ادامه👆🏻👆🏻
🔷برادر، کوچکتر از آنم که به تو چیزی یاد دهم اما میخواهم بگویم داستان قیامت داستان حقیقی است اگر نمیدانی سعی کن بدانی و اگر میدانی سعی کن ببینی و اگر میبینی سعی کن عمل کنی، فردا دفترچه ی اعمالت را جلویت باز میکنند و تو چیزی نداری، جوابی نداری جز یک کار، افسوس، افسوس، افسوس بر عمری که گذشت. در کودکی بازی، در جوانی مستی، در پیری سستی، پس کی خدا پرستی؟
✅برادرم می خواهم با زبان عاجزم و با قلم ناتوانم برایت سفارش کنم، وصیتی نمایم، پیامی دهم، می خواهم بگویم برادر، روحانیتی که اکنون پرچمدار این انقلاب است، پیشرو این اسلام است, حفظش کن. هر چه به تو گفته اند دروغ است. به خدا آنها را دیده ام بر منبرها و در سنگرها, با زبانشان و با سلاحشان, دیده ام در جبهه ها, جایی که ما را توان و شهامت رفتن نبود آنها رفته اند، به آنها احترام بگذار، البته نه آنهایی که از روحانیت تنها چیزی که دارند عبا و عمامهای است.
🔶برادر امام را تنها نگذارید که فردا باید به غم این اشتباه افسوسها بخورید. فقط این را بدانید که اگر او نبود ما هنوز می بایست سر صف سینماها به سر و کول هم بزنیم، در سالن های قمار به دعوا بپردازیم، حس حقارت و کوچکی ما را عذاب دهد.
✳️بخدا من او را افتخار دینم و ملتم میدانم و باعث افتخار خودم. با جانم با ذره ذره ی وجودم در خوابم، در زندگی ام، در شلیکم، در نمازم، به هنگام نیازم، به هر زمان، در هر کجا با هر زبان او را دعا میکنم، تو نیز او را دعا کن. اگر او نبود هنوز ما میبایست ذلت پذیرش ظلم را به خاطر مصلحتی پوچ بپذیریم، اگر او نبود ما از مسلمان بودن خویش هیچ نداشتیم جز نمازی که نماز نبود و جز روزه ای که جز گرسنه بودن فایدهای در بر نداشت.
♻️نمیدانم تو او را چه میدانی، من او را مسلمانی مجاهد، مجاهدی مؤمن، مؤمنی عابد، عابدی سرکش، سرکشی متواضع، متواضعی پیروز، پیروزی ساکت، ساکتی خروشان و خروشانی ساکت میدانم. او را دعا میکنم تو نیز او را دعا کن.
❗️برادر، وکیلت میکنم از جانب خودم تا بعد از مرگم و شهادتم راهم را ادامه دهی.
❌آمریکا را همیشه دشمن بدار، سعی کن همیشه بمبی باشی تا هر کجا خواستی ضامن آن را بکشی و هزاران کثیف را از زندگی که برای آنها چیزی جز نفس کشیدن نیست راحت کنی.
🙏🏻برادر، خون شهدا را همیشه عزیز دار «پیمان مقدس ما خون من است.»
🔹از یادم مبر که محتاج بیاد توام، برادر هر شب جمعه بر سر قبرم، منزلگاه ابدیم حاضر شو برایم دعا کن که خدا از من بگذرد.
🌐از کسی کینهای ندارم جز دشمنان خدا، آمریکا، شوروی و ابرقدرتهایی که حاضرند هزاران نفر بمیرند تا خود بر مسندی که مسند نیست تکیه زنند. به همه مهر میورزم جز دشمنان دینم، ملتم، مذهبم، مکتبم و راهم.
🔆برادر اگر امانتی نزدم داری از خانوادهام بگیر یا در راه خدا گذر کن. هر امانتی نزدت دارم یا در راه خدا برایم انفاق کن و یا به تو بخشیده میشود. همه را به خدا میسپارم، از همه شما طلب عفو و گذشت دارم.
🙏🏻خدایا به حال کسی که جز اشک سلاحی ندارد و جز یاد تو دوایی, رحم کن که محتاج یک راحمم.
#حسین_بیدخ ـ پادگان دو کوهه
#مقاومت #دزفول #ایران_اسلامی
▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
Eitaa.com/Bayyenatt
هدایت شده از بینش مطهر || مطهَرین
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 #بشنوید
🔰صحبت های #استاد_قیلاوی پیرامون #روز_مقاومت_دزفول
🔸قسمتی از جلسه #مرحله_پنجم (نظام حقوق زن و مرد در اسلام)
۴خرداد⬅️ روز مقاومت دزفول
------------------•[]💠[]•---------------
https://eitaa.com/joinchat/2767650840Cd17f406221
کانال جامع اندیشه های شهید مطهری
🔰 معنای دقیق كلماتى كه بر انواع ادراكات آدمى در قرآن کریم دلالت مىكنند.
🔷 كلماتى كه در قرآن كريم در باره انواع ادراكات انسانى آمده، بسيار است و چه بسا تا بيست جور لفظ برسد، مانند" ظن"،" حسبان"،" شعور"،" ذكر"،" عرفان"،" فهم"،" فقه"،" درايت"،" يقين"،" فكر"،" رأى"،" زعم"،" حفظ"،" حكمت"،" خبرت"،" شهادت"، و" عقل"، كه كلماتى نظير" فتوى" و" بصيرت" نيز ملحق به آنها است و بد نيست در اينجا معناى اين كلمات را بدانيم، لذا مىگوئيم:
كلمه" ظن" به معناى تصديق بيش از پنجاه درصد و نرسيده به صد در صد است، زيرا كه اگر به درجه صد در صد برسد جزم و قطع مىشود.
🔶 كلمه" حسبان" هم به معناى ظن است، با اين تفاوت كه گويا استعمال كلمه حسبان در مورد ظن استعمالى است استعارى، مانند كلمه" عد- شمردن" چون همه مىدانيم كه لفظ حساب كردن و لفظ شمردن، معناى اصلىاش چيست، ولى ما همين دو كلمه را در مورد احتمال راجح نيز استعمال مىكنيم، و مىگوييم: من فلانى را از شجاعان مىدانستم، و از دلاوران به حساب مىآوردم، و منظور اين است كه او را در هنگام شمردن شجاعان، ملحق به آنان مىدانستم.
✳️و اما كلمه" شعور" كه به معناى ادراك دقيق است از ماده" شعر- به فتح شين" گرفته شده، كه به معناى مو بوده و ادراك دقيق را از آنجا كه مانند مو باريك است، شعور خواندهاند و مورد استعمال اين كلمه محسوسات است، نه معقولات و به همين جهت حواس ظاهرى را مشاعر مىگويند.
♻️ و كلمه" ذكر"، به معناى پيش كشيدن صورتهايى است كه در خزينه ذهن انبار شده، و آن را بعد از آنكه از نظر و فكر غايب بوده، حاضر سازيم، و يا اگر حاضر بوده، نگذاريم غايب شود.
✅ و اما كلمه" عرفان و معرفت"، به معناى آن است كه انسان صورتى را كه در قوه دراكهاش ترسيم شده، با آنچه كه در خزينه ذهنش پنهان دارد، تطبيق كند، و تشخيص دهد كه اين همان است يا غير آن، و بدين جهت است كه گفتهاند معرفت عبارت است از ادراك بعد از علم قبلى.
➖ اما كلمه" فهم" به معناى آن است كه ذهن آدمى در برخورد با خارج به نوعى عكس العمل نشان داده و صورت خارج را در خود نقش كند.
✳️و كلمه" فقه" به معناى آن است كه فهم، يعنى همان صورت ذهنى را بپذيرد، و در پذيرش و تصديق آن مستقر شود.
🔹 و كلمه" درايت" به معناى فرو رفتن در اين نقش و دقت در آن براى درك خصوصيات و اسرار و مزاياى نهفته آن است، و به همين جهت، اين كلمه در مقام بزرگداشت و تعظيم به كار مىرود، هم چنان كه مىبينيم در آيات شريفه" الْحَاقَّةُ مَا الْحَاقَّةُ وَ ما أَدْراكَ مَا الْحَاقَّةُ" «1» و آيات" إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ وَ ما أَدْراكَ ما لَيْلَةُ الْقَدْرِ" «2» استعمال شده، مىفهماند كه تشخيص خصوصيات و اسرار قيامت و اسرار ليلة القدر امرى عظيم است كه كسى قادر به درك آن نيست و اما يقين عبارت است از اينكه همان درك ذهنى آن چنان قوت و شدت داشته باشد كه ديگر قابل سستى و زوال نباشد.
🔘 و كلمه" فكر" به معناى نوعى سير و مرور بر معلومات موجود حاضر در ذهن است، تا شايد از مرور در آن، و يك بار ديگر در نظر گرفتن آن، مجهولاتى براى انسان كشف شود.
◾️و كلمه" رأى" به معناى تصديقى است كه از همان فكر و تجديد نظر در مطالب حاضر در ذهن پيدا مىشود، چيزى كه هست بيشتر در علوم عملى كه پيرامون آنچه" بايد كرد" و آنچه" نبايد كرد"، بحث مىكند، استعمال مىشود، نه در علوم نظرى كه مربوط است به امور تكوينى. كلمات سهگانه" قول" و" بصيرت" و" افتاء" هم نزديك به همين معنا را مىدهد، با اين تفاوت كه استعمال" قول" در تصديق حاصل از فكر، استعمال در معناى لغوى آن (گفتن) نيست، بلكه تقريبا شبيه به استعمال مجازى و استعارى و از قبيل بكار بردن" لازم" در مورد" ملزوم" است، چون قول در هر چيز، بعد از آن است كه اعتقاد به آن پيدا شده باشد، پس استعمال قول در خود اعتقاد، استعمال لازم در مورد ملزوم است.
🔸 و اما كلمه" زعم" به معناى تصديق مطلب است، تصديق از اين حيث كه مطلب نامبرده صورتى است در ذهن، حال يا اين تصديق شصت در صد باشد، و يا صد در صد. (پس كلمه نامبرده هم در مورد ظن استعمال مىشود و هم در مورد قطع و جزم).
1️⃣و كلمه" علم" همانطور كه گفتيم به معناى احتمال صد در صد است، بطورى كه حتى يك در صد هم احتمال خلاف آن داده نمىشود.
2️⃣و كلمه" حفظ" به معناى ضبط كردن صورت آن چيزى است كه براى ما معلوم شده است، بطورى كه هيچ دگرگونى و تغييرى در آن پيدا نشود.
3️⃣ و كلمه" حكمت"، به معناى صورت علميه است، اما از اين جهت كه مطلبى محكم و استوار است.
4️⃣ و كلمه" خبرت" به معناى اين است كه شخص خبره صورت علميهاى را كه در ذهن دارد آن چنان بدان احاطه داشته باشد كه بداند از مقدمات آن چه نتائجى بر آن مترتب مىشود.
5️⃣ و كلمه" شهادت"، به معناى ديدن و رسيدن به عين يك چيز و يا يك صحنه است، حال يا به حس ظاهرى مانند" ديدن"،" شنيدن"،" بوئيدن"، و" لمس محسوسات"، و يا به حس باطن مانند" مشاهده"،" درك يقينى وجدانيات"، درك اين كه مثلا (من ميدانم و اراده و محبت و بغض و نظائر آن را دارم).
💯 همه الفاظى كه تا كنون معنا كرديم به غير از پنج لفظ اخير تا حدى سر و كار با ماده و حركت و دگرگونى دارند، و به همين جهت در مورد خداى تعالى استعمال نمىشوند، مثلا گفته نمىشود: خداى تعالى ظن مىكند و مىپندارد، و يا خيال مىكند و يا مىفهمد، و يا تفقه مىكند و ...
💢 و اما الفاظ پنجگانه اخير از آنجايى كه مستلزم نقص و فقدانى نيست، در مورد خداى سبحان نيز به كار مىرود، هم چنان كه مىبينيم در آيات زير بكار رفته" وَ اللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ" «1»" وَ رَبُّكَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ حَفِيظٌ" «2»" وَ اللَّهُ بِما تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ" «3»" إِنَّهُ هُوَ الْعَلِيمُ الْحَكِيمُ" «4»" أَنَّهُ عَلى كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ" «5».
#علامه_طباطبایی #المیزان
▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
Eitaa.com/Bayyenatt
🔰 اشاره رهبر انقلاب به سرود فراگیر شده "سلام فرمانده":
اظهار ارادت مردم به حضرت بقیة الله نشانه گرایش آنها به دین و انقلاب است
🔻 مردم امروز گرایششان به انقلاب و به دین از روز اول انقلاب یقیناً بیشتر است...
پ. ن: این دیدگاه مقام معظم رهبری در مورد دیانت و تعهد و گرایش مردم به انقلاب و دین است.
اگر ما چنین نمی بینیم باید دستگاه ادراکی خودمان را تصحیح کنیم.
تا نگاهمان منطبق با واقع نباشد، نمی توانیم ولایتمدار واقعی (نه شعاری) باشیم.
#امام_خمینی #حرکت_امت #امام_خامنه_ای
▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
Eitaa.com/Bayyenatt
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
آیت الله جوادی آملی.mp3
1.01M
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
«مواظب باشیم این نظام نه به آسانی به دست آمده و نه به آسانی برمیگردد. اگر معاذ الله کمترین آسیبی ببینید تمام لعنت های گذشته دامنگیر ما میشود، الی یوم القیامة هر مسلمانی که بیاید لعنتش دامنگیر ماست.
...بر همه ما واجب عینی است که اين نظام را حفظ بکنیم...کاری که باعث تضعیف این نظام است، باعث تفرقه است، باعث نفاق افکنی است، باعث طمع بیگانه است حرام عینی است.»
🆔@daftar_ayatollah_javadi_amoli
🔰 نگاه صحبح به اجتماع مقدس اسلامی و نقد رفتار اکثریت جامعه
🔷 شيعه همچنان كه نسبت به اعمال اكثريت، در روز رحلت نبى اكرم (ص) به نظر انتقاد مىنگريسته، نسبت به همه فِتَن و حوادث و وقايعى كه از نسل همان حادثه، قرن به قرن به وجود آمده، به نظر انتقاد نگاه مىكرده و مىكند.
🔶 از اين رو يك نفر مسلمان كه مارك مذهب تشيّع دارد، هرگز حاضر نيست كه هيچ يك از اين حوادث اسفآور بيرون از شمار و آثار و نتايج سوءِ آنها را، از روز رحلت پيغمبر اسلام تا امروز كه چهارده قرن مىباشد، به هيچ وجه به پاى #اجتماع_مقدّس_اسلامى كه نمونه آن، اجتماع ده ساله اوّل بعد از هجرت، با سرپرستى پيغمبر اكرم بود، محسوب دارد.
🔷 و هرگز نمىتواند اعمالى را كه از #اكثريّت صادر شده، به حسن نيّت حمل كرده و معذورشان دانسته و زبان به انتقاد نگشايد؛ #اكثريّتى كه خاندان رسالت را ريشهكن كرده و اموالشان را غارت مىكردند و زنانشان را اسير مىنمودند و مردانشان را كشته، اسب روى اجسادشان مىتاختند، سرهاىشان را از شهرى به شهرى به عنوان ارمغان مىبردند، و جوانان آنها را به جاى سنگ و آجر در ديوار ساختمانها به كار مىبردند.
📝 علامه طباطبایی کتاب شیعه، مصاحبات علامه طباطبائى با هانرى كربن، ص
#علامه_طباطبایی #اجتماع
▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
Eitaa.com/Bayyenatt28
هدایت شده از بینش مطهر || مطهَرین
🔰جلسه نفاق شناسی از دیدگاه شهید مطهری
🔹با حضور استاد محترم حجت الاسلام و المسلمین قیلاوی زاده
⬅️جلسه به صورت #لایو در کانال ایتا برگزار خواهد شد.
⏳چهارشنبه ۱۳ مهر ماه ساعت ۱۸:۱۵
⭕️برای مشاهده ی لایو ایتای خود را به روزرسانی کنید.
#استاد_قیلاوی
------------------•[]💠[]•---------------
https://eitaa.com/joinchat/2767650840Cd17f406221
کانال جامع اندیشه های شهید مطهری
هدایت شده از بینش مطهر || مطهَرین
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰جلسه نفاق شناسی از دیدگاه شهید مطهری با تاکید بر کتاب مساله نفاق
🎙استاد قیلاوی زاده
@shmottahari
دبیرخانه بینش مطهر استان قم
هدایت شده از بینش مطهر || مطهَرین
10.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰صوت جلسه ی نفاق شناسی از دیدگاه شهید مطهری
➕ بررسی حواشی مسئله حجاب در ایران و نقش نفاق در پدید آمدن آنها
🎙استاد قیلاوی زاده
------------------•[]💠[]•---------------
https://eitaa.com/joinchat/2767650840Cd17f406221
کانال جامع اندیشه های شهید مطهری
هدایت شده از المرسلات
💠 دروس اساتید المرسلات
⭕️ فهرست دروسی که در مقدمات و سطح عالی توسط اساتید المرسلات تدریس می شود
🔵 صوت این تدریس ها در این کانال بارگذاری می شود:
https://eitaa.com/joinchat/1721434112C7e17979da1
@almorsalaat
بَأۡسُهُم بَيۡنَهُمۡ شَدِيد
ٞ تَحۡسَبُهُمۡ جَمِيعٗا وَقُلُوبُهُمۡ شَتَّى
ٰ ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمۡ قَوۡمٞ لَّا يَعۡقِلُونَ (١٤)
زورمندی ايشان در ميان خودشان سخت است [اما در مقابل شما ضعيفند]
آنها را متحد مى پندارى ولى دل هايشان پراكنده است
اين بدان سبب است كه آنان مردمى هستند كه تعقل نمی کنند.
حشر. 14