دعوای روی شخص رئیس جمهور؛ فریب ۴۵ ساله دشمن !
از سال ۱۳۹۸ تلاشم بر این بوده به جای بحث بی فایده روی شخص ، سوالات مسئله محور از مدیران ، نخبگان و مردم بپرسم تا به مرور به سمت تحول در #دستگاه_کارشناسی کشور برویم.
الان هم بهترین روش برای ارزیابی و کمک به نامزدهای ریاست جمهوری، طرح همین سوالاتِ الگوی پیشرفت اسلامی از آنهاست.
مثلا آقایان پاسخ دهند:
چه برنامه ای برای تحقق پیشگیری ساختاری از بیماری دارند ؟
تا الان که همه نامزد ها ( از قالیاف گرفته پزشکیان) به غیر از آ.جلیلی #ول_معطل هستند و هیچ جوابی ندارند.
به آ.جلیلی هم دو اشکال راهبردی و جدّی وارد است.
الف) #تراریخته را قبول دارند؛ ایشان غذای های #تراریخته را قبول دارند! در حالی که ۵ اشکال بسیار خطرناک به تراریخته وارد است. از ««اینجا»» ۵ اشکال را مطالعه کنید.
ب) #سند۲۰۳۰ را قبول دارند؛ ایشان برای تقویت سلامت مردم بر اساس #کدکس_الیمنتاریوس و #سند۲۰۳۰ سبد غذایی طراحی کرده تا به مردم ایران این سبد غذایی بدهند. حال آنکه غذا که زیرساختی ترین موضوع در اداره جامعه است و تأثیر مستقیم روی پدآفند غیرعامل ، اقتصاد ، سلامت، علم ، تزکیه و پاکسازی و ... دارد و نباید ارزیابیهای آن بر اساس ملاک های غلط دشمن باشد. #الگوی_فقهی_ارزیابی_غذا را از ««اینجا»» مطالعه کنید.
حالا این یک مثال از فریب دشمنان بود؛ چرا که #تراریخته پیش از دولت خاتمی مطرح بوده و تا الان ادامه دارد و پیگیری میشود.
همچنین #سند۲۰۳۰ از دولت روحانی تا الان در کشور اجرا میشود.
با این حساب ، از گفتگوی سطحی و شخص محور به گفتگوی مسئله محور و برنامه ای حرکت کنید و ببینید برای حل مسئله از چه #دستگاه_کارشناسی ای استفاده شده!
https://eitaa.com/zavieh_did
زاویهدید
دعوای روی شخص رئیس جمهور؛ فریب ۴۵ ساله دشمن ! از سال ۱۳۹۸ تلاشم بر این بوده به جای بحث بی فایده روی
📌در حال حاضر نوعا غذاها یا تغییر ژنتیک داده شده ( #تراریخته) هستند یا نه. با این وجود،
🔻نه تنها از آقای جلیلی هیچ ردّی ولو غیر رسمی بر تراریخته وجود ندارد و خود این موضوع برای قبول داشتن تراریخته از جانب ایشان کفایت می کند؛ بلکه در رسانه های رسمی لحن و مجموع صحبت ایشان در جلسه ۵ ساعته با مخالفین و موافقین تراریخته (لینک)، لحن مخالفت نیست. اگر نگوییم لحن موافقت است.
🔻مضاف بر این
همه این حرف ها را هم که کنار بگذاریم، آنچه تا کنون از برنامه سلامت ایشان که موسوم به «سبد غذایی» است منتشر شده، دال بر موافقت ایشان با تراریخته است.
بخشی از بیانات آقای جلیلی: ... در سبد مطلوب غذایی پیشنهادی سیزده قلم کالا جهت تامین حدود دو هزار و پانصد کیلو کالری انرژی در روز تعریف شده که از جمله آنها نان، برنج، گوشت سفید، گوشت قرمز، تخم مرغ، لبنیات، ماکارونی، روغن، شکر، میوه و سبزی است. ( متن کامل را اینجا بخوانید)
خب کدام نان؟! چه روغنی روغن؟ هر برنجی ؟!
