«چای آلبالویی مادر»
✍️ زینب سیدمیرزایی
هر صبح که زمین صورتش رادر آبشار اذان میشوید، بانوی خانه سرِچشمهی سپیده وضو میگیرد و نماز بندگی میگزارد.
بانوی خانه چای عاشقی دم می کند، سفره مهربانی میگشاید، سفرهاش بوی نان تازهی مادری میدهد.
وقتی بر ساحل لبخند خستهاش مینشینی، خستگی دنیا از یادت میرود این را از طعم چای آلبالویی رنگی که جلویت میگذارد، میفهمی. بانوی خانه فاصلهها را به هم " کوک" میزند و دلها را به هم میدوزد. او فرشته پیوند زمین و آسمان است. بانوی خانه به وقت نیایش از باغ آسمان برایت گل میچیند و تو عطر آن را تا پان عمر در زندگیات حس میکنی.
بانوی خانه، ایمان بار میگذارد و باچاشنی تربیت، مزهدارش میکند. صبر میکند، وقتیکه خوب جا افتاد، سفرهای به گستره عشق میگشاید. عطر دستپختش تا چند کشور آنطرفتر راهم فرا میگیرد. تا حدی که همه دنیا بر سفره بهشتیاش مینشینند.
بانوی خانه زنی شهید پرور است، دستپختی به طعم مقاومت و آزادگی و امنیت دارد درست مثل مادر شهید سردار سلیمانی، مادر سید روح الله عجمیان و آرمان و دیگر مادران و همسران شهدا.
بانوی خانه، کلید دار مقتدر بهشت است که به اذن و رضای او میتوانی گام در بهشت زهرای سعادت بگذاری. بانوی خانه عاشق است و عفیف، مهربان است و نجیب. بانوی خانه جادههای انتظار را برای آمدن عدالتگستر مهربان آماده می کند، او اهل دیار ولایت است و خانه زاد خانهی مادر هستی، فاطمه زهرا سلام الله علیها است.
#روز_مادر
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
﷽
«آقای خروسی که یک تنه حریف سگهای محل شده است»
✍مرضیه سادات حمیدی
در روایات سفارش شده است که در خانه کبوتر خروس و یا گربه نگه داری کنیم.
محلهای داریم سنتی که قبلا برخی از اهالی مرغ و خروس نگه داری میکردند گربه و کبوتر هم که در محل زیاد است.
اما چند وقتی بود که برخی به صدای خروس ها اعتراض کردند تا اینکه دیگر صدای اذان خروس از محل بلند نمی شد.
اما به خاطر اینکه گاهی برخی خانه هایشان را بنا به دلایلی اجاره میدهند،
از بی تدبیری و بی مسئولیتی بنگاه دارها که فقط به هزینه حق بنگاه داری توجه دارند مستاجرهایی عموما مهاجر به محل آمدهاند گاهی بی مبالات بی هویت خود باخته، لذا سگ هایی هم با خودشان همراه دارند
صدای سگهایشان بسیار آزار دهنده است تذکر می دهیم قول می دهند سگشان صدا ندهد ولی مگر می شود از طرف سگ قول داد ؟!
اما خوشبختانه دوباره چند وقتی است که یکی از همسایه ها خروسی به خانه آورده است.
تجربه ای که دارم جالب است توجه کردم متوجه شدم تا سگها صدا می دهند خروس شروع به اذان گفتن می کند سگ ها هم بنا به ذات ترسویی که دارند از صدای این پرنده شجاع بهشتی زود ساکت می شوند و تا مدتها صدایی ازشان در نمی آید و ما خدا را شکر از صدای آزار دهنده سگ کمتر اذیت می شویم.
