فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلمی که وجدان بشریت را به چالش می کشد
در میان شلیک های دشمن ، غریبانه ، بدون حضور مرد خانه ، مادری به همراه دخترش جنازه دو فرزندش را از میان معرکه خارج می کند
مرگ بر تک تک حاکمان بی غیرت عرب و حامیان صهیونیست.
#مادر
#غزه
🌷🏴
✋راهنمای مباحث عفاف ویژه اساتید
https://eitaa.com/Chastity/3191
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😭با دیدن تعزیه خانمشُ محجبه کرد
😭من سنی ام اما با دیدن تعزیه حضرت زهرا احساساتی شدم
🤲خیلی خوشحالم که #حجاب کامل دارم
❤️گپ حین تعزیه با دختری که کشف حجاب بود(آخر کلیپ)
✋راهنمای مباحث عفاف ویژه اساتید
https://eitaa.com/Chastity/3191
فلسفهی حجاب چیست؟ چرا اسلام فقط زنان را محدود میکند؟
https://birjand.ac.ir/farhangi/fa/news/23935/%D9%81%D9%84%D8%B3%D9%81%D9%87-%DB%8C-%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%A8-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%D9%81%D9%82%D8%B7-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF-
فلسفهی حجاب چیست؟ چرا اسلام فقط زنان را محدود میکند؟
برای روشن شدن پاسخ توجه به چند نکته ضروی است:
زنان و مردان از جهاتی؛ مانند خلقت از یک ذات و گوهر،[1] و در بهرهمندی از حقوق اجتماعی؛ نظیر ازدواج، تعلیم و تربیـت، احقاق حقوق، آزادی اندیشه، بیان و قلم و ... مساوی هستند.
زن و مرد در عین اینکه از جهات متعدد مساویاند، اما از جهات دیگر با هم اختلاف دارند.
«زن در عین دارا بودن مشترکات، از جهاتی با مرد اختلاف دارد؛ چون ویژگیهای ساختمانی متوسط زنان؛ نظیر مغز، قلب، شریانها، اعصاب، قامت و وزن، طبق آنچه که در کالبدشناسی توضیح داده شده است، از متوسط مردان در همان ویژگیها مؤخرتر است و این مسئله موجب شده است که جسم زن لطیفتر و نرمتر از مرد باشد و در مقابل، جسم مرد درشتتر و سختتر باشد. و احساساتی لطیف؛ نظیر دوستی، رقت قلب، زیباگرایی و آرایشجویی در زن بیشتر و اندیشهگرایی در مرد فزونتر شود. بنابر این؛ زندگی زن «احساسگرا» و زندگی مرد «اندیشهگرا» است».[2]
اصل پوشش مخصوص خانمها نیست و بر مردان نیز تا حدودی لازم است.[3]
به نظر ما فلسفهی پوشش برای بانوان به چند چیز برمیگردد. بعضی از آنها جنبهی روانی دارد و بعضی جنبهی خانوادگی و بعضی دیگر جنبهی اجتماعی.
الف) از جنبهی روانی حجاب به بهداشت روانی اجتماع کمک میکند.
ب) از جنبهی خانوادگی حجاب سبب تحکیم روابط افراد خانواده و برقراری صمیمیت کامل بین زن و مرد میگردد.
ج) از جنبهی اجتماعی حجاب موجب حفظ و استیفای نیروی کار و فعالیت اجتماع میگردد.
به عبارت دیگر، اسلام میخواهد انواع لذتهای جنسی، چه بصری و لمسی و ...، به محیط خانوادگی و در کادر ازدواج قانونی اختصاص یابد، و اجتماع منحصرا برای کار و فعالیت باشد. برخلاف سیستم غربی عصر حاضر که کار و فعالیت را با لذت جوییهای جنسی به هم میآمیزد، اسلام میخواهد این دو محیط را کاملا از یکدیگر تفکیک کند.[4]
دلیل لزوم پوشش بیشتر و کامل برای زنان، علاوه بر نکات گفته شده، ویژگیهای خاصی است که در خانمها وجود دارد؛ زیرا زن مظهر جمال و مرد مظهر شیفتگی است. قهراً به زن باید بگویند خود را در معرض نمایش قرار نده، نه به مرد؛ لذا با اینکه دستور پوشیدن برای مردان(مثل زنان) مقرر نشده است، اما عملاً مردان پوشیدهتر از زنان از منزل بیرون میروند؛ زیرا تمایل مرد به نگاه کردن و چشمچرانی است، نه به خودنمایی، در حالیکه تمایل زن بیشتر به خودنمایی است، نه به چشم چرانی.
تمایل مرد به چشمچرانی، بیشتر زن را تحریک به خودنمایی میکند و به همین جهت «تبرج» (بزک نمودن) از مختصات زنان است».[5]
گفتنی است که پوشش بیشتر زن، سبب میگردد تا ارزش زن در برابر مرد بالا رود. حریم نگهداشتن زن میان خود و مرد، یکی از وسائل مرموزی بوده است که زن برای حفظ مقام و موقعیت خود در برابر مرد از آن استفاده کرده است. اسلام زن را تشویق کرده است که از این وسیله استفاده کند. اگر اسلام تأکید کرده است که زن متینتر و با وقارتر و عفیفتر حرکت کند و خود را در معرض نمایش برای مردان نگذارد؛ برای آن است که بر احترام زن افزوده شود و مانند کالای بیارزشی تلقی نگردد که به راحتی در اختیار همگان است.[6]
به عبارت دیگر، پوشیده بودن زن، در همان حدودی که اسلام تعیین کرده، موجب کرامت و احترام بیشتر او است؛ زیرا او را از تعرض افراد فرومایه و فاقد اخلاق مصون میدارد، پس حجاب محدودیت نیست، بلکه مصونیت است، هم مصونیت زن را در پی دارد و هم مصونیت جامعه را در آلوده شدن به گناه.
بیشتر👇
https://eitaa.com/Chastity/3698
آیا حجاب محدودیت است؟ اختیارات و آزادی فرد را محدود میکند؟
- بله حجاب محدودیت است؛ اما نه محدودیت برای خود فرد، بلکه برای طرف مقابل. یعنی من با حجابم دیگران را محدود میکنم و حدی برایشان تعریف میکنم که به جز دست و صورتم را نبینند و اجازه ورود به حریم خودم را به دیگران نمیدهم.
دیگر اینکه روشنترین دلیل برای هرچیزوقوع آن است. حجاب برای فرد محدودیت نیست. حضور موفق بانوان محجبه در عرصههای مختلف اجتماعی، مدیریتی و اجرایی حتی در سطوح بالای کشوری موید این مطلب است که حجاب محدودیت نیست. حجاب به تعبیر خیلی از بزرگان مصونیت است.
حجاب حفظ امنیت خانم هاست و گویا زن را در یک حصار و دژ مستحکمی قرار میدهد که دیگران نمیتوانند به آن وارد شوند. اتفاقا حجاب باعث آزادی انسان است؛ چرا که موجب میشود زن محجبه با خیال راحت و بدون ترس از قرارگرفتن در معرض سوء استفاده ابزاری دیگران، به فعالیت در عرصه اجتماع بپردازد. حضور موفق بانوان در جایگاههای بالای علمی مدیریتی اقتصادی و غیره به دلیل تفکر بالنده آنهاست. انسان با تفکر بالنده رشد میکند نه با حجاب یا بیحجاب.
از نگاه دین حجاب اختیاری است یا اجباری؟
- اگرچه این موضوع بسیار مطرح میشود، اما طرح آن موجب دو قطبی سازی است. تقسیم حجاب به اختیاری و اجباری اشتباه است. هیچ کس برای ورود به حوزه علمیه، دانشگاه، نیروهای مسلح و ... اجبار نمیشود؛ اما اگر ثبت نام کرد و وارد شد، باید قوانین مربوط به آن را رعایت کند. رعایت پوشش، خاص کشورهای اسلامی نیست. در کشورهای غربی هم مثلا برای حضور در محیطهای علمی قوانین خاصی برای پوشش وجود دارد.
طرح موضوع حجاب اجباری یا اختیاری، برای کسی است که هنوز وارد دین نشده است. اما اگر کسی وارد شد، پس باید قوانین دین را هم بپذیرد. اینجا دیگر بحث اجبار و اختیار مطرح نیست. مگر می شود کسی مسلمان باشد یا مسیحی باشد ولی قوانین دینش را نپذیرد؟!
✋راهنمای مباحث عفاف ویژه اساتید
https://eitaa.com/Chastity/3191
hejab 2.pdf
7.99M
💠 پاسخ به ۴۰ سوال دانش آموزان سراسر کشور در مورد حجاب
💢 با طرح زیبا و جذاب
#عفافگرایی
#تربیت_کودک_و_نوجوان
#تربیت_عفیفانه
#عدم_جلوه_گری
🔍تفاوت کلیدی رفتار با دختران در کودکی و نوجوانی!
🔶در دخترهای زیر سن بلوغ، گفتن #خصوصیات_ظاهری، نه تنها ایرادی ندارد، بلکه واجب است.
✅مثلاً چقدر موهایت قشنگت است؛ چقدر رنگ پوستت را دوست دارم؛ چقدر دوست داشتنی هستی و...
🎈یعنی زیبا بودن او را طرح کنید.
🔷اما بعد از سن بلوغ، خصوصیات ظاهری را نباید گفت و باید #خصوصیات_باطنی را طرح کرد.
✅مثلاً چقدر مهربانی؛ چقدر با حیایی؛ چقدر مؤمنی؛ چقدر اخلاقت را دوست دارم و...
💥 قبل از سن بلوغ، باید نیازهای جسمی تأمین شود؛ اما بعد از سن بلوغ، توجه به آنها آسیب دارد و اگر دختر نوجوان، به درونیات خود متوجه نشود، به دنبال #جلوه_گری خواهد رفت.
🍀یعنی کم کم باید متوجه شود، درست است که چشمان قشنگی دارد، اما وقتی مهربان نیست، به دردی نمیخورد؛ یا درست است که پوست قشنگی دارد، اما وقتی اخلاق بدی دارد، آن زیبایی هم به چشم نمیآید.
🍃با نزدیک شدن به سن بلوغ، باید کم کم از #صورت_به_سیرت برسیم.
🌺#حضرت_رسول (ص) هم، در دوران کودکی #حضرت_زهرا (س)، ایشان را با عباراتی مانند حمیرایی (یعنی خوشگلم) صدا میکردند؛ اما وقتی بزرگتر شده بودند، عباراتی چون ام ابیها را به کار میبردند.
✍️دکتر سعید عزیزی
@umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ تا وقتی که اقتصاد درست نشده تذکر حجاب ندهید!
❌ توجیه غیرمنطقی درمقابل امر به معروف و نهی از منکر
#حجاب
هدایت شده از همیاری و همسان گزینی
سائلم بر سفره اى که سفره دارش فاطمه است
https://eitaa.com/fatemi8/964
احکام پوشش
https://eitaa.com/ahkam31/1281
آهسته اسباب سفر را جمع کردی
https://eitaa.com/fatemi222/717
✍ حکایت تکان دهنده فرزند شیخ رجبعلی خیاط از پدرش در مورد یک زن بی حجاب
🔻یکی از دوستان پدرم میگفت: یک روز با جناب شیخ به جایی میرفتیم، یکدفعه من دیدم جناب شیخ با تعجب و حیرت به زنی که موی بلند و لباس شیکی داشت نگاه میکند! از ذهنم گذشت که
جناب شیخ به ما میگوید چشمتان را از نامحرم برگردانید و حالا خودش اینطور نگاه میکند! فهمید! گفت: تو هم میخواهی ببینی که من چه میبینم! ببین! من نگاه کردم دیدم همین طور از بدن آن زن، مثل سرب گداخته، آتش و سرب مذاب به زمین میریزد! و آتش او به کسانیکه چشمهایشان به دنبال اوست سرایت میکند. ویرِشت:
جناب شیخ گفت: او راه می رود و مردم را همین طور با خودش به آتش #جهنم میبرد.
🌷🏴
#امالمقاومه
#مادر_قهرمان
#معجزه_مادري
#مباحث_فاطمیه👇
https://eitaa.com/fatemi222/11481
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️ غیرت و حیا چه شد؟
◇ شیخ بهاءالدین عاملی در یکی از کتاب های خود مینویسد:
〽️ «روزی زنی نزد قاضی شکایت کرد که پانصد مثقال طلا از شوهرم طلب دارم و او به من نمیدهد. قاضی شوهر را احضار کرد. سپس از زن پرسید: آیا شاهدی داری؟
✿ زن گفت: آری، آن دو مرد شاهدند.قاضی از گواهان پرسید: گواهی دهید که این زن پانصد مثقال از شوهرش طلب دارد.
◇ گواهان گفتند: سزاست این زن نقاب صورت خود را عقب بزند تا ما وی را درست بشناسیم که او همان زن است. چون زن این سخن را شنید، بر خود لرزید!
◇ شوهرش فریاد برآورد شما چه گفتید؟برای پانصد مثقال طلا، همسر من چهره اش را به شما نشان دهد؟! هرگز! هرگز! من پانصد مثقال را خواهم داد و رضایت نمیدهم که چهرهی همسرم درحضور دو مرد بیگانه نمایان شود.
❗️ چون زن آن جوانمردی و غیرت را از شوهر خود مشاهده کرد از شکایت خود چشم پوشید و آن مبلغ را به شوهرش بخشید.»
✅ چه خوب بود که آن مرد با غیرت، جامعه امروز ما را هم میدید که چگونه رخ و ساق به همگان نشان میدهند و شوهران و پدران و برادرانشان نیز هم عقیده آنهایند و در کنارشان به رفتار آنان مباهات می کنند.
#بحق_زینب_کبری_سلام_الله_علیها
#اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ
🏴ایام شهادت مادر جان امام زمان علیهما السلام تسلیت باد.
✋راهنمای مباحث عفاف ویژه اساتید
https://eitaa.com/Chastity/3191
🔴روزنامه شرق مجرم شناخته شد
♦️هیئت منصفه دادگاههایسیاسی و مطبوعاتی، مدیر مسئول روزنامه شرق را بهاتفاق آرا بهدلیل تیتر نادرست «مخالفت ۸۴ درصدی با الزام زنان به رعایت حجاب» در سوم آبان امسال مجرم شناخت و مستحق تخفیف ندانست.
گوشهای از وضعیت اسفناک فرهنگی در سال ۱۳۵۳، فروش دختر یازده ساله توسط پدرش و سرنوشت شوم وی
https://eitaa.com/Chastity
🔴ارتباط داشتن حیا و عفاف با «اقتدار ملی»
🔰رهبر انقلاب فرموده اند:
" دشمن دنبال این است که این عوامل اقتدار ملّی را -که بنده عرض کردم- از بین ببرد؛ هدف دشمن این است. ایمان را از بین ببرد، #حیا و #عفاف را از بین ببرد، پایبندی به مبانی دینی را از بین ببرد ... "
https://khl.ink/f/35367
✍نکته:
🔻به خلاف نگاه برخی مذهبی های التقاطی که حجاب و عفاف را جزو مسائل پیش پا افتاده و عادی می دانند و نسبت به آن حساست ندارند، رهبر انقلاب، ایمان، حیا، عفاف و پایبندی به مبانی دینی را از عوامل « اقتدار ملی » می دانند.
✋راهنمای مباحث عفاف ویژه اساتید
https://eitaa.com/Chastity/3191
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 تأثیر پدران بر حجاب دختران
🎙استاد پناهیان
✋راهنمای مباحث عفاف ویژه اساتید
https://eitaa.com/Chastity/3191
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا خدا از زنان میخواد که عفیفانه لباس بپوشن؟
البته من نمیگم ذهن کثیف یه مرد تقصیر زنهاست
@Afsaran_ir
🔺کتاب #ترگل پرتیراژترین کتاب سالهای اخیر در حوزهی عفاف و حجاب است؛ کتابی که تقریبا هرماه شاهد یکبار تجدید چاپ بوده و اکنون به چاپ هشتاد و چهارم رسیده است. این کتاب برخلاف خیلی از کتابهای دیگر، مبحث حجاب را از نگاه عقلی بررسی کرده است.
کتابی ساده و دوست داشتنی، که بعد از خواندنش، همهی نگاه خواننده به پوشش، حجاب، غرب و فرهنگ غربی تغییر خواهد کرد.
🔺 گرافیک و صفحه آرایی رنگی این کتاب، جذابیتی دو چندان به آن بخشیده و قلم روان آن نیز خواننده را پای کتاب نگاه خواهد داشت تا به پایان برسد.
🔺در موارد متعددی نویسنده از نظرات و نقل قولهای دانشمندان غربی بهره گرفته و با آمار مستند وضعیت اسفناک جنسی در غرب را به تصویر کشیده است. وضعیتی عجیب که بر خلاف تبلیغات غولهای رسانهای، زن غربی را به بدبختی و تحقیر کشانیده.
🔺مطالعهی این کتاب ارزشمند به همهی دختران بالای پانزده سال توصیه میشود. دانستنیهای مهم موجود در کتاب ترگل که فراتر از موضوع #حجاب است، دختر جوان ایرانی را در مقابل حملات شدید رسانهای غرب، واکسینه خواهد کرد؛ ان شاءالله.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
«برهنگی» قاتل عشق است یا «پوشش»؟
🎙 استاد حسن رحیم پور ازغدی
✋راهنمای مباحث عفاف ویژه اساتید
https://eitaa.com/Chastity/3191
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐 #درس_اخـــلاق
🔞هر گناهی رو آزاد کنی،
گناهکارا زیادتر میشن!!!
👤استاد رحیم پوازغدی•.
➕خیلی جالبه حتما ببینید👍
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
✋راهنمای مباحث عفاف ویژه اساتید
https://eitaa.com/Chastity/3191
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
هدایت شده از تکلیف بزرگ
🔴 تاریخ به ما خواهد خندید اگر جلوی اقلیت بی بند و بار کوتاه بیاییم
🔻زمانی بود که بساط شرابخواری و فساد و فحشا کشور را در نوردیده بود.
👈 با غیرت دینی ای که وجود داشت، توانستیم آن وضعیت وحشتناک را تغییر دهیم.
⚠️تاریخ به مسئولین و جبهه انقلاب خواهد خندید اگر جلوی اقلیتی بی بند و بار و مکشفه کوتاه بیایند.
فهرست امر به معروف و نهی از منکر
https://eitaa.com/fatemi5/2772
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ججاب را به امام زمان حواله نکنید
❌یکی از انحرافات فکری و اعتقادی که اتفاقا در خود بدنه افراد مذهبی نسبت به حل معضل حجاب به وجود آمده این است که خود را نسبت به حل اینمساله ناتوان میدانند و امیدوار به امدادهای غیبی امام زمان جهت تصرف قلوب و یا قلع و قمع فساد هستند، اما در پاسخ به این بزرگواران باید گفت:
🔹اولا: تا همین الان هم اگر با آن حد از سرمایه گذاری و طراحی عملیاتهای توطئه علیه این کشور هنوز مسأله اصلی ما حجاب است ولی مسأله اصلی کشورهای اروپایی پمپاژ محتوای جنسی در مدارس کودکان، پس همین دینداری در زیر هجمههای دشمن را مدیون دعاها و امدادهای امام زمان و فرهنگ شهادت میدانیم .
اما اینکه امام ما دعاگوی ماست و با حضور و توجهش نقشههای شیاطین بر باد میرود از وظایف ما به عنوان عنصر مذهبی در جامعه نمیکاهد.
🔻مسأله حجاب قابل حل است و اتفاقا هم وظیفه ما حل آنست و راهکارهای حل آن هم در قران و آموزههای دینی ما به کرات آمده و حل مساله حجاب و سوق دادن جامعه به سمت معنویت است که زمینه حضور امام و تشکیل حکومت مهدوی میشود.
آنچه که امروز جامعه ما را از بیبند و باری و استحاله فرهنگی نجات میدهد احیای امر به معروف و نهی از منکر است که نیازمند یک جنبش اساسی برای این فریضه هستیم، که اتفاقا جامعه ما هم با برکت محرم حسینی با این امر یک قرابت وجودی دارد. اما مساله مهمتر امر به معروف ونهی از منکر شکل نمیگیرد مگر اینکه جامعه با حقوق انسانی خود آشنا شده و خود را عضو اثرگذار و اثر پذیر جامعه بشناسد و منافع خود را در اشتراک تعالی تکتک اعضای جامعه بیابد که ترویج این مساله هنر میخواهد.
🔻دوم: آنچه که نقطه مشترک ما و مکشفهها هست، اعتراض به مشکلات کشور است، و امید به حرکت اساسی برای پیشرفت کشور میتواند همگرایی لازم بین ما و آنها به وجود آورد.
🔻سوم: به مدد فضای مجازی رها شده شعبان بیمخها و پری بلندهها صاحب رسانه شده و جای امثال بهشتیها و مطهریها در بین نوجوانان ما را گرفتهاند. و متاسفانه پارهای از نوجوان ما در دنیای مجازی اصالتهای فرهنگی و اخلاقی را گم کردهاند و تا دیر نشده باید نسبت به هویت زن مسلمان و هویت زن عروسکی غربی و تقابل تمدنی تبیین و تفهیم شوند. جنگ شناختی بسیار جدی است و دعای امام زمان شامل کسانی است که به عرصه مجاهدت و تبيين آمدهاند و گرنه عافیت طلبان خانه نشین سبحه بر کف چه سنخیتی با تشکیل حکومت جهانی و این همه زد و خورد تمدنی در دنیا دارند ؟؟
✍️عالیه سادات
___________________
@fatemi222