حتما اگر تأکید به غیر تراریخته بودن گندم، برنج و دانه های روغنی نشود، پس تراریخته بودن مدنظر است.
⁉️ آیا نامزد شما امتداد دهنده راه امام خمینی است؟!
⚪️ تبعیت از اسناد بینالمللی = برائت از راه امام خمینی
+ این معادله ۲سمت دارد؛
سمت اول: هرکس با امام خمینی(ره) آشناست قطعا میداند اولین شاخصه ایشان برائت حداکثری از #اسناد_بین_المللی است. مثل برائت از بدیهیات جامعه کفار (لینک) تا پیشنهادهای خورد مثل احداث سدّ...(لینک)
حالا هم ما باید همین خط را دنبال کنیم؛ یعنی کسی اصلح است که فقیه تراز باشد یا از مقلدان فقیه تراز باشد و قطعا کسی که در برنامههایش دانسته یا ندانسته همان پیشنهاد #اسناد_بین_المللی را دنبال میکند، در آن موضوع برائت از امام خمینی(ره) جُسته و اصلح نیست.
حالا شما بفرمایید با این ملاک کدام نامزد اصلح است؟
سمت دوم: اگر نامزد مدنظر شما از ایدهی ایجابیِ تمدنیِ مقلدان فقیه تراز مثل:
#اعطای_زمین_رایگان،
#احیای_تجارت_عمومی،
#خانه_حیاط_دار،
#احیای_مشاغل_برتر
#پولطلا (و ۷ ایده تفصیلی تمدنی را مطالعه کنید) تبعیت نکند، حتما خواسته یا ناخواسته مجبور به بازی در زمین #اسناد_بین_المللی است و باز اصلح نیست.
حالا بفرمایید برنامه تمدنی نامزد شما چیست؟
https://eitaa.com/zavieh_did
علت اجرا نشدن برنامه های توسعه در کشور چیست ؟!
سوالی که هیچ نامزدی (حتی جلیلی و قالیباف) جواب درست نداشت!
درک اهمیّت سوال و چرایی طرح آن بسیار مهم است. بیش از ۷۵ سال است که قوهی عاقله کشور برای بهتر شدن زندگی مردم راهکار میدهد ولی هیچ کدام از آنها اجرا نمیشود و اگر هم این برنامه ها نمیبودند، فرقی نداشت و روند عادی زندگی مردم ادامه داشت. در واقع دولت های جمهوری اسلامی هیچ کدام نتوانستند برنامهها را اجرا کرده و رشد و پیشرفت را به مردم هدیه دهند.
چرااااا+؟!
دو پاسخ برای این چرایی وجود دارد :
۱. حجم احکام اجرایی بالاست (مثلا برنامه پنجم که در زمان احمدی نژاد تنظیم شد بیش از ۱۱۰۰ برنامه و حکم داشت ! 😳 ) ⬅️ راهکار توسعه غربی: مسئله محور کنید ! ( اشکال: باز هم این ایده شکست خواهد خورد ! همه مشکل این نیست و ریشه در اشکال دوم است ! )
۲. ضدیت برنامه های توسعه با تنظیم صحیح روابط انسانی؛ مفهوم اصلی در همه این برنامه های توسعه رشد تولید ناخالص ملی است. (فقط اقتصادی نگاه می کند!) حال آنکه در بهترین کشور های توسعه یافته مثل آمریکا با وجود رشد اقتصادی بسیار بالا، طلاق بیشتر از ۶۰ درصد است (ازدواج های سفید ، همجنسگرایی ، زنا زادگی و ... بماند!) و قتل و فحشا بی داد میکند (مثلا به معلم ها یارانه خرید تفنگ میدهند!🙈).
خلاصه اشکال دوم این است :
گسستگی در روابط انسانی =
هزینهی بالای اداره کشور =
نیاز به افزایش GDP =
چاپ پول بدون پشتوانه، اغتشاش و ... .
⬅️ در ایران هم دقیقا همین اتفاق در حال رخ دادن است!
یعنی هر چه قدر در برنامه های توسعه رشد میکنیم ، مشکلات اجتماعی و فرهنگی بیشتر میشود. مثل طلاق ۶۰ درصدی در بعضی نقاط ایران ! اغتشاش های ز.ز.آ و کوچکی سفره مردم و ... .
خب راهکار برای اشکال دوم چیست ؟
لازم است
مفهوم اصلی در برنامههای توسعه کشور، تنظیم صحیح روابط انسانی( تفصیلی فقهی و اسلامی از مردمی کردن امور ) بشود. 📣 تنظیم صحیح روابط انسانی باعث کاهش هزینه های اداره کشور شده و پیشرفت در سفره مردم و رفاه را به ارمغان می آورد. 📌 سازمان برنامه و بودجه طی این ۷۰ سال، مسائل عدیده ای را به کشور تحمیل کرده و ما برای حلّ آنها مجبور به نهاد سازی و افزایش هزینه اداره کشور شدیم! حال، برنامه نامزد ها برای اصلاح و تحول در برنامه ریزی کشور چیست ؟ @zavieh_did
زاویهدید
علت اجرا نشدن برنامه های توسعه در کشور چیست ؟! سوالی که هیچ نامزدی (حتی جلیلی و قالیباف) جواب درست ن
البته باید گفت سوالی که هیچ نامزدی جواب صحیح به آن نداد!
@zavieh_did
#یادداشت_وارده
❌نامزد محترم! اگر هزینه تبلیغات را به خیریه دهی، بهتر از بازگویی نسخه های منسوخ غربی و شرقی
آن هم روی خط زنده تلویزیون و رادیو است!
دوران دعوای قرمز و آبی در انتخابات تمام شده و مردم دیگر تحمل آثار سیاست های توسعه غربی در ایران را ندارند
مشکل مسکن مردم با انبوه سازی #آپارتمان برطرف نمی شود
بلکه طرح مترقی #زمین_رایگان و #خانه_وسیع این مشکل را برطرف می کند
مشکل تولید غذا با #تراریخته_سازی و #کشت_فراسرزمینی حل نمی شود
بلکه با الگوی #کشاورزی_اسلامی و #احیای_موات برطرف می شود
مشکل کمبود آب با #سدسازی و هزینه های سرسام آور دیگر حل نمی شود
بلکه با طرح #احیای_قنوات این مشکل برطرف خواهد شد
مشکل شغل و کاهش ارزش پول با طرح تمدنی #پولطلا و #فقه_المکاسب برطرف خواهد شد ان شاءالله
و ده ها مشکل دیگر...
راهکار جلوگیری از کلی گویی و نجات مردم از وضع موجود، پایبندی به قرارداد اجتماعی توسط نامزدهای انتخاباتی است.
جهت مطالعهی قرارداد اجتماعی الگوی پیشرفت اسلامی با نامزد های انتخابات ریاست جمهوری کلیک کنید.
@zavieh_did
هدایت شده از دارُ السَّلام🌴
#یادداشت_یازدهم
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
روز عَرَفه؛ وقتِ اضافهٔ شبهای قدر!
✍️ ماه مبارک ذی الحجّه و روز عرفه تا عیدُ الْأضْحٰی، گویی به منزله ماه مبارک رمضان و شب قدرِ آن است تا عید فطر!(منتهی در مقیاس زمانی کوتاهتر برای جاماندگان از مهمانی بزرگ).
حاجیان و مهمانان خانه خدا در حج تمتّع و عمرهٔ آن، از ابتدای إحرام بستن، برخی از اموری که تا قبل از آن حلال بود، بر ایشان حرام گشته و تا پایان اعمال حج، حق انجام «محرّمات إحرام» را ندارند( مگر یکجا که آن بعد از اتمام عمرۀ حج و قبل از بستن احرام برای اعمال حج واجب است).
دومین عمل واجب در حجِّ واجب بعد از بستن احرام، وقوف در صحرای عرفات از ظهر روز نهم ذی الحجه تا غروب آن در بوده که حاجیان باید قبل از صبح یا قبل از ظهر در آنجا حاضر باشند...
اما مهمان نوازی خدای منّان منحصر در حاجیان نیست و شامل غیر حاجیان نیز شده تا با توجه کردن به این روز مهم از مواهب میزبانِ تمام و کمال آن متنعم شوند.
عرفه بهانه ایست دوباره برای بازگشت به بندگی خدا. گویی که خداوند با صدایی بلند میگوید: « قل يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا ۚ إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ»/ زمر آیه ۵۳.
امام صادق علیه السلام فرمود: «هركه در ماه رمضان آمرزيده نشود تا ماه رمضان آينده آمرزيده نخواهد شد مگر آنكه [عرفه] را دریابد».📚الکافی ج۴ ص۶۶.
و چه خسارت کرد آنکه این روز را هم از دست بداد❗️
چرا که پیامبر رحمت فرمودند: «برخی از گناهانی هستند که بخشیده نمیشوند جز در عرفات».📚الجعفریات ج۱ ص۶۵.» ( امید میرود شامل حال کسانی که در صحرای عرفات نیستند و به این روز مهم توجه دارند هم بشود).
👈 إن شاءالله با دریافتن این روز بزرگ و انجام اعمال آن مِن جمله؛ زیارت اباعبدالله علیه السلام و دعا و تضرّع و...، علاوه بر کسب اهلیت ورود به #عید_قربان و فراهم شدن زمینه پاکی از گناه و امدادی بر قربانی کردن هواها و هوس ها، آماده بیعت خالصانه با #امام_امّت در #یوم_الغدیر شده و خادم الجمهور بعدی را با نگاه #جامعیت_اسلام و اداره جامعه بر مبنای علوم اهل بیت علیهم اسلام انتخاب نمائیم.
التماس دعا 🤲
🌴 @Darol_salam
یک روز وقت گذاشتن برای انتشار مطالب تمدنی در این ایام، تاثیرش از ۸۰ سال بیشتر است!
حضرت آقا فرمودند: «انتخابات شب قدر انقلاب اسلامی ایران است.» برای بهتر شدن وضعیت انتخابات لازم است فرمان های ایشان را اطاعت کنیم. مثلا فرمودند: «لجن پراکنی ، بد گویی و تهمت به هیچ وجه نباشد.»
خب! می بینیم که این موارد در حال زیاد شدن است و در حقیقت ما را از انتخاب تقدیر درست ، منحرف میکند.
چاره چیست ؟!
لازم است سوالات کارشناسی الگوی پیشرفت و همهفهم را گسترش دهیم تا نه منفعل شویم و نه اقدامات بیجهت و زیگزاگی انجام دهیم.
مثلاً بپرسیم ؛
👌۱. نامزد محترم چه تفاوتی بین خدمات #دولت_مدرن و خدمات در #دولت_اسلامی وجود دارد؟! آیا شما خدمات دولت اسلامی را همان خدمات دولت مدرن می دانید و فقط در توزیع خدمات وصف عدالت را لحاظ می کنید؟!
👌۲. ملاک ارزیابی پیشرفت در تمدن اسلامی چه تفاوتی با ملاک ارزیابی در دولت مدرن دارد؟! آیا شما هم پیشرفت کشور را بر اساس ملاک های ناقص اقتصاد کلان ارزیابی می کنید؛ یا برای ارزیابی کشور ملاک جدیدی در ذهن دارید؟! (به عنوان مثال: آیا تحقق عدالت را با شاخصه بسیار معیوب کاهش ضریب جینی محاسبه می کنید؛ یا برای محاسبه عدالت به شاخص جدیدی دست یافته اید؟!)