خلاصه جانم برای شما بگوید
این خروس پیامبر صفت یکتنه حریف تمام سگهای محل شده است. دیگران را نمیدانم اما من بنا به حدیث پیامبر صلی الله علیه وآله که فرمودند : «هرگاه صدای خروس را شنیدید خروس حتماً فرشتهای را دیده است، پس از خدا حاجت بخواهید». تا صدایش را می شنوم دعا گوی صاحبش می شوم:
خدایا طول عمر و سلامتی بهشان عنایت کن
خدایا رفع گرفتاریشان کن
خدایا نسل خوب بهشان ارزانی کن و ...
لذا پیشنهادم این است که اگر همسایه ای دارید که سگ نگهداری می کند و موجب آزار و اذیتتان شده خروس نگه داری کنید تا از صدای آزار دهنده و خدای نکرده رفتار پر خطر سگ در امان باشید. نمیدانم مطمئنا احتیاج به تحقیق دارد ولی شاید سگ در محله ای که خروس باشد جرات نکند به اهالی حمله کند.
ضمن اینکه به گفته روایات خروس یکی از حیواناتی است که وجودش در خانه شیاطین را دور می کند، عموما کسانی علاقمند به نگهداری سگ هستند که طبع سودایی دارند و با نگهداری سگ سودا افزون نیز می شود افراد با طبع سودا صدای خروس را دوست ندارند لذا یا مجبورند خود را اصلاح و یا اگر نتوانند از محل فراری می شوند. و این یک اهرمی است برای مبارزه با نگه داری سگ.
این مطلب می تواند یک اصل نیز باشد برای تمیز نگاه داشتن شهر.
حال که در برخی نقاط مسئولان نسبت به جمع آوری سگ بی تفاوت هستند و این امر سبب مشکلات شده است خوب است اهالی محل در پارکها و محله ها خروس و مرغ نگهداری کنند تا محله ها و پارک ها ایمن و از شر سگ های ولگرد در امان شود. و در جهت حرکت به سمت تمدن نوین دوباره صفای گذشته به محله ها برگردد.
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
«بانوی نمونه»
✍️🏻ف.مرادی
🎄اولین شب سال میلادیست. در این روز مسیحیان جشن میگیرند، شادی میکنند، میگویند مسیح گناهان ما را به دوش میکشد، او فرزند خداست و ما بندگان برای شکرانه این پیروزی، شادی میکنیم.
🍃آنها دچار انحراف اعتقادی شدهاند و بهجای توحید و یگانگی خداوند به تثلیث روی آوردهاند. مریم مقدس را تقدیس و ستایش میکنند و دربرابر او کرنش و خضوع مینمایند.
🍃اما خداوند متعال مریم را چگونه معرفی میکند؟
او را سرور زنان زمانش مینامد، بهجهت عبودیت واقعی و اخلاصی که در برابر خالق دارد. مریمی که اطاعت محض دربرابر فرمان حق تعالی میکند و به گفته زکریای پیامبر، عمل مینماید. او در اثر عبادتها وکسب معارف الهی به جایی میرسد که موجب تعجب و مباهات پیامبر دوران میشود. دختر یتیمی که برای خدمتکاری به معبد آمده است بهخاطر اخلاص، پاکی و عبادتهایش به مقامی میرسد که مائده آسمانی بر سجادهاش از آسمان فرو فرستاده میشود.
🍃اگر اخلاص و عبادت برای خدا باشد و به دنبال دیده شدن نباشی، معبود تو را جهانی میکند. برای خدا کار کنید همه اسباب و وسایل هستی به کمکت میآید و تو را به بالاترین مقام انسانیت میرساند؛ تا جایی که جز چهار زن سرور بهشتی و مادر پیغمبر اولوالعزم زمان میشوی.
نامت در کنار نام حضرت زهرای مرضیه قرار میگیرد. مریمی که قرآن معرفی میکند با مریم مقدس مسیحیان تفاوت دارد؛ در عبودیت، تواضع و دیده نشدن. او خودش را مورد ستایش نمیداند بلکه پرستش خالق را برترین کار میشمارد.
🍃اگر مریم امروز میتوانست صحبت کند، چقدر از کار مسیحیان ابراز ناراحتی مینمود؟!
آنها پرده بر حقیقت گذاشتهاند و به دنبال وهموخیال خود رفتهاند. مقام حضرت مریم را تقلیل دادهاند به دنیایشان، حال آنکه مریم برای سعادت هر دو دنیا آمده است نه فقط دنیای مادی.
🍃مریم دختر عمران که سرور زنان میشود. معنای جهاد خود را میداند و طبق آن عمل میکند. امروز ما وظیفه داریم #مریم_مقدس واقعی و قرآنی را به جامعه معرفی کنیم و الگو بگیریم.
مریمی که وقتی جعفربنابیطالب در مورد او برای پادشاه حبشه صحبت کرد، او را شیفته خود نمود. نجاشی دید مریم واقعی در اسلام است، نه در مسیحیت و اسلام آورد.
#مریم_مقدس
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
بُلغان خاتون
✍زهرا کبیری پور
در میان مطالعاتم با اسمی مواجه شدم با عنوان بُلغان «Bulğan_Bülğan» به معنای سمور.
سمور برای ترکان و مغولان حیوانی با شکلی زیبا و اندامی قوی بوده است.
در داستان اوغوزخان، در وصف وقار و زیباییش، هیبت او و کتفهایش به کتفهای سمور تشبیه شده است.
در فرهنگ ترکان مغول خصوصا در دورانی که زندگی اجتماعی و معیشت آنها همواره در ارتباط تنگاتنگی با حیوانات بود، حیوانات جایگاهی فراتر از جایگاه طبیعی خود داشتند.
آنها در اساطیر مغولان وارد شده و در آئینهایشان جایگاه ویژهای کسب کرده بودند.
این حیوانات جزئی از زیباییهای طبیعت بودند و به همین دلیل نامگذاری فرزندان یا ملقب کردن اشخاص براساس اسامی حیوانات معمول و زیبا بود.
با این کار نه تنها آن فرزند یا شخص در سمبلی اساطیری قرار میگرفت، بلکه از لحاظ زیبایی شناختی نیز حائز اهمیت بود.
قریب به اتفاق حیوانات به عنوان عنصری از طبیعت زیبا و مهم بودند.
فرزندان میتوانستند نام بُغا (گاو نر) یا کوپک (سگ) بگیرند و والدین و نزدیکانش نه مانند آنچه که ما امروز قضاوت میکنیم، بلکه بنابر شرایط زمانی و مکانی آن روزگار از اینکه فرزند خود را سگ و گاو صدا کنند، لذت ببرند و خود نیز به نام او افتخار کنند.
این نوع نگاه در طول تاریخ و در بین اقوام مختلف تفاوت پیدا کرده و تغییر شکل داد.
تغییر دین و معیشت نیز تأثیر بسزایی در این جریان داشت و حس زیبایی شناختی نسبت به نوع حیوان عوض شد و گاه با گذشت زمان تنها چیزی که در ذهن میماند نه معنای عمیق و چرایی زیبابینی آن، بلکه مفهومی سطحی و رواج یافته از زیبایی بود.
امروزه در آذربایجان «مارال» جزء زیباترین نامها برای دختران و در فرهنگ آن دیار اطلاقی رایج به معشوق است؛ حال آنکه در میان فارسی زبانان تصور نامگذاری کودکانشان به اسم «گوزن» هیچ مفهومی از زیبایی ندارد و شاید حتی ترکهای یکجانشین کنونی نیز با دیدن گوزن از نزدیک در برداشت زیبایی از این حیوان تأمل کنند.
در حالی که برای چند نسل قبلتر از آنها گوزن مملو از زیبایی بود، که اکنون توان درک آن وجود ندارد.
به همین دلیل است که در قرون میانه به دلیل وقار، ملاحت و زیبایی سمور، باعث شده بود که با دخترانی به نام بُلغان مواجه شویم.
در خاندان سلطنتی ایلخانی سه بُلغان خاتون مشهور وجود دارد.
منبع:
آباغاخان و سلطان احمد و ارغون خان و گیخاتوخان، چاپ کارل یان، لاهه ۱۹۵۷۴، ص۵۴_۵۵.
عبدالله بن فضل الله وصاف حضره، تاریخ وصاف، ج۱، ص۱۳۰ـ۱۳۳.
#نام_گذاری
#بُلغان
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
«زن یعنی...»
✍ #سیده_موسوی
خلقت زن یک خلقت ضعیف نبود، اشتباه است که زن را ضعیفه بنامند، بلکه بزرگی خدا در آن نهفته است. و دامنش پروش دهندهی مخلوقات خداست.
مهربانی، بخشش، عطوفت، آغوش همیشه باز یک مادر، نشانه محبت و مهربانی خدا است.
زن یعنی میتوان با کوهی از غم لبخند بر لب جاری کند
زن یعنی میتوان کوه صبر، استقامت، ایثار و شهیدهی زنده باشد
زن یعنی هنر! اهل نقاشی، خیاطی، نویسندگی، آشپز و هم مادر مهربان باشد.
زن یعنی میتوان از هر انگشت خود هنری بسازد یا بدوزد یا بنویسد و یا بزرگ کند.
زن یعنی سکوی موفقیت یک مرد و بال پرواز برای فرزندان خود باشد.
زن یعنی ریشه درخت خانه هرچه به آن خوب برسی، ثمرهای خوبی بدست می آوری!
زن یعنی نبض آرامش، آسایش و حیات یک خانه است.
میان شستن و پختن
درون آشپزخانه
سرود عشق می خواند
نگاهش ساده و تنهاست
صدایش خسته و محزون
امیدش در ته فرداست
«مادران حال و آینده کشورم روزتون مبارک»
#زن
#مادر
#پویش_نوشتن
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
"بسوزد پدرجهل"
✍زهرا نجاتی
به مناسبت هفته تکریم زن و روز مادر برآن شدیم تا با چند یادداشت این موضوع همیشه غریب و تحریف یافته را بررسی کنیم.
مشکلات زن جامعه ایرانی از کجا آب میخورد؟
۱.جهل درد بزرگی است که روی ابعاد گسترده زندگی تاثیر میگذارد. از پیچیدگیهای دنیای امروز این است که علیرغم اینکه افراد در تمام سنین و قشرها زیر بمباران اطلاعاتی قرار دارند اما پراکندگی، سطحی بودن اطلاعات،شایعه پردازی و عدم صحتسنجی اطلاعات! باعث میشود افراد علاوه بر اینکه اطلاعات کاملی نداشته باشند؛ دربعضی موارد به جهل مرکب نیز مبتلا باشند. که فرمود:"آن کس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند"
زن امروز جامعه ایرانی؛محاسن معدود و محدود زندگی زن غربی را چنان پرطمطراق دریافت میکند و ازسویی نسبت به حقوق زن در اسلام و ظلم اکثر جوامع غربی و شرقی نسبت به زن_علیرغم دسترسی به اطلاعات- چنان بیخبر است که تنها حقوق پایمال شده خود را میبیند و از حقوقی که به یمن و برکت اسلام و جمهوری اسلامی؛ در جهان منحصر به اوست؛ بیخبر است(برای درک بهتر این موضوع شما را به کلیپ زن هیجانزده از خوانش عبارات قرآنی نفقه؛ که پیش از این منتشر شد؛دعوت میکنم)
از سوی دیگر دامنه این بیاطلاعی؛ تا بی اطلاعی از مهارتهای زیست زندگی سالم در درجه اول به عنوان انسان سالم و در درجه دوم؛ به عنوان زن، گسترده میشود.
بیاطلاعی که در میان عموم، گریبانگیر مرد و زن و پیر و جوان است و باعث و بانی خیلی از مشکلات، افسردگیها، ناکامیهای فردی و خانوادگی و آسیبهای اجتماعی است.
موضوعی که علیرغم اذعان به اهمیت وافرآن؛ هنوز هم درنظام آموزشی ما جایگاه خودش را پیدا نکرده و تنها در سطح جامعه به برقراری کارگاههای خصوصی و گاه حتی فاقداصول کارشناسی بسنده شده است. چیزی که از حوالی سال ۱۹۷۵؛ در جهان به عنوان آموزشهای چندگانه مهارتی برای همه؛ ضروری دانسته شد.
اهمیت این موضوع تا جایی است که کارشناسان اهمیت این آموزشها پیش از ازدواج را حیاتی میدانند ولی هنوز سطح این آموزشها درحد چندگزاره ساده و فاقد جامعیت و تک بعدی، باقی مانده است..
🍃ادامه دارد..
#مادر
#روز_زن
#امام_زمان
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
مجله افکار بانوان حوزوی
. "بسوزد پدرجهل" ✍زهرا نجاتی به مناسبت هفته تکریم زن و روز مادر برآن شدیم تا با چند یادداشت این موض
.
"زن؛ این قصه نا تمام هستی.."
بخش دوم
✍زهرا نجاتی
شب روز مادرتان بخیر و پر از شادکامی و لحظههای قشنگ.
در ادامه بحث دیشب باید گفت؛ از جمله دلایل بعضی آسیبها درجامعه زنان ایرانی؛ سردرگمی است. سردرگمی در الگوها، درهدف، در آنچه باید باشد و از او مطالبه میشود.
صیرورت اگرچه موجب رشد است اما در بعضی موضوعات، بیشترباعث سردرگمی است. بعضی از افراد به خصوص در سنین نوجوانی و جوانی، مدام در حال تغییرند میدانندکه میخواهند و باید تغییر کنند اما در راه این تغییرها، گاه با الگوهای اشتباهی مواجه میشوند: الگوی زنان غربی؛ الگوی ثروت؛ ملکههای زیبایی؛ زنان قهرمان کارتونی با اندامی ماورایی؛ زیباییهای غیرطبیعی که گذر زمان در آنها راه ندارد؛ تجمل، ثروت و همه و همه؛ تبدیل به الگوهایی برای کامیابی و موفقیت، به خصوص برای نسل نوجوان شدهاند.
از طرفی خواسته حکومت و اسلام؛ از آنها برایشان مشخص نیست. گاهی مواجه با سوالات و شبهاتی میشوند که برایشان جوابی پیدا نمیکنند. نقش آنها در حکومت چیست؟ شبهات زنان پاسخ دارد یا ندارد.اگر دارد پاسخش را کجا بیابند و اگر ندارد چرا بعد از گذشت چندین سال از انقلاب؛ هنوز دکترین انقلاب برای زن مشخص نیست البته که پاسخ این سوال واضح است اما الگوهای غربی و پروپاگاندای رسانهای و عواملی که در این دو یادداشت سعی کردیم به بعضی از آنها بپردازیم، همه باعث شده است بعضی از زنان ایرانی بیش و پیش از آنکه بخواهند لجاجت در حجاب یا بعضی مواضع و نظرها را راجع به حکومت و انقلاب داشته باشند؛ با سر در گمی، به هر دستاویزی چنگ بزنند و چون پاسخی آنطور که شابسته و بایسته است،نمییابند؛ دچار بعضی معضلات میشوند.
به عنوان مثال دربحث حجاب و حقوق زن با اینکه دست انقلاب واسلام، بسیار پراست اما پاسخگویی بعضا از سوی افراد جامعه چنان ضعیف شکل گرفته که نوجوان و جوان ترجیح داده بیشتر به سراغ همان حرفها و پاسخهایی برود که در هرکوی و برزن میبیند، میشنود و ادراک میکند.
اگر ما طالب رشد اجتماع هستیم؛ که هستیم،
باید بدانیم که رشد فرهنگ جامعه در گرو رشد افکاربانوان جامعه است
. برایداین مهم کنار کارهایی ازجنس کادو و هدیه و فیلم و موسیقی؛یاید به حل شبهات و معضلات به صورت فراگیر نه فقط در قشر نخبگان بپردازیم و آن را به صورت گفتمانی برای تمام سنین؛ آماده و در دسترس قرار دهیم تا بیشتر شاهد رشد و نمو زنان و جامعه باشیم.
روز زن بر تمام کسانی که حقیقت زن و مادر را قدر دانستند؛مبارک.
لطفا مادران آسمانی را صلواتی مهمان بفرمایید.
#مادر
#میلاد_حضرت_زهرا(سلام الله علیها)
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
«خانوادههای فاطمی نسب»
✍خالقی
۱. در فراز و نشیب تاریخ، همواره جایگاه زن نزد افکار عمومی مخدوش، ناپسند و مظلومانه بوده است، آنچنان که این تصویر را خود زنان از سر ناآگاهی پذیرفتهاند، اما سیرهی انبیا و اولیا و مرزبانان این راه حق و درخشان، از همان ابتدای آفرینش انسان، احترام به شخصیت زنان را مانند مردان در رعایت تقوا و مشی الهی انسانها میدانستند نه جنسیت زن و مرد. با ظهور اسلام، زنان جایگاه حقیقی خود را دانستند که نگاه اسلام به زن، نگاهی عزتمندانه، رشدآفرین، مربی انسان، استقلالدهندهی به هویت و شخصیت زن است. حضرت زهرا (سلام الله علیها) دخت گرامی پیامبر اعظم این گوهر آفرینش، نقش بیبدیل، با شکوه و زیبای خود را در مسیر عزت و کرامت و هویت و رشد خود به همهی جهانیان منعکس کرد تا الگویی باشد برای هر زنی که میخواهد به خدا برسد و اینگونه شد سیدهالنساءالعالمین. رهبری عظیمالشان: «در زندگى فاطمهى زهرا باید دقیق شد، با نگاهى نو، آن زندگى را شناخت و آن را الگو قرار داد.» (در دیدار جمعی از بانوان برگزیده کشور ۱۳۹۳/۱/۳۰)
۲. او به واسطه عهدی که با خدای خود بسته بود، به عنوان فرزند، دختر، همسر، مادر و یک شخصیت انسانی در جامعه بروز و ظهور الهی داشت. در راه مبارزه با کفر و شرک مانند مادر گرامیاش، همراه با پدر در تمام صحنهها حاضر شد و کمککار و همنوا با رسالت پیامبر در صحنههای مختلف حضور داشت، به طوری که پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) او را اُمِاَبیها خطاب کرد. در دفاع از دین با نثار جان خود، پای ولایت و رهبری اسلام ایستاد و از امام خود محافظت کرد. در صحنه همسری نیز در تمام مراحل زندگی با امیرالمومنین (علیهالسلام) همراه شد. در میدان مادری، فرزندانی تقدیم راه پرستش پروردگار عالمیان کرد تا با ایثار و فداکاری نجات دهندهی بشریت و رساندن آنان به حیات حقیقی باشند و دختران خود را نیز به عنوان مجاهدان راه روشنگری و تبیین رسالت خاتم انبیا و اوصیا تربیت نمود.
۳. او راه روشن و درخشان خدا، پیامبر و ولایت را با جهاد در همهی صحنه های زندگی که بیان شد؛ به زنان آموخت تا فرزندان خود و نسلهای آینده را برای توفیق خدمت در راه اسلام پرورش دهند. در این رهگذر پس از قرنها که دین خدا به دست علما و فضلا و زنان و مادران همراه آنها محافظت میشد؛ اسلام به دست فرزندش روحالله خمینی (رحمهالله علیه)، انقلابی معجزهگون با همراهی مردم به پا کرد تا جهان از تاریکی در هوا و هوسهای آلوده به ظلم و ستم و شهوت را به نور و حقیقت هدایت کند. خمینی عظیم که در بستر خانوادهای فاطمی، انقلابی، عالِم، نستوه و مجاهد پرورش یافته بود؛ عَلَم مبارزه را نه فقط با شاهنشاهی دوهزار و پانصد سالهی ایران بلکه با ابرقدرتهای شرق و غرب برافراشت و در پی آن آزادگان جهان را به دین کامل و حقیقت ناب فرا خواند. در این مبارزه شاگردان زیادی رشد یافتند که هر کدام در حد سعهی وجودی خود قهرمانانه آبرو و جان و مال خود را در طبق اخلاص گذاشتند و گوش به فرمان امام خویش شدند.
