﷽
✅ #سوال
سلام خداقوت.از بعضی سیده هاشنیدم که میگن وقتی آقا ظهورکنن ما بهشون محرمیم چون جدشونیمو....آیا این درسته؟جایی اومده؟خودم تاحالا نشنیده بودم اولین باربود ازبعضیاشنیدم
⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️
⬇️ #پاسخ
سلام علیکم
قواعدی که در بحث محرم و نام محرم در رساله های عملیه ذکر شده است در باره حضرات معصومین(علیهم السلام ) نیز جاری می باشد.
پس تمام خانم های سیده بر ایشان نامحرم هستند
زیرا امام زمان علیه السلام خواهر یا برادری نداشته اند که آنها نسلی داشته باشند و محارمی برای حضرت ایجاد شود.
و نسل جعفر کذاب نیز دختر عمو های حضرت می باشند که بر حضرت نامحرم می باشند
╭═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╮
@zendegiibehtar
╰═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╯
👈کانال زندگی بهتر، با نشر مطالب در این کار خیر، با ما شریک باشید 🌼
﷽
✅ #سوال
پسرم تازگی میگه هیچ سیدی نداریم جایی خونده که از سیدها آزمایش دی ان ای گرفتن و دیدن که نیای مشترک ندارن
شما چه جوابی دارین که قانعش کنم
⬇️ #پاسخ
سلام علیکم
سادات به فرزندان اهل بیت علیهم السلام که اجدادشان به هاشم جد پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله برسد.
حال از پسر شما سوال میکنیم ایا از نسل هاشم در روی زمین هیچ فرزندی وجود ندارد؟ که پاسخش نه است چون حداقل حداقل امام زمان علیه السلام را شیعه به امام و وجودش اعتقاد دارد.علاوه بر اين سادات شجره نامه دترند كه با سند رسمي و به تواتر به ائمه ميرسد
ثانیا شما که مدعی هستید ازمایش DNA صورت گرفته ایا از همه سادات این ازمایش را گرفته اند چون برای ادعای به این بزرگی از همه سیدهای در عالم بايد ازمایش بگیریند و همین طور از DNA پیامبر صلی الله علیه واله براي تطبيق
که این غیر ممکن و ادعای بیش نیست چرا که مثلا از بنده که سادات هستم ازمایش نگرفته اند.
پس این سخن ادعایی بیش نیست.
#ازمایش_DNA_سادات
╭═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╮
@zendegiibehtar
╰═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╯
👈کانال زندگی بهتر، با نشر مطالب در این کار خیر، با ما شریک باشید 🌼
﷽
✅ #سوال
سلام برشما.
گاهی پیش میاد که اشخاص متدین،دچار شک و شبهه میشوند که آیا آنچه به نام دین به دست ما رسیده است عین حقیقت است؟؟؟؟مثلا در وجود پیامبران و ائمه معصومین و یا در عصمت ایشان دچار شک میشود(نعوذبالله).
نکنه این کتابهایی که نوشته شده و داستانهایی که از زندگی ایشان نقل میشود،قصه ای بیش نباشد؟؟؟؟
یا مثلا در اصل کتاب قرآن که آیا واقعا کلام خداست شک کند.
در اینکه آیا واقعا شهدا و راه ایشان حق است و جایگاه خوبی دارند؟؟؟؟
آیا واقعا مقام معظم رهبری،نائب امام زمان هستند و در مسیر ایشان بودن،سعادت را در پی دارد؟؟؟؟
آیا مرجعیت و تبعیت از او،لازمه و آیا این مراجع، احکام رو درست استنباط می کنند؟؟؟؟
میخوام ببینم۱- راه تحکیم عقاید چیست؟؟؟
بنده طلبه هستم و گاها این موارد تو ذهنم نقش می بنده و آزارم میده. به خودم میگم اینهمه تاریخ،تحریف شده خب ممکنه در مورد ائمه هم تحریف شده باشه و کم و زیاد به ما رسیده باشد.
۲-اینکه اگر به هر دلیلی،نتوانیم پاسخی برای این شبهات پیدا کنیم ولی از سر احتیاط،به واجبات دینی و مستحبات(مثل گریه بر مصیبت اباعبدالله و....)پایبند بمانیم در پیشگاه خداوند مستحق پاداش هستیم یا عذاب؟؟؟؟
آیا عبادت از سر احتیاط با ایمان قلبی منافات دارد؟؟؟؟؟
با تشکر.