👌۳. آیا تقسیمات شهری بزرگ مقیاس و مفهوم منطقه شهری را برای اداره جامعه مناسب تر می دانید؟! یا برای دستیابی به تقسیمات شهری کوچک مقیاس و مفهوم محله شهری برنامه ریزی خواهید نمود؟! از نظر رئیس جمهور آینده مساحت مطلوب برای طرحی و ساخت یک محله به چه میزان است؟!
👌 ۴. آیا برای ارزیابی مقاومت و مفید بودن یک ساختمان به ملاک هایی مانند سبز بودن ساختمان و... اکتفا می کنید؟! یا برای ارزیابی ساختمان ملاک جدید تعریف خواهید کرد؟!
👌 ۵. آیا ملاکهای معیوبی مانند: نرخ بهره واقعی (اسم علمی ربا!!)، اعتبارات مازاد، نوسانات پول، مانده حساب جاری تراز پرداخت ها و... را برای ارزیابی موفقیت سیاست های پولی و مالی لحاظ می کنید؟! ( برای ارزیابی موفقیت سیاست های پولی و مالی کشور ملاک هایی مانند: ۱- ارتقای قدرت ذخیره ارزش در پول، ۲- کاهش نیاز به تبادل با پول، ۳- تبادل مستقل و کاهش نقش بانک ها در فعالیت های اقتصادی، ۴- دریافت غیرمتمرکز زکات و... پیشنهاد میشود.)
جمع بندی:
به جای نشر پیام های هیجانی و بازی در زمین دشمن، با انتشار و تبیین سوالات تمدنی زمین بازی را شما تعیین کنید!
@zavieh_did
زاویهدید
یک روز وقت گذاشتن برای انتشار مطالب تمدنی در این ایام، تاثیرش از ۸۰ سال بیشتر است! حضرت آقا فرمودند
یک روز وقت گذاشتن برای انتشار مطالب تمدنی در این ایام، تاثیرش از ۸۰ سال بیشتر است!
چکیده:
به جای نشر پیام های هیجانی و بازی در زمین دشمن، با انتشار و تبیین سوالات تمدنی زمین بازی را شما تعیین کنید!
حضرت آقا فرمودند: «انتخابات شب قدر انقلاب اسلامی ایران است.» برای بهتر شدن وضعیت انتخابات لازم است فرمان های ایشان را اطاعت کنیم. مثلا فرمودند: «لجن پراکنی ، بد گویی و تهمت به هیچ وجه نباشد.»
خب! می بینیم که این موارد در حال زیاد شدن است و در حقیقت ما را از انتخاب تقدیر درست ، منحرف میکند.
چاره چیست ؟!
لازم است سوالات کارشناسی الگوی پیشرفت و همهفهم را گسترش دهیم تا نه منفعل شویم و نه اقدامات بیجهت و زیگزاگی انجام دهیم.
مثلاً بپرسیم...
لینک سوالات
@zavieh_did
﷽
«کاهش نیاز به ارز یا افزایش ارزآوری؟»
همه گفتن چی کار کنیـم تا ارزآوری به
کشــور بیشتـر بشــه؛ ولی کسی نگفـت
چجوری نیازمون به ارز رو کاهشبدیم
منطقیتر نیست؟!
#افزایـش_ارزآوری تو اولویـت باشه یا با
راهکارهایی #نیاز_به_ارز رو کمتر کنیم؟
میپرسید چطوری؟
با پیشگیری ساختاری از بیماری و
الگوی مردمپایه مشاغل برتر
توضیحات بیشتر در 🙂👇
https://eitaa.com/olgou4/6595