آسمانی را صلواتی مهمان بفرمایید.
🌱ادامه دارد...
#مادر
#میلاد_حضرت_زهرا(سلام الله علیها)
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
مجله افکار بانوان حوزوی
«خانوادههای فاطمی نسب» ✍خالقی ۱. در فراز و نشیب تاریخ، همواره جایگاه زن نزد افکار عمومی مخدوش، ن
ادامهی «خانوادههای فاطمی نسب»
۴. از این نمونه فرزندان خمینی عظیم میتوان به عمار روزگار پیش و پس از انقلاب اسلامی، علامه مصباح یزدی اشاره کرد که در خانوادهای ساده اما عالم رشد یافت و بخاطر نشر اسلام ناب، با عشق به حضرت زهرای اطهر( سلامالله علیها)، فرماندهی جنگ نرم را به عهده گرفت و فاطمیگونه از آبروی خود گذشت و با اینکه دشمنان داخلی و خارجی دست به تحریف و تمسخر ایشان میزدند از مبارزه با نفاق و شبههپراکنی ها دست برنداشت و در راه دفاع و تببین اعتقادات ناب اسلام، عمر پر برکت خویش را در این راه نورانی صرف کرد. حاج قاسم عزیز سردار مبارزه با کفر نیز که در دامن پاک خانوادهای مومن و خداجو پرورش یافته بود، در راه اسلام محمدی در دفاع از آرمانهای نظام اسلامی و به عشق حضرت زهرا (سلامالله علیها) و با مکتبی زهرایی، تمام عمر شریف خود را مخلصانه و صادقانه صرف تشکیل هستههای مقاومت در منطقه و اشاعهی آن در سراسر جهان برای مبارزه با ظلم و ستم مستکبران عالم کرد و در این راه جان خود را به دست اشقیالاشقیا نثار اسلام عزیز کرد.
۵. آری حضرت زهرای اطهر (سلامالله علیها) که خون مطهرش را برای آبیاری دین خدا تقدیم پروردگار عالمیان کرد، استقامت و دفاع در این راه را نیز به فرزندان خود تا ظهور حضرت حجت (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) آموخت. اگر منتظر عصر ظهور هستیم، زنان فاطمینسب به همراه مردانشان، با پرورش عمارها و سردارها، خانوادههایی نورانی به نور اسلام تشکیل دهند تا به کمک و یاری امام خویش قیام کنند. و این ایام چه ایام گوهرباری است که میلاد پربرکت حضرت فاطمه زهرا (سلامالله علیها) را به همراه بزرگداشت نام و یاد حضرت روحالله، علامهی بزرگوار و سردار نجیب را گرامی میداریم و عهد میبندیم که همراه با نائب امام در جهت به ثمر رساندن اهداف عالیه نظام اسلامی گام برداریم تا پرچم اسلام را به دست امام زمان ( عجلاللهتعالیفرجه الشریف) برسانیم.
#مادر
#میلاد_حضرت_زهرا(سلام الله علیها)
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
گفتگوی اعضای هیات تحریریه مجتهده امین با خبرگزاری حوزه
🔰انتشار گفتگوی خانم فاطمه شکیب رخ
لینک خبر👇
https://hawzahnews.com/xcChV
لینک خبر👇
🔰انتشار گفتگوی خانم زهرا سعادت
https://hawzahnews.com/xcCgj
#جهاد_روایت
#میلاد_حضرت_زهرا
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI