تعلیقه بر فواید الرضویه
تعلیقات علی شرح فصوص الحکم و مصباح الانس
مصباح الهدایه الی الخلافه و الولایه
سر الصلاة
معراج السالکین و صلوة العارفین
آداب الصلوة
مناهج الوصول الی علم الاصول
رسایل- دوجلد
تعلیقة علی العروة الوثقی
الطهارة - سه جلد
مکاسب محرمه- دوجلد
تعلیقة علی وسیلة النجاة
تحریر الوسیله- دوجلد
البیع- پنج جلد
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤حرف های جالب امام خمینی(ره)
🎥حتما ببینید...
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
https://eitaa.com/zandahlm1357
.......:
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍂🌺🍂
🌺
اي گل باغ وفا، درد مرا درمان کن
جرعه اي ريز و مرا بنده نافرمان کن
راز ميخوارگيم از همه کس پنهان کن
گوشه چشم به حال من بي سامان کن
باشد آن شاهد دلدار سرايي بدهد
بر سر کوي تو اي مي زده، ديوانه شدم
عقل را راندم و وابسته به ميخانه شدم
دور آن شمع دل افروز چو پروانه شدم
به هواي شکن گيسوي تو شانه شدم
درد دل را به که گويم که دوايي بدهد
#امام_خمینی
🌺
🍂🌺🍂
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🆔 https://eitaa.com/zandahlm1357
🔴 امام خمینی (ره): من در میان شما باشم و یا نباشم به همه شما وصیت و سفارش میکنم که نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد...
🔸صحیفه امام خمینی » جلد ۲۱ » صفحه ۹۳
🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌸
@zandahlm1357
#شبنشینی_با_مقام_معظم_رهبری
رهبر انقلاب در پیام آغاز به کار مجلس یازدهم تأکید کردند:
تلاش فکری و عملی همگان برای معیشت طبقات ضعیف
🔻رهبر انقلاب: در حال حاضر، اقتصاد و فرهنگ در صدر فهرست اولویّتهای کشور است. در باب اقتصاد، علاوه بر مشکلات عمدهی مشهود، باید اذعان کنیم که در دههی پیشرفت و عدالت، نمرهی مطلوبی درباب عدالت به دست نیاوردهایم. این واقعیّتِ ناخواسته باید همه را به تلاش فکری و عملی در باب معیشت طبقات ضعیف، به مثابهی اولویت، وادار سازد. ۹۹/۳/۷
#سلامتی_فرمانده_صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبنشینی_با_مقام_معظم_رهبری
بيانات مهم امام خامنه ای درباره گناه بزرگ مسئولانی كه در جامعه ايجاد فتنه ميكنند.
#سلامتی_فرمانده_صلوات
برای امام مجلس
از دولت مهمتر بود
🔸 «اوّل انقلاب، آنوقتی که صحبت انتخاب رئیسجمهور بود و مدام نامزدهای مختلف مطرح میشدند، بنده و یک نفر دیگر از دوستانمان، از تهران رفتیم قم خدمت امام -آنوقت ایشان قم بودند- در یک وقت تنگِ سختی هم بود، ایشان هم داخل بودند، بالاخره هرجور بود گفتیم باید ببینیم امام را. چون امام فرموده بودند که معمّمین مطرح نشوند، نامزد نشوند برای ریاست جمهوری؛ ما رفته بودیم با امام بحث کنیم، محاجّه کنیم که بگوییم نه، این منع را شما بردارید تا آقای بهشتی را ما مطرح کنیم؛ به نظر ما بهتر از همه، شهید بهشتی (رضواناللهتعالیعلیه) بود؛ رفته بودیم با ایشان بحث کنیم سر این قضیّه. یک قدری گفتیم و شنفتیم و ایشان یک چیزهایی گفت، ما یک چیزهایی گفتیم؛ بعد ایشان به ما گفتند شما بروید مجلس را نگه دارید؛ بروید دنبال مجلس؛ آنوقت هنوز انتخابات مجلس [برگزار] نشده بود؛ گفتند بروید سراغ مجلس، مجلس مهم است. توصیهشان به ما -به من و آن دوستمان- این [بود]؛ یعنی روی مسئلهی دولت اصرار نکنید؛ مجلس از نظر ایشان مهمتر از دولت و قوّهی مجریّه بود.»
بیانات در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، ۱۳۹۵/۰۳/۱۶
#سلامتی فرمانده صلوات
سیاست اگر از اخلاق سرچشمه بگیرد، از معنویت سیراب بشود، برای مردمی كه مواجه با آن سیاستند، وسیله كمال و راه بهشت است. ۸۸/۰۶/۲۰
#سلامتی فرمانده صلوات
امام خمینی.gif
3.9M
یا روح الله
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#متن درس 22
در ادامه....👇👇👇👇👇
کلام جدید 23.MP3
5.29M
🎤🎤🎤
💠 سلسله مباحث #کلام_جدید 23
🎬 جلسه 23
🎤 با تدریس استاد احسان عبادی ( از اساتید مهدویت)
📋 موضوع : #هرمنوتیک ، خطرناک ترین شبهه تاریخ از زمان حضرت آدم(ع) تا پس از ظهور (قسمت3)
#استادعبادی
کلام جدید 24.MP3
5.59M
🎤🎤🎤
💠 سلسله مباحث #کلام_جدید 24
🎬 جلسه 24
🎤 با تدریس استاد احسان عبادی ( از اساتید مهدویت)
📋 موضوع : #هرمنوتیک ، خطرناک ترین شبهه تاریخ از زمان حضرت آدم(ع) تا پس از ظهور (قسمت4)
#استادعبادی
📝اخبار در آمریکا
▪️در شبکههای خبری اروپایی اخبار نقاط مختلف جهان بصورت گستردهای پوشش داده میشوند. ولی در شبکههای خبری آمريكا تو اکثر شبکهها بیشتر از نود درصد مباحث مطرح شده مربوط به مسائل داخلی آمریکاست و اخبار سایر نقاط جهان خیلی کم پوشش داده میشوند.
▪️این مسئله این مزیت را برای مردم آمریکا دارد تا بتوانند بهتر بر روی حل مشکلات داخلی خود تمرکز کنند. از طرفی این عیب را دارد که باعث میشود مردم آمریکا خیلی کم نسبت به سایر کشورهای جهان شناخت داشته باشند.
▪️مثلا یکی از دوستهای آمریکاییم تعریف میکرد که با رئیس یکی از بخشهای دانشگاه قبل از شیوع کرونا در آمریکا صحبت میکرده و گفته خیلی نگران است که این بیماری در آمریکا هم همهگیر شود. اون استاد دانشگاه هم در پاسخ دوست من گفته جای نگرانی نیست چون مردم آمریکا بسیار تمیز هستند و دستهاشون را با آب و صابون میشورند 😄
▪️دوستم به من گفت من خیلی از این حرف ناراحت شدم چون من مدتی در ژاپن دانشجو بودم و دیدم که اونها خیلی از آمریکاییها نظافت را بیشتر رعایت میکنند. یا مثلا شما ایرانیها خیلی تمیز هستید و حتی با کفش داخل خانههاتون نمیرید!!
https://eitaa.com/zandahlm1357
زندگی به رنگ کوه های آلپ؛ قسمت ۱:
نویسنده #مهمان: مهرداد فرخ نژاد - دانشجوی دکترای کامپیوتر - شهر گرونوبل فرانسه
دیروز در یک ورکشاپی شرکت کردم. وقتی استاد خودش رو معرفی کرد، متوجه شدم که اهل آمریکا است. یک استاد سن بالا با قد بلند و ریش پرفسوری سفید.
بعدش نوبت به دانشجو ها رسید که خودشون رو معرفی کنند، رسید به من، گفتم مهرداد فرخ نژاد از ایران... استاد برگشت گفت اوووو ایراااان. با خنده ادامه داد نگران هیچی نباش، من و تو در صلحیم( خنده و صدای جمعیت کلاس بلند شد).
وسط کلاس زمانی که دانشجوها داشتن تمرینی رو حل میکردن اومد پیش من و گفت: واقعا چه آدم هایی احمقی پیدا میشند. من گفتم چی: گفت ترامپ رو میگم . گفتم نظرت در مورد ترامپ چیه، سرش رو تکون داد و با یک آهی گفت او یک احمق هست😄. اکثر افرادی که اینجا دیدم چنین نظری در مورد ترامپ داشتن و وقتی اسمش میاد همه میگن اووووو...
وسط کلاس استاد یک تایم استراحت داد که بریم قهوه بخوریم. من و یکی دیگه تو کلاس موندیم. ازش پرسید چرا نمیری چیزی بگیری؟ گفت من روزه هستم. بعدش گفت اوو، ساااری.... رو کرد به من گفت تو هم باید روزه باشی احتمالا. گفتم بله. گفت ببخشید، دیگه حواسم هست که تو کلاس در مورد غذا صحبت نکنم.
واکنشش برام جالب بود؛ کلا این جا نسبت به روزه نظر مثبتی دارند. چون مسیحی ها هم یک نوع خاصی از روزه دارند.
روز اول ماه رمضون وقتی وارد اتاق شدم دو نفر بهم گفتن رمضان مبارک. استادم هم بهم ایمیل داد و گفت رمضان مبارک. بعدش گفت من هم قبلا یک دانشجوی مسلمان داشتم و یک بار رمضان رو تجربه کردم (قیافه من😐😐) میگفت فقط وسطش تشنم میشد و میرفتم یکم آب میخوردم ( تو دلم گفتم خسته نباشی😁). بهم گفت که چقدر خوبه شما به این چیزا احترام میذارید. برای روح خیلی مفیده.
حالا تو ایران استادا تعریف که نمیکنن، یه چیزی هم میگن به روزه دارها. یادمه وقتی دانشگاه تهران بودم استادم برگشت بهم گفت باید تیر ماه پروژه رو تحویل بدید. چرا روزه میگیرید. من به جای شما بودم روزه نمیگرفتم و روی پروژه کار میکردم.
ما کجا و اوناااااا کجا!!!
توی فرانسه و کلا اروپا کسی حق نداره از کسی بپرسه دینت چیه! وگرنه ناراحت میشن. میگن که دین یه چیز شخصیه و تبلیغ دین ممنوع هست. بیشترین مسلمان اروپا رو کشور فرانسه داره و اسلام دین دوم در فرانسه محسوب میشود.
MojtabaInFrance
دستهای پشت پرده برای دین زدایی
در ایران
اساتید .......
https://eitaa.com/zandahlm1357
🍁چگونه برای نوجوانان #انگیزه ایجاد کنیم؟
دلایل زیادی برای انگیزه نداشتن نوجوانان وجود دارد، البته نوجوانان برای انجام کارهایی که والدین شان از آنان می خواهند ، انگیزه ندارند اما برای کارهایی که خودشان دوست دارند (مثل گفت وگوی تلفنی با دوستانشان ، مهمانی دوستانه ، بازی با دوستان) با انگیزه عمل می کنند.
در اینجا به بعضی از دلایل بی رغبتی نوجوانان به پیروی از دستورات والدین اشاره می کنیم :
✨✨✨
۱) پدر و مادرها وقتی کاری را از نوجوان خود می خواهند عجول و عصبی رفتار می کنند، در نتیجه فرزند خود را دعوت به مقاومت می کنند.
۲) نوجوانان احساس می کنند عشق والدینشان به آنان عشقی مشروط است (اگر مطابق خواسته های آنان عمل کنم مرا دوست دارند). این حس آسیب زننده است و نوجوان را دچار سرخوردگی و مقاومت بیشتر می کند.
۳) پدر و مادر اجازه نمی دهند فرزندشان چیزهایی را که به خودش مربوط می شود و برایش اهمیت دارد کشف کند.
۴) والدین به فرزندان خود اجازه نمی دهند از شکست خود درس بگیرند. یکی از راههای آموزش مسؤولیت پذیری به نوجوانان ، بی مسؤولیتی آگاهانه است. به آنان اجازه دهید کاری را شروع کنند ، در آن شکست بخورند ، سپس با آنان همدردی نشان دهید ، به آنان کمک کنید بفهمند چه اتفاقی افتاده ، اشکال کار در کجاست ، چه درسی از آن گرفته اند و در آینده چه باید بکنند که در چنین موقعیتی موفق شوند.
۵) والدین در اکثر موارد به جای آنکه از فرزند خود بخواهند با منطق و استدلال صحیح ، راه حل مسأله را پیدا کند ، به فرزند خود «می گویند» چه باید بکند. نوجوانان بیشتر دوست دارند برنامه ای را که در طراحی آن کمک کرده اند دنبال کنند.
۶) والدین انتظار دارند فرزند نوجوانشان فراموش نکند کارها و وظایف شخصی خود را در منزل انجام دهد، گویی این کار نشان دهنده مسؤولیت پذیری اوست. نوجوانان حتی وقتی خودشان در طراحی برنامه ای همکاری کرده اند بازهم فراموش می کنند برنامه را به طور منظم و مستمر دنبال کنند ، چون این کارها در فهرست اولویتهای آنان مقام اول را ندارند. این به معنی بی مسؤولیتی آنان نیست. بلکه به این معناست که آنان نوجوان هستند. یک یادآوری دوستانه مشکل بزرگی ایجاد نمی کند. از حس شوخ طبعی خود برای این کار استفاده کنید و سعی کنید زیاد بحث نکنید. مثلاً یادداشتی بنویسید. اگر مجبور شدید حرف بزنید می توانید فقط از او بپرسید : «چه قراری باهم داشتیم؟»
۷) لازم است والدین در عین قاطعیت، مهربان باشند. در فضایی به دور از عصبانیت و ایجاد تنش ، همه بهتر و راحت ترکار می کنند.
۸) والدین معمولاً «مهارتهای حل مسأله» را به فرزندان خود آموزش نمی دهند. این مهارتها را می توان درحین ملاقاتهای خانوادگی و صحبتهای فردی با نوجوان به وی انتقال داد.
۹) مهارتهای «مدیریت زمان» را با انجام کارها و فعالیتهای روزانه به کودکان و نوجوانان یاد دهید. کلید موفقیت شما در «مشارکت» نهفته است.
۱۰) وظایفی بیش از حد توان به فرزند خود واگذار نکنید. حواستان به تعداد وظایف محوله و سنگینی آنها برای نوجوانتان باشد.
۱۱) اکثر والدین نمی دانند چگونه به فرزند نوجوان خود بگویند : «دوستت دارم. اما با این خواسته ات موافق نیستم.»
۱۲) والدین بیشتر به دنبال نتایج کوتاه مدت و سریع هستند تا نتایج درازمدت و ماندنی. مثلاً ، نوجوان را وادار می کنند در همان لحظه تکالیف خود را حتی با بی دقتی و عجولانه انجام دهد. به جای اینکه به او فرصت دهند پس از استراحتی کوتاه ، با دقت و علاقه بیشتر به انجام کارها یا تکالیف مدرسه خود بپردازد.
https://eitaa.com/zandahlm1357
#تحصیل
منبع کتاب نسیم مهر استاد دهنوی
سوال: پسرم کلاس دوم راهنمایی است و درس نمیخواند. چگونه او را به این کار وادارم؟
پیش از هر کاری، توقع بهترین بودن او را در همه چیز از ذهن خود بیرون کنید و معتقد شوید که هر کودک و نوجوانی در زمینههای خاصی استعداد دارد و لازم نیست در همه چیز، بهترین باشد.
امام علی 7 میفرماید: لا یزال الناس بخیر ما تفاوتوا فاذا استووا هلکوا.
خیر مردم، پیوسته در تفاوتهای آنان است و اگر مساوی شوند، از بین خواهند رفت.
بسیاری از والدین به نمرهی 20 علاقه نشان میدهند که مطلوب نیست. مهم این است که کودک شما در حد توان خود بکوشد؛ گرچه نمرهی 20 نگیرد.
توقع بیش از هوش بهر کودک نیز از اشتباهات برخی خانوادهها است.
بیتوجهی فرزند شما به درس، ممکن است به علل ذیل باشد:
1. حساسیت بیش از حد: با توجه به این که فرزند شما وارد دورهی نوجوانی شده و حس استقلال دارد، تذکرها و نصیحتهای پی در پی شما، به طور غیر مستقیم به او پیام میدهد که هنوز بچه است و بزرگ نشده. این پیام، او را به موضع لج میکشاند تا استقلال خود را اثبات کند؛ بنابراین، نصیحتها را قطع کنید و به این مسأله، حساسیت چندانی نشان ندهید.
اجازه دهید خود به تحصیل بیندیشد و مسؤولیتپذیری از درون ایجاد شود.
2. محیط ناآرام خانه: اگر با همسر خود مشاجره دارید، و اگر برادر یا خواهر بزرگتر او وی را میآزارند، باید متوقف شود.
