هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
☄️روزنامه صهیونیستی اورشلیم پست به صورت صریح عنوان میکند،تغییر حکومت در ایران غیر ممکن است.
🟢برخلاف تبلیغاتی رسانه های غربی و اپوزیسیون، ۷۰ درصد جمعیت ایران به طور کامل از حکومت این کشور پشتیبانی میکنند
وقتی رسانه اسرائیلی میگوید ۷۰ درصد شما جمعیت واقعی را تخمین بزنید.
@BisimchiMedia
💬 #تحلیل_و_تبیین | متولد پنجاه و هفت
👈 امیر دریادار دوم ستاد، فرهاد فتاحی فرمانده ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با رسانه KHAMENEI.IR
🔹 ما دیگر هیچ محدودیتی در هیچ دریایی نداریم و با انجام این مأموریت به این خودباوری رسیدیم که اگر اراده کنیم میتوانیم و توانستیم بااقتدار در تمامی اقیانوسها حضور پیدا کنیم.
🔹 در این مأموریت از فاصله ۵۰۰ کیلومتری تمامی تهدیداتی که متوجه ناوگروه بود، مورد پایش و رصد قرار میگرفت.
🔹 در این مأموریت ما در هفتدریا هفت تنگه و چهار اقیانوس دنیا حضور پیدا کردیم و پنج مرتبه از خط استوا عبور نمودیم. رکورد عبور از کلیه مدارات مهم کره زمین (مدار استوا، مدار رأسالسرطان، مدار رأسالجدی) و تنگه ماژلان در این مأموریت تاریخساز، به ثبت رسید.
🔹 برای اولینبار در دنیا رکورد دریانوردی مداوم ۲۳۳ روزه با پیمایش حدود ۶۵ هزار کیلومتر را به ثبت رساندیم.
🔹 حضور ما در برزیل بهمثابه شکست آمریکا در برابر ایران بود که باوجود تلاشهای گسترده نتوانست مانع پهلوگیری ناوگروه ایران در حیاطخلوت خود (بندر ریودوژانیروی برزیل) شوند.
🔍 بخوانید👇
khl.ink/f/53519
@anarstory
هدایت شده از خط حزب اللّه
💬 #یادداشت_هفته | متشکّل شدن مجدد شیعه
👈🏼 نگاهی به الگوی ویژه هدایت و سیره تبلیغی امام سجاد علیهالسلام و ثمرات آن بر اساس بیانات رهبر انقلاب
🔻 زندگی امام سجاد «از همه جهت یکی از زندگی های پر از درس است.» ۱۳۷۲/۴/۲۳ یکی از این جهات، الگوی هدایت و سیره تبلیغی ایشان است. همه شواهد نشان می دهد نیم قرن بعد از حکومت پیامبر اسلامی، جامعه اسلامی چنان به انحراف رفته است که امیدی به اصلاح آن نیست؛ اما به راستی امام سجاد چگونه در طول ۳۵ سال دوران امامت خود با صبر و استقامت، چنین اثر شگفتی در جامعه اسلامی ایجاد کردند؟
🔻 اختناقِ گسترده در دوران بعد از حادثه عاشورا
🔹 شرایط دوران امام سجاد از چند جهت حائز اهمیت است. از یک سو «وقتیکه حادثهى عاشورا پیدا شد، در عالم اسلام... حالت رعبى میان مردم به وجود آمد؛ بیشتر یا شاید کلّاً در میان شیعیان و طرفداران ائمّه.» (حماسه امام سجاد، ص ۱۸۴) از سوی دیگر «عامّهى مردم دچار یک بیایمانى و ضعف و اختلال اعتقادى شدید شده بودند. کار به جایى رسیده بود که حتّى بعضى از ایادى دستگاه خلافت، نبوّت را زیر سؤال میبردند.» (انسان۲۵۰ساله، ص ۱۸۱) و «اخلاق مردم بشدّت خراب شده بود.» (انسان۲۵۰ساله، ص ۱۸۲) چراکه «بخش مهمّی از مشکلات اساسی دنیای اسلام که به فاجعه کربلا انجامید، ناشی از انحطاط و فساد اخلاق مردم بود. اگر مردم از اخلاق اسلامی برخوردار بودند، یزید و ابنزیاد و عمر سعد و دیگران نمیتوانستند آن فاجعه را بیافرینند.» ۱۳۷۲/۴/۲۳
🔹 در آن دوران «اغلب شخصیّتهای بزرگ، سر در آخور تمنّیّات مادّیای که بهوسیلهی رجال حکومت برآورده میشد، داشتند.» ۱۳۶۵/۴/۲۸ و کارشان شده بود «از طرفى موجّه کردن و محبوب کردن چهرهى قدرتها در دل مردم، از طرفى منفور کردن خاندان پیغمبر و محبّت اینها را از دلها گرفتن.» (حماسه امام سجاد، ص ۸۳) فشار و سختگیری به جایی رسیده بود که «دستگاه عبدالملک... کمال اِشراف و نظارت را بر زندگى امام سجّاد داشت. جاسوسهایى گماشته بود که وضع زندگى امام سجّاد را به او گزارش بدهند.» (حماسه امام سجاد، ص ۱۹۳)
🔹 حال سؤال این است با وجود اینکه «اختناق در آن دوران و نامناسب بودن وضع، اجازه نمیداد که امام سجاد بخواهند با آن مردم بیپرده و صریح و روشن حرف بزنند؛ نه فقط دستگاهها نمیگذاشتند، مردم هم نمیخواستند.» ۱۳۶۵/۴/۲۸ امام سجاد چگونه اسلام را از تحریف و جامعه اسلامی را از خطر انحراف نجات دادند؟
🔻 امام از هیچکس مأیوس نیست...
🔹 نگاه متعارف جامعه اینگونه است که با وجود چنین وضعیتی، تربیت مردم ناشدنی است. اما «امام سجاد... نگفتند وضع بد است، نگفتند که از شمشیر قدرت حاکم خون میچکد، نگفتند این حرفها در دل و مغز علیل مردم جا نمیگیرد؛ حرفشان را گفتند.» (حماسه امام سجاد، ص۱۲۶) سیره عملی ایشان نشان میدهد «امام از هیچکس مأیوس نیست حتّى از محمّدبن شهاب. امام انسان را داراى فطرت نیکو میداند... بدیها عارضیاند، بدیها مال بعدند، بدیها نقشونگار روى این صفحه هستند و خود صفحه پاک است... هر انسانى در هر حدّى از انحراف، از قلمرو و محیط و منطقهى امید یک انسانِ هدفى و مسلکى بیرون نیست؛ همهکس را میتوان امیدوار بود که هدایت شود.» (حماسه امام سجاد، ص۱۵۳)
🔻 دو نوع روش تبلیغی امام
🔹 با بررسی شیوه تبلیغی حضرت سجاد میتوان دریافت که «امام چون در دوران اختناق زندگى میکردند و نمیتوانستند مفاهیم مورد نظر خودشان را آشکارا و صریح بیان کنند، از شیوهى موعظه و دعا استفاده کردند. دعا مربوط به صحیفهى سجّادیّه است... و موعظه مربوط به بیانات و روایاتى است که از آن حضرت نقل شده.» (حماسه امام سجاد، ص۲۰۵)
🔻 اولاً حضرت برای بازسازی جامعه نبوی «پوششى براى حقایق درست میکرد، و آن، پوشش، دعا بود.» (حماسه امام سجاد، ص ۱۶۲) یعنی در بدترین شرایط تبلیغی «امام سجّاد از بيان معارف دست نکشيد؛ بهعنوان دعا، بهنام نيايش، مطالبى فراهم آورد و آنچه ميخواست بگويد، گفت.» (همرزمان حسین، ص ۹۲) ثانیاً موعظه «بهترین نحو انتقال و القای ایدئولوژى و افکار درست است.» (حماسه امام سجاد، ص۲۰۶) موعظههای عمومی حضرتسه ویژگی مهم دارد:
🔹 ۱- «این بیانات امام که خطاب به عامّهى مردم است، از نوع آموزش نیست، از نوع تذکّر و یادآورى است. یعنى در این بیان، امام نمینشینند مسئلهى توحید را براى مردم باز کنند و بشکافند، یا مسئلهى نبوّت را براى مردم تفسیر کنند بلکه تذکّر میدهند، یادآورى میکنند.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۰)
🔍 ادامه👇
هدایت شده از خط حزب اللّه
🔍 ادامه #یادداشت_هفته
🔹 ۲- «امام در این بیان عمومى یعنى در خلال مسائل اسلامى، ناگهان بر روى مسئلهى امامت تکیه میکند؛ مثل این است که مثلاً در دوران رژیم گذشته کسى با شما اینجورى حرف بزند که آقایان! به فکر خدا باشید، به فکر مسئلهى توحید باشید، به فکر مسئلهى نبوّت باشید، به فکر مسئلهى «حکومت» باشید. ببینید؛ عیناً امامتى که ما اینجا در بیان امام سجّاد میبینیم، مثل همین کلمهى «حکومت» است در دوران رژیم گذشته؛ که حرف خطرناکى بود.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۲)
🔹 ۳- «در خطاب به عامّهى مردم دائماً استناد به آیات میشود؛ چرا؟ چون عامّهى مردم امام سجّاد را بهصورت یک امام نگاه نمیکنند و براى حرفهایش دلیل میخواهند، استدلال میخواهند؛ این است که امام به آیات استدلال میکند.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۳)
🔻 روش خاص تبلیغ و هدایت
🔹 رویکرد امام به دعا به این دلیل است که «یکى از نتایجى که دعا میتواند داشته باشد، این است که انگیزههاى سالم و صحیح را در دلها بیدار میکند... و صحیفهى سجّادیّه از اوّل تا آخر پُر از انگیزههاى شریف و عالى براى انسانها است که اگر انسان به آنها توجّه بکند، واقعاً همین صحیفهى سجّادیّه کافى است که یک جامعه را توجّه بدهد و اصلاح کند و بیدار کند.» (حماسه امام سجاد، ص ۲۲۴)
🔹 رویکرد امام به موعظه هم به این دلیل است که «اگر کسى میخواست آنجا به مردم بگوید که به فکر مسئلهى حکومت باشید، این حرفى نبود که دستگاه بهآسانى از آن بگذرد امّا وقتى به زبان موعظه و در زبان یک آدم زاهد و عابد بیان میشود، براى دستگاه یک مقدارى قابلیّت قبول پیدا میکند؛ یعنى آنقدرها حسّاسیّتبرانگیز نیست.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۳)
🔻 امام سجاد شيعه را مجدد متشکّل کرد
🔹 جهاد تبلیغی امام سجاد آنچنان آثار بنیادینی در جامعه داشت که گویی بعثت دوباره انجام گرفته است. شرایط به گونهای شد که «کمکم و تدريجاً مردم ملحق شدند و زياد شدند و زياد شدند و جمعيت شيعه سر و سامانى گرفت. بر اثر همين گفتههاى گرم امام چهارم که مثل تازيانهاى بر دوش فکر و روح مردم نواخته ميشد.» (همرزمان حسین، ص ۱۶۰)
🔹 امام سجاد «شيعه را مجدّداً متشکّل کرد و تحويل امام باقر داد.» (دو امام مجاهد، ص ۳۱۴) نهایتاً «نتیجه این شد که در شصت سال بعد، هفتاد سال بعد، از همین کوفه جوانها و پیرمردها بلند میشدند میآمدند مدینه و سالیانى در کنار مرکز فیض جعفربن محمّد میماندند و بهره میبردند و برمیگشتند.» (حماسه امام سجاد، ص۱۲۶)، «بزرگانى که از رُوات امام صادق شما میشناسید، اغلب مال کوفهاند؛ در همین شهر بود، در همین محیط بود، در همین فضاى مسموم بود. چه کسى زراره را درست کرد؟ چه کسى محمّدبن مسلم را درست کرد؟ چه کسى مفضّلبن عمَر را درست کرد؟ یحییبن امّطویل را چه کسى درست کرد؟ امام سجّاد درست کرد.» (حماسه امام سجاد، ص۱۲۷)
🔹 اما آنچه از امام سجاد به عنوان هدایت گر ویژه و برترین مبلّغ احیاگر اسلام می توان الگو گرفت، این است که «امروز، ما چنين وظيفهاى داريم. البته شرايط امروز، با آن روز متفاوت است. امروز بحمد اللَّه حکومت حق يعنى حکومت شهيدان قائم است. پس، ما وظايفى داريم.» ۱۳۷۶/۲/۱۷
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
.
همه مردم جهان کنار ساحل بودند. در رنج بودند و منتظر. یک نفر روی دکل بود. داد زد:
-ایرانیها رسیدند.
#اسماعیل_واقفی
.
🎙 #کلیپ_صوتی | نزدیک قلّهایم؛ خستگی ممنوع!
✏️ رهبر انقلاب، صبح امروز: همهی مسئولان کشور امروز موظفند کار جهادی کنند، شبانهروزی کار کنند، خستگی نشناسند. ما فصل مشبعی را حرکت کردیم. این سربالایی، این شیب تند را عبور کردیم، به قلهها نزدیک شدیم. نباید خسته بشویم. امروز روز خسته شدن نیست، روز ناامید شدن نیست. امروز روز شوق است، روز امید است، روز حرکت است. مسئولین کشور در بخشهای مختلف باید با این روحیه حرکت کنند. ۱۴۰۲/۵/۲۶
🌷 رسانه KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب کلیپ صوتی «نزدیک قلّهایم؛ خستگی ممنوع!» را منتشر میکند.
🎧 بشنوید👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴این ویدیو مربوط به اختتامیه سی و ششمین جشنواره فیلم فجر در سال ۱۳۹۶ می باشد .
▪️ زمانی که خیلیها رشیدپور را نمیشناختند، آقای حاتمی کیا بخوبی او رو معرفی کرد!
و همچنان مدیران صدا و سیما در حال دعوت وی هستند ...
#مدافعان_حرم
#حاج_قاسم
#پیشنهادمیشه
🅾 امام خمینی (ره):
از مسائل مهمی است که در #درجه_اوّل اهمیت واقع شده است که اشخاصی که اداره میکنند یک جایی را، از اوّل #ارزیابی بشود که این اشخاص چه کاره بودهاند. سابقهشان چیست! تحصیلاتشان در کجا بوده! چه جور رویّهای در تحصیلات داشتند! و بعد از انقلاب چه جور وضعیتی اینها داشتند! قبل از انقلاب چه وضعیتی داشتند! افکارشان قبلًا چی بوده!
♦️اگر یک کسی افکارش #قبلًا منحرف بوده، حالا بیاید به شما ادعا بکند که من برگشتهام، ما باید قبول کنیم، اما نباید او را #مجله_نویس کنیم! آن دوتا با هم فرق دارند. خب، بسیاری از اشخاصی که میآیند میگویند ما توبه کردیم، توبه قبول است، لکن #نمیشود آنها را سر یک کاری گذاشت که آن کار #اهمیت دارد!
♦️برای اینکه ما نمیدانیم که این آدم توبه کرده یا میخواهد با این کلمه «توبه» ما را بازی بدهد. ما از او قبول میکنیم که در جامعه مسلمین مثل سایر مسلمانها با او عمل بکنیم، اما نباید #رادیو و #تلویزیون را به دست او بدهیم، یا [حتی]او را #راه_بدهیم در رادیو و تلویزیون، یا #مجلهای که برای تربیت افراد است، [یا] برای ترویج مسیر اسلامی ملت است، به دست او بدهیم و یا نوشتههایش را به دست او بدهیم!
صحیفه امام ره، ج۱۳، ص ۴۸۲- ۴۷۱)
🖇پ.ن:با اینکه این سخنان برای تمام مشاغل مهم عمومیت دارد، اما بدلیل اهمیت #رسانه بطور خاص شامل مدیران، مجریان، خبرنگاران و حتی کارمندان صوس میشود، اما جالبست بدانیم ما کسانی را داشتهایم که باسابقه عضویت در گروهک منافیقن حتی به ریاست صوس رسیدهاند‼️
#نفوذ
#گزینش
#اهمیترسانه
🌹گاھ نوشٺ هاے یڪ طلبھـ ـ
🍀 @besmellaherrahmanerrahimm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #برش_دیدار | نزدیک قلّهایم؛ خستگی ممنوع!
✏️ رهبر انقلاب: وظیفهمان امروز کار جهادی مسئولان است؛ این دیگر مربوط به خصوصِ سپاه نیست، همهی مسئولان کشور امروز موظفند کار جهادی کنند، شبانهروزی کار کنند، خستگی نشناسند. ما فصل مشبعی را حرکت کردیم. این سربالایی، این شیب تند را عبور کردیم، به قلهها نزدیک شدیم. نباید خسته بشویم. امروز روز خسته شدن نیست، روز ناامید شدن نیست. امروز روز شوق است، روز امید است، روز حرکت است. مسئولین کشور در بخشهای مختلف باید با این روحیه حرکت کنند.
✏️ برشی از بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان سپاه پاسداران
💻 Farsi.Khamenei.ir
4_5978848196930047607 (2).mp3
20.1M
🎧 صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان سپاه پاسداران. ۱۴۰۲/۰۵/۲۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔰 #سرخط_دیدار | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان سپاه پاسداران ۱۴۰۲/۰۵/۲۶
💠درباره سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🏷تشکیل سپاه
👌تشکیل سپاه در ابتدای انقلاب، یک پدیده منحصربهفرد در بین انقلابهای بزرگ تاریخ بود.
♦️از اوّلِ تشکیل سپاه، افراد سپاه برخوردار بودند از ارزشهای دین و انقلاب مثل:
🔹ایثار
🔸فداکاری
🔹حضور جهادی دائمی و شبانهروزی
🔸اطاعت و تسلیم در مقابل امام بزرگوار
🏷رشد و زایش درونی سپاه
🔺سپاه در آغاز تشکیل از یک مجموعه چندصدنفری تشکیل شد امّا کمتر از دو سال، تبدیل شد به یک سازمان نظامی گسترده.
✔️همین موجب شد بتواند در همکاری با ارتش چند عملیّات بزرگ را به سامان برساند.
💪 با گذشت حدود چهار دهه، یک کانون عظیم و کاملاً مجهّز دفاعی و نظامی و بزرگترین سازمان ضدّ تروریستی دنیا را داریم.
🏷عملکرد سپاه
⭕️مواجهه با بحرانهای دستساز دشمن
📍در نیمههای دیماه سال ۵۷، سران چهار کشور آمریکا، انگلیس، فرانسه، و آلمان جمع شدند در کنفرانس گوادلوپ.
🔺برای اینکه این انقلاب پا نگیرد، سیاست راهبردی بحرانهای پیاپی را طرّاحی کردند.
💪سازمانی که این سیاست را شکست داد، سپاه بود.
⭕️عملکرد خوب در دفاع مقدس
⭕️افزایش تواناییهای روزافزون
⭕️سازندگی در امور زیربنایی و حوزههای گوناگون
⭕️ارایه خدمات عمومی
⭕️اثرگذاری در فضای عمومی کشور
↙️نه فقط سازمان سپاه جذّاب است، بلکه افرادش هم جذّابند:
❇️سردار بلندمرتبهاش مثل شهید سلیمانی یک جور
❇️جوان فداکارش مثل شهید حججی یک جور
❇️پاسدار بیپیرایه و دلاوری مثل ابراهیم هادی یک جور
🔺هر کدام از اینها یک الگویند، یک الگوی تمامنشدنی.
⁉️یکی از بخشهای مهمّ فعّالیّت دشمن مخدوش کردن چهرهی سپاه و بسیج است؛ چرا؟
✅چون سپاه و بسیج جذّاب است؛ این جذّابیّت، آنها را نگران میکند.
📌با خبر دروغ، با شایعهی دروغ، با انواع حیلهها میخواهند این الگوگیری وجود نداشته باشد.
🏷پاسداری سپاه از خود
♦️این پاسداری از خویش در فرهنگ قرآنی اسمش «تقوا» است.
❇️ارزشها و برجستگیهای سپاه خیلی ارزشمندند؛ از اینها باید حراست کرد
🚨عوامل خطرزا اینها است:
📍غفلت از خدا
📍مغرور شدن به دستاوردها
📍خسته شدن از کار جهادی
📍بیتوجّهی به نعمتهای الهی
✅من به نسلهای جدید سپاه سفارش مؤکّد میکنم که سعی کنید آراستگی معنوی و علمی و عملی خودتان را از گذشتگانتان بالاتر ببرید.
💠درباره پاسداری از انقلاب اسلامی
⁉️در انقلاب اسلامی، چه خصوصیّتی هست که موجب این است که دشمنان صفآرایی کنند و ما ناچار بشویم برایش پاسدار فراهم کنیم که از انقلاب حفاظت کند؟
❇️آن چیزی که دشمن را بسیج میکند، حاکمیّت سیاسی اسلام است.
⁉️حاکمیّت سیاسی اسلام مگر چه خصوصیّتی دارد که آنها را وادار به عکسالعمل میکند؟
❇️چند نقطه را فقط اشاره میکنم:
◀️مخالفت نظام اسلامی با ظلم
◀️مخالفت نظام اسلامی با دستدرازی به منافع ملتها
◀️اعتقاد نظام اسلامی به کرامت انسان و مخالفت با تبعیض نژادی
◀️رفتار مسالمتآمیز با دولتهای غیرمتخاصم و مقابله با پیمانشکنان و دروغگویان
⁉️تهاجم از طرف کیست؟
⏫از طرف کسانی که با این خصوصیّات مخالفند؛ پس دشمن را شناختیم.
♦️اگر جمهوری اسلامی الگو نمیشد، باز این دشمنیها کمتر بود امّا جمهوری اسلامی الگو و پیشگام شده؛ جمهوری اسلامی پیشران حرکتهای مقاومتی در این منطقهی حسّاس شده.
💠نکته پایانی
⭕️پیشرفتها زیاد است، مراقب باشید غرّه نشویم به آنچه داریم.
❗️بدانیم که آن سیاستِ راهبردیِ ایجادِ بحرانهای پیدرپی هنوز جریان دارد.
⚔️هدف دشمن این است که امنیّت کشور را از بین ببرد.
❌امنیّت که نبود:
📌اقتصاد هم نیست؛
📌علم، دانشگاه و مراکز تحقیقاتی نیست؛
📌اشتغال نیست؛
📌کارهای زیرساختسازی نیست؛
📌راهاندازی کارخانههای تعطیلشده نیست؛
💎امنیّت اصل است.
↙️امروز وظیفهی ما اینهاست:
👈مراقبت دائمی از انقلاب؛
👈وحدت ملّی؛
👈مشارکت دادن مردم؛
👈کمک کردن به آحاد مردم بخصوص به طبقات ضعیف؛
👈کار جهادی مسئولان؛
❌به قلّهها نزدیک شدهایم. امروز روز خسته شدن و ناامید شدن نیست؛
✅امروز روز شوق است، روز امید است، روز حرکت است؛
🔻اعتماد باید وجود داشته باشد، نمیگویم انتقاد نباشد؛ انتقاد همراه با اعتماد.
↙️مسئولین دارند کار میکنند؛
👌با اخلاص، با علاقهمندی، با شوق، با توکّل به خدا، با همهی توان؛
⏪اعتماد بشود به آنها، انتقاد هم اگر لازم بود، بشود.
🍀اگر این راه را دنبال کردیم و بحمدالله تا امروز دنبال شده و بعد از این هم به فضل الهی، به توفیق الهی دنبال خواهد شد، پیروزی بر دشمن قطعی است.
💎•﴿ باغ انار ﴾•💎
#تمرین182 قابل شارژ...شارژ؟!!! قابل سفارش مگر چه عیبی دارد؟ قابل تولید موجود میکنیم هست ولی کم هس
#تمرین183
طرف مقابل خیلی پررو و ایکبیری(معنای این واژه در حال بررسی است) شده. با یک جمله میخواهید او را جزغاله کنید. این جمله چیست؟ بنویسید.
مثلا👇
- من بودم که تو رو تربیت کردم.
🎛همین تمرین در شعوب مختلف👇
الف. مادرشوهر هستید و میخواهید عروس را بجزغالانید.
ب. عروس هستید و میخواهید مادرشوهر را جزغاله کنید.
ج. عروس هستید و جاریتان زبانش دراز شده. ببینم چه میکنی...
د. مادر زن هستید و داماد با دست خالی آمده...برو توی دل میدان..آفرین
ه. شوهرتان دارد پررو میشود. خب حرارت زیادی دارد تولید میشود. من از داخل اتاق فرمان تماشا میکنم این صحنه را.
و. یک قلدر در مدرسه یا محله دارید که بقیه را اذیت میکند.
🪞توهین ممنوع.
🪞جملات انگیزشی و سس ماستی جزغاله کننده نیستند. پس ممنوع.
🪞ترجیحا به یک عیبش اشاره کنید. البته او هم خدایی دارد و یک روز یک نفر شما را جزغاله خواهد کرد.
#تمرین
#دیالوگ_نویسی
@anarstory
آینده جهان 9.mp3
21.01M
#مستند_صوتی | بخش نهم
کتاب انقلاب اسلامی و آینده جهان
نوشته محمد شجاعی (کلیک کنید)
۱• حاکمیت تفکر فردگرایی در دنیا که هر کس تنها به خودش اهمیت میدهد. زندگی خود، جان خود، منفعت خود، ثروت خود، آبروی خود و ... جامعه بشری را گرفتار مشکلات گوناگون کرده.
انتهای این مسیر به کجا خواهد رسید؟ راه رهایی از این حاکمیت چیست؟
۲• آیا این تفکر در ایرانیان نیز ریشه داشت؟
یا بت پرستی در ایران مرسوم بود؟
سابقه یکتاپرستی ایران به چه زمانی برمیگردد؟
@Ostad_shojae
@anarstory
💠#بی_برنامگی
رمز موفقیت هر فرد داشتن برنامه ای متناسب با موقعیت خود و جامعه و تنظیم مخارج زندگی است. بنابراین بی برنامگی و یا برنامه ریزی نادرست به پیدایش فقر می انجامد.
امام صادق(ع): از وظایف مومن، تدبیر در زندگی است.
📚 امالی شیخ طوسى/ج ٢ /ص ٢٨٣
✍🏼 رتدبیر یعنی عاقبت اندیشى، نظم و برنامه ریزى در معیشت و زندگی.
#دریافت_روزانه_حدیث
#افزایش_برکت_و_روزی
pay.eitaa.com/v/p/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پیش بینی عجیب از یک انقلاب در آخر الزمان
سخنران استاد راجی
➥ @zohur_media
کارنامه.apk
11.44M
دریافت اپلیکشن اندروید تقویم روزانه دستاوردهای نظام
⁉️ دستاوردهای جمهوری اسلامی در هر روز سال چه بوده؟
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
@anarstory
⏹ برنامه کلان مطالعاتی ( قسمت چهارم و آخر )
🔰 ابتدا اگر سه قسمت قبل را نخوانده اید، توصیه می کنم حتما بخوانید
قسمت اول https://eitaa.com/ma_va_o/4888
قسمت دوم https://eitaa.com/ma_va_o/4909
قسمت سوم https://eitaa.com/ma_va_o/4921
👈 شروع قسمت چهارم و آخر
🔰 برای جبران عقب ماندگی ها اصلا به خودتان استرس وارد نکنید، برنامه شما باید جایی داشته باشد برای این کار و یک یا دو روز ( پیشنهاد ما دو روز آخر هفته هست برای کسانی که تازه شروع به مطالعه کرده اند) در برنامه شما باشد برای جبران کم کاریهای طول هفته
👈 به مرور و کم کم ناقصی های در طول هفته یا ماه را جبران کنید، هیچ اشکالی ندارد که در ابتدای راه و برنامه ریزی کردن، شکست بخورید، طبیعی هست ، برای همه پیش می آید، ممکن است روزی حال نداشته باشیم و کاری نتوانیم بکنیم
برنامه را از همانجایی که انجام ندادید، ادامه دهید و ناقصی ها را بگذارید برای آخر هفته یا آخر ماه
💠 ما نیاز به برنامه ریزی داریم، توصیه معروف آقا امیرالمومنین (ع) است که می فرمایند شما را توصیه می کنم به تقوا و نظم در کارهایتان
نظم که باشد، آهسته و پیوسته می توان سنگین ترین کتابها را خواند
👈 بنده قبلا خدمت شما در پست https://eitaa.com/ma_va_o/4874 عرض کرده بودم که چطور در عرض یک ماه ، آن هم روزی یک ساعت ، می توان یک کتاب سه هزار صفحه را خواند.
🌀 مطالعه خود را که شروع کنید، چند صباحی که بگذرد ، کم کم شیوه و قلق مطالعه کردن دستتان می آید ، هرچند مواردی را در صوتهای متعدد گفتیم که می توانید همه این صوتها را در پست https://eitaa.com/ma_va_o/4725 گوش فرا دهید.
🔰 باید قوی شویم برای دفاع از اسلام و انقلاب، برای قوی شدن باید مباحث را استدلالی و منطقی با برهان و سند و حجت و دلیل ارائه دهیم و برای این کار ، قطعا نیاز به مطالعه داریم.
👈 کتب شهید مطهری و آیت الله مصباح یزدی از این نظر فوق العاده هستند ، چون در کتب خودشان ، نظرات دیگران و حتی غربی ها را می آوردند و آن را با استدلال و منطق رد و نقد می کنند و انسان با خواندن این کتب، شیوه نقد کردن را هم یاد می گیرد
بی جهت نیست که رهبری معظم بارها توصیه کرده اند به خواندن کتب این عزیزان
👈 وقتی می توانید بگویید یک کتاب را خوب خواندید که تمام مباحث آن را به صورت استدلالی و با منطق و سند ، یاد بگیرید ، نه اینکه فقط حفظ شده باشد.
✅ ان شالله خدا کمک کند قوی شویم تا به درد امام زمان (عج) و انقلاب بخوریم.
✍️ احسان عبادی
#سیر_مطالعاتی
#معرفی_کتاب
#مطالعه
@ma_va_o
@anarstory
این روایت را توضیح دهید: تمنواالفتنه ففيها هلاكة الجبابرة وطاهرة الارض من الفسقة
فتنه حادثه هايي است در دنيا كه با گمراهي ، عذاب و شكنجه سست ايمان ها و منافقان همراه است و كفر مستور آنان را ظاهر مي كند
مثلا تسلط و شكنجه هاي فرعونيان نسبت به بني اسرائيل يك فتنه بود كه باعث مي شد سست ايمان ها سقوط كنند و پرادعا هاي بي ثبات رسوا و آشكار شوند و البته اين شكنجه ها و تسلط جبارانه به سقوط فرعونيان از يك طرف و اوج گرفتن مستضعفان صالح و استوار و مقاوم هم از طرف ديگر منجر مي شد. در روايت مورد اشاره آمده:
تمنّوا الفتنة، ففيها هلاك الجبابرة، و طهارة الأرض من الفسقة. (1)
اين روايت را شيخ طوسي از امام صادق (ع) در امالي خود آورده است و متاسفانه صدر و ذيل روايت نيامده تا قرينه اي بر معناي دقيق آن باشد.
احمد آرام اين حديث را اين گونه ترجمه كرده است:
در آرزوي انقلاب باشيد، زيرا در انقلاب است كه جبّاران (سياسي و قارونان اقتصادي) نابود ميشوند، و زمين از لوث وجود فاسقان (رانتخواران و محتكران و محروميت آفرينان و گرانفروشان و ...) پاك ميگردد. (2)
شايد معناي اين حديث همان باشد كه در ضرب المثل فارسي خودمان منعكس شده كه:
خوش بود گر محك تجربه آيد به ميان تا سيه روي شود آن كه در او غش باشد.
و ظاهرا اين فتنه اي كه مورد آرزو است، هميشه اين اثر را دارد يعني باعث رسوايي و نابودي جباران و ستمگران شده و فاسقان را از زمين بر مي اندازد.
روايت زير هم اين معنا را تقريبا تاييد مي كند:
رسول خدا (ص) فرمود:لا تكرهوا الفتنة في آخر الزمان ، فإنها تبير المنافقين (3)
فتنه هاي آخر الزمان را ناپسند مشماريد زيرا باعث نابودي منافقين مي گردد.
پي نوشت ها:
1. طوسي، امالي، قم، دار الثقافه، 1414 ق، ص 700.
2. حكيمي، الحياه، ترجمه احمد آرام ، تهران، دفتر نشر فرهنگ اسلامي، ج 6 ، ص 28.
3. ري شهري، ميزان الحكمه، قم، دار الحديث، 1416 ق، ج 3، ص
عنه صلى الله عليه و آله : كما تكونوا يُولّى علَيكُم .[كنز العمّال : 14972.]
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : هر گونه كه باشيد، همان گونه بر شما حكومت مى شود.
💠تظاهر به فقر
افرادی که دائما اظهار فقر و تنگدستی می کنند، حال چه نزد اعضای خانواده و چه نزد دیگران، دچار فقر و تنگدستی می شوند. چه متمول باشند و چه فقیر.
🔸 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم:
هر کس به فقر تظاهر کند، گرفتار فقر خواهد شد.
📚 تحف العقول/ح35
#دریافت_روزانه_حدیث
#افزایش_برکت_و_روزی
pay.eitaa.com/v/p/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونی پهلوون کیه؟
#سردار_دلها
@anarstory