26.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اقدامات دولت سیزدهم در حوزه تعلیم و تربیت؛ از طرح رتبهبندی معلمان تا ساخت، تکمیل و تجهیز ۷۰۰۰ مدرسه
🔹افتتاح ١١٠٠ طرح آموزشی و پرورشی، صدور مجوز استخدام ١٢٠ هزار نیروی مورد نیاز و راهاندازی وعده تغذیه رایگان دانشآموزی بعد از ١٢ سال وقفه، تنها بخشی از فعالیتهای دولت در حوزه آموزشوپرورش است. در دو سال و نیم اخیر، روزانه ۸ مدرسه تکمیل، تجهیز یا ساخته شد.
🔹یکی از برنامههای جدی دولت سیزدهم، بهبود وضعیت شغلی فرهنگیان است. دولت سیزدهم توانست با اجرای طرح رتبهبندی برای حدود ۹۰۰ هزار معلم، بخشی از این ماموریت را انجام دهد.
#خبر
@zandahlm1357
برکناری بیش از ۱۰۰ مدیر متخلف و ناکارآمد
رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیسجمهور:
🔹رئیسجمهور بارها به صورت عمومی و اختصاصی به بنده اعلام کردند که خط قرمزی در مقابله با فساد نداریم و عهد اخوتی با مدیران نبستهایم و ملاک ما قانون، سیاستهای کلی نظام و منویات رهبر انقلاب است. اگر کسی پایبند باشد و رعایت کند دستش را میبوسیم و حمایت میکنیم و اگر کسی بخواهد سوءاستفاده و تخلف کند و کارآمدی لازم را نداشته باشد دولت به هیچ وجه تعارف ندارد و در هر سطحی که باشد با وی برخورد میکند.
🔹دولت از سطوح بالا با گزارشهایی که ارائه شده اقدام به برکناری کرده تا سطوح میانی که به برکناری بیش از ۱۰۰ نفر انجامیده است.
#خبر
@zandahlm1357
🔻دور زدن و خنثیسازی تحریمها در دولت سیزدهم جامه عمل پوشید/ افزایش ۴۰۰ هزار بشکهای تولیدنفت در سال جاری
🔹 صنعت نفت ایران که از ابتدای دولت سیزدهم با وجود ادامه تحریمها شاهد جهش تولید و صادرات بوده، این روند را در سالی که گذشت نیز ادامه داد و افزون بر آن در بخشهای مختلف این صنعت از پایداری تولید گاز گرفته تا بهرهبرداری از میدانهای جدید نفتی را به کارنامه موفق خود افزود. در واقع با روی کار آمدن دولت سیزدهم، توجه به بازیابی بازارهای نفتی ایران و احیای ظرفیتهای تولید نفت در اولویت قرار گرفت، تا آنجا که پس از چند ماه اعلام شد صادرات نفت ایران ۴۰ درصد افزایش داشته است.
🔹 روند رشد تولید و صادرات نفت ایران در سال ۱۴۰۱ نیز ادامه داشت تا آنجا که در سال ۱۴۰۱، ۱۹۰ میلیون بشکه نفت بیشتر از سال ۱۳۹۹ و ۸۳ میلیون بشکه بیشتر از سال ۱۴۰۰ صادر و در سالی که گذشت، رکوردی تازه در صادرات نفت ثبت شد. برآوردهای مؤسسه «اسویبی» اینترنشنال نشان میدهد تولید روزانه نفت خام ایران در ماه مه به 3 میلیون و ۴۰ هزار بشکه رسیده که نسبت به رقم روزانه ۲ میلیون و ۶۶۰ هزار بشکهای در ژانویه افزایش یافته است. بر اساس این برآورد، صادرات نفت خام و میعانات گازی کشور در ماه مه امسال به یک میلیون و ۹۳۰ هزار بشکه در روز رسیده است./ روزنامه ایران
#خبر
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحبت های مجری ورزشی شبکه سه علیه رژیم صیهونیستی
🔹دیشب در جریان پخش گزارش ورزشی، مجریهای شبکه سه با صراحت به موضوع قیام دانشجویان آمریکا و اروپا به نفع غزه پرداختند.
🔹یه زمان عادل فردوسیپور آنتن دار شبکه سه بود و مدیران شبکه سه اراده کردند و او را بیرون کردند. حالا جایگزین فردوسیپور مجریهایی آمدهاند که پرچم غزه و فلسطین را در دست میگیرند. این است نتیجه اراده و انقلابیگری...
#خبر
@zandahlm1357
🔴انتشار تصویر جعلی از رائفیپور تحت عنوان کارنامه
🔹تصویری که تحت عنوان کارنامه رائفیپور منتشر شده است جعلی است باتوجه به نزدیک بودن دور دوم انتخاب برخی افراد مغرضانه این شایعه را در جهت تخریب وی منتشر کردهاند
🔹نکته جالب اینجاست که تاریخ این کارنامه برای ۲۰ سال پیش است اما عکسی که در کارنامه استفاده شده جدید است
#خبر
@zandahlm1357
♦️ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماریها/ زائران حج چه واکسنهایی باید بزنند؟
🔹وزارت حج و عمره عربستان دستورالعملها و توصیههای بهداشتی حج امسال را ابلاغ کرد. بر اساس این دستورالعمل، زائران بیتالله الحرام باید واکسن مننژیت و فلج اطفال را دریافت کرده باشند و از سلامت جسمانی کافی برای انجام مناسک حج برخوردار باشند.
