هدایت شده از دارُ السَّلام🌴
#یادداشت_یازدهم
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
روز عَرَفه؛ وقتِ اضافهٔ شبهای قدر!
✍️ ماه مبارک ذی الحجّه و روز عرفه تا عیدُ الْأضْحٰی، گویی به منزله ماه مبارک رمضان و شب قدرِ آن است تا عید فطر!(منتهی در مقیاس زمانی کوتاهتر برای جاماندگان از مهمانی بزرگ).
حاجیان و مهمانان خانه خدا در حج تمتّع و عمرهٔ آن، از ابتدای إحرام بستن، برخی از اموری که تا قبل از آن حلال بود، بر ایشان حرام گشته و تا پایان اعمال حج، حق انجام «محرّمات إحرام» را ندارند( مگر یکجا که آن بعد از اتمام عمرۀ حج و قبل از بستن احرام برای اعمال حج واجب است).
دومین عمل واجب در حجِّ واجب بعد از بستن احرام، وقوف در صحرای عرفات از ظهر روز نهم ذی الحجه تا غروب آن در بوده که حاجیان باید قبل از صبح یا قبل از ظهر در آنجا حاضر باشند...
اما مهمان نوازی خدای منّان منحصر در حاجیان نیست و شامل غیر حاجیان نیز شده تا با توجه کردن به این روز مهم از مواهب میزبانِ تمام و کمال آن متنعم شوند.
عرفه بهانه ایست دوباره برای بازگشت به بندگی خدا. گویی که خداوند با صدایی بلند میگوید: « قل يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا ۚ إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ»/ زمر آیه ۵۳.
امام صادق علیه السلام فرمود: «هركه در ماه رمضان آمرزيده نشود تا ماه رمضان آينده آمرزيده نخواهد شد مگر آنكه [عرفه] را دریابد».📚الکافی ج۴ ص۶۶.
و چه خسارت کرد آنکه این روز را هم از دست بداد❗️
چرا که پیامبر رحمت فرمودند: «برخی از گناهانی هستند که بخشیده نمیشوند جز در عرفات».📚الجعفریات ج۱ ص۶۵.» ( امید میرود شامل حال کسانی که در صحرای عرفات نیستند و به این روز مهم توجه دارند هم بشود).
👈 إن شاءالله با دریافتن این روز بزرگ و انجام اعمال آن مِن جمله؛ زیارت اباعبدالله علیه السلام و دعا و تضرّع و...، علاوه بر کسب اهلیت ورود به #عید_قربان و فراهم شدن زمینه پاکی از گناه و امدادی بر قربانی کردن هواها و هوس ها، آماده بیعت خالصانه با #امام_امّت در #یوم_الغدیر شده و خادم الجمهور بعدی را با نگاه #جامعیت_اسلام و اداره جامعه بر مبنای علوم اهل بیت علیهم اسلام انتخاب نمائیم.
التماس دعا 🤲
🌴 @Darol_salam
یک روز وقت گذاشتن برای انتشار مطالب تمدنی در این ایام، تاثیرش از ۸۰ سال بیشتر است!
حضرت آقا فرمودند: «انتخابات شب قدر انقلاب اسلامی ایران است.» برای بهتر شدن وضعیت انتخابات لازم است فرمان های ایشان را اطاعت کنیم. مثلا فرمودند: «لجن پراکنی ، بد گویی و تهمت به هیچ وجه نباشد.»
خب! می بینیم که این موارد در حال زیاد شدن است و در حقیقت ما را از انتخاب تقدیر درست ، منحرف میکند.
چاره چیست ؟!
لازم است سوالات کارشناسی الگوی پیشرفت و همهفهم را گسترش دهیم تا نه منفعل شویم و نه اقدامات بیجهت و زیگزاگی انجام دهیم.
مثلاً بپرسیم ؛
👌۱. نامزد محترم چه تفاوتی بین خدمات #دولت_مدرن و خدمات در #دولت_اسلامی وجود دارد؟! آیا شما خدمات دولت اسلامی را همان خدمات دولت مدرن می دانید و فقط در توزیع خدمات وصف عدالت را لحاظ می کنید؟!
👌۲. ملاک ارزیابی پیشرفت در تمدن اسلامی چه تفاوتی با ملاک ارزیابی در دولت مدرن دارد؟! آیا شما هم پیشرفت کشور را بر اساس ملاک های ناقص اقتصاد کلان ارزیابی می کنید؛ یا برای ارزیابی کشور ملاک جدیدی در ذهن دارید؟! (به عنوان مثال: آیا تحقق عدالت را با شاخصه بسیار معیوب کاهش ضریب جینی محاسبه می کنید؛ یا برای محاسبه عدالت به شاخص جدیدی دست یافته اید؟!)
👌۳. آیا تقسیمات شهری بزرگ مقیاس و مفهوم منطقه شهری را برای اداره جامعه مناسب تر می دانید؟! یا برای دستیابی به تقسیمات شهری کوچک مقیاس و مفهوم محله شهری برنامه ریزی خواهید نمود؟! از نظر رئیس جمهور آینده مساحت مطلوب برای طرحی و ساخت یک محله به چه میزان است؟!
👌 ۴. آیا برای ارزیابی مقاومت و مفید بودن یک ساختمان به ملاک هایی مانند سبز بودن ساختمان و... اکتفا می کنید؟! یا برای ارزیابی ساختمان ملاک جدید تعریف خواهید کرد؟!
👌 ۵. آیا ملاکهای معیوبی مانند: نرخ بهره واقعی (اسم علمی ربا!!)، اعتبارات مازاد، نوسانات پول، مانده حساب جاری تراز پرداخت ها و... را برای ارزیابی موفقیت سیاست های پولی و مالی لحاظ می کنید؟! ( برای ارزیابی موفقیت سیاست های پولی و مالی کشور ملاک هایی مانند: ۱- ارتقای قدرت ذخیره ارزش در پول، ۲- کاهش نیاز به تبادل با پول، ۳- تبادل مستقل و کاهش نقش بانک ها در فعالیت های اقتصادی، ۴- دریافت غیرمتمرکز زکات و... پیشنهاد میشود.)
جمع بندی:
به جای نشر پیام های هیجانی و بازی در زمین دشمن، با انتشار و تبیین سوالات تمدنی زمین بازی را شما تعیین کنید!
@zavieh_did
زاویهدید
یک روز وقت گذاشتن برای انتشار مطالب تمدنی در این ایام، تاثیرش از ۸۰ سال بیشتر است! حضرت آقا فرمودند
یک روز وقت گذاشتن برای انتشار مطالب تمدنی در این ایام، تاثیرش از ۸۰ سال بیشتر است!
چکیده:
به جای نشر پیام های هیجانی و بازی در زمین دشمن، با انتشار و تبیین سوالات تمدنی زمین بازی را شما تعیین کنید!
حضرت آقا فرمودند: «انتخابات شب قدر انقلاب اسلامی ایران است.» برای بهتر شدن وضعیت انتخابات لازم است فرمان های ایشان را اطاعت کنیم. مثلا فرمودند: «لجن پراکنی ، بد گویی و تهمت به هیچ وجه نباشد.»
خب! می بینیم که این موارد در حال زیاد شدن است و در حقیقت ما را از انتخاب تقدیر درست ، منحرف میکند.
چاره چیست ؟!
لازم است سوالات کارشناسی الگوی پیشرفت و همهفهم را گسترش دهیم تا نه منفعل شویم و نه اقدامات بیجهت و زیگزاگی انجام دهیم.
مثلاً بپرسیم...
لینک سوالات
@zavieh_did
﷽
«کاهش نیاز به ارز یا افزایش ارزآوری؟»
همه گفتن چی کار کنیـم تا ارزآوری به
کشــور بیشتـر بشــه؛ ولی کسی نگفـت
چجوری نیازمون به ارز رو کاهشبدیم
منطقیتر نیست؟!
#افزایـش_ارزآوری تو اولویـت باشه یا با
راهکارهایی #نیاز_به_ارز رو کمتر کنیم؟
میپرسید چطوری؟
با پیشگیری ساختاری از بیماری و
الگوی مردمپایه مشاغل برتر
توضیحات بیشتر در 🙂👇
https://eitaa.com/olgou4/6595
سلام علیکم و رحمة الله
با توجه به بیانات رهبر انقلاب و ملاک های اصلح، بنده مصداق این موارد را آقای جلیلی می بینم و انشاءالله جمعه پای صندوق رای حاضر خواهم شد. انشاءالله
با شاخصهای الگوی پیشرفت اسلامی دوباره کارنامه صادر کنید!
چکیده: حکایت جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی : هرکس از ظن خود شد یار من !
درحالی که دوگانه #برنامه و #کارنامه در چند روز اخیر برجسته شده ، لازمه به این نکته اشاره کنم که
کارنامه ای ارزشمند است که بر اساس شاخص های ارزیابی صحیح تنظیم شده باشد.
مثل ۱.مردمی کردن امور ، ۲.تنظیم صحیح روابط انسانی ، ۳.کاهش فاصله طبقاتی ، ۴.برنامه ریزی واقعی برای فرار از تفکرات پوسیده توسعه و اقتصاد مدرن ، ۵.فهم تفاوت توسعه و پیشرفت و ...
کسی که کارهایش را با #سرمایه_دار جلو میبرد و با قدرت پولی سعی بر تحقق دارد ، می تواند در #مردمی_کردن اداره جامعه موثر باشد ؟
کسی که در ایام مدیریت او روابط انسانی ( مثل رابطه با امام ، رابطه با همسایه ، رابطه با خانواده ، رابطه با همسفر ، رابطه با میهمان و ... ) نه تنها تقویت نشده بلکه از بین رفته ( تضعیف قدرت مساجد با ساخت فرهنگسراها ، تضعیف محیط همسایگی با از بین بردن محلات و محور قرار دادن خیابان و اتوبان و مترو و ... ، تضعیف خانواده با ساخت حداکثری آپارتمان و عدم تامین نیازهای خانوادهها در محل زندگیشان ، افزایش چشمگیر سفرهای درون شهری ، از بین رفتن فضاهای شخصی وسیع مثل حیاط جهت تفریح سالم، پایدار و ارزان و ... ) میتواند مجری الگوی پیشرفت اسلامی باشد ؟
کسی که از معتقد ترین افراد به اقتصاد کلان و توسعه مدرن در کارشناسی استفاده میکند، میتواند مبانی انقلاب را امتداد دهد ؟
کسی که فقط در مقام حرف ، از تمدن اسلامی و دولت اسلامی میگوید و در عمل از توسعهگرا ترین افراد است و
کسی که صریحا مجریِ #توسعه_پایدار است،
چطور میتواند #الگوی_پیشرفت_اسلامی را پیگیری کند ؟
صحنه از آنچه فکر میکنیم، بسیار روشن تر است.
@zavieh_did
به حرف های دیگران توجه نکنید ، رای دادن مثل اصول دین تقلیدی نیست. یعنی همان طور که تقلید در اصول دین راه ندارد و کلیز نیست ، در رای دادن هم تقلید جایز نیست. خودتان برای یک بار هم که شده تصمیم بگیرید و انتخاب کنید، با دلیل و مدرک معتبر.
پ.ن: صحیفه امام، ج ۱۸، ص ۲۸۴:
"مردم مختارند. فرض بکنید که اگر همه کسانى که در رأس [هستند] بروند پیشنهاد بکنند که فلان آدم را شما وکیل کنید. لکن شما به نظرتان درست نباشد، جایز نیست بر شما تبعیت کنید. باید خودتان تشخیص بدهید که آدم صحیحى است تا اینکه بتوانید رأى بدهید."
ذبح ابا عبدالله ارزشش را داشت، چون ...
چکیده : مبنای خدا #تحریک_فکر است و مبنای شیطان #تحریک_غریزه و احساس. ما عاقلانه تصمیم میگیریم و عاشقانه عمل می کنیم. (شهید بهشتی)
در این ایام منتهی به انتخابات، بعضی از دوستان انقلابی، دقیقاً همان مسیری را میروند که غربگرا ها، جریان اصلاحات و ضد انقلاب می روند؛ یعنی هیجانی کردن فضا و #تحریک_احساس.
احتمالا توجیهشان هم، به دست آوردن نتیجهی مطلوب است! ولی آیا باید به هر قیمتی کاندیدای مورد نظر جبهه انقلاب رأی بیاورد ؟! هرگز!
سعی میکنم با یک مثال وخامت اوضاع و منظورم را عرض کنم.
۱. اباعبدالله الحسین علیه السلام از جنیان و ملائکه کمک نگرفت و با جدا شدن از همه متعلقاتش ، حتی سرش، از این دنیا رخت بر بست ؟ فقط برای حفظ گفتمان امامت و #تحریک_فکر.
۲. چرا حضرت زهرا سلام الله علیها زیر درب نمی سوخته و با فشار پای آن أب الشرور یعنی دومی علیه ما علیه ، محسن خود را از دست داد و چندی بعد از این دنیا رخت بر بست ؟ فقط برای حفظ گفتمان امامت و #تحریک_فکر.
و همین طور الی ماشاءالله مثالها هست.
انتخابات هم مانند غدیر ، مثل عاشورا و مثل فاطمیه است. ما به هیچ قیمتی از رشد عقول و #تحریک_فکر نباید دست بر داریم و با هیچ چیز، حتی پیروزی بر باطل ، اثارۀ عقول را معامله نکنیم و نمیکنیم. این همان مبنای انقلاب اسلامی است.
@zavieh_did
هدایت شده از بیداری ملت
13.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بیش از ۷۰۰ عکس و ۱۲ ویدیو طی چند روز مرور شده تا این کلیپ کوتاه ساخته بشه. دیگه زحمت نشر حداکثریش با شما
#به_عقب_برنمیگردیم
#ادامه_مسیر_روشن
#انقلابیون
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
چرا جریان انقلاب فکر میکند که باخته ؟!
به التماس های امام خمینی کبیر لبیک میگویی؟!
چکیده : با اجرای تفکرات پوسیده توسعه غربی ما همیشه بازنده ایم و سمت دره می رویم، چه أصلح سر کار باشد و چه أفسد ؟!
این چند روز خیلی از تحلیل ها را دیدم و صبر کردم تا مطلبی درباره انتخابات بنویسم. شاید این تحلیل نیاز به ساعت ها تبیین دارد و خیلی ها شاید به تمسخر بگیرند. امّا ...
مِلاک بُرد و باخت جبهه انقلابی - تمدنی چیست ؟
اینکه مثلاً یک اصلح سکّاندار دولت مدرن و غربی شود، یعنی بُرده ایم؟ یا نه، اگر اصلح سکّاندار دولت اسلامی ( مردم پایه ) شود، بُرده ایم ؟! هرگز فراموش نکنیم.
ما وقتی بُرد_حقیقی کرده ایم که #الگوی_پیشرفت_اسلامی_ایرانی به جای #برنامه_توسعه غربی توسط مسئولین #اصلح اجرا شود.
وقتی اصلح سرکار میآید، ضعف ها و پوسیدگی های تفکرات توسعه ذیل کارآمدی اصلح پنهان میشود. ولی چه فرصتی از این بهتر که غیراصلح، مجری برنامههای پوسیده #توسعه غربی باشد؟!
عزیزان فرصتی که در تهدیدات هست در خود فرصت ها نیست!
این ۴ سال #طلایی_ترین دوره برای تجربه تلخی ناکارآمدی تفکر غربی و حلاوت کارآمدی تفکر اسلامی است.
ما ۱۴ میلیون نفر با کمک نخبگان حوزه علمیه و کارگروه های دولت سایه، تلاش خواهیم کرد تا #اولین برنامه پیشرفت اسلامی ایرانی را تدوین و گفتمان سازی کنیم.
@zavieh_did
نماز جمعه ۱۳ مهر ۱۴۰۳ .mp3
4.21M
سلام و ارادت
خواهشاً صوت رو گوش بدید و اگر ذره ای موافق بودید، کمک کنید تا رحمت خدا شامل حال ما بشه