زکزاکی را با خودتان مقایسه کنید
(در باره پیام ارسالی بالا)
تلاشها و مقاومتهای جناب زکزاکی را به رخ مردمی نکشید که از قیمت تخم مرغ ناله میکنند. بهتر است ایشان را به رخ دستاندکارانیبکشید که نمیتوانند قیمت یکقلم تخم مرغ را مدیریت کنند(!)
مردم حق دارند در باره قیمتِ یک چوب کبریت نیز از مسئولان مطالبه کنند. شما اگر دلتان به ایمان مردم سوخته و شجاعت و انصافش را دارید به آن بیعُرضههایی طعنه و نهیب بزنید که قیمتها را به اینجا رساندهاند.
البته ایمان مردم وابسته به صعودِ قیمتِ تخم مرغ نیست. وابسته به سقوطِ قیمتِ آدمهایی است که با وعدههای دروغ بر روی اعصاب مردم راه میروند.
گفتهاید که شیخ زکزاکی در کمتر از ۲۰ سال، توانست ۲۵میلیون نفر را جذب کند. ولی شما در بیش از ۴۰ سال چند نفر دفع کردهاید؟ چه انسانها، ایمانها و مغزهایی را از محورِ کشور دور کردهاید؟ توجه دارید؟
اگر زکزاکی را موفق میدانید، او را با خودتان مقایسه کنید نه با مردم!
۴۰۲/۷/۲۴
سید زینالعابدین صفوی
تلگرام @zeinoddin43
@zeinoddin43 ایتا
اینستاگرام:
@seyed_zeinolabedin_safavi
الملک عقیم!
خانهاش ویران باد
سیاستیکه بچه ندارد...
۴۰۲/۷/۲۷
سید زینالعابدین صفوی
@zeinoddin43
16.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در حمایت از غزه، تظاهراتِ خودجوش را در کشورهای دیگر ببینید و آنها را مقایسه کنید با راهپیماییهای خودمانیِ خودمان! گویا در موضوع فلسطین، ملتها با دولتهای خود چندان همسو نیستند.
۴۰۲/۷/۲۸
سید زینالعابدین صفوی
@zeinoddin43
لجِ جوانان را شما درآوردهاید!
علیرضا#پناهیان میگوید: "آموزش و پرورش را باید تعطیل کرد چون جوانان ایران را ضد اسرائیل تربیت نکرده است."
وقتی سخن گفتن نه مالیات میخواهد نه استدلال، من هم میگویم انجا که باید تعطیل شود صدا وسیما، بویژه سخنرانیهای پناهیان است.
آقای پناهیان! شمایید که بسیاری از جوانان را از" شعارهای رسمی" گریزان میکنید. آنها به چه زبانی بگویند با شما همدل نیستند؟ آنها نه هواخواه ظالماند نه بدخواهِ مظلوم، اما یقین دارم که با شما خوب نیستند و شما را با خود همدرد نمیبینند.
اگر به راستی دلتان میخواهد دانشآموزان بر اسرائیل بشورند شما چند روزی به نفع اسرائیل شعار دهید! آنوقت خواهید دید که نه تنها از مدارس، بلکه از هر کوی و برزن، شعار بر ضد اسرائیل به آسمان خواهد رفت!
۴۰۲/۸/۲
سید زینالعابدین صفوی
@zeinoddin43
#پناهیان_و_بیپناهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رای گیری به شیوه صدا و سیمای ما !
@zeinoddin43
از آسمانِ آبیِ آبان
هرسال
بوی شما میریزد
به خونتان سوگند
...هنوز دوشم
درد میکند...
۴۰۲/۸/۱۰
@zeinoddin43
نوشتم:
"...هنوز دوشم درد میکند"
گفتی:
" این روزها کولِ کولبر بیشتر از دوشِ تو درد میکند"
میگویم:
دردِ کول او نیز بر"دوش" من است.
به قول شاعر:
"دردهای من
مثل درد مردم زمانه نیست
دردِ مردمِ زمانه است"
۴۰۲/۲/۱۰
@zeinoddin43
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیروز از همهمه بیجای چند تن از دانشجویان برآشفتم.خواهشهای پیدرپیام در دلشان اثری نکرد و من به جای تنبیه آنان خودم از کلاس بیرون آمدم و کلاس را به اهلش سپردم!
ساعتی بعد فیلمی از دست محبوبی به دستم رسید در باره یک معلم فداکار، که به حق تاثیرگذار بود. به یاد برادرشهیدم نیز افتادم که در سالهای ۵۸ و ۵۹ در روستایی دور، چه فداکارانه معلمی میکرد. در باران و کولاک راه خاکیِ چند ساعته را با موتور یا پای پیاده میپیمود، بیماران را درمان، وخانهها وآغلهای روستاییان را سمپاشی و باغها را آفت زدایی میکرد. به جداییهاو نزاعها پایان میداد و...
معلمی به راستی از دشوارترین کارهاست. ارادهای پولادین و دلی دریایی میخواهد و من آن دل ندارم.
"بر این زینِخالی نه گردی، نه مردی
دلا زین غم، ار خون نگردی، نه مردی!
نه من پُرکنم جای همچون تویی را
کجا پر شود جای گُردی به گَردی؟
بر این زین خالی، یَلی چون تو باید
من آن دل ندارم، چه دردی! چه دردی!
تو بُردی ز من، گوی در عشقبازی
ولی باختم من، چه نردی!چه نردی!
چه کردی، چه کردی تو ای عشق با او!
تو ای عشق با او چه کردی! چه کردی!"
"قیصر امینپور"
۱۴۰۲/۸/۱۳
@zeinoddin43
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افسوس که در عالم سیاست این شیوه منحصر به یک شخص نیست.
۴۰۲/۸/۱۶
@zeinoddin43
تکرار یک یادداشت قدیمی
"در باره پایتختِ مملکتِ ما !
شاید گمان کنید میخواهم در باره مدیریت شهری، آلودگی هوا و یا راهبندانهای گیج کننده و قفل شدن برخی از خیابانهای تهران سخنبگویم. اما اینگونه نیست.
چندی پیش در جلسه ای سخن ازغلطهای مصطلح بود بنده هم به پارهای از این اصطلاحات اشاره کردم. مثلاً گفتم به کاربردن واژه «مملکت» در باره کشورمان و اصطلاحِ «پایتخت» در باره تهران، و «سلسله ی جلیله»در باره روحانیت، و«سلام دادن به خدا»، «تشریف بردن به مکه» و گفتنِ «یا حسین علیه السلام»، «صلوات محمدی پسند»، «ضمن عرض سلام»،«فوق الذکر و ذیل الذکر» و...صحیح نیست و گفتم که بهتر نیست به افراد بزرگتر از خودمان بگوییم«از طرف ما نایب الزیاره باشید»، «من به شما لطف و محبت دارم» و...
در آن جلسه پیش از آنکه دلایل خود را بگویم یکی از مدیران محترم فرهنگی که اشتباهات ادبی مشهوری دارند و اساساً آنها را اشتباه نمیدانند ومثلاً هنوز هم نذورات شرعی را«نزولات» تلفظ می کنند، وسطِ حرفم پریده و گفت: ای آقا! کجای کارید؟ «خانه از بن بست ویران است»! کدام کار ما درست است که استعمال الفاظ ما درست باشد. قلبتان پاک باشد این قدر به زبان مردم گیر ندهید! ای کاش مشکلات ما در همین حد و اندازههابود شما در این شرایط چگونه دلتان میآید در میان این همه مشکل اقتصادی و فرهنگی به مباحث لفظی بپردازید؟
سخنان پرهیجان ایشان آنچنان مورد قبول جمع واقع شد که مرا از ذکردلایل خود منصرف کرد. ولی اکنون در غیاب ایشان و در یک فضای مجازی، آرام و یک طرفه با اعتذار از مخاطبان بزرگوار و با احتیاط کامل! اجازه می خواهم برای تغییر حال و هوا هم که شده، فقط به یکی از همان اشتباهات لفظی اشاره کنم:
کشوری که دارای حکومتِ«جمهوری» باشد، نمی توان آن را«مملکت» نامید.زیرا واژه مملکت، به معنای حکمرانی از نوعِ پادشاهی و سلطانی است و در فرهنگ و نظام پادشاهی، شاه وسلطان، مَلِکِ کشور و یا مالک آن محسوب می شود و کشور برای او «مُلک» و یا «مِلک» به حساب می آید. ولی وقتی یک کشور دارای نظام جمهوری شد و مخصوصاً عنوانِ اسلامی به خود گرفت قاعدتاً و در مقام تعریف،(نه در مقام تحقق) «مملکت» تلقی نمیشود و با این واژه منافات خواهد داشت.
قاعدتاً مرکزِ چنین حکومتی نیز«پایتخت»خوانده نمی شود زیرا پایتخت نیز در صورت وجود تخت پادشاهی است. و این واژه، ویژه مملکتِ سلطانی خواهد بود وفقط به شهری گفته می شود که شاه یا سلطان در آنجا مستقر است.
از این رو تکلیف اصطلاحات جدیدی چون، «پایتختِ معنوی»، «پایتختِ فرهنگی» «پایتخت شور حسینی» و«پایتخت صنایع دستی» نیز روشن است.
باز تأکید می کنم که این یک بحث لفظی و اعتباری و در مقام تعریف است نه در مقام تحقق.
سید زینالعابدین صفوی
.https://telegram.me/safavi43
#رجز_یا_خبر؟
یک فرمانده نظامی حتی در شکست نیز رجز میخواند تا جنگجویانش را دلگرم کند. او قاضینیست بلکه غازی(جنگجو) است و نباید شکستهایش را بیکم و کاست رسانهای کند. این یک شیوه شناخته شده در نبردهاست که به "سانسور زمانجنگ" شهرت دارد.
اما فاجعه آنجا رخمیدهد که تصمیمگیران نیز این رجزها را به عنوان واقعیت بپذیرند. در ذهن آنان اگر "رجز" در جای "خبر" بنشیند" توهّم" شکل میگیرد.۴۰۲/۸/۱۸
سید زینالعابدین صفوی
@zeinoddin43 تلگرام و ایتا
مقاومت در تونل، مصاحبه در هتل
"هزینه را بعضی میسازند و برخی آن را میپردازند!"این چکیده شعری است از "محمود درویش". همان شاعر فلسطینی که گفت:"وطن سهم اغنیا است و وطن پرستی سهم فقرا"!
این روزها در جنگ خونین غزه بعضیها در تونلها مقاومت میکنند و برخی دیگر در هتلها مصاحبه! آری هردو لازم است اما جوانانی که در برابر تانکها تکه تکه میشوند معمولاً گمان میکنند سیاسیون نیز از تونل بغلی آرپیجی میزنند!! گویا در مقاومت نیز:
"جام می و خون دل هریک به کسی دادند." آیا #عدالت_در_مقاومت ممکن است؟
۴۰۲/۸/۲۲
سید زینالعابدین صفوی
@zeinoddin43تلگرام و ایتا