#خبر
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که در آینده با یمن متحد خواهد شد، زیرا یمن به یک نیروی شکست ناپذیر تبدیل شده است.
آیا عربستان و امارات به معنای این موضوع پی می برند؟
#خبر
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
آثار انس با قرآن انس با قرآن، معرفت اسلامي را در ذهن ما قوي تر و عميقتر ميكند. بدبختي جوامع اسلامي
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سيره امام سجاد (عليه السلام) از منظر ولايت
نويسنده: محمد خردمند
در اين مقاله به سيره امام سجاد از منظر مقام معظم رهبري (دامت بركاته) ميپردازيم. استخراج سيره در پرتو استراتژي
۱. بيان و نگارش سيره امام سجاد عليه السلام بسي دشوار است زيرا برخي از نويسندگان و مورخان، ذهن مردم را آشفته كرده و چنين القاء كرده اند كه آن امام بزرگوار عليه السلام در گوشه اي نشست و به عبادت پرداخت و كاري به سياست نداشت!
اين مطلب از القاب و تعبيراتي كه درباره آن بزرگ مرد الهي به كار ميبرند، پيداست مثلا ميگويند «امام زين العابدين بيمار» در حالي كه ايشان هم - مثل هر انسان ديگري - چند روزي در مدت عمرش مريض شد و اين بيماري در محرم سال ۶۱ هجري واقع شد تا آن جناب در واقعه عاشورا وظيفه دفاع و جهاد نداشته باشد. با اين تدبير الهي، ۳۴ يا ۳۵ سال پس از شهادت امام حسين عليه السلام زنده ماند و سالم و پرنشاط مسئوليت امامت امت را برعهده گرفت و شيعه را در دشوارترين دوران هدايت كرد.
۲. سيره امام زين العابدين عليه السلام چيست؟ اگر حوادث جزئي زندگي ايشان را گردآوري كنيم آيا ميتوانيم به سيره آن حضرت دست يابيم؟ نه! هرگز! سيره هركسي به معناي واقعي كلمه آنگاه روشن ميشود كه جهت گيري كلي (استراتژي) او معلوم گردد. آن وقايع جزئي (تاكتيك ها) در پرتو جهت گيري كلي (استراتژي) معنا پيدا ميكند و تحليل ميشود. بدون شناخت آن جهت گيري كلي، نه تنها سيره امام عليه السلام روشن نمي گردد بلكه حوادث جزئي نيز بي معنا يا داراي معناي نادرست ميشود.
۳. پس از صلح امام حسن مجتبي عليه السلام - كه در سال چهلم هجري اتفاق افتاد - برنامه همه امامان عليهم السلام فقط اين نبود كه احكام الهي را بيان كنند بلكه همگي در صدد بودند كه مقدمات تشكيل حكومت اسلامي به شيوه تشيع علوي را فراهم كنند. اين مطلب به روشني در زندگي و سخنان امام مجتبي عليه السلام ديده ميشود. امام حسن عليه السلام پس از صلح با معاويه در پاسخ به معترضان ميفرمود: «و ان ادري لعله فتنة لكم و متاع الي حين (انبياء/۱۱۱) اين به روشني ميرساند كه حضرت در انتظار آينده اي است و آن آينده، براندازي حكومت غير اسلامي و ظالمانه و تاسيس حكومت اسلامي و عادلانه است; به اين جهت به اين افراد معترض ميفرمايد: شما از فلسفه صلح خبر نداريد. چه ميدانيد شايد مصلحتي در كار باشد. در آغاز صلح، دو نفر از سران شيعه (سليمان بن صرد و مسيب بن نجيه) به همراه عده اي از مسلمين به حضور امام مجتبي عليه السلام رفتند و گفتند: ما نيروي زيادي از خراسان و عراق و... داريم و حاضريم معاويه را تا شام تعقيب كنيم. حضرت آنان را در خلوت به حضور پذيرفت و با آنها گفتگو كرد. پس از آنكه بيرون آمدند، آرام شده بودند و نيروهايشان را رهاكردند و پاسخ روشني نيز به همراهانشان ندادند. بنابر تحليل دكتر طه حسين، در اين ديدار; زيربناي تشكيلات عظيم شيعي به وجود آمد. هرچند زمينه مساعد نبود و مردم رشد چنداني نداشتند و تبليغات دشمن بسيار بود اما امام مجتبي عليه السلام با تمام اين اوصاف، در مدت ده سال به تعليم و تربيت و پرورش نيروهاي انساني همت گمارد و آن شيعيان با شهادت خود و با سخنان مخالفت آميز خود، دستگاه معاويه را تضعيف كردند.
#مجموعه_مقالات_مقام_معظم_رهبری
@zandahlm1357👈
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
اهانت به اسلام و قرآن لازم است توجه حضرات آقايان را جلب كنم به اعمال گذشته و حاضر دستگاه جبار؛ در گذ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا