eitaa logo
" زندگانی عالمان "
7.8هزار دنبال‌کننده
311 عکس
131 ویدیو
17 فایل
《 ‌‌‌﷽ 》 ‌ #سیره_رفتاری و #گفتاری عالمان شیعه، در ابعاد مختلف تعاملات خود، نکات کمتر دیده شده.. ✔️ و درس زندگی.. مطالب ۴ روز اول هفته: @Movatteoon313 مدیریت و ۳ روز آخر هفته:‌ @MahdiAqayari "لطفا مطالب را با لینک منتشر کنید"
مشاهده در ایتا
دانلود
✔️ نقل قضیه ای توسط حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری... 🔹️ اين جريان از حضرت معصومه عليهاالسلام مشهور است؛ ولي ما خودمان در حرم درس آیت الله مرعشي رضوان اللّه‌ تعالي عليه مي ‌رفتيم. از شدت علاقه به حضرت معصومه منبرشان را جوري گذاشته بودند که روبه روي ضريح بود. ده دقيقه يک ربع قبل از درس، مطالب شيريني مي‌ گفتند. 🔹️ يك بار اين قضيه را گفتند که البته مختلف نوشته شده؛ ولي من از خودشان شنيدم و سعي بر حفظ هم داشتم. يادم هست كه فرمودند: 🔹️ پدر من آسيد محمود، فاضل بود و مدتي سعي و اهتمام کرد برای اينكه راجع به حضرت فاطمه عليهاالسلام دو مسأله را روشن كند؛ يكي اينكه زمان شهادت فاطمه زهرا عليهاالسلام كي است؟ آيا هفتاد و پنجم است يا نود و پنجم بعد از شهادت رسول خدا صلی الله علیه و آله؟ و يكي اينكه قبر حضرت زهرا عليهاالسلام كجاست؟ 🔹 مدتي شروع مي‌ كند در كتاب ‌ها گشتن؛ ولی دستش به جايي بند نمي‌ شود. حتي مي‌ فرستد كتاب‌ هايي را خيلي با سختي از مصر برايش بياورند. ايشان، كتاب ‌هاي تاريخي را دنبال كرده بود كه اين دو ابهام را از تاريخ بردارد. خيلي تحقيق مي‌ كند؛ ولی دستش به جايي نمي ‌رسد و دلش آرام نمي ‌گيرد. 🔹️ مدتي، ديگر كتاب ‌ها و تحقيقات را مي‌گذارد كنار و از باب توسل وارد مي‌ شود. این سید، گريه و زاري و توسل می‌ کند كه من مي‌ خواهم اين دو مسأله برايم روشن شود. 🔹️ من این جوری يادم است که می گفتند: شش ماه، توسلش شبانه روز طول مي‌ كشد، تا اينكه يک شب امام صادق عليه‌السلام را در خواب مي‌ بيند. حضرت صادق عليه‌السلام به او مي ‌فرمايند: «آسيد محمود! بيهوده خود را به زحمت مينداز. بگذار مردم بپرسند كه چرا بايد قبر بلال حبشی مشخص باشد؛ ولي قبر دختر پيغمبر مشخص نباشد؟ خداوند، جاه و جلال و جبروت فاطمه زهرا سلام الله علیها را به فاطمه معصومه عليهاالسلام داده است. هر چه مي‌خواهی از او بخواه» 🔹️ يادم هست آقاي مرعشي مي‌ فرمودند: «اين كلمه جبروت در غير خداوند متعال گفته نشده؛ ولي در خواب، امام صادق عليه‌السلام به پدر من، گفتند: جاه و جلال و جبروت...». 🔹 آقاي مرعشي مي‌ گفتند: «پدر من ديگر بعد از آن، اهتمامش به زيارت حضرت معصومه عليهاالسلام خيلي بيشتر شده بود». مقام حضرت زهرا عليهاالسلام در دنيا و چنین بهره ‌برداري از حرم ایشان امكان‌ پذير است. ‌ ‌ ‌ 🔰 @nasery_ir ‌ ‌🔰eitaa.com/Alemin " زندگانی عالمان "
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌✔️ حسین خیرالدین مداح لبنانی 🔹حسین خیرالدین مداح لبنانی، در صفحه مجازی‌اش ویدئو‌ و تصویر زیادی از هیئتشان منتشر نمی‌کند. در ویدئو‌های محدود منتشرشده، چهرهٔ مستمعین چندان واضح نیست. 🔹در ماه های اخیر، خیرالدین و دیگر مداحان لبنانی، تصویر رفقایشان را که شهید می‌شوند استوری می‌کنند و ما تازه می‌فهمیم که چه کسانی در آن هیئت، سینه می‌زدند. هیئتی که اهالی‌اش مجاهدینی‌ هستند که در راه مبارزه با رژیم اشغالگر، شهید می‌شوند. 🔹آثار خیرالدین به مداحی‌های ایرانی شبیه است و در بسیاری از کارهایش ملودی‌های ایرانی را می‌شنویم. این قرابت، حاصل چند دهه رفت‌وبرگشت فرهنگی میان ایران و لبنان است به‌‌طوری‌ که فرهنگ عزاداری لبنان از ایران متأثر شده است. 👈 پیشنهاد می‌شود این کلیپ که با زیرنویس فارسی است را حتما مشاهده کنید. " زندگانی عالمان " 🔰eitaa.com/Alemin
✔️ آرامش الهی در جنگ.. 🔺️ در یکی از جنگ ها بزرگان سپاه اسلام نسبت به عِدّه و عُدّه لشکر مقابل نگران بود. حضرت امیر المومنین علیه السلام در پاسخ به نگرانی او فرمودند: 🔺️«و اما ما ذکرت من عددهم، فانا لم نکن نقاتل فيما مضي بالکثره و انما کنا نقاتل بالنصر و المعونه.» 🔺️ترجمه: اما آنچه از عدد آن ها ذکر کردی(ابراز نگرانی کردی) پس بدان که ما در زمان رسول الله با تکیه بر برتری عددی و نظامی با دشمن نمی جنگیدیم بلکه با تکیه بر نصر و یاری خداوند می جنگیدیم (و پیروز میشدیم). 📚 بخشی از خطبه ۱۴۶ نهج البلاغه 🔰@ghesasolama 🔰eitaa.com/Alemin " زندگانی عالمان "
🍀 قرض دادن برای خدا 🍀 🔹 عالمی فرمودند (حجت الاسلام ) که استادشان خاطره‌ای را نقل کردند: در مدرسه فیضیه قم، پنج ریال پول بیشتر نداشتم. شخصی آمد و در حجره را زد و گفت: «آیا پنج ریال داری به من قرض بدهی؟» گفتم: «بله» و پنج ریال را به او دادم. 🔸 بعد از ساعتی، کس دیگری آمد و پنج تومان به من داد و گفت: «این پول از آنِ تو است.» من پنج تومان را گرفتم. شب هنگام، یک نفر آمد و گفت: «پنج تومان داری به من قرض بدهی؟» گفتم: «بله، دارم.» و پنج تومان را به او دادم. بعد از آن، کسی آمد و پنجاه تومان به من داد. 🔹 صبح که شد، در حرم سلام الله علیها قدم می‌زدم که شخصی پیدا شد و پنجاه تومان از من قرض خواست. خوشحال شدم و پیش خود گفتم: «پنجاه تومان می‌دهم و پانصد تومان گیرم می‌آید.» 🔸 تا این فکر را کردم، پیش خود گفتم: «دادن این پنجاه تومان برای رضای خدا نیست، بلکه برای این است که پول بیشتری به من برسد. بنابراین، به طرف آن شخص رو کردم و گفتم: «پنجاه تومان دارم، ولی نمی‌توانم قرض بدهم؛ لطفا از کس دیگری قرض کنید.» 📚 در محضر عالمان، ص۲۷۳ 🔰eitaa.com/Alemin "زندگانی عالمان"
12.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به عالم گر تهی دستی به درگاه رضا رو کن کز این در هیچ کس با دست خالی برنمی‌گردد ... "زندگانی عالمان" 🔰eitaa.com/Alemin
باور به وعده های الهی.mp3
زمان: حجم: 1.7M
🍀 خاطره استاد عابدينی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه 🍀 🔰@hadithedoost " زندگانی عالمان " 🔰eitaa.com/Alemin
15.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀 ماجرای عنایت و لطف امام رضا (سلام الله علیه) به آیت الله حاج سید جعفر سیدان 🍀 🔰eitaa.com/Alemin " زندگانی عالمان "
پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم.pdf
حجم: 360.2K
📖 متن کامل پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم | ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ 🔗 farsi.khamenei.ir/news-content?id=62870 📲 @rahbar_enghelab_ir 🔰eitaa.com/Alemin " زندگانی عالمان "
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️ نکته‌ای جالب از کلام علامه جعفری رحمت الله علیه.. 🔹️ تاثیر احترام به نفوس انسانها 🔰eitaa.com/Alemin " زندگانی عالمان "
🍀 رفاقت عجیب با مرحوم مسجد شاهی 🍀 🔹️ آیت الله شبیری زنجانی حفظه الله: پدر آقای مجتهدی، آقای حاج میرزا مصطفی از نوادر بود. او با مرحوم آشیخ محمد رضا مسجد شاهی خیلی رفیق بود، رفیق عجیب و غریب! دیوان آشیخ محمد رضا چاپ شده خیلی از شعرها در آنجا در مدح همین حاج میرزا مصطفی است؛ 🔹️ من جمله وقتی محمد رضا برای حاج میرزا مصطفی نعلینی میکند این شعر را هم به ملاحظه نعلین ضمیمه میکند و میفرستد: ولو بعثتُ حقيراً مثلَ مُرْسِلِهِ رجوتُ فى العفو عن إرساله كرمك من الهدايا لك اخترتُ النِعال لكي يَنوبَ عَنِّي في تقبيلها قدمك 🔹️ او هم جواب میدهد که خلاصه نعلینی گیر من آمده که چقدر مهم است؛ و میگوید شما چیزی برای من فرستاده اید که آنقدر مرتفع است که من نشسته دستم به ثریا میرسد! از بس که این نعلین رفیع و مهم است. و اگر بخواهم يك دهم حقش را ادا کنم باید به جای عمامه روی بگذارم: فيالك في نعل إذا ما لَبِسْتُها ولو أننى أدّيتُ مِعشار حقها أخذتُ الثريا قاعداً غير قائم لأحْلَلْتُها منّي محلّ العمائم 📘جرعه‌ای از دریا، ج۱، ص۶۱۱ 🔰eitaa.com/Alemin " زندگانی عالمان "
🍀 ضیافت آیت‌الله العظمی حاج سید محمد هادی میلانی از آقای حداد 🍀 🔹️ برای آخرین شب توقف حضرت آقای حاج سید هاشم موسوی حداد در مشهد مقدس، حضرت آیت‌الله العظمی حاج سید محمد هادی میلانی از ایشان ضیافتی در محل مدرسه خودشان به عمل آوردند که چون بعد از نماز مغرب و عشاء بود، تقریباً تا پاسی از شب به طول انجامید. 🔹️ آن ضیافت بسیار مهم بود: زیرا اولاً از جمیع همراهان و آشنایان تهرانی و همدانی و اصفهانی و شیرازی ایشان که جمع کثیری قریب هفتاد هشتاد نفر بودند، از جمله آیت‌الله حاج شیخ حسنعلی نجابت شیرازی با جمیع شاگردان سلوکی و همراهانشان، این میهمانی به عمل آمد؛ و این تعداد از جمعیت مسئله مهمی بود. و ثانیاً در موقع شام و گستردن سفره در صحن حیاط مدرسه، از هر نوع غذایی به نحو احسن و اکمل موجود بود و واقعیت «وَ فِيهَا مَا تَشْتَهِيهِ الْأَنْفُسُ وَ تَلَذُّ الْأَعْيُنُ» مشهود بود. 🔹️ و این در همان اوقاتی بود که ایشان در نهایت شدت کنترل و مراقبت سازمان امنیت (ساواک) بودند، و مأموری در وسط کوچه و مأمور دیگری در سر کوچه دائماً ایستاده بود، و رفت و آمد واردین را زیر نظر داشتند و از هویت افراد وارد بر ایشان سؤال می‌نمودند. 📚 کتاب روح مجرد، ۲۸۰ (علامه طهرانی(ره)) 🔰eitaa.com/A_S_Rashahat 🔰eitaa.com/Alemin " زندگانی عالمان "
27.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰تعطیلی درس آیت الله خویی (ره) در تابستان 🔷 خاطره مرحوم حضرت آیت الله حاج آقا نصرالله شاه‌آبادی از مرحوم حضرت آیت الله العظمی سید ابوالقاسم خویی 🔰@Ayatollah_Shahabadi " زندگانی عالمان " 🔰eitaa.com/Alemin