64.pdf
2.48M
📝 دیدارنگار ۶۴ | سخنرانی تلویزیونی به مناسبت عید قربان
.......:
#سلامتی فرمانده صلوات
https://eitaa.com/zandahlm1357
📝 متن کامل بیانات در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت عید قربان منتشر شد.
.......:
#سلامتی فرمانده صلوات
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | ستارهها مرز ندارند
🔹حضرت آیتالله خامنهای: «شهید سلیمانی و شهید ابومهدی مهندس، هر دو در کف میدان حضور داشتند و دو طرف مرز را به هم وصل کردند. یعنی شهید ابومهدی موجب شد امکانات و وسایلی را که در خوزستان لازم بود، از آن طرف مرز، از داخل عراق، از بصره و بقیّهی جاها بیاورند داخل کشور؛ که کمک بسیار بزرگی بود. خود این حضور این دو عزیز، دو ستارهی برجستهی میدان مجاهدت، موجب شد که کسان زیادی، هم در این طرف، هم در آن طرف به اینها نگاه کنند و وارد بشوند. البتّه در آن قضایا مردمِ ما امتحان خوبی دادند؛ هم در خوزستان، هم در بقیّهی جاها از همه جا واقعاً شتافتند و کار کردند.» ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
.......:
#سلامتی فرمانده صلوات
https://eitaa.com/zandahlm1357
🔰 سخننگاشت | توصیه مؤکد رهبر انقلاب درباره شیوه برگزاری عزاداری محرم در شرایط کرونا:
❕در عزاداریها باید ضابطههای ستاد ملی مبارزه با کرونا رعایت شود
🔻رهبر انقلاب: در عزاداریها، معیار آن چیزی است که کارشناسان بهداشت ستاد ملّی کرونا به ما میگویند. بنده خودم شخصاً هر چه آنها لازم بدانند مراعات خواهم کرد. توصیه تأکید من به همهی کسانی که عزاداری میخواهند بکنند این است که هر کاری میکنید، ببینید آنها چه میگویند؛ یعنی ستاد ملّی کرونا اگر چنانچه یک ضابطهای را معیّن کرد برای عزاداری، همهی ما موظّفیم آن را عمل کنیم. ۹۹/۵/۱۰
🏷 سخنرانی تلویزیونی به مناسبت #عید_قربان
.......:
#سلامتی فرمانده صلوات
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مسئله_روز
🔘 پیشرفت میکنیم به شرطی که آمریکا جلو نیاید
🎙میگویند: بیایید با ما مذاکره کنید؛ تا پیشرفت کنید. بله، ملّت ایران حتماً پیشرفت میکند امّا بدون شما؛ شما اگر بیایید پیشرفتی نیست. شما در دوران پهلوی همهکارهی این مملکت بودید، و این مملکت روزبهروز عقب رفت؛ شماها عامل عقبماندگی ملّت ایرانید. ملّت ایران پیشرفت میکند به شرطی که شماها نزدیک نیایید.
.......:
#سلامتی فرمانده صلوات
https://eitaa.com/zandahlm1357
::
شکوه و عزت تاریخ کشور ایران
چه افتخار بزرگیست رهبر ایران
تو امپراطور جبهه مقاومتی
شما عزیز دل و هم که سرور ایران
امام خامنه ای ای شکوه دوران ها
چقدر محبوبی در سراسر ایران
دو دسته دشمن داری در این جهان آقا
یکی عدوی خطرناک کشور ایران
و عده ای که ز دجال خورده اند فریب
ز دشمنان منافق و کافر ایران
رسانه های خبیثی که دشمن من و توست
و یا چو بی بی سی خصم دیگر ایران
اگر که فتنه دجال را بدانی تو
که قصد دارد تا برکند سر ایران
تو نیز عاشق سید علی شوی زیرا
هموست ساقیِ بگرفته ساغر ایران
هزار بوسه به دستان رهبری بزنم
که هست پیر شجاع و دلاور ایران
هزار توطئه خنثی نموده از دشمن
که هست وسعت آن صدبرابر ایران
مؤید است به الطاف حضرت مهدی ( عج )
و هم به شاه خراسان و گوهر ایران
گناهکار و خطاکار و غافلم اما
بداده ام صد دل من به دلبر ایران
اگر تمام جهان یک طرف و او یک سو
بایستم طرف دست حیدر ایران
که ذوالفقار علی (ع ) این زمانه خامنه ایست
و یادگار شهیدان پر پر ایران
و اینکه خامنه ای سید خراسانیست
که می دهد پرچم را ز سنگر ایران
به دست حضرت مهدی ( عج )، ظهور نزدیک است
به سوی او رود آنگاه لشکر ایران
چقدر لحظه زیبا و با شکوهی هست
ظهور حضرت مهدی ( عج ) و محشر ایران
📝 علی شیرازی
#گرایش_به_جنس_مخالف
(قسمت دوم)
🔶علل شکل گیری دوستی های خیابانی
برخی از عوامل عبارتند از
1-ناتوانی خانواده و جامعه در پاسخگویی صحیح و به موقع به نیازهای اساسی نسل جوان یکی از عوامل شکل گیری دوستی های خیابانی است.
امنیت،
احترام،
محبت و
دوست داشته شدن
از جمله نیازهای روانی انسان است که متأسفانه به دلیل سرگرم شدن خانواده ها و جوامع به فراهم ساختن امکانات اقتصادی، این دو نهاد انسان ساز از هنر عشق ورزیدن و احترام گذاردن به نوجوانان محروم می شوند.
2-نحوه برخورد و عملكرد والدین با فرزندان (از دوران كودكی تا جوانی) نقش بسیار عمده ای در شكل گیری اخلاق، روحیات و فرهنگ آنها دارد. بر همین اساس است كه متخصصین ریشه همه كارها و فعالیت های فرزندان را در نوع عملكرد والدینشان می بینند.
3- بسیاری از جوانان به دلیل برخی كمبودها و فشارها و تنها برای فرار از آنها و رسیدن به آرامش به سمت جنس مخالف سوق می یابند و گمان می كنند كه تمام مشكلاتشان در سایه دوستی یا ازدواج با فرد مقابل قابل حل می باشد. در حالیكه این كار آنها مصداق بارز ضرب المثل «از چاله در آمدن و به چاه افتادن» می باشد.
4-تحریک بدنی جنس مخالف
همه افراد و به خصوص دخترها نسبت به این مسئله که چهره و اندام و ظاهری دوست داشتنی داشته باشند حساس هستند. البته این حساسیت زیاد هم بی مورد نیست زیرا اطرافیان ما به طور ناخودآگاه به این ویژگی ها اهمیت می دهند و این امر بر مسائل بسیاری در زندگی ما تاثیر می گذارد. برای مثال، پژوهش ها نشان داده است که کودکان زیبا کمتر از کودکان زشت تنبیه می شوند و افراد زیبا نسبت به همتایان خود مشاغل بهتر و درآمد بیشتری دارند.
هر کسی تصور و دیدگاه خاصی نسبت به ظاهر بیرونی خود دارد که آن را با توجه به تجربیات بیرونی و درونی از جمله واکنش والدین، بزرگترها، همسالان و به خصوص جنس مخالف کسب و تعدیل می کند. این تصویر که در روان شناسی «تصویر بدنی» نامیده می شود عامل مهمی است که در بسیاری از تعاملات روزمره و حتی سلامت روان ما نقش دارد. زیرا براساس این تصور که بخشی از خودانگاره ما را تشکیل می دهد محبوبیت و میزان اهمیت خود را برای دیگران تخمین می زنیم.
این اهمیت و محبوبیت، از آنجا که موجوداتی اجتماعی هستیم، ارزش بسیار زیادی در سلامتی و هستی بقای ما دارد. بنابراین اگر خود را برای دیگران به خصوص جنس مخالف، محبوب یا جذاب، تصور نکنیم، نگرانی و اندوده ما را فرا می گیرد و آرامش و سلامت روان را الزاما سلب می کند.
https://eitaa.com/zandahlm1357
.......:
#گرایش_به_جنس_مخالف
(قسمت سوم)
🔸تاثیر نارضایتی نوجوانان از جسم و بدن خود در دوستی با جنس مخالف
پژوهش ها نشان می دهد که زنان نسبت به تحسین و تمجید حساس بوده و پاسخ مثبتی به آن نشان می دهند و از سوی دیگر، اظهارنظرهای مربوط به ظاهر حتی برای مردان جوان نیز بسیار مهم است و با نارضایتی از بدن و میزان اعتماد به نفس آنان در ارتباط است. پسرانی که اظهارنظرهای منفی نسبت به ظاهر خود دریافت کرده بودند عزت نفس و رضایت کمتری از بدن خود داشتند.
همچنین پژوهش ها نشان داده است که دخترانی که با فردی از جنس مخالف دوست هستند، بیش از دیگران رژیم می گیرند، بیشتر از بدن خود ناراضی هستند و بیشتر به اختلالات خوردن مثل پرخوری یا بی اشتهایی روانی مبتلا می شوند.
دوستی با جنس مخالف از دو سو تاثیر خود را بر سلامت روان فرد و تصویری که از خود دارد، بر جای می گذارد. از یک سو وجود عقایدی مانند اهمیت لاغر بودن برای دختران و عضلانی بودن برای پسران در کسب محبوبیت و جذابیت برای جنس مخالف و فشارهای خانواده، همسالان و رسانه ها باعث می شود که فرد نسبت به ظاهر خود احساس ناراحتی و ناامنی کند، زیرا کمتر کسی از اندام یا چهره ایده آل برخوردار است و حتی گاهی علی رغم داشتن چهره یا اندامی زیبا ممکن است به دلیل تفاوت با آنچه که مورد پسند اجتماع است خود را محبوب یا دوست داشتنی احساس نکند که این به نوبه خود می تواند باعث احساس عدم اعتماد به نفس شود و روابط فرد را تحت تاثیر قرار دهد و از سوی دیگر درگیر بودن در یک رابطه عاشقانه خود می تواند باعث بروز چنین مسائلی گردد.
در پی دریافت واکنش منفی نسبت به ظاهر ممکن است فرد احساس کند که مورد قبول واقع نشده است. اندوهگین و ناراحت شود. اما برخی افراد واکنش بسیار شدیدتری نشان می دهند و ممکن است شروع به اقدامات زیبایی در رابطه با خود کنند.
از سوی دیگر افرادی که اعتماد به نفس کمی دارند و به دنبال تایید دیگران هستند، ممکن است به همین دلیل خود را در دریایی از روابط بی حد و مرز و نامشخص غرق کنند، به این امید که با گرفتن تایید و تحسین دیگران خود را راضی ساخته و اثبات کنند که جذاب هستند، در حالی که این اقدام علاوه بر آسیب هایی که ممکن است به آنها وارد کند و اوضاع را وخیم تر سازد، آتش فرد را تندتر کرده و تمایل او را برای دریافت بازخوردهای بیشتر از دیگران شعله ور می سازد.
البته ممکن است عکس این نیز رخ دهد، فردی که از تعداد معدودی بازخورد منفی دریافت کرده است (اتفاقی که ممکن است برای هر فردی رخ دهد) به دلیل حساسیت و آسیب پذیری نسبت به این واکنش ها و ترس از طرد شدن توسط دیگران تصمیم به کناره گیری از دیگران گرفته و به کلی منزوی می شود که این، فرد را به نوبه خود در چرخه معیوب شکست و طرد قرار می دهد.
https://eitaa.com/zandahlm1357
بعضی از تغییرات معمول روانی نوجوانان شامل زودرنجی، پرخاشگری، شلختگی، حساس شدن، نوسانات خلقی و خودخواهی است.
در برخورد با این حالات نوجوان شکیباتر باشیم و او را طرد یا سرزنش نکنیم.
.......:
توصيف رفتارهاي مشكلآفرين نوجوان
هيچ كدام از افرادي كه در جامعه با عنوان بزهكار شناخته ميشوند از لحظه تولد يا حتي دوران كودكي بزهكار نبودهاند. بزهكاري، نزاع با جامعه و اطرافيان، اعتياد و همه آسيبهاي اجتماعي كه براي جامعه معضل و آسيب قلمداد شده و حيات افراد را به مخاطره مياندازد در وجود تك تك بزهكاران مانند تمام خصايص خوب و ويژگيهاي مثبت شكل ميگيرد و نطفه ميبندد در حالي كه ميتوان از همان لحظه اول و زماني كه هنوز فاجعه به عمق خود نرسيده جلوی آن را گرفت و مانع رشد آن شد.
نوجواني دقيقا همان زماني است كه رفتار و عملكرد زشت و بزهكارانه در افراد نمود مييابد. اينكه نطفه همهچيز در كودكي در ذهن بسته ميشود و اين باعث ميشود در تمام طول زندگي فرد بر اساس آنچه در كودكي ديده و فهميده زندگي كند درست است، اما اين تصورات در نوجواني به عنوان نخستين تجربه رفتار اجتماعي در فرد با رفتارهايي كه از او سر ميزند، حالت رسمي به خود ميگيرد و براي او دروني ميشود.
https://eitaa.com/zandahlm1357
📌#کار_فرهنگی | کم کاری فرهنگی
🔸بسياری از مشکلاتی که به نظرمان میرسد در صحنههای مختلف #اجتماعی و #اقتصادی و يا حتی #سياسی داريم، اگر کاوش کنيم، به مشکلات #فرهنگی بر میگردد.
⚠️با اينکه نظام جمهوری اسلامی، از آغاز، بر يک #مبنای_فرهنگی بنيان شد و رهبر و پديدآورنده اين نظام، يک عنصر بيش از همه چيز فرهنگی بود و مسؤولان اين نظام هم در طول اين مدت، تقريباً هميشه همين طور بوده اند؛ درعين حال بايد اعتراف کنيم که در زمينههای فرهنگی، آن کار مطلوب و مورد انتظار را خيلی انجام ندادهايم. مجموعاً در زمينههای فرهنگی، ما کم کاری داريم؛ حقّاً این را باید قبول کنیم.
📚 دغدغههای فرهنگی، ص۲۲
〰〰〰〰
https://eitaa.com/zandahlm1357
#قسمت_صد_و_شصت_و_چهارم_ رمان_نسل سوخته: جا مانده
از وقتی یادم میاد، کربلا رفتن آرزوم بود ... حج دانش آموزی رو پای پرواز، پدرم گرفت ...
- حق نداری بری ...
کربلا رو هم هر بار که نیت رفتن کردم ... یه اتفاقی افتاد ... و این چندمین سالی بود که چند روز به حرکت ... همه چیز بهم ریخت ...
حالم خراب بود ... به حدی که کلمه خراب، براش کم بود ... حس آدمی رو داشتم که دست و پا بسته ... لب تشنه ... چند قدمی آب، سرش رو می بریدن ...
این بار که به هم خورد ... دیگه روی پا بند نبودم ... اشک چشمم بند نمی اومد ... توی هیئت ... اشک می ریختم و ظرف می شستم ... اشک می ریختم و جارو می کردم ... اشک می ریختم و ...
حالم خیلی خراب بود ...
- آقا جون ... ما رو نمی خوای؟ ... اینقدر بدم که بین این همه جمعیت ... نه عاشورات نصیبم میشه ... نه ...
هر چی به عاشورا نزدیک تر می شدیم ... حالم خراب تر می شد ...
مهدی زنگ زد ...
- فردا عاشورا، کربلاییم ... زنگ زدم که ...
دیگه طاقت نیاوردم ... تلفن رو قطع کردم ...
- چرا روی جیگر خونم نمک می پاشی؟ ... اگه حاجت دارم؟... من، خودم باید فردا کربلا می بودم ...
در و دیوار داشت خفه ام می کرد ... بغض و غم دنیا توی دلم بود ... از هیئت زدم بیرون ... رفتم حرم ... تمام مسیر، چشم هام خیس از اشک ...
- آقا جون ... این چه قسمتی بود نصیب من شد ... به عمرم وسط همه مشکلات یه بار نگفتم چرا؟ ... یه بار اعتراض نکردم ... اما اینقدر بدبخت و رو سیام ... که دیدن کربلا و زیارت رو ازم دریغ می کنید؟ ... اینقدر به درد بخور نیستم؟ ... به کی باید شکایت کنم؟ ... دادم رو پیش کی ببرم؟ ... هر بار تا لب چشمه و تشنه؟ ... هر دفعه یه هفته به حرکت ... 10 روز به حرکت ... این بار 2 روز به حرکت ...
آقا به خدا اگه شما اینجا نبودی ... من، الان دق کرده بودم ... دلم به شما خوشه ... تو رو خدا نگید که شما هم به زور تحملم می کنید ...
خیلی سوخته بودم ... دیگه اختیار دل و فکرم دست خودم نبود ... می سوختم و گریه می کردم ... یکی کلا نمی تونه بره ... یکی دم رفتن ...
اونم نه یه بار ... نه دو بار ... این بار ... پنجمین بار بود ...
بعد از اذان صبح ... دو ساعتی از روشن شدن هوا می گذشت ... حرم داشت شلوغ تر از شب گذشته می شد ... جمعیت داشتن وارد می شدن ... که من ...
.
.ادامه دارد...
🌸نويسنده:سيدطاها ايماني🌸
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
بامــــاهمـــراه باشــید🌹
https://eitaa.com/zandahlm1357
🦋همواره چیزی برای شکرگزار بودن وجود دارد .
هرچه شکرگزارتر باشید ،
کمتر شکوه و شکایت می کنید .
وقتی شکوه و شکایت ناپدید می شود ،
فلاکت و بدبختی هم از میان می رود .
فلاکت و شکایت در کنار هم هستند .
فلاکت در ذهن شکایت گزار لنگر انداخته است اما در کنار شکرگزاری غیر ممکن خواهد بود و این یکی از مهم ترین رازهایی است که باید آموخت ....🍃🌺
#معجزه_شکرگزاری
https://eitaa.com/zandahlm1357
🌺🌿🌺🌿
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
با ما همراه باشید☝️☝️☝️👇👇👇
https://eitaa.com/zandahlm1357
سوره یونس (آیه ۱۰۴)
قُلْ يَآ أَيُّهَا النَّاسُ إِنْ كُنْتُمْ فِي شَكٍّ مِنْ دِينِي فَلَآ أَعْبُدُ الَّذِينَ تَعْبُدُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ وَلَٰكِنْ أَعْبُدُ اللَّهَ الَّذِي يَتَوَفَّاكُمْ وَأُمِرْتُ أَنْ أَكُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ (١٠٤)
بگو: «ای مردم! اگر در #عقیده من شك دارید، من آنهایی را كه جز خدا میپرستید، #نمیپرستم! تنها خداوندی را پرستش میكنم كه شما را میمیراند! و من مأمورم كه از #مؤمنان باشم!
الفاتحه 01 - ترجمه کوردی-الغامدی.mp3
456.2K
سوره مبارکه فاتحه
استاد سعد الغامدی
ترجمه صوتی کوردی
🟢🔰🔰🔰🔰🔰🟢