18.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰این صدا را بشنوید...
🌱سردار باقری سخن می گوید...
#رادیو_انقلاب | #بزرگان_انقلاب
هشتگ جدید👆ان شاءلله هر روز
🆔@cultural_governance
⭕️ پیامد عجیب و قابل پیش بینی مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی
🔻نامه جمعی از معلمان به رهبر انقلاب:
متاسفانه با مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی دروس عمومی (ادبیات فارسی، زبان فارسی، معارف اسلامی، عربی و زبان قرآن، زبان خارجی) از نظر اهمیت از دروس شیمی و فیزیک و ریاضی در درجه پایینتری قرار گرفته است.
تنها رسانهای شدن این مصوبه سبب شده است که امسال که هنوز این مصوبه جهت ابلاغ به امضای ریاست محترم جمهور نرسیده است، دانشآموزان در کل کشور، دروس فرهنگساز را بیارزش تلقی کنند و دیگر تمایل زیادی به مطالعه این دروس از خود نشان ندهند و کلاس درس را جدی نگیرند. در بسیاری از مدارس نیز به معلمان این دروس به دلیل کماهمیت شدن درسشان بیمهری میشود که این امر با تکریم معلم که از اصول اخلاق و دینداری است، منافات فراوانی دارد.
این مصوبه کنکوری شورا، کنکور را حذف نمیکند بلکه فقط با تبعیض قائلشدن بین دروس عمومی و دروس اختصاصی در کنکور، درپی القای این پیام به جوانان کشور است که نه زبان قرآن چندان مهم است و نه فرهنگ ایرانی - اسلامی اهمیت خاصی دارد، بلکه مهم این است که ایشان فقط توانایی حل چند مسأله ریاضی و شیمی را داشته باشند تا در آینده موفق باشند.
#شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی
🆔@Cultural_governance
مدیریت فرهنگی با مدیریت انتظامی متفاوت است!
🖊ظرفیتها و چالشهای پیش روی صدا و سیما در گفتگو با آرش فهیم؛
🔸متأسفانه برخی از مدیران میانی صداوسیما، در حد و اندازه مسئولیتی که به عهده می گیرند نیستند؛ طبیعتا این گونه از مدیران توان مفاهمه و تعامل با نخبگان و هنرمندان مطرح را ندارند.
🔸من فکر می کنم تأثیرگذاری صداوسیما در زمینه اخبار هنوز هم پا برجاست و بخش عمده جامعه ما از طریق برنامه های خبری رادیو یا تلویزیون به اطلاعات روزمره خودشان می رسند، اما تأثیرگذاری رسانه ملی در حوزه سریال ها و برنامه های سرگرم کننده نسبت به گذشته بسیار افت کرده است
🔸بیشتر سریالها خنثی و بدون چالش محتوایی به آنتن میرسند و در نتیجه نمیتوانند جریان ساز باشند. وقتی یک سریال مثل «گاندو» با وجود بعضی نقاط ضعف ساختاری پخش میشود، چون از وضعیت خنثی فاصله گرفته و درباره مسائل و چالشهای روز جامعه حرفهایی برای گفتن دارد و اصطلاحا افشاگری میکند، میتواند هم مخاطب خاص و سیاستمداران را به خودش معطوف کند و هم اینکه بین عامه مردم موج ایجاد کند.
📎farhangesadid.com/0001dK
#حکمرانی_فرهنگی| #سیاستگذاری
🆔@Cultural_governance
🔸دولت کفایت فرهنگی ندارد!
🔸اصل سیاستگذاری فرهنگی، گفتمان درست فرهنگی است
🔸بیش از نود درصد کل عملکرد جناب روحانی در عرصه فرهنگ را ناموفق میدانم!
🔸به همان اندازه که دولت درکی از مسائل
فرهنگی ندارد، شهرداری تهران هم هیچ درکی از مسائل فرهنگی ندارد!
🔸نهادهای مرتبط نه توانائی و نه روحیه و نه عزم همراهی در این زمینه را دارند.
🔹پژوهشگر حوزه فرهنگ با تاکید بر فقدان توانایی در گفتمان سازی فرهنگی، گفت: دولت آقای روحانی در همه بخشها شعار سپردن کار به اهالی آن کار، را مطرح کرد! این یعنی دولت و هدفگذاری کلی حکومت و نظام یک امر تماشاچی گونه و تشریفاتی یا کم اثر و بی خاصیت است!
🌐farhangesadid.ir/0000ka
#حکمرانی_فرهنگی| #سیاستگذاری
🆔@Cultural_governance
گزارش لایو حسنی و لشگری.pdf
614K
🌐تعدد ساختارهای فرهنگی؛ تعامل یا تقابل؟
🔸این گفت وگو به محورهای ذیل پرداخته میشود:
محورها
_ تشتت در ساختار فرهنگی
_ تعدد در سیاست گذاری
_ لزوم ایجاد قوۀ عاقله در فرهنگ
#حکمرانی_فرهنگی
#سیاستگذاری
#هاتف
🆔@cultural_governance
🆔https://ble.ir/1400_3_9
گزارش لایو.pdf
2.22M
🔖گزارش نشست
موضوع:بازسازی ساختارها و عقلانیت فرهنگی
🔖محورهای گفتوگو
- اوضاع فرهنگ رسمی و غیر رسمی
-موانع و لوازم بازسازی فرهنگی
-نقش دولت در حوزه فرهنگ
#حکمرانی_فرهنگی
#سیاستگذاری
#هاتف
🆔@cultural_governance
🆔https://ble.ir/1400_3_9
❇️ با کدامین کارنامه حکمرانی، سودای جهانگشایی داریم؟ / مهدی نصیری
👈 آیت الله علیرضا اعرافی رییس حوزه های علمیه کشور و عضو فقهای شورای نگهبان و امام جمعه قم و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و ... و .... اخیرا اظهار داشته اند:
"حوزه باید پاسخگوی هفت میلیارد بشر باشد؛ نمی توان بعد از تحولات جهان کار کرد؛ بلکه باید قبل از آن برنامه ریزی های لازم را انجام داد." (حوزهنیوز)
◀️ پیرامون این سخنان چند نکته قابل ذکر است:
1️⃣ این گونه حرف زدن از مصادیق غلو و مبالغه گویی غیر منطقی است که در امر دین و مقدسات زیانبار تر از عرصه های دیگر است. آیا واقعا حوزه ما سرشار از پاسخ های متقن و منقح و علمی برای مشکلات بشریت و دنیاست؟ ما که در پیش پا افتاده ترین مسائل فقهی خود مانند وقت نماز صبح تا مهمترین مساله کلامی و فلسفی مان یعنی توحید، اختلافات در حد تضاد و تناقض داریم؟
و البته همان طور که در کتاب «عصر حیرت» توضیح داده ام چنین اختلافات و تحیرهای نظری و فقهی و کلامی از لوازم عصر غیبت و شرایط عدم دسترسی به هادی و فصل الخطاب معصوم است که لازم است فقها و عالمان شیعی پیوسته متذکر این امر باشند و از بلندپروازی های اصلاح گرانه و انقلابی بر حذر باشند.
.
2️⃣ ما به ازای عملی ما در قبال شعارها و ادعاهایمان برای عرضه به دنیا چیست؟ کشوری مملو از مشکلات عدیده اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی و سیاسی و....با قوای سه گانه ای گرفتار ضعف های اساسی ایده ای و ساختاری و مدیریتی و انضباطی و ...
کشوری گرفتار دوقطبی های مزمن فرساینده و ویرانگر اجتماعی و سیاسی با کاهش حضور مردم در میدان انتخابات و سطوح بالای طلاق و اعتیاد و کاهش زاد و ولد و بیکاری و فقر و تورم لجام گسیخته و شکاف طبقاتی و گرفتار در چنبره اژدهای هفت سر فساد و چپاول بیت المال و مسئولان اشرافی و...
البته این حرف به معنای انکار نقاط قوت و دستاوردهای جمهوری اسلامی نیست اما به نظرم این حجم از دستاوردها و نقاط قوت هنوز به سطحی نرسیده که با اتکای با آن بتوان به دنیا فخر فروخت و ادعای ام القری بودن نه تنها برای جهان تشیع و جهان اسلام که برای کل جهان و بشریت را کرد!
3️⃣ جایگاه اصل انتظار و مهدویت و ضجه های تاریخی شیعه در دعای افتتاح و ندبه و هزاران آیه و روایت در این موضوع، در این نوع نگاه که این قدر اعتماد به نفس در طرح وعده تمدن سازی و اصلاح عالم پیش از ظهور و یا مقدمه ظهور دارد (که البته ظهور متوقف بر چنین اصلاحات بلندپروازانه ای نیست)، کجاست؟
4️⃣ به نظرم نقطه قوت اغلب مسئولان جمهوری اسلامی به خصوص روحانیون و حوزویان آنها در فن خطابه و عبارت پردازی و بلیغ گویی، از جمله عوامل ضعفها وکاستی ها در تمام سالهای پس از انقلاب بوده است چه آن که این توانایی، امر را بر آنان مشتبه کرده و احساس می کنند که با سخندانی و سخنرانی (به خصوص وقتی به زیور طبع و پخش و نمایش در رسانه های مکتوب و صوتی و تصویری آراسته می شود) مسائل و امور جامعه، تمشیت و حل و فصل، و رضایت عامه جلب می شود، در حالی که واضح است وقتی در مقام حرف قوی و در مقام عمل ضعیف باشیم خود از اسباب تضعیف و ادبار ملک است.
#حکمرانی_فرهنگی| #سیاستگذاری
🔰شما می توانید یادداشت های انتقادی خود را در این موضوع به ادمین کانال ارسال نمایید⚠️
🆔@cultural_governance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞شهید بهشتی
⚠️جامعه ما هنوز اسلامی نیست!
⚠️جوانان می بینند
#رادیو_انقلاب | #بزرگان_انقلاب
🆔@cultural_governance
🔸رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملّی ایران در حکمی حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدرضا زائری را به عنوان رئیس اندیشگاه فرهنگی این سازمان منصوب کرد.
🔹به پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملّی ایران، متن این حکم به شرح زیر است:
برادر گرامی حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر محمدرضا زائری
با سلام
با عنایت به تعهد، تخصص و شایستگی های علمی و اجرایی درخشان جناب عالی در حوزه علم و پژوهش، به موجب این حکم به عنوان «رئیس اندیشگاه فرهنگی» سازمان اسناد و کتابخانه ملّی منصوب می شوید.
امید است در دوره مسئولیت جنابعالی اندیشگاه فرهنگی پویا و هدفمند با تولید فکر و اندیشه در سپهر معرفتی نظام مقدس جمهوری اسلامی نقش آفرین باشد.
از درگاه خداوند منان توفیقات روزافزونتان را مسئلت دارم.
#اخبار_فرهنگی
🆔@cultural_governance
✅مسئولیت فرهنگ، با نظام است!
📍در این گفتگو میخوانید
🔸اساسا دولتهای پس از انقلاب در کمتر مواردی موفق بوده اند که فرهنگ را به صورت واقعی ارتقا دهند.
🔸در کشور ما به جای تسلط یک نگاه تکاملی و تربیتی، یک نگاه سیاسی بر فرهنگ حاکم است
🔸فرهنگ اصلا مربوط به دولت نیست! هرچند که دولتها عملکرد بسیاری ضعیفی داشته اند و این عملکرد الان هم ادامه داشته است
🔹روزنامهنگار پیشکسوت گفت: اگر نام از فرهنگ میبریم، نیاز به قانون و نظام اجرائی و ضمانت اجرائی است. ضمانت و نظامی که همه سیستم کشور مسئولیت آن را به عهده دارند. این راهبردی است که اگر بتوانیم آنرا اجرائی کنیم، قطعا در این حوزه موفق خواهیم بود
جزئیات کامل گزارش:👇
🌐farhangesadid.ir/0000kQ
#حکمرانی_فرهنگی| #سیاستگذاری
🆔@cultural_governance
📌 #کار_فرهنگی | تعریف فرهنگ
🔰بخش عمده فرهنگ، همان #عقاید و #اخلاقیات یک فرد یا یک جامعه است. رفتارهای جامعه هم كه جزو فرهنگ عمومی و فرهنگ یک ملت است، برخاسته از همان عقاید است.
💠 در واقع عقاید یا اخلاقیات، رفتارهای انسان را شکل میدهند و به وجود می آورند. #خلقيات_اجتماعی، رفتارهای اجتماعی را به وجود می آورند و #خلفيات_فردی، باعث به وجود آمدن رفتارهای فردی میشوند.
🌀 بنابراین درست است که مقوله فرهنگ در موارد زیادی شامل رفتارها هم می شود، لیکن #اساس_و_ریشه_فرهنگ عبارت است از عقیده و برداشت و تلقی هر انسانی از واقعیات و حقایق عالم، و نیز خلقيات فردی و خلقیات اجتماعی و ملی.
📚 دغدغه های فرهنگی، ص: 19
#حکمرانی_فرهنگی| #سیاستگذاری
🆔@cultural_governance
💠سازمانی شدن فرهنگ تا چه میزان تأمین کننده اهداف مردم است؟
📍در این گزارش میخوانید؛
🔹خبر اختصاص سه هزار میلیارد تومان از بودجه برای نهادهایی جهت تولید محتوای فرهنگی و رسانهای گذشته از مسائلی همچون محل تأمین آن و جدای از اینکه عمده بودجه مذکور به صداوسیما تعلقگرفته و یا به ۲۷ نهاد فرهنگی رسانهای دیگر، مسئله بنیادینتری از میزان، نحوه، آسیبها، چالشها و... حضور دولت در عرصه فرهنگ طرح میکند.
🔸برخی در نقد بودجهریزی محل بحث، به این مسئله ورود داشتهاند که از اساس ورود نهادهای دولتی به عرصه فرهنگ و پول پاشیهای صورت گرفته از بیتالمال امر نادرستی بوده و مفاسدی را به همراه دارد و اتصال به بودجه حاکمیتی بدون در نظر گرفتن کارآمدی موجبات آن را فراهم آورده که کیفیت و اثرگذاری به حاشیه رود.
🧷 farhangesadid.ir/0001E3
#حکمرانی_فرهنگی| #سیاستگذاری
🆔@cultural_governance
🔶 مبانی سیاستی اداره وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
🔹«سیاستگذاری فرهنگی» عنصری در یک کلیت تاریخی اجتماعی اقتصادی است که از دل تاریخ تحولات اجتماعی کشورهای خاستگاه خود ایجاد میشود. سیاست فرهنگی در دوران پهلوی به تبع شکلگیری دولت مدرنی اصیل و درون زا پدید نیامد بلکه یک «سیاست فرهنگی مداخله گر» با رویکرد «شاهنشاهی-سکولار» بود. با پیروزی انقلاب اسلامی با شعار «نه شرقی، نه غربی» سیاست فرهنگی جمهوری اسلامی ایران با هویت ملی-اسلامی بنا نهاده شد. اما در حال حاظر بر پایه شواهد موجود «سیاست فرهنگی ایرانی» با اتخاذ رویکرد انفعالی-سلبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یک مجموعه گسسته و نامنسجم را تشکیل میدهد.
📚 این مطالعه در مرکز پژوهش های مجلش شورای اسلامی با همکاری اسماعیل نوده فراهانی در سال ۱۳۹۷ انجام شده است.
📃 ادامه مطلب:
🔗 iranthinktanks.com/Research282
#حکمرانی_فرهنگی| #سیاستگذاری
🆔@cultural_governance
📌مهدی گلشنی، عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی
🔸شورا تحلیل درستی از وضعیت فرهنگی جامعه ندارد و هرکس کار خود را انجام میدهد
🔸گلشنی با اشاره به اینکه هیچهماهنگیای میان اعضای شورا وجود ندارد، تاکید کرد: «متاسفانه در شورایعالی انقلاب فرهنگی هیچطرحی برای حل مشکلات موجود ارائه نشده و هر یک از اعضا برای خود کار میکنند، بدون آنکه هیچهماهنگیای وجود داشته باشد.»
ادامه مطلب👇
🌐yun.ir/8d3yff
#شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی
🆔 @Cultural_governance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞شهید بهشتی
📌برادر من، خواهر من، بکوشیم.
⭕️اسلام، شهروند پفیوز نمی خواهد!
.
#رادیو_انقلاب | #بزرگان_انقلاب
🆔@cultural_governance
🔹تبیین مسائل مردم یا حاکمیت؟
🔸یکی از ضعف های بارز فعالیت های انجام شده در حوزه جهاد تبیین این است که مردم صرفا در جایگاه مخاطب تبیین قرار گرفته اند و گویی هیچ گونه نقش فعال و اثرگذاری در این میدان ندارند.
🔸 نهادها با انتخاب موضوعات متناسب با فعالیت های خود به برگزاری دوره های آموزشی، نشست و همایش با هدف تبیین گری می پردازند و در خوش بینانه ترین حالت صرفا میتوانند گره ذهنی جامعه اهل نظر را باز کنند و در سطح کلان مطلقا ربط و نسبتی با مردم، نیازها و دغدغه های ایشان برقرار نمی کنند و این رویکرد به منزله عدم فهم دقیق معنای جهاد است.
🔸اینکه در لایه شناسایی مسائل جهاد تبیین به مردم به عنوان مرجع شناسایی مساله نگریسته شود یا مخاطبان تبیین، سیاستگذاری و جهت گیری جهاد تبیبن متفاوت خواهد شد.
سه شنبه ۳۱خرداد ماه ساعت۲۱
گفتگوی زنده در صفحه هاتف
#هاتف
#حکمرانی_فرهنگی
@farhang_markaz_baressi
🆔https://ble.ir/1400_3_9🔹
May 11
✍️ایران 1404
در عرصه فرهنگ. بنده به معنای واقعی کلمه، احساس نگرانی میکنم و حقیقتا دغدغه دارم. این دغدغه از آن دغدغه هایی است که آدمی بخاطر آن، گاهی ممکن است نصف شب هم از خواب بیدار شود و به درگاه پروردگار تضرع کند. . ۱۳۷۳/۴/۲۲
دغدغه فرهنگ،،،، دغدغه یعنی نگرانی، نگرانی زیاد،، بیش از حد تصور اگر کسی در موضوعی دغدغه داشته باشد قاعدتا این دغدغه او. را به عمل میکشاند... مقام معظم رهبری دامت برکاته بعنوان کسی که گران بارترین مسئولیت را در نظام جمهوری اسلامی دارند از دهه هفتاد بارها و. بارها و به کرات و. در شکل ها متفاوت و روش های گوناگون این موضوع را با مسئولین ذیربط در میان گذاشتند، یکیار از آنها بعنوان اصحاب بدر یاد. کردند و. گاهی ایشان را در خطوط مقدم جهاد فرهنگ خطاب کردند... هر چند ایشان در ابتدای بیان این دغدغه بنا ندارند از این دغدغه با مردم سخن بگویند اما بارها و بارها این موضوع را مور مداقه قرار دادند و راهکار ارائه نمودند...... اما آقایان مسئول و اساتید دانشگاهو. سایر ارگانها اگر نگوییم این موضوع را به بازی گرفتند باید بگوییم که خوش خوشان از کنار آن عبور کردند.. تا جایی که معظم له در تاریخ ۱۳۹۶/۳/۱۷ فرمان آتش به اختیار میدهند... : «من به همهی آن هستههای فکری و عملیِ جهادی، فکری، فرهنگی در سرتاسر کشور مرتّباً میگویم: هرکدام کار کنید؛ مستقل و بهقول میدان جنگ، آتشبهاختیار.»
توقع این است که حال که میدان دار جوانان شدند کمی به سمت قله پیش برویم اما هنوز بعضا آهنگ حرکت چنان کوک نشده است که معظم له باز هم در فرمایش اخیرشان از فرهنگ می گویند
و نقص موجود در آن.... باید کاری کرد و فضای فرهنگی ولنگار را برای آنکه جوانان بیشتری را از دست ندهیم؛ مدیریت کرد.....
#حکمرانی_فرهنگی| #سیاستگذاری
🆔@cultural_governance
وضعیت فرهنگی حاصل رفتارهای سلیقهای مدیران است نه سیاستگذاری!
📍در گفتگو با محمد صادق کوشکی میخوانید؛
🔸بعضیها معتقدند فضای داخلی قانونمند یعنی یک فضای مجازی داخلی، در حالی که قانون مندی ربطی به داخل و خارج ندارد. وقتی چارچوبهای منافع ملی، امنیت داخلی، حریم خصوصی افراد و... رعایت شود فرقی میان پیام رسان داخلی وخارجی نیست
🔹نگاه بودجهای و نگاه مالی به مساله فرهنگ خود یک آفت است. در نگاه فرهنگی میگویند که شما شعور و دانش را تزریق کن و فرهنگ درست میشود، ولی متاسفانه مدیران ما فکر میکنند باتزریق پول میتوان فرهنگ را اصلاح کرد
🔸حدود ۳هزارمیلیاردتومان برای تهیه محتوای مناسب در نظر گرفتهشده، اما اگر ضابطه تولیدمحتوا نداشته باشیم همان نهادهایی که برایشان نقش تعیینشده خود عامل مخرب میشوند. اساساً هیچ سیاستگذاری نمیبینم بلکه همه رفتار سلیقهای مدیران بیبهره از سوادفرهنگی است.
🧷farhangesadid.ir/0001Et
#حکمرانی_فرهنگی| #سیاستگذاری
🆔@cultural_governance
🔘احساس خطر در قلمرو فرهنگ عمومی
🖊بررسی کارنامه فرهنگی چهار دهه پس از انقلاب در گفتگو با سینا کلهر؛ بخش اول
🔹در حوزههای قلمرو روابط اجتماعی، اخلاق عمومی و اجتماعی که بسیار مهم و بنیادی است و اساس روابط اجتماعی یک جامعه را شکل میدهد، دچار مشکل و چالش جدی شدهایم و در برخی مناسبات مثل معاملات اقتصادی بین افراد دچار عقبگردهای جدی شدهایم. خیلی کم پیش میآید که افراد این تصور را داشته باشند در کالایی که خریدهاند و یا معاملهای که کردهاند، سود کردهاند.
🔹ضریب رسانه باعث شده که احساس خطر یک صورت هیولاواری به خود بگیرد. یعنی این احساسات ما از ناملایمت های فرهنگی خیلی بیشتر از واقعیتهایی است که در جامعه وجود دارد.
🔹چرا آدمها احساس میکنند که وضعیت بدتر شده؛ برای اینکه احساس میکنند در تمام حوزههای روابط اجتماعی، مدام دچار حیله و نیرنگ و فریباند. یعنی آن وجه صادق بودن و قابلاعتماد بودن افراد خیلی تنزل پیداکرده است. این باعث شده که ما در این قلمرو فرهنگ عمومی، بسیار و بسیار احساس خطر کنیم.
📎farhangesadid.com/00016O
#حکمرانی_فرهنگی| #سیاستگذاری
🆔@cultural_governance
🔵 اپلیکیشن «منادی بالقرآن»، جامع ترین نرم افزار قرآنی و معنوی جهان اسلام
🔸 حاوی تمامی محتوای مذهبی مورد نیاز
🔹 قرآن، نهج البلاغه، صحیفه، ادعیه و زیارات، روایات، تفاسیر، احکام، کتب مذهبی
🔸 قسمت چندرسانه ای شامل: صوت قرآن، ترتیل، ترجمه ی گویای فارسی، تلاوت مجلسی، ادعیه،نهج البلاغه، مداحی، نماهنگ، سخنرانی، تواشیح و ...
🔹 برگزاری مسابقات، کلاسهای مجازی، طرح های همگانی و ایجاد محفلهای قرآنی و معنوی
🔸 امکان برنامه ریزی برای مطالعه قرآن و مابقی محتوای موجود در منادی
🔸 تقویم حرفه ای با مناسبتهای جامع اسلامی، اذانگو، یادآور و ...
🔴 لینک دانلود از کافه بازار:
https://cafebazaar.ir/app/quran.elm.karevan.belquran
🔴 لینک دانلود مستقیم:
https://dl.karevanelm.ir/Download/Monadi/belquran.apk
#ابزار_فرهنگی
🆔@cultural_governance
🎥 افزایش ۵۷ درصدی مصرف قلیان توسط دختران
"مسجدی" دبیرکل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات: آمار نشان میدهد ١٢ درصد مردم در کشور سیگار و قلیان میکشند، ٨٨ درصد مردم در مقابل اینها یا آسیب میبینند یا از جیب شان خرج سلامتی آنها میشود.
مصرف قلیان در دختران ۵٧ درصد و در پسران ١٧ درصد افزایش پیدا کرده است.
نوجوانان میگویند برای گذراندن اوقات فراقت امکانات تفریحی و ورزشی رایگان نداریم.
#اندلس |#اسیب_های_اجتماعی
🆔@cultural_governance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞شهید چمران
ای حیات! با تو وداع می کنم، با همه ی مظاهر و جبروتت.
ای پاهای من! می دانم که فداکارید! و به فرمان من مشتاقانه به سوی شهادت_صاعقه واربه حرکت در می آیید; اما من آرزویی بزرگ تر دارم.
#رادیو_انقلاب | #بزرگان_انقلاب
🆔@cultural_governance
مشاور مرکز بررسیهای استراتژیک نهاد ریاست جمهوری
بخش حجیمی از دستگاه های فرهنگی باید تعطیل شود!
فرهنگ تنها حیطهای است که نمیتوان مسئول خاصی را به بازخواست و پاسخگویی درمورد مسائل مختلف کشاند و لذا در حوزه فرهنگ دستگاه و مسئول مشخصی پاسخگو نیست.
🖇b2n.ir/a64583
#حکمرانی_فرهنگی
🆔@cultural_governance