تاظهور دولت عشق و تا ابد مولایم عاشقت میمانم♥️
🌷« بِسـم ِ ربـــــِّـ الشــُّـهـداءِ والصِّـدیقیــن »🌷↬❃ ✫⇠ #خاکریز_اسارت ✍نویسنده: طلبه آزاده رح
🌷« بِسـم ِ ربـــــِّـ الشــُّـهـداءِ والصِّـدیقیــن »🌷↬❃
✫⇠ #خاکریز_اسارت
✍نویسنده: طلبه آزاده رحمان سلطانی
💢قسمت سی و نهم:
تبلیغات دروغ
دم دمای غروب ما رو از زندان بیرون آوردن و سوار تعدادی ماشین کردن و حرکت دادن. تصورمون این بود دوباره میخوان بچه ها رو تو خیابونای بصره بچرخونن و همون صحنه ها دوباره تکرار بشه. همه مضطرب بودیم و بیشتر نگران بچه های زخمی و بدحال که نکنه طاقت نیارنو و زیر ضربات سنگ و آجر جون بدن. همه زیر لب زمزمه می کردیم و ذکر می گفتیم و از خدا و اهل بیت کمک میخواستیم. ولی وقتی از شهر فاصله گرفتیم. گفتیم شاید دوران قرنطینه تموم شده و می برنمون اردوگاه اسرا. تو همین حال و هوا بودیم که رسیدیم به پادگانی در اطراف بصره و پیادمون کردن.
ناباورانه دیدیم جمع زیادی از اسرای ایرانی در حدود چهارصد نفر رو روی خاکا بافاصله از هم نشوندن. خدایا این همه کی اسیر شدن. نکنه عراق حمله بزرگی کرده و این تعداد از بچه ها امروز اسیر شدن. ما رو با فاصله طوریکه قاطی نشیم، کنار اونا نشوندن و منتظر بودیم ببینیم چه اتفاقی میخواد بیفته و چه خوابی برامون دیدن. اکیپ های فیلمبرداری اومدن و شروع کردند به فیلمبرداری و حتی دوربین رو نزدیک صورت افراد می آوردن و از زوایای مختلف فیلم می گرفتن. دو سه بار دوربین از نزدیکم رد شد و من هر بار صورتمو بر می گردوندم. یجوری میخواستم ناراحتی و غضبمو از بعثیا نشون بدم و از طرفی نمیخواستم خونواده منو تو این حال نزار ببینن. گر چه بعدها متوجه شدم این کارم اشتباه بوده و باعث شده خانواده ام برای شناسایی ام دچار مشکل بشن. فیلمبرداری تموم شد و ما بدون اینکه بتونیم بفهمیم این بچه کِیا بودن و کَی اسیر شدن، دوباره سوارمون کردن و برگردوندن همون زندانِ بصره.
بعدا فهمیدیم اونا اسرای کربلای چهار و مراحل اول کربلای پنج بودن که از بغداد اون همه راه رو اورده بودنشون بصره تا نشون بدن که این تعدا اسیر رو تازه گرفتن در حالیکه بعضی از اونا ۴۰ روزی بود که اسیر شده بودن. فهمیدیم هدفشون از این کار روحیه دادن به نیروهاشون بوده و در شرایطی که ایران رو نوار پیروزی بود سعی می کردن با دروغ و فریب حقایق رو وارونه جلوه بدن.
ادامه دارد...✒️
🍃جهت تعجیل در فرج و سلامتی آقا و شادی روح امام و ارواح طیبه شهدا صلوات🍃
✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدوَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم✨
╔═.🍃.═══════╗
👇
@zohoreshgh
♥️تاظهوردولت عشق و تاابد مولایم عاشقت میمانم♥️
🌼🌼
╚═══════.🍃.═╝
تاظهور دولت عشق و تا ابد مولایم عاشقت میمانم♥️
🌷« بِسـم ِ ربـــــِّـ الشــُّـهـداءِ والصِّـدیقیــن »🌷↬❃ ✫⇠ #خاکریز_اسارت ✍نویسنده: طلبه آزاده رح
🌷« بِسـم ِ ربـــــِّـ الشــُّـهـداءِ والصِّـدیقیــن »🌷↬❃
✫⇠ #خاکریز_اسارت
✍نویسنده: طلبه آزاده رحمان سلطانی
💢قسمت چهلم:
در مسیر بغداد
روز هفتم اسارتم بود که جمع سی و هشت نفره ما رو با پس گردنی و اولدنگی و زیر ضربات کابل و با دست و چشمای بسته سوار یه اتوبوس کردن. نمی دونستیم ما را کجا می برن تنها چیزهایی که بگوشمان میرسید فحش و ناسزاهایی بود که نثارمون می کردن. طی کردن فاصله ۶۵۰ کیلومتری بصره تا بغداد با بدنای زخمی و پاره پاره و کتک خورده و ضعف مفرط، و دستایی که از پشت بسته شده بود ،کاری طاقت فرسا بود و روزی بسختی قافله شام رو برامون رقم زد. گاهی چشمای ما رو باز می کردن اما همینکه به یه دژبانی یا نزدیک مرکز نظامی میرسیدیم مجددا می بستن ،ولی دستا تا بغداد همچنان بسته بود.
اون روز انقد طولانی بنظر می رسید که انگار اتوبوس سرِ جاش میخکوب شده بود و اصلا حرکتی نداشت. گر چه بسمت سرنوشت نامعلومی در حرکت بودیم و احتمال میرفت اوضاعی بدتر و وخیم تر از وضع فعلی برامون پیش بیاد ولی سختی فوق العاده راه باعث می شد آرزو کنیم زودتر به مقصد برسیم و هر چه پیش آید خوش آید. دریغ از یه جرعه آب. چشمامون داشت از تشنگی از حدقه بیرون میزد ولی نانجیبا هر جایی می رسیدن جلو چشمای ما آب می خوردن و پذیرایی می شدن و ما ذره ای بزاق تو دهنمون نبود که قورت بدیم. دهان و گلو خشک بود و اطراف لبمون سفیده زده بود. نمیدونم چن ساعت طول کشید تا رسیدیم بغداد ولی هر ساعتش به اندازه ده ساعت برامون می گذشت.
پذیرایی ویژه در استخبارات بغداد🔻
بالاخره بعد از ساعتا مسیر طاقت فرسا و همراه با اعمال شاقه به بغداد رسیدیم. وارد مقری شدیم که نفهمیدیم کجاست و تا آخر هم ندونستیم. از اتوبوس پیاده مون کردن و ماشینی شبیه نیسان آوردن که مخصوص حمل زندانیان سیاسی بود و همه اطراف آن فنسای قوی و قفلای ضخیم بود. و هیچگونه منافذی نداشت. ماشین حداکثر ده نفر ظرفیت داشت ولی همه ما را با زور و فشار وارد این ماشین کردن و در حالی هوا بشدت سرد بود،اما بعلت شدت ازدحام که بر روی هم انباشته شده بودیم عرق از سر و رویمان می ریخت و نفسامون به شماره افتاده بود و چیزی نمونده بود که تعدادی از بچه ها تلف بشن و همونجا جون بِدن. مسیر کوتاه بود و بعد از دقایقی به مقصد رسیدیم شاید اگه چن دقیقه بیشتر ادامه پیدا می کرد حداقل پنج،شش نفر شهید میدادیم.
ادامه دارد...✒️
🍃جهت تعجیل در فرج و سلامتی آقا و شادی روح امام و ارواح طیبه شهدا صلوات🍃
✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدوَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم✨
╔═.🍃.═══════╗
👇
@zohoreshgh
♥️تاظهوردولت عشق و تاابد مولایم عاشقت میمانم♥️
🌼🌼
╚═══════.🍃.═╝
تاظهور دولت عشق و تا ابد مولایم عاشقت میمانم♥️
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅─ @zohoreshgh ❣﷽❣ 🌷 #مهدی_شناسی ۳۸۸🌷 🌹 ﻣَﻦْ ﺧَﺎﻟَﻔ
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅─
@zohoreshgh
❣﷽❣
🌷 #مهدی_شناسی ۳۸۹🌷
🌹ﻣَﻦْ ﺟَﺤَﺪَﻛُﻢْ ﻛَﺎﻓِﺮٌ🌹
📖زیارت جامعه کبیره
🔸ﻫﺮﻛﺲ امام ﺭﺍ ﺍﻧﻜﺎﺭ ﻛﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮ ﺍﺳﺖ. ﻭقتی کسی ﻣﻨﻜﺮ ﻣﻌﺼﻮﻣﻴﻦ ﺷﺪ ﺩﺭ ﺣﻘﻴﻘﺖ ﺭﺑﻮﺑﻴﺖ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺭﺩ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺭﻭی ﺷﻨﺎﺧﺖ ﺧﻮﺩ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺧﺪﺍی ﺳﺒﺤﺎﻥ ﭘﺮﺩﻩ ﻛﺸﻴﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﭼﻨﻴﻦ ﻓﺮﺩی ﻧﻌﻤﺎﺕ ﺍلهی ﺭﺍ ﺍﺩﺭﺍک نمیﻛﻨﺪ، ﺍﻧﻜﺎﺭ ﻭﻻﻳﺖ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﺑﺎ ﺍﻧﻜﺎﺭ ﺭﺑﻮﺑﻴﺖ ﺧﺪﺍی ﺳﺒﺤﺎﻥ ﺗﻼﺯﻡ ﺩﺍﺭﺩ.
🔹ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪ ﻣﻴﺰﺍنی ﻛﻪ ﺭﺑﻮﺑﻴﺖ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﭘﺬﻳﺮﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺛﻤﺮﺍﺕ ﺭﺑﻮﺑﻴﺖ ﺩﺭ ﺯﻧﺪگی او ﺟﺮﻳﺎﻥ میﻳﺎﺑﺪ. ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻭﻻﻳﺖ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﺭﺍ ﻗﺒﻮﻝ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻋﺎﺭﻑ ﺑﻪ ﻧﻌﻤﺎﺕ ﺧﺪﺍ میﺷﻮﺩ ﻭ ﻋﻜﺲ ﺍﻳﻦ ﻗﻀﻴﻪ ﺻﺎﺩﻕ ﺍﺳﺖ.
🔸ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻥ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻣﺤﻀﺮ امام معصوم ﻗﺮﺍﺭ میﮔﻴﺮﺩ ﺍﺯ ﻧﻌﻤﺎﺕ ﺧﺎصی ﺑﺮﺍی ﺍﻭ ﭘﺮﺩﻩﺑﺮﺩﺍﺭی میﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﻛﺘﻤﺎﻥ ﻧﻌﻤﺖ ﺩﺭ ﺯﻧﺪگیﺍﺵ ﺻﻮﺭﺕ نمیﮔﻴﺮﺩ.
🔹ﻫﻢ ﻧﻌﻤﺎﺕ ﺑﺎ ﻭﻻﻳﺖ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﺑﺮﺍی ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺍﻇﻬﺎﺭ میﺷﻮﺩ ﻭ ﻫﻢ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺑﺎ ﻭﻻﻳﺖ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﺑﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﺍﻋﺘﺮﺍﻑ میﻛﻨﻨﺪ. ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ ﺗﻮﻓﻴﻖ ﺷﻜﺮ ﻧﻌﻤﺖ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﻴﺎﺭ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﻲﮔﻴﺮﺩ...
#مهدی_شناسی
#جامعه_کبیره
👈 #ادامه_دارد....
🌤اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌤
@zohoreshgh
♥️تاظهوردولت عشق و تاابد مولایم عاشقت میمانم♥️
─┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅─
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶حداقل کاری که باید برای امام_زمان(عجل الله) انجام داد⁉️
#امام_زمان
#کلیپ_مهدوی
@zohoreshgh
♥️تاظهوردولت عشق و تاابد مولایم عاشقت میمانم♥️
11 Mostanade Soti Shonood(1).mp3
17.1M
🔉#مستند_صوتی_شنود
📣 جلسه یازدهم
* واقعه هفتم
* تبعات گناه در فضای مجازی
* آثار وضعی وگسترده گناه، در فضای مجازی
* یادگیری عمیق، در دوران کودکی
* یه ساعت؛ از عاقبت سمیرا، به خودم لرزیدم
* اثر گناه، بر قلب امام زمان علیه السلام
* مال حرامی که تبدیل به خیانت می شود.
* عاقبت چت های بسیار معمولی در آخرت
* همه اعمال ذخیره می شود.
* تاثیر گناه برروح وروان
* چرا روضه برای امام زمان علیه السلام تمام نمی شود.
* گناهان جبران ناپذیر
* حق الناس فکری نداشته باش
* چرا تصمیم گرفتم حضوری گفتگو کنم.
* کلمه ای که گفته می شود و چوب دارد.
* گناهانی که عادی شده در زندگی
* چه می شود که به شبکه نور وصل نمی شویم
* دائما به حق متصل باش
* وقتی به خدا وصل نباشی، به شیطان وصلی.
* شادی های کاذب
* زندگی که در آن خمس نباشد
* برای عقیده ات به اندازه خرید لباس وقت می گذاری؟
* واقعه ای که در کما دیدم
* مرا برای کمک به دیگران می بردند
* عاقبت کارمندی که کار اداری را عقب انداخت.
* کارمندی که در وقت اداری فیلم ناجور می دید
* حساب وکتاب عجیب وترسناک
⏰ مدت زمان:۴۱:۳۰
📆1401/03/15
#امام_زمان_علیه_السلام
#فضای_مجازی
#حق_الناس
❗️ برای دریافت مجموع جلسات مستند صوتی شنوداز طریق لینک زیر اقدام نمایید.
https://aminikhaah.ir/?p=6561
@zohoreshgh
♥️تاظهوردولت عشق و تاابد مولایم عاشقت میمانم♥️
انسان شناسی ۸۳.mp3
11.46M
#انسان_شناسی ۸۳
#استاد_شجاعی
#حجهالاسلام_محمدی
🎯 هدف شما از عبادت و دینداری چیست؟
ـ رسیدن به حاجات و رفع گرفتاریها؟
ـ در امان ماندن از جهنم و رسیدن به بهشت؟
ــ رشد در معنویات؟
ـ ادراک لذتهای معنوی؟
ـ رسیدن به خرق عادات و کشف و کرامات؟
ـ رسیدن به اعتبار و مقبولیت در میان مردم؟
و .......
📌اینکه کدام گزینه را انتخاب میکنید، نشان میدهد سلامت "قلب" شما چقدر است؟
@zohoreshgh
♥️تاظهوردولت عشق و تاابد مولایم عاشقت میمانم♥️
🌷بسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🌷
🗓امروز 28 خرداد 1401
🌷 #30_روز تا #عید_بزرگ_غدیر😍
🌷نظم و نظام آفرینش دست مولاسٺ
🌾عرش خدا در فرشِ او پابسٺ مولاسٺ
🌷سی روز دگر عید غدیر اسٺ
🌾ما مست جام خُمّ و خم سرمسٺ مولاست
#حیدر_ڪرار🌺🍃
#اسدالله_غالب🌺🍃
@zohoreshgh
♥️تاظهوردولت عشق و تاابد مولایم عاشقت میمانم♥️
✨ساعت ۸ به وقت امام هشتم✨
ای آفتاب جود و سخا أيها الرئوف
آیينه ی اميد و رجا أيها الرئوف
تو ملجأ توسل هر دلشکسته ای
امروز بگير دست مرا أيها الرئوف
#السلام_علیک_یاامام_رئوف
#یاامام_رضاجانم😍✋
اللهّمَ صَلّ عَلے عَلے بنْ موسَے الرّضا المرتَضے الامامِ التّقے النّقے و حُجّّتڪَ عَلے مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثرے الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ ڪثیرَةً تامَةً زاڪیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَـہ ڪافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلے اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِڪَ
💌💌💌💌💌💌💌💌💌
@zohoreshgh
♥️تاظهوردولت عشق و تاابد مولایم عاشقت میمانم♥️
#دعای_فرج
سرمایه ی عاشقان هستی ناز است
با هیچ کسی مگو، که این یک راز است
از رونــق درس نـــدبه اش فهمیدم
که مکتب عشق، جمعه ها هم باز است
🌹 #اللَّهُمَّ_عَرِّفْنِےحُجَّتَڪ 🌹
تعجیل در ظهور و سلامتی مولاعج پنج #صلوات
💚اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج💚
"بحق فاطمه(س) "
به رسم وفای هر شب بخوانیم
#دعای_فرج_و
#الهی_عظم_البلاء_رو😍
@zohoreshgh
♥️تاظهوردولت عشق و تاابد مولایم عاشقت میمانم♥️
هدایت شده از ندای قـرآن و دعا📕
🌹 #طرح_روزانه_انس_با_قرآن🌹
👈هر روز یک صفحه از قران کریم براے سلامتے امام زمان(عج)،هدیه به روح پدران ومادران ازدست رفته آمرزش گناهان و شفاے مریضان
#بقره_14
@zohoreshgh
@NedayQran
📕نـــداے قــرآن و دعـــا📕