عدالت اجتماعی، در صورتی در جامعه تأمین میشود که افرادِ در جامعه، تربیت شده باشند...عدالت اجتماعی به مقدار زیادی وابسته به اخلاق است؛ البته بخش عمده ی آن مربوط به مقرّرات و قوانین جامعه است. أمّا مقرّرات و قوانین، بدون اینکه افراد از اخلاق الهی و اسلامی برخوردار باشند، چندان کارساز نیست.
نائب المهدی امام خامنه ای
کتاب عدالت، ص 50 و 51
#کتاب
#کتاب_عدالت
#سید_علی_خامنه_ای
#رهبر
@Arshiv_Gholam
تا اواسط سال 1354 ،حدود 35 هزار خارجی، فقط در تهران زندگی می کردند که بیشتر آن ها تکنسین، مدیر، مشاور یا نمایندگان شرکت های خارجی و از این جمع، عدّۀ زیادی مربوط به ارتش بودند...تکنسین های آمریکایی تا 12500 دلار در ماه می گرفتند. در سال 1354، حدود 20 هزار ِ مستشار نظامی آمریکایی در ایران بودند.
صعود چهل ساله، ص 134
#کتاب
#انقلاب_اسلامی
#صعود_چهل_ساله
#استاد_راجی
@Arshiv_Gholam
چه سخته عاشقی ندونه.mp3
4.9M
🎙چه سخته عاشقی ندونه خونه ی دلبرش کجاست🎙
"کربلایی روح اللّه بهمنی"
#صوت
#سینه_زنی
#روح_الله_بهمنی
@Arshiv_Gholam
اسلام،آقا.mp3
329.9K
🎙رهبر ما خامنه ای نائب صاحب الزّمان🎙
"کربلایی اسلام میرزایی"
#صوت
#سینه_زنی
#اسلام_میرزایی
@Arshiv_Gholam
31.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مرحوم حاج مرزوق (رحمه اللّه)🎥
"حضرت استاد میرزامحمدی"
#فیلم
#سخنرانی
#استاد_میرزا_محمدی
@Arshiv_Gholam
آنچه تاکنون از زندگی و زمانهٔ مولای متّقیان علی (علیه السّلام) شنیده یا خوانده ایم پاره هایی پراکنده از مشهورات است و دانش ما محدود به روایت هایی است که نمی دانیم دقیقاً کجای زندگی أمیرالمؤمنین جلوه کرده اند.
أمّا این بار در کتاب "حیدر" با روایتی خطّی، یک دست و درهم تنیده از 9 سال زندگی مولی الموّحدین علی (علیه السّلام) با حضرت صدّیقة طاهرة (سلام اللّه علیها) مواجهیم. روایتی که راوی اش حیدر (علیه السّلام) است. از زبان مولا می خوانیم که از سال دوم تا یازدهم هجری چه گذشت. از روزهای نزدیک به ازدواج حضرت امیر (علیه السّلام) تا روزهای بعد از شهادت حضرت زهرا (سلام اللّه علیها). هر آنچه از زندگی مشترک، نبردها و روزگار پرفراز و نشیب به طرزی پراکنده در منابع شیعه و سنّی ثبت شده است، از دید نویسنده دور نمانده و در تلاشی عالمانه با اتّکاء و ارجاع بر بیش از 120 منبع متقن، تصویری روشن و یک پارچه از زندگی مولی الموّحدین در "حیدر" بر کاغذ نشانده است.
✍ أثری از آزاده اسكندري
📚 انتشارات كتابستان معرفت
#معرفی_کتاب
#حیدر
#آزاده_اسکندری
@Arshiv_Gholam
بدانید گرایش اشرافی گری، آن چیزی نیست که بشود با قانون و با دادگاه و با بازجویی و با امثال این ها علاجش کرد؛ خیلی سخت تر از این حرف هاست. این از جمله مقولاتی است که بایستی فضای عمومی کشور، احساسات مردم، خواست مردم و به تعبیر رساتر، فرهنگ عمومی مردم، آن را دفع کند تا این علاج شود...به نظر من، اشرافی گری برای یک کشور آفت است؛ اشرافی گری مسئولان آفت مضاعف است.
نائب المهدی امام خامنه ای
کتاب عدالت، 53 و 54
#کتاب
#کتاب_عدالت
#سید_علی_خامنه_ای
#رهبر
@Arshiv_Gholam
بسیاری از رفتارهای جنسی مهیّج که در فیلم ها نشان داده می شود، مختصّ افرادی است که به دلیل فساد اخلاقی، تجربه انواع رفتارهای جنسی را با افراد مختلف دارند و همسر عفیف و نجیب آن ها (افراد متدیّن) با این رفتارها بیگانه است.
دانش خانواده و جمعیت، ص 99
#کتاب
#دانش_خانواده
@Arshiv_Gholam
در سال های أخیر، با رشد توانمندی های علمی و فنّآوری و صنعتی کشور، حرکت به سمت ساخت تجهیزات نظامی دیگر نظیر هواپیما، ناو، چرخبال و تانک آغاز شده است. طرّاحی هواپیماهایی نظیر قاهر و صاعقه و کوثر، ناوشکن های کالس موج مانند جماران و الوند و سهند، ناوشکن ها و در حال ساخت مانند خلیج فارس و فاتح، تانک هایی زیردریایی های بزرگتر مانند کرّار و ذوالفقار و نیز خودرو های نظامی حفاظت شده مانند طوفان، نمونه هایی از آخرین دستاوردهای نظامی جمهوری اسلامی ایران است.
صعود چهل ساله، ص 148
#کتاب
#انقلاب_اسلامی
#صعود_چهل_ساله
#استاد_راجی
@Arshiv_Gholam
مُحَمَّدُ بْنُ يَحْيَى عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ عِيسَى عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ سِنَانٍ عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ مُسْكَانَ عَنْ عُبَيْدِ اللَّهِ بْنِ الْوَلِيدِ الْوَصَّافِيِّ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا جَعْفَرٍ (علیه السّلام) يَقُولُ:
إِنَّ فِيمَا نَاجَى اللَّهُ (عَزَّ وَ جَلَّ) بِهِ عَبْدَهُ مُوسَى (علیه السّلام) قَالَ إِنَّ لِي عِبَاداً أُبِيحُهُمْ جَنَّتِي وَ أُحَكِّمُهُمْ فِيهَا، قَالَ يَا رَبِّ وَ مَنْ هَؤُلَاءِ الَّذِينَ تُبِيحُهُمْ جَنَّتَكَ وَ تُحَكِّمُهُمْ فِيهَا؟ قَالَ مَنْ أَدْخَلَ عَلَى مُؤْمِنٍ سُرُوراً، ثُمَّ قَالَ إِنَّ مُؤْمِناً كَانَ فِي مَمْلَكَةِ جَبَّارٍ فَوَلَعَ بِهِ فَهَرَبَ مِنْهُ إِلَى دَارِ الشِّرْكِ فَنَزَلَ بِرَجُلٍ مِنْ أَهْلِ الشِّرْكِ فَأَظَلَّهُ وَ أَرْفَقَهُ وَ أَضَافَهُ فَلَمَّا حَضَرَهُ الْمَوْتُ أَوْحَى اللَّهُ (عَزَّ وَ جَلَّ) إِلَيْهِ وَ عِزَّتِي وَ جَلَالِي لَوْ كَانَ لَكَ فِي جَنَّتِي مَسْكَنٌ لَأَسْكَنْتُكَ فِيهَا وَ لَكِنَّهَا مُحَرَّمَةٌ عَلَى مَنْ مَاتَ بِي مُشْرِكاً وَ لَكِنْ يَا نَارُ هِيدِيهِ وَ لَا تُؤْذِيهِ وَ يُؤْتَى بِرِزْقِهِ طَرَفَيِ النَّهَارِ، قُلْتُ مِنَ الْجَنَّةِ؟ قَالَ مِنْ حَيْثُ شَاءَ اللَّهُ.
الكافي، ج2، ص 188
#حدیث
#الکافی
#امام_باقر
#حضرت_موسی
@Arshiv_Gholam