3. سستی و رخوت با منشأ پزشکی: ممکن است بیرغبتی نوجوان به درس، علت پزشکی (کارکرد بد کبد، عفونت کلیه، اختلالات هورمونی) باشد که در این صورت، مراجعه به پزشک لازم است.
4. رژیم غذایی: مصرف پی در پی خوراکیهای با طبع سرد، نوجوان را دچار سستی میکند؛ بنابر این توصیه میشود در کنار این گونه خوراکیها، از خوردنیهای با طبع گرم نیز استفاده کند. مصرف فراوان شیرینی نیز با توجه به هضم سنگین گلوکز، بدن را دچار سستی میکند.
5. همانندسازی: احتمال این که بین نزدیکان، بیسوادان پولداری باشند و فرزند شما آنان را الگو گرفته باشد، وجود دارد. باید الگوهای باسوادی را از نزدیکان که در زندگی خانوادگی و تربیت فرزند موفق هستند و جایگاه اجتماعی ویژهای دارند، به او معرفی کنید.
سوال97 ـ پسرم در کلاس اول دبیرستان دچار افت تحصیلی شده است؛ در حالی که پیشتر، هیچگونه مشکلی نداشت، علت چیست؟
افت تحصیلی، یعنی کاهش عملکرد تحصیلی از سطحی رضایتبخش به سطحی نامطلوب. برای مواجههی درست با این مشکل، باید ریشهها را بیابید. توجه داشته باشید که بازجویی، پیله کردن، تهدید و حتی التماس برای از بین بردن افت تحصیلی تأثیری ندارد.
افت تحصیلی برای شاگردان اول دبیرستان به دو دلیل، عمومی است: 1. فشارهای خاص دوران بلوغ (اشتغال خاطر، تحلیل انرژی ذهنی، عدم تمرکز)؛
2. توهم نادرستی که دبیرستان به مطالعهی فراوانی نیاز ندارد. برای کم کردن تأثیر این دو عامل، زمینههای آرامش روحی او را فراهم آورید و برایش تبیین کنید که دبیرستان، تکالیف نوشتاریاش کمتر میشود؛ اما به جهت تخصصی شدن درسها، از میزان مطالعهی آنها کاسته نخواهد شد.
افزون بر این دو، علل دیگری نیز میتواند سبب افت تحصیلی شود:
1. تغییر محیط: هرگونه تغییر محیط (خانه و مدرسه) افت میآورد و پس از تطبیق با محیط جدید، از بین میرود.
2. عقب ماندن از درس: ممکن است چند روزی به سبب مسافرت، بیماری، افسردگی و... از درس عقب مانده باشد که باید با کلاسهای جبرانی خصوصی یا استفاده از همسالان درسخوان جبران شود.
3. انتقامجویی: بررسی کنید شاید خواستهای منطقی و مشروع داشته است و به آن بیاعتنایی کردهاید. گاهی نوجوان به سبب بیاعتنایی به خواستهاش درس نمیخواند تا از والدین انتقام بگیرد.
4. همسالان: در محیط دبیرستان، با همسالان و دوستان جدید آشنا شده است. احتمال این که همسالان او انگیزهای برای درس خواندن ندارند، وجود دارد. بکوشید با نرمی، ارتباط او را با آنان قطع یا کمتر کنید.
5. عدم تمرکز: گاهی عوامل تمرکز زدا مثل مشکلات روحی، فضای نامناسب، لباس تنگ، مکان نامناسب (شلوغ و پر سر و صدا)، زمان نامناسب (هنگام گرسنگی و سیری بیش از حد) و... سبب افت میشوند.
6. مدرسه: برنامهی نامناسب درسی، تعویض معلمان، روش خشن مدرسه، شیوهی تدریس معلمان، وضعیت فیزیکی کلاس، شلوغی کلاس و... نیز در افت تحصیلی دانشآموزان مؤثر است.
https://eitaa.com/zandahlm1357
حزب شیطان.pptx
18.46M
✅ #پاورپوینت چندرسانه ای
باموضوع #حزب_الشیطان
🔸مخاطب نوجوان
🌸یک مربی
https://eitaa.com/zandahlm1357
برای دوستان خودفورواردکنید🙏
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•