12.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅دیباج ٢٠٣
🔶غذای اندیشه
واقعا گاهی برای من هیچ چیز از خواندن کتاب، شیرینتر نیست. کتاب روح و اندیشه انسان را تغدیه میکند. افق دید او را گستردهتر میکند. به اندیشه او نظم و انسجام میبخشد. حتی اگر نوجوان باشد، خِرد او را چون بزرگسالان پخته میکند.
بیایید روح و مغز فرزندانمان را از کودکی با طعامهای گوارایی که در سینی صفحات کتابها به آنها پیشکش میکنیم، پرورش دهیم تا در آینده، ایرانی آبادتر داشته باشیم.
#کتاب
#کتابخوانی
#ذهن
#روح
#پرورش
#ایران
@Deebaj
✅از کلام معصوم
🔶پوزشپذیری
امام حسن مجتبی عليه السلام:
«لاتُعاجِلِ الذَّنبَ بِالعُقُوبَةِ واجْعَلْ بَينَهُما لِلاِعتِذارِ طَريقاً؛ در مجازات خطا كار شتاب مكن و ميان خطا و مجازات، راهى براى عذرخواهى قرار ده.»
بحار الأنوار، جلد ۷۸، صفحهی ۱۱۳
#اخلاق
#امام_حسن_علیهالسلام
#پوزشپذیری
@Deebaj
✅از سخن دیگران
🔶صدای جیب
این مردم ظاهربین
به سرِ آستین آدم نگاه میکنند.
سرِ آستین آدم اگر کهنه باشد
هر کلامش اگر دُر و گوهر هم باشد
آن را ور نمیچینند...
✍️ #محمود_دولت_آبادی
@Deebaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅دیباج ٢٠٤
🔶آموختن از مرگ!
من بارها و بارها این تکه از فیلم «چند میگیری گریه کنی؟» را دیدهام و هر بار، آرامشی عجیب همراه با دلشورهای کشنده را با آن تجربه کردهام.
پس از آن همه دویدنها و دریدنها، سرانجام به اینجا میرسیم و بیحرکت، دریده میشویم.
#مرگ_اندیشی
#آرامش
#انسان
#فیلم
#چند_میگیری_گریه_کنی؟
@Deebaj
✅از سخن دیگران
🔶ردّپای دیجیتال!
ست گادین (Seth Godin) در یکی از مصاحبههای اخیرش گفت: مهمترین تغییری که در آینده نزدیک در «جذب منابع انسانی» مشاهده میکنم، کاهش ارزش رزومهها و افزایش اهمیت «ردپای دیجیتال» یا «Digital Footprint» است. مجموعه نوشتههای یک نفر در وبلاگ خود، در شبکههای_اجتماعی، عکس هایی که در اینستاگرام به نمایش میگذارد، نوشتههایی که توییت میکند، عکس پروفایل او در نرمافزارهایی مثل وایبر و واتزاپ و فیس بوک و کاوری که برای صفحه خود انتخاب میکند و مطالبی که لایک میکند یا به اشتراک میگذارد، چنان پروفایل دقیقی از دانش و نگرش شخص در اختیار قرار میدهد که چند برگ رزومه که با هزار دقت و وسواس پس از مشاهده آگهی استخدام تنظیم میشود، هرگز آن کارایی و دقت را ندارد.
📌منبع: کانال تلگرامی: مدیریت رفتار سازمانی
🖌خواندن «همه آنچه باید درباره ردّپای دیجیتال بدانید» از این آدرس، توصیه میشود.
👌ترجمه مقاله در پست بعدی تقدیم میگردد.👇
#نویسندگی
#منابع_انسانی
#دیجیتال
#رزومه
#ست_گادین
@Deebaj
✅ترجمه مقاله: ردّپای دیجیتال
📌عصر دیجیتال، ثروتی از اطلاعات را به همراه آورده و ارتباطات را بهبود بخشیده است. با یک کلیک یا کشیدن انگشت روی صفحه، کاربران به هر اطلاعاتی که نیاز داشته باشند، دسترسی دارند. علاوه بر این، آنها قادرند اطلاعاتی درباره زندگی خود را به اشتراک بگذارند. اکثر مردم درباره آنچه جستجو میکنند یا پست میگذارند، زیاد فکر نمیکنند. با این حال، این موضوع بیش از آنچه فکر میکنند اهمیت دارد. هر کاری که یک فرد در اینترنت انجام میدهد، یک ردپای دیجیتال ایجاد میکند. مانند دنبالهای از خردهنانها، ردپای دیجیتال انواع اطلاعات درباره یک شخص، دوستان و خانوادهاش، و عادتهایش را به انواع افراد از کارفرمایان گرفته تا بازاریابان و مجریان قانون میدهد. درباره حضور آنلاین خود فکر کنید و ببینید چه چیزهایی درباره ردپاهای دیجیتال و نحوه استفاده از آنها باید بدانید.
📌ردپای دیجیتال چیست؟
ردپای دیجیتال مجموعهای از تمام کارهایی است که یک فرد در اینترنت انجام میدهد. این یک سابقه از همه چیزهایی است که آنها هنگام بازدید از یک وبسایت پشت سر میگذارند. از خریدهای آنلاین گرفته تا نظرات گذاشته شده در رسانههای اجتماعی، ایمیلها و کوکیهای وبسایت، همه آثار حضور آنلاین بخشی از ردپای دیجیتال هستند.
📌ردپای دیجیتال چگونه استفاده میشود؟
ردپاهای دیجیتال میتوانند به روشهای مختلفی استفاده شوند. آنها میتوانند در بازاریابی و تبلیغات برای ردیابی علایق یک فرد استفاده شوند. مجریان قانون میتوانند از آنها برای ردیابی رفتارهای مشکوک استفاده کنند. آژانسهای بیمه میتوانند از آنها برای جمعآوری اطلاعات درباره ریسکهای یک فرد استفاده کنند. ردپای دیجیتال اطلاعات ارزشمندی درباره یک فرد و عادتهایش ارائه میدهد که میتواند توسط بسیاری از سازمانها مورد استفاده قرار گیرد.
#مقاله
#ردپای_دیجیتال
#توسعه_فردی
@Deebaj
✅درستنویسی
🔶آموزش درستنویسی
به پیوست، لینک چند ویدئو برای علاقمندان به پاکیزهنویسی، تقدیم میشود.
#درستنویسی
#پاکیزهنویسی
#دستور_زبان_فارسی
#ویراستاری
@Deebaj
👇👇
هدایت شده از یادداشتها
به تازگی برنامه ای در شبکه چهارم سیما پخش می شود که برای دوستان اهل قلم بسیار مفید است. این برنامه درباره دستور زبان فارسی و درست نویسی است.
🔰 قسمت اول: زبان چیست؟
موضوع درس: درست نویسی زبان فارسی؛
مدرس: محمد مهدی باقری
🔰 قسمت دوم: کژتابی
🔰قسمت سوم: خطای منطقی
🔰قسمت چهارم: پیچیده نویسی
🔰قسمت پنجم: پیچیدگی ساختاری
🔰 قسمت ششم: جمله تک پاراگرافی
🔰 قسمت نهم: نبایدها و نشایدها
🔻https://eitaa.com/danamha
✅از سخن بزرگان
🔶پشتوانه مرد موفق
دختر علامه میگوید:
پدرم به قدری از مادرم راضی بود که او را شریک کارهای علمی خود میدانست و میگفت نیمی از هرچه کتاب نوشتهام، از آنِ وی است. رفتار پدر و مادرم بسیار احترام آمیز بود و پدر همواره طوری رفتار میکرد که گویی مشتاق دیدار مادرم است. ما هیچگاه اختلافی میان آن دو ندیدیم. آنقدر نسبت به هم مهربان و باگذشت بودند که ما هرگز گمان نمیکردیم که میان آنها اختلاف نظری وجود داشته باشد.
#آن_یگانه، عبداللهنصری، ص۶۱
رسانه المیزان؛
رسانهٔاختصاصینشرافکارعلامهطباطبایی‹ره›
#علامه_طباطبایی
#همسر_علامه
#تفسیر_المیزان
@Deebaj