⬇️ #پاسخ
سلام علیکم
سوال و شبهه در صورتی که باعث جست و جو و تحقیق در فرد شود بسیار نیکو و بجاست که از روحیه حقیقت طلبی فرد نشات میگیرد اما گاها شیطان از طریق خطورات هم باعث شک و شبهه در انسان میشود. اما به هر حال شک و شبهه بیانگر ضعف شما در معارف دینی است پس باید خودتان را تقویت کنید.
معارف دین به چند دسته تقسیم میشوندامور اعتقادی که فرد باید بدون تقلید و با تحقیق به حقانیت توحید و اصول دین پی ببرد. از این رو در صورت ایجاد شبهه باید از طریق منابع معتبر به تحقیق بپردازید.
همان طور که شما در اصول مطالعه کردید ما منابعی را داریم که به خاطر تواتر انسان را به اطمینان میرساند پس میتوانید از منابع در رسیدن به یقین و اطمینان کمک بگیرید.
اما در امور و فروع دین میتوانید با تحقیق و رسیدن به اعلم به احتیاط عمل کنید موفق باشید.
دقت شود شما به عنوان مبلغ دین باید از نطر اعتقادی بسیار مستحکم و در مقام بالایی باشید.
#شک_شبهه
╭═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╮
@zendegiibehtar
╰═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╯
👈کانال زندگی بهتر، با نشر مطالب در این کار خیر، با ما شریک باشید 🌼
💢چرا دو #دهه_فاطمیه داریم؟💢
روز شهادت حضرت فاطمه (س) بنابر فاطميه اول روز سيزدهم جمادى الاولى شروع مى شود. علت اين كه ايام فاطميه چنين شده، و بنابر فاطمه روز سوم جمادى الثانى است. اين است كه در برخى روايات آمده است كه حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها، پس از وفات پيامبر اسلام (ص)، 75 روز زنده مانده است و بر اساس اين روايات، روز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها روز سيزدهم جمادى الاولى است. و در برخى روايات آمده است كه حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها پس از پيامبر تاريخ شهادت آن حضرت سوم جمادى الاخره است و چون دقيقا معلوم نيست كدام است، به هر دو عمل مى كنيم.
شيخ عباس قمى، در منتهى آلامال فرموده است كه بهتر است به هر دو روايت عمل بكنيم و در هر دو تاريخ عزادارى كنيم. (منتهى آلامال عربى، ج 1، ص 267)
دهه اى را كه روز شهادت در آن واقع شده دهه فاطميه مى گويند دهم تا بيستم ماه جمادى الاولى را دهه اول واول تا دهم ماه جمادى الاخر را دهه دوم گويند.
75 روز (خمسه و سبعين) يا 95 (خمسه و تسعين). پس از وفات پدر، با توجه به اينكه رسم الخط در صدر اسلام بيشتر بدون نقطه و اعراب بود و از آنجا كه لفظ «تسعين» و «سبعين» از جهت شكل كلمه يكسان است و تنها با نقطه گذارى متفاوت مى شود چه بسا نزد تاريخ نويسان در قرن هاى بعد موجب اختلاف شده است
🏴 گروه زندگی بهتر
🌎https://eitaa.com/joinchat/436862999Caf799e67c2
🏴 کانال زندگی بهتر👇👇
@zendegiibehtar
﷽
✅ #سوال
علت بی ارادگی در کار چیست؟
⬇️ #پاسخ
راهكارهاي ذيل براي #تقويت_اراده سفارش مي شود.
1. تعيين هدف يا اهداف: ابتدا هدف و يا اهداف دقيق و مشخص خود را از زندگي يا كاري كه مي خواهد انجام دهد، براي خود ترسيم كنيد. طبيعي است اين هدف، بايد شفاف، معقول، قابل دستيابي، بدون افراط و تفريط، مطابق توان و استعداد خود و واقع بينانه باشد؛ نه آرماني و بلند پروازانه و خارج از توانايي هاي شما! در غير اين صورت وقتي با مشكلات و سختي هاي طاقت فرسا و خارج از توان خود، روبه رو شويد و با شكست هاي احتمالي به هدف مورد نظر دست نيابيد؛ نااميد و دلسرد شده و از ادامه كار منصرف مي شويد. همچنين از انجام كارهاي ديگر منصرف شده و خود را ناتوان و بي اراده مي بينيد!
2. شناخت توانايي ها و استعدادها: همه ما د روجود خود، از استعدادهايي برخورداريم؛ كافي است اين نيروها را شناسايي كرده و براي رسيدن به هدف، آنها را به كار گيريم
3. برنامه ريزي: بايد براي تمام كارها و فعاليت هاي شبانه روزي، برنامه اي مدون و منظم داشته باشيد. بدين منظور از جدولي استفاده كنيد كه در ستون افقي آن ساعات شبانه روز و در ستون عمودي، ايام هفته ايام هفته را يادداشت و تمام كارهاي روزانه را در آن درج كنيد (از خواب و استراحت تا عبادت، ورزش، مطالعه و ...). هر فعاليتي را در زمان خاص خود در جدول بنويسيد و هيچ زماني را بدون كار خالي نگذاريد. هر روز صبح با نگاهي به آن برنامه، به اجراي دقيق آن بپردازيد و شب ها قبل از خواب، آن را محاسبه و ارزيابي كنيد. شايسته است همچون يك محاسبه گر جدي و قاطع، فعاليت هاي روزانه و ميزان موفقيت خود را در انجام دادن آنها بررسي كنيد. در صورت موفقيت خود را تشويق و در صورت تخلف و سهل انگاري تنبيه كنيد.
4. تلقين: تلقين به خود در تقويت اراده، اثر قابل ملاحظه اي دارد؛ بنابراين هر روز جملاتي را به خو تلقين كنيد؛ مانند: «من اراده لازم براي انجام كارهايم را دارم»، هيچ چيز نمي تواند اراده ام را متزلزل كند، آنچه را كه به نظرم انجام دادني است، انجام مي دهم و هيچ قدرتي نمي تواند مرا از آن باز دارد، اراده من هر روز محكم تر مي شود. بر من لازم است كه موفق شوم. زيرا موفقيت از آن نيرومندان است و ....
5. تدريجي بودن تقويت اراده: براي به دست آوردن اراده قوي و محكم توجه به تدريجي بودن آن و نياز به تمرين و ممارست امري بايسته است. گمان نكنيد مي توانيد به طور دفعي و بدون هيچ تلاشي، به آن دست يابيد. بنابراين به راه كارهاي عملي ذيل توجه كرده و به آنها پايبند باشيد.
https://www.pasokhgoo.ir/node/91290
╭═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╮
@zendegiibehtar
╰═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╯
👈کانال زندگی بهتر، با نشر مطالب در این کار خیر، با ما شریک باشید 🌼
﷽
✅ #سوال
سلام وقت بخیرمن از کسی شنیدم که میگفت ما انسانها قبل از اینکه توی این دنیا باشیم توی عوالم دیگه بودیم و زندگی کردیم مثلا ما یک دوره نسناس بودیم و...من به عالم زر معتقدم ولی اینو نشنیده بودم و عجیب بوداصلا منبع داره(میگفت توی یکی از احادیث امام صادق خونده ک ما هفت عالم رو گذروندیم)یکم توی بحث معاد دچار وسوسه فکری شدپ ک اگر اینطوری نکنه وقتی به عالم اخرتم رفتیم بعدش باز ب دنیای دیگه ای بریم لطفا برام به زبان ساده و اگر ممکنه ب استناد احادیث توضیح بدید
⬇️ #پاسخ
سلام در مورد زندگي انسان در عالمي ديگر ، معروف ترين اشارات و ديدگاه ها اشاره به عالمي دارد كه به نام "#عالم_ذر" مشهور شده است ؛ هر چند در منابع ديني اشاراتي به اين عالم شده اما در مورد «عالم ذر» منابع محدودي در آيات و روايات وجود دارد. در نتيجه اختلاف در مورد اصل اين عالم و ويژگي هاي آن بسيار است .
طرح اصلي وجود اين عالم از آن جا نشأت گرفته شده كه در برخي آيات(1) اشاره شده که از فرزندان آدم پيماني بر ربوبيت خدا گرفته شده ، همه آن ها در برابر پرسش ربوبيت الهي پاسخ مثبت داده و بر اين امر اذعان نموده اند ؛ طرح اين امر باعث شده كه ادعا شود همه انسان ها قبل از اين عالم در عالمي ديگر نوعي حيات را تجربه مي كردند .
اما در خود اين آيات در مورد اين پيمان و اين كه چگونه و در چه زماني بوده است، توضيحي داده نمي شود. از اين جهت مفسران درباره اين پيمان اختلاف کردهاند.
جهت توضیح لینک را مطالعه کنید
https://pasokhgoo.ir/node/21136
╭═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╮
@zendegiibehtar
╰═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╯
👈کانال زندگی بهتر، با نشر مطالب در این کار خیر، با ما شریک باشید 🌼