🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
◀️ کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
تکنیک های رفتار با بهانه جویی کودکان در خرید
✳️در مورد خرید از فروشگاه میتوانید قانون بگذارید که مثلاً جمعهها ما خرید میکنیم یا هر وقت رفتیم سوپرمارکت تو میتوانی یک خوراکی بخری؛ این قوانین را هر خانوادهای میتواند بر اساس شرایط خودش بگذارد، اما باید به آنها مقید باشید؛ حتی اگر کودک جیغوداد و گریه کرد، نباید قانون را بشکنید و فقط باید کودک را از آن محیط خارج کنید و به او تأکید کنید که ما جمعه به خرید میآییم و امروز روز خرید نیست؛ در این صورت اگر کودک بازهم به جیغ و فریادش ادامه داد شما هیچ واکنشی به رفتار فرزندتان نشان ندهید و اجازه دهید هیجانش تخلیه شود. بعدازاینکه کودک آرام شد برای او توضیح دهید که ما باهم قرار گذاشتیم که جمعهها خرید کنیم از این به بعد رفتیم فروشگاه اصرار نکن، چون من چیزی برات نمیخرم.»
کودک باید به این اطمینان برسد که با بدرفتاری و بهانهگیری نمیتواند به خواستهاش برسد یعنی اگر کودک یکبار گفت: فلان چیز را بخر و شما نخریدید، شروع به گریه کردن کرد، شما نخریدید و با جیغ کشیدن، شما تسلیم شدید و خواسته او را برآورده کردید، درواقع به او یاد دادید که هرزمانی که تو چیزی خواستی جیغ بکش تا من آن وسیله را برای تو فراهم کنم! پس باید به قوانینی که میگذارید پایبند باشید و نگران این نباشید که جیغ کشیدن کودک جلوی دیگران زشت است و بقیه میگویند چه مادر خسیسی! حاضر است گریه کودکش را ببیند، اما برای او چیزی نخرد! اگر این معیارها را قرار دهید کودک متوجه میشود که شما در چه موقعیتهایی در اضطرار هستید و میتوانید قانون را بکشند مثلاً کودک میداند که شما جلوی مهمانها قاطعانه رفتار نمیکنیدلذا تمام خواستههایش را در مقابل آنها از شما مطالبه میکند. اگر میخواهید که این بدرفتاریها خاتمه پیدا کند، تحملتان را بالا ببرید و نگران حرف دیگران نباشید بلکه او را سریع از آن محیط خارج کنید، زیاد در آن شرایط با او صحبت نکنید و قصد قانع کردنش را نداشته باشید، فقط قانون را تکرار کنید و بعدازاینکه آرام شد با او صحبت کنید.
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
◀️ کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
تکنیک های مقابله با استرس در کودکان
اولین قدم برای کاهش استرس کودکان، تغییر طرز فکر است
به فرزندتان کمک کنید طرز فکر «استرس آسیب میزند» را به «استرس کمک میکند» تغییر دهد. اگر بچهها بفهمند که موقعیتهای استرسزا برای همیشه دوام نمیآورند؛ از این موقعیتها برای یادگیری استفاده میکنند. عصب شناسان، سیستم پاسخ استرس را با سیستم ایمنی مقایسه میکنند که با تمرین قویتر میشود. به این صورت که پس از ارائه یک پاسخ مناسب به استرس، مغز آنها را به خاطر میسپارد. اینگونه است که یادگیری پاسخهای مناسب به استرس، مغز را آماده میکند تا دفعه بعد، موقعیتهای استرسزای مشابه را مدیریت کند.
کودکان باید مقدار معینی از ناملایمات را تجربه کنند تا هم بدن و هم ذهن آنها سرسخت و انعطافپذیر شود. شما میتوانید فرزندتان را راهنمایی کنید تا زمینههای رشد یا درسهایی را که از آخرین چالش استرسزای او حاصل شده را بیابد. سپس از او بپرسید از آن موقعیتی که موجب استرس شده چه آموخته؟ از چه نقاط قوتی برای مدیریت این موقعیتها استفاده کرده؟ اکنون از چه تکنیکهایی میتواند استفاده کند؟درنظر گرفتن استرس به عنوان یک عامل رشد میتواند یکی از مهمترین راهکارها در کاهش استرس کودکان باشد. هنگامی که استرس به عنوان فرصتی برای رشد در نظر گرفته شود، فرزند شما رابطه سالمتری با استرس ایجاد میکند و مدیریت آن آسانتر خواهد بود.
✨✨✨✨✨✨✨✨
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
◀️ کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
41.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک درصد طلایی💛
زمان این مستند ۱۷ دقیقه و۲۰ ثانیه است اما تاثیر آن روی زندگی شما می تواند به اندازه چند نسل باشد.
برای دیگران نیز ارسال کنیم.
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
◀️ کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
اصول روانشناختی عیدی دادن به کودکان
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁
عید برای بچهها حالوهوای خاصی دارد. یکی از ویژگیهای عید که همیشه در خاطر آنها میماند و برای آن لحظهشماری میکنند، عیدیگرفتن است. در این مطلب کوتاه به نکاتی اشاره شده است که با استفاده از آنها میتوانید با استفاده از اصول روانشناختی این لذت را برای آنها بیشتر و خاطرهانگیزتر کنید.
نباید هدیهٔ بسیار گرانقیمت یا مبلغ عیدی بسیار زیاد باشد؛ چرا که در این صورت همه از عهدهٔ چنین کاری برنمیآیند. امکان دارد همین مسأله رقابت به وجود آورد و تا حدی باعث قطع ارتباط بعضی خانوادهها با یکدیگر شود. توصیه میکنیم مقدار کمی پول با توجه به سنوسال بچهها برای عیدی در نظر گرفته شود. برای بچههای کوچکتر کمتر و برای بچههای بزرگتر بیشتر.
عیدی کودکان را از آنها نگیرید. بعضی از والدین پولهای عیدی کودکان را از آنها میگیرند. حال یا به بهانه اینکه میخواهند برایشان نگه دارند یا به بهانههای دیگر. به هر حال آنها را از لذت عیدیداشتن و خریدکردن محروم میکنند و این کار درستی نیست. باید عیدی بچهها را به خود آنها بدهیم و اگر سن آنها کم است و هنوز نمیدانند با آن پولها چه کنند، بهتر است پدرومادر آنها را به مغازه ببرند و ضمن توضیحی که برایشان میدهند از آنها بخواهند اسباببازی یا چیز دیگری را انتخاب کنند.
پول یا هدیهای را که دیگران به کودک میدهند را تمسخر نکنید. از دیگر وظایف والدین این است که به کودکانشان آموزش دهند انسانهایی قدردان باشند. از عیدی کودک انتقاد نکنیم و دربارهٔ کم یا زیادبودن ارزشهای مادی آن صحبت نکنیم و نیز شخص عیدیدهنده را قضاوت نکنیم؛ بلکه به فرزندمان فرهنگ تشکرکردن را بیاموزیم. به کودکان آموزش دهیم، در ایام نوروز حتماً به دیدن بزرگترها بروند، عید را به آنها تبریک بگویند و در صورت دریافت عیدی تشکر کنند.
به رقابت و چشم و همچشمی میدان ندهیم. باید به کودکان بیاموزیم، دادن عیدی از طرف بزرگترها جزء واجبات نیست و اگر بزرگتری عیدی میدهد، لطف میکند. از طرفی، عیدیدادن نباید جنبهٔ رقابت به خود بگیرد و هر کس بخواهد پول یا کادویی که به دیگران میدهد، ارزش بیشتری داشته باشد.
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
◀️ کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
reshtehayedaneshgahy.pdf
9.88M
کتاب جامع آشنایی با رشته های مختلف دانشگاهی و زمینه های شغلی 👆
👈 ویژه ی دانش آموزان مقطع متوسطه
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
◀️ کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂پادکست :والدین خوب ،فرزندان بد
گوینده :علی خان آبادی
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂
◀️ کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ازپستی ها وبلندی های زندگی نگران نشو ،چراکه طبق قوانین فیزیک ،فراز ونشیب تورا زودتربه مقصد می رساند . مهم، بودن این موانع نیست؛ بلکه آمادگی واراده برای عبور از این موانع حائز اهمیت است.
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
◀️ کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#داستان_زندگی
" آرزوها مارو نجات میدن به شرطی که ما باورشون کنیم به شرطی که اگه ۷۰ میلیون نفرم بهمون خندیدن بازم باورشون کنیم." دکتر مجتبی شکوری"( برنامه ی کتاب باز ).
"آرزوهاتو بغل بگیر و بال و پر بگیر
چشماتو ببند یه لحظه از دلت خبر بگیر
برو سنمت آسمون و روی ابرا دست بکش
این غبار روی شهرو پس بزن نفس بکش"
در آستانه ی روزهای پایانی اسفند ۱۴۰۱ شمسی و نزدیک شدن به سال جدید یک آرزو برای خودتان تعیین کنید و سعی کنید تا سال آینده حداکثر تلاشتون را برای رسیدن به اون ها انجام بدید این آرزو می تونه یادگیری یک مهارت ، ارتقای خودشناسی ،حفظ شعر یا قرآن و یا هر چیز دیگه ای باشه .حتی اگر به اون نرسیدید حداقلش این هست که دست هاتون را برای رسیدن به اون آرزو به سمت خدا بلند کردید و روی پاهاتون بلند شدید این طوری به خدا نزدیکترید به قدرتش خوش بین باشید . پیشنهاد می کنم زندگی نامه ی دکتر مجتبی شکوری را حتما بخونید از لکنت ، بیش فعالی تا اخراج از مدرسه و قبولی دانشگاه شریف در رشته ی مکانیک تا نهایتا ،دبیری و دکتری علوم سیاسی هر قسمت از زندگیشون درسی بزرگ در اون نهفته است .داستان زندگی افراد (مثل : مشاهیر ادبی ،علمی ،هنری ، فرهنگی و...) دور و برمون می تواند به ما درس های قشنگ و بزرگ بده برای بچه ها هم حتما تعریف کنید و نکات ارزشمندش را با یکدیگر مرور کنید ."دنیای جای بدیه اما ارزش جنگیدن را دارد ...دنیا پر از لحظه های دارچینه....." براتون بهترین ها را از درگاه خداوند متعال آرزو می کنم .🤲
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃 🍂
◀️ کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
🌷کاشتن گیاه توسط کودکان یعنی :🌷
🔹درک زیبایی ها ولذت های پایدار
🔹درک معنی رشد وشکوفاشدن
🔹درک صبوری ،تحمل سختی
🔹درک نیازهای واقعی یک موجود زنده
🔹درک مراقبت ،نوازش وتوجه
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
◀️ کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
طرح پدر پیشگام با استقبال بیش از ۱۲ هزار پدر اصفهانی همراه شد
🔹رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان: در حدود ۲۴۰۰ مدرسه در سطح استان اصفهان این طرح را برگزار کردند و خوشبختانه استقبال پدران گرامی از این طرح و این جلسات چشمگیر بود. طبق گزارشهای ارسالی و بازدیدهای میدانی بیش از ۱۲ هزار پدر در استان اصفهان در جشنواره پدر پیشگام شرکت کرده و آموزشهای لازم را دریافت کردند.
🔹 باتوجهبه نقش پدران بهعنوان مهمترین رکن از ارکان خانواده در تربیت فرزندان که در چند سال اخیر به دلایل متفاوت مغفول مانده بود، بر آن شدیم تا با اجراکردن طرح پدر پیشگام، گامهایی اجرایی در این زمینه برداریم.
♨️ متن کامل اطلاعیه را اینجا بخوانید
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
◀️ کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
🌱🌹🌱🌹🌱🌹🌱🌹🌱🌹🌱🌹
#بدانیم
#باغبانی_گل_گیاه
#آرامش_ذهنی_جسمی
👈روزی چند دقیقه باغبانی یا کار با گل و گیاه به شما کمک میکند تا به ارامشی وصف ناپذیر دست پیدا کنید ,
چرا که این کار استرس را دور کرده
و آرامش ذهنی و جسمی به شما می بخشد.
✅خاک درون خودش میکروبی به نام مایکوباکتریوم دارد🍃👇👇
که طبق تحقیقات انجام شده این میکروب موجود در خاک ،
خاصیت ضد افسردگی دارد.
این میکروب سیتوکین بدن را افزایش
می دهد و این کار به نوبه خود باعث افزایش سروتونین
(جاری کننده احساس خوب ) میشود
که خاصیت ضد افسردگی ان ثابت شده است.
🌴باغبانی یا مراقبت از گل و گیاه حس خوبی را در شما ایجاد میکند.
از انجایی که گیاهان زبان تشکرشان,
در شاخ و برگشان نهفته است
با دیدن رشد و شکوفایی گیاه احساس بسیار خوبی به ما دست می دهد.
👈مراقبت از گیاهان یا باغبانی کاری است که شخص باید با نهایت دقت به تیمار گل و گیاه بپردازد و برای این کار خودش را کنترل کند.
این کنترل اعصاب سبب میشود تا شخص تمرکز خود را حفظ کرده
و از استرس و شتاب فاصله بگیرد.
🌱🌹🌱🌹🌱🌹🌱🌹🌱🌹🌱🌹🌱🌹
◀️کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
❎ چگونه با فرزندان نوجوان صمیمی شوید؟
جر و بحث را حذف کنید!
در این دوران بهتر است والدین درباره موضوعات بحث نکنند، زیرا جر و بحث اختلاف و نزاع میان فرزندان و والدین را تشدید می کند، البته به این معنا نیست که نوجوانمان را آزاد بگذاریم و اجازه دهیم هر کاری که می خواهد انجام دهد. در واقع این مساله که تا چه اندازه استقلال_طلبی در دوران نوجوانی می تواند سبب درگیری و نزاع شود، به میزان نافرمانی و سرکشی فرزندان بستگی ندارد بلکه به عملکرد والدین و چگونگی اداره کردن این حس و آزادی طلبی از سوی والدین وابسته است.
پدر و مادری که دائم فرزند خود را کنترل می کنند و اجازه رشد حس استقلال و آزادی را در او نمی دهند، در واقع نوجوانی پرخاشگر و عصبانی را پرورش میدهند.
یکی از بهترین راه های مؤثر برای جلوگیری یا کاهش جنگ و جدل در خانواده این است که برای نوجوانمان روشن کنیم چه انتظاراتی از آنان داریم. والدین باید خواسته های خود را برای فرزندشان مطرح و او را با ساختارها و قوانین منسجم خود آشنا کنند.
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
◀️ کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
❎ چگونه مسئولیتپذیری را در فرزندمان تقویت کنیم؟
برای تربیت فرزندی مسئولیتپذیر، قاعدهی کلی آن است که از خودمان به عنوان والد و مربی شروع کنیم.
روش ایجاد حس مسئولیتپذیری در سنین مختلف، متفاوت است.
فرزندان تا حدود ۱۲ سالگی، بیشترین ارتباط را با مادر دارند.
لذا در این سنین احساس مسئولیت، بیشتر توسط مادر به آنها منتقل میشود.
در سن ۱۲ تا ۱۸ سالگی، پدر نقش پررنگتری نسبت به مادر، در جهت مسئولیتپذیری فرزندان ایفا میکند.
با در نظر گرفتن استقلالطلبی فرزندان در دورهی نوجوانی، لازم است برخی از وظایف و مسئولیتهای خانه، توسط پدر به آنها سپرده شود.
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
◀️ کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
❎ هنر، زندگی کردن
🟥 خدا جون چقدر قشنگ هنر زندگی کردن را به ما آموخت، فرمود پنج وعده بیا و برای اعتلای روحت با من حرف بزن.
یعنی بنده من، تو باید برای خودت، همسرت و فرزندانت وقت بگذاری.
آنقدر درگیر زندگی نشوی که یادت برود زندگی کنی.
🟧 در طول شبانه روز دقایقی با همسرمان حرف بزنیم، حرفهایش را بشنویم.
در طول روز حرفهای فرزندم را بشنوم و طریق خوب زندگی کردن را با محبت به او بیاموزم.
🟪 قبل از فاصله باید حرف زد، اگر در بحرانهای بلوغ تازه میخواهی بروی او را از چاله در بیاوری پیامی که به شما صادر می کند این است: به جا نمیارم....
او با شما انس ندارد که زبانتان را بفهمد.
🟩 عید نوروز و ایام ماه مبارک فرصت خوبی برای وقت گذاشتن و رابطه برقرار کردن با خود و خانواده است.
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
◀️ کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
#تربیت_فرزند ✨
.
👩🏼:پسرم خیلی دروغ میگه❗️
🧕🏻:چون خیلی بهش گیر میدی⚠️
👱🏼♂:دخترم اعتماد به نفس نداره❗️
🧔🏻:چون تشویقش نمیکنی⚠️
👱🏻♀:پسرم خیلی کم حرفه❗️
🧕🏻:چون باهاش حرف نمیزنی⚠️
👩🏻:دخترم خیلی ترسوئه❗️
🧕🏻:چون همیشه طرفداریشو میکنی⚠️
👨🏼:پسرم به بقیه احترام نمیذاره❗️
🧔🏻:چون صداتو واسش بالا میبری⚠️
👱🏽♀:دخترم همیشه عصبیه❗️
🧕🏻:چون ازش تعریف نمیکنی⚠️
🧑🏽:پسرم همیشه ضعیفه❗️
🧔🏻:چون همیشه تهدیدش میکنی⚠️
👩🏽:دخترم همیشه گوشه گیره❗️
🧕🏻:چون همیشه مشغول کارای خودتی⚠️
✅حواست به دلبندت باشه❤️👇👇
نمود این رفتارا در بزرگسالی خیلی خطرناک و غیرقابل درمانند✅
✅🍃✅🍃✅🍃✅🍃✅🍃✅🍃✅
◀️کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
#کج_خلقی_فرزندان
#تربیتی
♦️چطور با کودک کجخلق برخورد کنیم؟
✅ مهمترین نکته این است که آرامش تان را حفظ کنید.
به یاد داشته باشید که کجخلقی او، طبیعی است
معنیش این نیست که پدر یا مادر بدی هستید یا فرزندتان مشکلی دارد.
✅فریاد کشیدن یا کتکزدن کودک،
فقط باعث بدتر شدن وضعیت میشود.
✅ واکنشی توام با آرامش و ایجاد جوی آرام بدون اینکه در مقابل کودک
«وا بدهید» یا قواعدی را که برایش تعیین کردهاید، زیر پا بگذارید،
استرسها را کاهش میدهد و باعث میشود هم شما و هم فرزندتان احساس بهتری داشته باشید.
✅میتوانید خیلی ملایم،
توجه کودک را به چیز دیگری جلب کنید و او را به انجام فعالیتهایی وادارید
که از آنها لذت میبرد یا سعی کنید او را بخندانید.
🌱🍃🌱🍃🌱🍃🌱🍃🌱🍃🌱🍃🌱🍃
◀️کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
#همسرداری
#دو_رفتار_اقتدار_شکنانه
1-غر زدن
2-اطاعت نکردن از همسر
✅🌹✅🌹✅🌹✅🌹✅🌹✅🌹
◀️کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
👆👆👆👆👆👆👆👆
#چگونگی_پاسخ_به_سوالات_کودک
✅📚✅📚✅📚✅📚✅📚✅📚✅
◀️کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
👈 کودکان لجباز تفکر و دیدگاه خود را دارند و دوست ندارند همیشه به آن ها بگویید چه کاری انجام دهند و چه کاری را انجام ندهد. زمانی که به پسر لجباز چهار ساله خود بگویید که باید ساعت ۹ شب در رختخواب باشد، یا وقتی به کودک پنج ساله سرسخت خود بگویید که اسباب بازی انتخابی شما را بخرد، احتمالا تنها پاسخی که از دریافت خواهید کرد “نه” است!
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
بهتر است به جای اینکه به فرزند خود دستور بدهید، به او حق انتخاب از بین چند گزینه را بدهید. برای مثال به جای اینکه به او بگویید به رختخواب برود، از او بپرسید دوست دارد از بین داستان اول و دوم کدام را قبل از خواب برایش بخوانید.
فرزند شما می تواند به سرکشی خود ادامه دهد و بگوید:« من نمی خواهم بخوابم» اگر این اتفاق افتاد، آرام بمانید و به طور قاطع به او بگویید: «خب، این یکی از گزینه ها نبود.» می توانید این کار را هر چند بار که لازم است و با حفظ آرامش تکرار کنید تا وقتی به نظر برسد که احتمالاً فرزندتان تسلیم می شود.
به این نکته توجه کنید که تعداد زیادِ گزینه های پیشنهادی نیز خوب نیست، زیرا باعث سردرگمی و گیج شدن او می شود. برای مثال، درخواست از فرزندتان برای انتخاب یک لباس از کمد لباس ممکن است او را گیج کند.
شما می توانید با رساندن گزینه ها به دو یا سه مورد از این مشکل جلوگیری کرده و انتخاب را برای فرزندتان آسان کنید.
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃 🍂
◀️ کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
43.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی اوقات والدین به خاطر رفتاری که فرزندشان در جمع از او سر میزند شرمنده هستند و ترس این را دارند که دیگران در مورد آنها و فرزندشان چه قضاوتی میکنند. زیرا والدین از این واهمه دارند که دیگران فکر کنند آنها در مورد تربیت فرزندان کوتاهی کردهاند و وظایشان را به درستی انجام ندادهاند. در حالیکه برای مثال قرار نیست یک کودک 4 یا 5 ساله در آن سن کم به حد کمال و رشد خود برسد بلکه فرزند شما بناست در طی سالیان سال به رشد و کمال خود برسد. بنابراین طبیعی است در طی این دوران اشتباهات زیادی از او سر بزند.
اما والدین در روند آموزش فرزند به جایی میرسند که بیش از هر چیزی بیشتر نگران قضاوت افراد جامعه در مورد خودشان هستند؛ اینکه آنها فرزندشان را خوب آموزش ندادهاند و اهمیت این موضوع برایشان مهمتر از مشکلات احتمالی است که ممکن است برای فرزندشان به وجود بیاید.
در واقع از همین جاست دخالت دیگران در تربیت فرزند شروع میشود و والدین با داشتن چنین دیدگاهی به دیگران اجازه میدهند که وارد حریم آموزشی آنها با فرزندشان شوند. متاسفانه در جامعه ما چیزی به عنوان حریم فردی شناخته شده نیست و این موضوع حتما باید فرهنگ سازی شود. خصوصا در مورد آموزش فرزندان والدین باید حریم فردی را در نظر بگیرند زیرا غفلت از این موضوع باعث اثرات جبران ناپذیری به فرزندانشان میشود.
🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃
◀️ کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرون بک ( Aaron Beck ) ، روانشناس معروف ، معتقد است افرادی که مشکلات هیجانی دارند مرتکب خطاهایی در منطق می شوند که واقعیت عینی را به سمت خودخوارشماری متمایل می کند . درمان شناختی در روانشناسی مشکلات روانی را ناشی از فرآیندهای پیش پا افتاده ای چون تفکر معیوب ، استنباط های غلط بر پایه اطلاعات ناکافی یا نادرست و ناتوانی در تفکیک خیال از واقعیت می داند .
🌱🥀🌱🥀🌱🥀🌱🥀🌱🥀
آرون بک همه موارد بالا را خطاهای شناختی یا تحریف های شناختی می نامد . شناخت خطاهای شناختی موجود در افکار کمک زیادی به تغییر آن ها می کند . اما چرا گاهی انسان ها این طور فکر می کنند ؟ گاهی تجزیه و تحلیل اطلاعات در ذهن انسان تحریف می شود . این تحریف ها خطاها یا تحریف های شناختی نامیده می شوند و به اشکال گوناگونی ظاهر می شوند . تقریبا ۱۷ مدل خطا یا تحریف شناختی (یا فکر ناکارآمد منفی ) داریم.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
یکی از عواملی که باعث میشه همیشه جنگ و دعوا بشه ذهن خوانی است این شبیه این که من دستگاهی داشته باشم که ذهن طرف مقابلم را تشخیص بدم .
بهتر است دلیل ناراحتی ،عصبانیت و رفتار هر فرد را از خودش بپرسیم .
مهارت های گفتگو را یاد بگیریم .
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂
◀️ کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
این روزها همه مشغول خانه تکانی اند
ظاهر تکانی . . .
غافل از اینکه مهم باطن تکانی هست . .
دل تکانی
که در این صورت ظاهر هم متقابلا تکان خواهد خورد !
دل تکونی از خونه تکونی واجب ترِ
دلتو بتکون، از حرفا، بغضا، آدما
دلتو بتکون از هرچی که تو این یک
سال
یادش دلتو به درد آورد
از خاطره هایی که گریه هاش
بیشتر از خنده هاش بود
… دلتو بتکون از کوتاهی هایِ
خودت
اگه یادت رفته به کسی بگی، ببین !
من منو ببخش!
بهش بگو، اگه با یه ببخشید!
من هم مقصر بودم .. یکی رو آروم
می کنی، آرومش کن
دلتو بتکون.. یه نفسِ عمیق بکش
سلام بده به بهار
به اتفاقایِ خوب
به خودت قول بده تو سالِ جدید
بیشتر دوست داشته باشی، بیشتر
باشی، بیشتر بخندی!
بیشتر زندگی کنی!
بیشتر خودتو تو آینه نگاه کنی و
لبخند بزنی و بگی :
عزیزم! تو فوق العاده ی !
بیا و قول بده تو این سالِ جدید
اگه دل کسی را شکستی، رک و
راست و پوست کنده
ازش معذرت بخواهی!
دلجویی کنی!
بدونِ غرور بهش بگی
اشتباه کردی!
دلِ خیلی افراد بخاطرِ همین نگفتنا
تو سال بعد شکست !!!!
مثل دلی که شکستن!!
دلتون را خانه تکانی کنید .
🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃
◀️ کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸
در رابطه با اشتباهات خود صادقانه رفتار کنیم .والدین نیز در برخی رفتارها و قضاوت های خود ممکن است دچار خطا شوند .
در این گونه مواقع به راحتی به فرزندان خود بگویید : عزیزم ! من اشتباه کردم ، لطفا من را ببخش .
🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱
◀️ کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan
❎ تربیت فرزند
❎ نقش بازی در رشد جسمی کودک
🔴بازی موجب رشد هماهنگ دستگاهها و اعضای مختلف بدن می شود.
باعث تقویت حواس کودک می شود.
نیرو و انرژی بدن را به بهترین شکل مصرف می کند.
کودک به توانمندیهای فکری و بدنی خود آگاهی پیدا می کند.
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
◀️ کانال انجمن اولیا و مربیان استان اصفهان
@AnjomaneOliyavaMorabianEsfahan