَهُم مَقاعِدَ الکِرامات» فرشتگان آنان را در بر میگیرند و آرامش بر آنان نازل میشود، درهای آسمان بر آنان گشوده و جایگاه خوبی برایشان آماده میشود.
در خطبه ای دیگر میفرماید:
«و اِنَّها لَتَحُتُّ الذُّنُوبَ حَتَّ الْوَرَق وَ تُطلِقُها اِطْلاقَ الرَّبَق» [۱] نماز گناهان را مثل برگ درختان میریزد و گردن انسان را از ریسمان گناه آزاد میکند.
آنگاه در ادامه، تشبیهی جالب از پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله نقل میفرماید که: نماز همچون جوی آبی است که انسان روزی پنج مرتبه خود را در آن شستشو دهد، آیا دیگر آلودگی باقی میماند؟
در خطبه ۱۹۶ گوشههایی از مفاسد اخلاقی همچون کبر و سرکشی و ظلم را برمی شمرد و سپس میفرماید: درماین این مفاسد نماز و روزه و زکات است. آنگاه در مورد آثار نماز میفرماید:
«تَسْکیناً لِاَطْرافِهِم، تَخْشیعاً لِاَبْصارِهِم، تَذْلیلاً لِنُفُوسِهِمْ، تَخْفیضاً لِقُلُوبِهِم، اِزالَةً لِلْخَیْلاءِ عَنْهُم اِنْ اَوْ حَشَتْهُم الْوَحْشَة آنَسَهُمْ ذِکْرک» نماز به همه وجود انسان آرامش میبخشد، چشمها را خاشع و خاضع میگرداند، نفس سرکش را رام، دلها را نرم و تکبر و بزرگ منشی را محو میکند. به هنگام وحشت و اضطراب و تنهایی، یاد تو موجب انس و الفت آنها
می شود.
البتّه روشن است که همه مردم چنین بهرههایی را از نماز ندارند،
بلکه تنها گروهی هستند که شیفته نماز و یاد خدا هستند و آن را با تمام دنیا عوض نمی کنند.
----------
[۳]: ۳۱) نهج البلاغه، خطبه ۲۲۲.
[۱]: ۳۲) نهج البلاغه، خطبه ۱۹۹.
#تفسیر_نماز
✍محسن قرائتی
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🔷 #علل_سستی_وترک_نماز ❌ تنبلی.قسمت ۱۰ @zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تا آسمان 188 ؛ تنبلی و سستی 11.mp3
2.8M
🌺🍃برنامه رادیویی تا آسمان
🔷علل سستی وترک نماز
❌ تنبلی.قسمت ۱۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کسی که روی صندلی نشسته و نماز می خواند را چگونه باید انجام دهد؟
#احکام_نماز
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
✍️ پاسخ به شبهات دانش آموزی 5️⃣6️⃣ چه کسی گفته آقای خامنهای باید رهبر باشد اصلا قبول ایشون خیلی هم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍️ پاسخ به شبهات دانش آموزی
7️⃣6️⃣ چرا موقع انتخابات و راهپیماییها از بیحجابها دفاع میشه ولی مواقع دیگه برخورد مناسبی باهاشون ندارید؟!
💎 اول: تذکر به بی حجاب برای هوشیاری و متنبه کردن اوست تا حجاب را رعایت کند، حال وقتی بیحجاب در مکانی است که آن مکان خودش نماد تذکر و عبرت آموزی است، دیگر نیاز به تذکر زبانی نیست؛ مثلا وقتی یک بیحجاب وارد روضه حضرت زهرا سلام الله علیها میشود و میبیند که آنجا همه حجاب را رعایت کردند، خودش به طور عملی عبرت و پند میگیرد که حجاب داشته باشد، اینجا دیگر به تذکر زبانی نیاز نیست.
🔻 کسی که در راهپیمایی و انتخابات برای رضای خدا شرکت میکند، همین حضور او در بین مردم متدین خودش تذکر و پند عملی است چون برای دین خدا به میدان آمده است، این یک تذکر عملی است که به خاطر شرایط و محیط معنوی به وجود آمده، پس دیگه نیاز به تذکر زبانی نیست.
🔶 اما آن کسی که برای خودنمایی در اماکن عمومی و تفریحی حاضر میشود، مسلما فضای معنوی و دینی را درک نمیکند که پند و نصیحت عملی بگیرد، پس اینجا تذکر زبانی لازم است.
🔷 دوم: کسانی که حجاب را رعایت نمیکنند یکسان نیستند. یکی حجاب را رعایت نمیکند چون نمیداند حجاب حکم خدا و واجب است و یا...
🖇 ادامه مطلب 👇👇:
http://alirezaazarpeykan.blogfa.com/post/5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کلیپ آدمهای موریانهای
💎 روز دانش آموز
✍️ نویسنده: مجتبی ملک محمد
🎤 با اجرای: راحیل سادات موسوی
🎞 تهیه و تنظیم: محمد حسین حسینی
✍️ شبهات دانش آموزی
8️⃣6️⃣ چرا دختران مثل پسران نمیتوانند در جامعه آزاد باشند؟
🔶 اول: شما برگهای زعفران را داخل یک ظرف شیشهای نگهداری میکنید و آن را دور از دسترس بچهها و دیگران قرار میدهید ولی برنج را داخل گونی قرار میدهید و اگر جلوی دیگران هم باشد مشکلی ندارد. آیا این دلیل بر این است که برنج بی ارزش است؟! یا اینکه زعفرانها کمتر ارزش دارند
🔻 درست است که زعفران ارزشش بیشتر از برنج هست ولی این کار دلیل بر بیارزشی برنج هم نیست بلکه به خاطر شرایط و ویژگیهای آن دو است ویژگی زعفران این است که باید در ظرف شیشهای و بدور از دست دیگران قرار بگیرد چون ممکن است دیگران به ظریف بودن آن دقت نکنند و آن را خرد و خراب کنند. ولی برنج با اینکه ارزش خودش را دارد اگر داخل گونی هم باشد آسیب نمیبیند و خرد و شکسته نمیشود و با دست زدن دیگران آسیبی نمیبیند.
🔷 دوم: دختر و پسر هم پیش خدا فرقی ندارند ولی خدا به هر کدام یک سری ویژگیهای خاص داده است و طبق آن ویژگیها از آنها یک سری وظایف خواسته است. و این دلیل بر ناعدالتی یا تبعیض نیست.
🖇 ادامه مطلب 👇👇:
http://alirezaazarpeykan.blogfa.com/post/6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ شبهه ۱۳۰۳
آقای خامنهای رهبر ما ایرانیها نیست؛ رهبر یمنیها و فلسطینیها است!
📌 این روزها در فضای مجازی شبهاتی تکراری در حال دست به دست شدنه که چون از زبان یک روحانی زده شده، مورد توجه واقع شده است.
✅ پاسخ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم به این شبهات را ببینید 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا حجاب #حضرت_زهرا (س) حجابشان مانند #حجاب امروزی بوده است؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
#فاطمیه
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان جالب زن آمریکایی درمورد اسلام: ۱۵سالگی حامله شدم و مجبور بودم سخت کار کنم...ممنوعیت ارتباط پیش از ازدواج همون چیزی بود که تو کل زندگی دنبالش بودم...
#حجاب
♻️ #انتشارش_با_شما
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
حجاب زنان تازه مسلمان در غرب مهم ترين ويژگى زن جوانى كه به اسلام گرايش پيدا مى كند، تغيير پوشش اوست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حجاب و تحول فكرى زنان غربى
حجاب، يك پوشش ساده يا يك مد لباس نيست كه زن آن را برمى گزيند، بلكه نشانه اى از يك تحول و تغيير اساسى در فكر و روح
زن است. حجاب، يك انتخاب بزرگ است كه زن براى خود برمى گزيند و ارزش حجاب به اين است كه نشان دهنده اين انتخاب بزرگ است. شايد اهميت اين موضوع در يك جامعه اسلامى مانند ايران احساس نشود؛ زيرا پوشش حجاب براى ما عادت شده، ولى در جوامعى كه بيشتر زنان حجاب ندارند، مانند كشورهاى غربى و حتى برخى كشورهاى اسلامى، حجاب نشانه يك تفكر است؛ تفكرى الهى.
بنابراين، زنى كه در جوامعى مثل جوامع غربى براى خود پوشش حجاب را برمى گزيند، به همه نشان مى دهد كه مسلمانى متعهد است و براى حفظ مسلمانى خود، همه مشكلات را مى پذيرد و حاضر است هر بهايى را بپردازد. به خاطر دارم در سال هاى آغاز انقلاب كه بى حجابى در حال ريشه كن شدن بود، فردى كه از تحليل درست مسائل سياسى ناتوان بود، با ناراحتى مى گفت: «آيا ما انقلاب كرديم و اين همه خسارت جانى و مالى متحمل شديم تا فقط زنان كشورمان يك روسرى به سر كنند؟ » او فكر مى كرد حجاب، تغييرى ساده در پوشش است. در پاسخ به اين گونه تحليل هاى سطحى بايد گفت كه اگر حجاب، پوششى ساده است، چرا امروزه دولت هاى غربى، قوانين منع حجاب وضع مى كنند و در برخورد با زنان مسلمان و محجبه اين گونه سختگيرى مى كنند؟ چرا زنان مسلمان و باحجاب، براى حفظ حجاب خود حاضرند همه سختىها را تحمل كنند؟ پس همان گونه كه گفتيم، حجاب يك تفكر است و احياى حجاب، احياى تفكر دينى است؛ احياى اسلام ناب محمدى است. حجاب همان اسلامى است كه بر اندام استكبار و مخالفان اسلامى لرزه مى افكند. به
همين دليل، دشمنان اسلام، باحجاب به شدت مخالفت مى كنند و به آزار و اذيت زنان باحجاب مى پردازند.
خانمى آمريكايى كه به تازگى مسلمان و باحجاب شده است، درباره حجابش مى گويد:
به عنوان يك زن مسلمان، موانع زيادى بر سر راه من وجود دارد كه ناشى از مسلمانان يا اسلام نيست، بلكه از جانب جامعه اى است كه در آن زندگى مى كنيم. آدم گاهى احساس مى كند كه در امريكا مثل يك ماهى است كه خلاف جهت آب دارد شنا مى كند. دائماً بايد درباره حجابت به اين و آن توضيح بدهى. از مشاغل مختلفى به خاطر حجابم طرد شده و به عبارت ديگر به صورتى آشكار مورد تبعيض واقع شده ام. با وجود اين، صميمانه شكرگزار حجابم. اين نوعى آزادگى در عرصه اى است كه زنان بى بند و بار غربى هرگز قادر به فهم آن نيستند. من زمانى احساس عزت و احترام مى كنم كه اسلام را در هر جا كه به ديگران عرضه مى كنم، به شكلى قوى ارائه كنم تا به عنوان يك مسلمان شناخته شوم. [۱]
زن ديگرى درباره علت انتخاب پوشش اسلامى در جامعه امريكا مى گويد:
تصور من از زن بودن تغيير كرده است. ديگر آزادى را در شلوارهاى تنگ و دامن كوتاه نمى بينم، بلكه آن را در حجاب و
وقار مى يابم. ديگر قائل به تساوى زن و مرد نيستم، بلكه بر اين باورم كه براى هر كدام نقش هايى وجود دارد كه مناسب آنهاست. در عين حال، همه ما از مرد و زن، داراى نيازها و استعدادهاى منحصر به فردى هستيم كه فرصت پرورش آنها را داريم. [۱]
بانويى ديگر درباره تأثير خوبى كه پوشش و حجابش بر ديگران مى گذارد، مى گويد:
من از فرق سر تا انگشتان پايم را مى پوشانم. دستكش، جوراب و بالأخره يك مجموعه حجاب كامل. يك روسرى هم زير چادرم مى پوشم و يك پوشيه هم مى زنم. با اين كار هميشه انتظار داشتم كه مشكلات زيادى برايم پيش آيد و هنوز باورم نمى شود كه چه قدر انجام اين كار آسان بوده است. من حتى سه سال و نيم در امريكا نيز پوشيه مى زدم، بدون آنكه كوچك ترين مشكلى را از اين بابت داشته باشم. از آنجا كه خيلى از مردم نسبت به پوشيه من كنجكاو مى شدند، همين امر سبب مى شد تا چيزهاى زيادى درباره اسلام بپرسند و ياد بگيرند. البته كمى گرمم مى شد، اما وقتى درجه حرارت به بالاى صد درجه فارنهايت (حدود پنجاه درج سانتيگراد) مى رسد، هر چيزى كه به تن كنى، گرمت مى شود. من اين لباس را به هر چيز ديگرى ترجيح مى دهم. افرادى كه دليل استفاده از پوشيه و نوع لباس مرا درك مى كنند، از كار من پشتيبانى مى كنند و به ديد احترام به من مى نگرند. چه در اينجا و چه در امريكا به خاطر حجابم، با من رفتار
خاصى مى كنند.
----------
[۱]: دختران راهي ديگر، ص١١٩.
[۱]: دختران راهي ديگر، ص ١١٩.
بانوان سالخورده مسلمان مى خواهند هر كارى از دستشان بر مى آيد، برايم انجام دهند. بهترين جاها را در هواپيما به من مى دهند، در هر صفى كه وارد شوم، ديگران مرا به جلوى صف هدايت مى كنند. گاهى تجار و فروشندگان مغازهها در اين كشور هدايا يا خدماتى مجانى به من عرضه مى كنند. [۱]
از سخن اين خانم باحجاب روشن مى شود كه با وجود مخالفت و ضديت دولتها با حجاب، مردم كشورهاى غربى، نگاهى محترمانه به زنان محجبه دارند و اين نشان دهنده بهبود موقعيت اجتماعى زنان مسلمان در جوامع غربى است.
بانوى ديگرى كه به تازگى مسلمان شده است و رفتار عفيفانه زن مسلمان را معرف شخصيت وى مى داند، درباره التزامش به حجاب در جامعه امريكا مى گويد:
يكى از مهم ترين تغييراتى كه كرده ام، اين بوده كه مراقب نحوه حرف زدنم با مردها باشم. لازم است كه بسيار سنجيده عمل كنم و درباره مسائل شخصى حرفى نزنم. ديگر نمى توانم مثل سابق با دوستان مرد خود، سلام و خوش و بش كنم و حتى براى يك گفت وگوى بى مورد توقف كنم. وقتى بيرون اداره منتظر شوهرم هستم، همكاران شوهرم و دوستان او گاه حتى براى يك احوال پرسى ساده از پنجره ماشينشان هم توقف نمى كنند. [۲]
زنى كه تمام زندگى اش را مديون حجاب و تحول فكرى حاصل از آن مى داند نيز چنين مى گويد:
اتصال تمام زندگىام به خداوند، معنادارترين چيزى است كه اسلام به من داده است. به نظمى كه اسلام به زندگى مى بخشد و تمامى واجبات آن، علاقه و نياز دارم. اكنون حجاب را عاشقانه دوست دارم و خداوند را شكرگزارم كه مرا از مسيرى كه در آن قرار داشتم، رهايى بخشيد؛ همان راهى كه هنوز بسيارى از دوستانم درگير آنند. [۱]
----------
[۱]: دختران راهي ديگر، ص١٢٠.
[۲]: همان، ص١٢١.
[۱]: دختران راهى ديگر، ص١٣۵.
#راهکار_تقویت_فرهنگ_حجاب
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
لحظات آخر عمر آقاى شيخ محمّدتقى نحوى از ملازمان و ارادتمندان مرحوم آيداللّه حاج على اكبر اِلهيان كه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا