🤲 #دست_توسل
🔺 هرکس عصر روز جمعه صد مرتبه سوره قدر را بخواند خداوند به او هزار نسیم از رحمتش را عنایت میفرماید که خیر دنیا و آخرت است.
📚 امالی شیخ صدوق ص ۶۰۶
#جمکران
#انتظار
#امام_زمان
#جمعه
کانال و صفحه رسمی مسجد مقدس جمکران👇
🆔 @jamkaran_ir
سایت رسمی مسجد مقدس جمکران 👇
🌐 www.jamkaran.ir
13.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاریخدان و ژورنالیست هندی: آمریکاییها و غربیها زنان غزه رو میکشن و بعدش در مورد آزادی و حجاب زنان ایرانی برای ما موعظه میکنن.
#اختصاصی
♨️ کانال جهان خبر : گروه خبر رسانه منتظر
📡 @jahan_khabar | montazer.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بغض احمد نجفی بر سر مزار شهید سلیمانی
سلبریتی واقعی امثال شما و داریوش ارجمند هستند
حرف خاص.mp3
17.51M
✘ ماه رجب، یه فرقی داره با ماههای قبلش!
که اگر بنده درکش کنه،
خدا فرموده «مطیع اون بندهاش میشه»!
#استاد_شجاعی #حرف_خاص
منبع : جلسه سوم از مبحث پرواز در آسمان رجب
@ostad_shojae | montazer.ir
💢تقریر و تأیید امامان بر سنتِ پرسش از فقیهان زن
🔹مرحوم سید رضا صدر، یکی از فقیهانی است که مرد بودن را شرط مرجع تقلید ندانسته و این فرض که زنی که دارای تحصیلات فقهی بوده و شرایط مرجعیت را دارا است، بتواند فتوا بدهد و افراد از او تقلید بکنند را منتفی نمی داند، زيرا وی بر این باور است که هیچ دلیل شرعی بر اینکه بایستی مرجع تقلید مرد باشد، وجود ندارد بلکه به باور او می توان شواهدی یافت که مشروط بودن مرجعیت به مرد بودن مفتی را نفی می کند.
🔸در این راستا، صدر از نکته ای تاریخی بهره برده است. آن نکته این که اهل تسنن از مسلمانان، همسران پیامبر از جمله عائشه را به عنوان افرادی که حکم فقهی را بیان می کنند، می دانستند و از آنان مسائل شرعی خود را پرسیده و فتواهای همسران پیامبر را ثبت وضبط می کردند. رجوع مسلمانان به همسران پیامبر و عائشه که به نوعی، سنت و سیره مسلمانان بود در مرأی و مسمع امامان قرار داشت ولی هیچ یک از آنان، نفس مراجعه به یک زن در مسائل شرعی و استفتاء از او را نادرست نشمرده اند، درحالیکه اگر چنین مراجعه ای از نظر امامان نادرست بود، حتما به نادرستی آن اشاره می کردند. از این رو همین که این رفتار مورد اشکال امامان قرار نگرفته، دلیلی است بر اینکه مراجعه به فقیهان زن برای پرسش از احکام فقهی، مورد تایید امامان بوده است.
🏷... ويشهد لعدم اعتبار الرجولة في المفتي اتّفاق أهل السنّة على جواز تقليد المرأة فإنّهم يعدّون عائشة أُمّ المؤمنين من المفتين وهذا الاتّفاق كان بمرأى من الأئمّة الطاهرين جميعاً ولم يصدر عنهم تخطئة له ولو صدر لوصل وذلك يكشف عن إمضائهم له. / پژوهشهای تاریخ اسلام
📚الاجتهاد والتقلید(بوستان کتاب): ۱۰۷-۱۰۸.
🆔 https://eitaa.com/ijtihad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مصاحبه تلویزیون انگلستان با دختری که در زمان پهلوی به دلیل همراه داشتن کتاب مائو بازداشت شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوشنگ اسدی هم سلولی رهبری:
نمیتونم دروغ بگم،آقای خامنه ای ماه بود...
🔹امروز بعد از ظهر که به حضور شاه رفتم وسط کار ماساژ حمام بودند. دو ساعتی با هم صحبت کردیم. عرض کردم به نظر من ایشان هم در ورزش و هم در فعالیتهای شبانه(زن بارگی) افراط می کنند.
🔹به تذکرم خندید، ولی من یادآور شدم برای مرد پنجاه و یک ساله سه ساعت اسکی کردن کار درستی نیست، چیزی که همین امروز با غرور پزش را به من داد.
🔹باردیگر پیشنهاد کردم به حد کافی خارج از مملکت بودهایم و اکنون بهتر است برگردیم. مثل اینکه دنیا را بر سرش خراب کرده باشم.
🔹اما وظیفه من ایجاب می کند که به اطلاع برسانم که پادشاه ایران نمی تواند چهل و پنج روز را خارج از وطنش و صرفا بابت استراحت و سرگرمی بگذارند. مردم این چیزها را تحمل نمی کنند.
🔻( خاطرات اسدالله علم؛ بهمن ۱۳۴۸)
🔹پی نوشت: اینکه یکی از وظایف پلت فرم های شرکت متا( اینستا، فیس بوک و واتساپ) تطهیر پهلوی هاست هم از آن نوادر تاریخ است...
🔸🔸 اصل جوانی جمعیت موضوع ازدواج بهنگام است
🔻 زهرا جانجانی، ضمن تبریک هفته مادران و زنان در زمینه توانمندسازی بانوان، اظهار کرد: زنان مربیان هر جامعه هستند و به عنوان مادران هر خانواده بسیار اثرگذار خواهند بود و اگر هویت اصلی و جایگاه خود را درک کنند نیازی به رقابت با مردها ندارند.
🔻 مدیرکل امور بانوان استانداری کرمانشاه با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در مورد جایگاه زن و مرد گفت: زوجیت مبنای منشور خانواده است و اگر هر کس در جایگاه مناسب خود قرار گیرد، نیاز نیست که مردها جایگاه زنانه داشته باشند و زنها در هویت مردان فرو روند.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 اظهارات دردناک درباره فروش اندامهای جنینهای سقطشده
🔻 این دوربین مخفی را یکی از خبرنگارهای نیویورک تایمز ضبط کرده و اخیرا در آمریکا خیلی سروصدا کرده است.
🔻 این خبرنگار برای نزدیک شدن به پزشکان حوزه سقط جنین یک سال زمان گذاشت و توانست این صحبتهای دردناک را ضبط کند: ما سعی میکنیم هنگام سقط جنین، برخی اندامها را سالم و دستنخورده بگذاریم، مثل قلب و کبد؛ چون براشون مشتریهای زیادی وجود دارد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|