14.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گردان ابوالفضل ع ( سفره وحدت )
رزمندگان گردان حضرت ابوالفضل علیه السلام ( سفره وحدت )سال ۱۳۶۴ (مدتی قبل از عملیات والفجر۸) درساحل کارون شهرک دارخوئین در عملیات والفجر۸ و نبرد جانانه این رزمندگان با گارد ریاست جمهوری صدام و پیروزی بزرگ. حدود ۴۰ نفر از این رزمندگان به فیض شهادت نائل شدند. ازجمله شهیدان حاضر در فیلم قوچانی حسن قربانی مهدی طاهری بهرامی محمدقاسمی و تعدادی دیگر.....
هدایت شده از دفاع مقدس
🔰ما بادی به جنگ نبودیم و نیستیم، لکن اگر کسی تعدی بکند دهان او را خُرد میکنیم
📅 امام خمینی (ره) | ۱۶ آبان ۱۳۵۹
🆔 @DefaeMoqaddas
هدایت شده از دفاع مقدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂 نواهای ماندگار
🔻 با نوای
حاج صادق آهنگران
🔅 سرنوحه
شد شب هجران خواهر نالان
کم نما افغان با دلی سوزان
فردا به دشت کربلا زینب ای زینب
گردد سرم از تن جدا زینب ای زینب
اجرا شده در مسجد جزایری اهواز
در جمع رزمندگان لشکر ۲۵ کربلا
۱۶ آبان ۱۳۶۰
در شب عاشورا
شعر: مرحوم حاج حبیب الله معلمی
@DefaeMoqaddas
✅ کانال دفاع مقدس
هدایت شده از دفاع مقدس
🔼دفاع مقدس در کلام امام خمینی(ره)
◀️ 16 آبان 1359
...قرآن شريف دستور داده است كه اگر يك طايفهاى از مسلمين بر طايفه ديگر بغى كردند و تعدى كردند، بر همه مسلمين واجب است كه بر ضد او قيام كنند؛ فضلًا، از اينكه غير مسلم بَغى كند بر مسلم. اگر يك طايفهاى از كفار هجوم بياورند به مملكت اسلامى، تكليف همه مسلمين است كه به او هجوم بياورند و او را از صفحه روزگار نابود كنند. چه شده است كه مسلمين در اين امرى كه همه مىدانند، تمام كسانى كه اطلاع دارند از منطقه، مىدانند كه دولت جابر صدام و بعث ناگهان بدون هيچ مقدمه حمله كرده است به ايران از طرف دريا و از طرف هوا، از طرف زمين و بدون اينكه دولت متوجه بشود بعضى از بلاد ايران را غصب كرده است و بعضى از سرزمينها. آن روزى كه مطلع شد ايران، جلويش را گرفت و بحمد اللَّه به قدرى صدمه بر او وارد كرده است و بر جنود او وارد كرده است كه برگرداندن به اصل اول محتاج به سالهاى طولانى است. و اين هجوم ناجوانمردانه، كشور عراق را به تباهى كشانده و مىكشاند و سرمايههايى كه بايد صرف بشود در راه ترويج اسلام، اينها را صرف كردهاند در راه جنگ. ما بادى به جنگ نبوديم و نيستيم، لكن اگر كسى تعدى بكند دهان او را خُرد مىكنيم. ابتدا از آنها بوده است و لهذا، در مملكت ما اين واقعه واقع شده است. اگر ما بادى بوديم، خوب بود اول ما رفته باشيم يكى از دهات آنجا را گرفته باشيم و آنها آمده باشند و ما را عقب زده باشند. ادعاى اينكه ما مدتهاست- صدام در اين نطق خبيثش گفته است كه- «ما مدتها با دولت ايران صحبتها كرديم، رفت و آمد كرديم و خواستيم تفاهم كنيم و دولت ايران قبول نكرده است و ما ملزم شديم كه به دولت ايران [حمله نماييم] و آنها- دولت ايران- پاسگاههاى ما را در مرز خراب كردند و چقدر از پاسگاههاى ما را خراب كردهاند» و از قبيل اين اراجيف. دولت ايران قبل از حمله عراق حتى يك وجب در ملك آنها، در مملكت آنها نرفته است و بنا هم نيست كه برود و يك پاسگاه از آنها را خراب نكرده است، لكن بعد از آنكه آنها حمله كردند و مردم ايران را، مردم عادى ايران را با توپهاى دورزن و با موشكهاى زمين به زمين خانهها را خراب كردهاند، زن و بچههاى مردم را كشتند و همه شرارتها را كردند، البته دفاع بر هر مسلمى، بر هر انسانى دفاع واجب است. و ما به حسَب امر خدا دفاع كرديم از خودمان و دفاع از اسلام، نه دفاع از كشور خودمان فقط.
صدام كسى است كه تابع «عفلق» ها هست و آنها حزبشان اسلام را منافى مىدانند با وضعيت خودشان؛ دشمن اسلام هستند آنها.
اين همان آدمى است كه زوار حسين بن على را دسته جمعى اعدام كرده است و به حبس كشانده است.
اين همان آدمى است كه مرقد مطهر حضرت امير را به امر او به گلوله بستند كه گلولههايى كه خراب كرده بود يك جايى از، سوراخ كرده بود، يك جايى از ديوار را به من نشان دادند. اينها همانها هستند كه علماى بزرگ اسلام را چه از طايفه سنى و چه از طايفه شيعه گرفتار كردند و حبس كردند و شهيد كردند. اينها از اسلام بويى نبردند و حالا دعوى اسلاميت مىكند و مىگويد من مسلم هستم! ايشان از همان اعرابى است كه خداى تبارك و تعالى فرموده است اينها از اسلام و حدود اسلام بىاطلاع هستند. چه شده است كه مسلمين توجه ندارند به اين معنا؟ چرا اين مسائلى كه در ايران واقع شده است و اين مسائلى كه به مملكت ما وارد شده است و آن طور بچهها و كوچكها و زنها و مردها را اينها قتل عام كردهاند، بر خلاف موازين بين المللى و بر خلاف موازين جنگ به جاهاى مسكونى حمله كردند، چرا مسلمين در اين مطلب هيچ توجهى ندارند؟ چرا ساكت هستند؟ خداى تبارك و تعالى امر فرموده است كه بايد جنگ كنند با اين. حالا جنگ نمىكنند لا اقل تبليغ كنند، ساكت نباشند. چرا راديوهاى بلاد مسلمين ساكتند در اين موضوع؟ چرا مسلمين ساكتند. چرا خبرگزاريهاى خودشان را نمىفرستند و ببينند مسائلى كه در ايران واقع شده است، مصائبى كه در ايران واقع شده است؟ و چرا اگر خبرگزاريهايى باشد و اطلاع بدهد به آنها، در راديوهاى آنها منعكس نمىشود؟ اين سكوت مرگبار چيست كه در مسلمين است؟ شما گمان مىكنيد كه مطرح عراق و ايران است و صدام است و مملكت ايران؟ قضيه اين نيست، مطرح اسلام است، نه مطرح يك كشور...
صحيفه امام، ج13، ص: 344
هدایت شده از دفاع مقدس
⏳ 16 آبان 1361 - پایان عملیات محرم
مرحله دوم #عملیات_محرم در ساعت 2:30 بامداد شنبه 11 آبان) آغاز شد و نیروهای ایرانی محاصره دشمن را کامل کردند. همچنین 150کیلومتر مربع از زمین های اشغال شده آزاد و تعدادی از نیروهای عراقی به اسارت در آمدند.
این مرحله در ساعت 22 روز 15 آبان آغاز شد و هدف آن تصرف همه بلندی های غرب حمرین، جاده ها، مراکز مهم عملیاتی، ایجاد و تامین لازم برای جاده آسفالته چم سری ، شرهانی و زبیدات و جاده شوسه زبیدات – طیب بود. در این مرحله 300کیلومتر مربع از خاک عراق شامل پاسگاه های زبیدات، شرهانی و ابوغریب و همچنین تاسیسات نفتی حدود 35 حلقه چاه نفت به تصرف نیروهای ایرانی در آمد. این مرحله که مرحله آخر عملیات محرم بود در ساعت8 صبح روز 16 آبان 1361 خاتمه یافت.
📡 @DefaeMoqaddas 🕊🕊
✅ کانال #دفاع_مقدس
⏳ #زمان_جنگ
🔺 شهید #حسن_طهرانی_مقدم و تعدادی از نیروهای سپاه بر روی عرشه یک شناور در خلیج فارس
🔸 در تصویر، عباس دلیر، از مسئولین مخابرات سپاه در قرارگاه خاتمالنبیاء (ص) در معیت طهرانی مقدم دیده میشود - دوران #دفاع_مقدس
📷👆👆 سمت راست عکس: حاج عباس دلیر در سال 1400
ا▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
از مسئولین اصلی مخابرات سپاه از آغاز تشکیل می توان افراد زیر را نام برد:
* سید مهدی موسوی –– مسؤول کل مخابرات ستاد مرکز سپاه
* سید علی حسینی تاش –– جانشین مسؤول مخابرات ستاد مرکز سپاه
(برادران مهندس موسوی و حسینی تاش، دانشگاهی و تحصیل کرده و از مسئولین مخابرات سپاه در مرکز بودند که بیشتر پشتیبانی جبههها را از لحاظ مخابراتی بر عهده داشتند)
در جبههها می توان از: مصطفی ربیعی، حسن ظهراب، مهدی شیرانی نژاد، عباس دلیر، عباس رئیسی ،.... نام برد
ا▫️⚪️▫️⚪️▫️⚪️▫️
پ.ن : مرحوم سید مهدی موسوی در یک دوره ای رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی بود - او همچنین مؤسس و بنیانگزار دانشگاه امام حسین (ع) سپاه پاسداران است.
📷 تصویر زیر👇👇👇: مهندس سید مهدی موسوی، بنیانگزار مخابرات سپاه و دانشگاه امام حسین (ع)
دفاع مقدس
⏳ #زمان_جنگ 🔺 شهید #حسن_طهرانی_مقدم و تعدادی از نیروهای سپاه بر روی عرشه یک شناور در خلیج فارس
مهندس سید مهدی موسوی زارع (شیراز - ۱۳۲۸)
استاد دانشگاه شیراز تدریس
معاون پژوهشی دانشگاه خواجهنصیرالدین طوسی
معاون جنگ وزارت علوم
در آغاز تأسیس سپاه، مسؤول مخابرات سپاه بود، سپس دانشگاه امام حسین(ع) را بنیان گذاشت.
او پس از عمری مجاهدت در راه اعتلای علم و فن آوری در سال 1393 به دیار باقی شتافت
بی شک بسیاری از پیشرفت های کشور مدیون تلاش های خالصانه و شبانه روزی اوست - روحش قرین رحمت الهی
#مجاهدان_گمنام
#مردان_بی_ادعا
🌷@DefaeMoqaddas 🕊
✅ کانال #دفاع_مقدس
شهیدان این عکس معروف و به یاد ماندنی...
این عکس یادگار روزهای ماست. عکسی که همیشه بی نام عکاس دیدیمش. و بی نامی از شهدایش.
احمد دهقان، نویسنده کتاب سفر به گرای ۲۷۰درجه در توضیح این عکس – به عنوان شاهد عینی این تصویر- می گوید:
عکس مربوط است به ۲۱ دی ماه سال ۶۵، سومین روز عملیات کربلای پنج در شلمچه است؛ وقتی که گروهی از نیروهای ایرانی در محاصره نیروهای عراقی گیر افتاده بودند.
توی یکی از سنگرها،
عباس حصیبی (شهید سمت چپ در عکس)
و علی شاه آبادی (شهید سمت راست که یکی از سمینوف چی های دسته ادوات بوده)،
کنار هم نشسته بودند که تیر سمینوف عراقی می خورد به سر حصیبی و رد می کند و می خورد به سر دومی. سر حصیبی را باند پیچی کرده بودند…
عکس را هم رضا احمدی با دوربین علی شاه آبادی گرفته است…
🌷@DefaeMoqaddas 🕊
✅ کانال #دفاع_مقدس
دفاع مقدس
شهیدان این عکس معروف و به یاد ماندنی... این عکس یادگار روزهای ماست. عکسی که همیشه بی نام عکاس دیدیم
🚩خاطره برادر یوسف طلائیان از رزمندگان واحد مخابرات گردان مالک لشگر 27 محمد رسول الله (ص) در باره ماجرای این عکس معروف:
🚩 تصویر شهدای گرانقدر گردان مالک اشتر ، شهید علی شاهآبادی (راست) و شهید عباس حصیبی (چپ) که در دیماه ۱۳۶۵ در شلمچه و سومین روز عملیات کربلای ۵ در خون خود غلطیدند.
🚩علی شاهآبادی تکتیرانداز گردان بود، شب ۲۱ دیماه ۶۵ قبل از عزیمت گردان از اردوگاه کرخه به سمت شلمچه زمانی که داشتیم تو چادر ادوات آماده میشدیم با پارچه کهنهای ساعت شبنما دارش را استتار میکردیم تا دیده نشود, علی بچه سه راه آذری بود و برادرش امیر تازه شهید شده بود، یادم هست علی برای آوردن دوربین کشوئی ۱۱۰ اش تردید داشت که من گفتم بیار، صبح عملیات باهاش عکس میگیریم, بعد با همون پارچه کهنهها یک روکش برای دوربینش دوختیم و داخل یک جیب خشاب اضافی سیمونوف روی فانوسقهاش گذاشتیم و راه افتادیم.
🚩نیمهشب به پشت جادهی شلمچه - بصره رسیده بودیم, پشت خاکریز شب را گذراندیم، قرار بود آنجا بمانیم تا نیروهای دیگر بما برسند و صبح بریم جلو، صبح که شد گفتند محاصره شدهایم, بعد هم گلولهی تانک بود و دوشکا و تکتیراندازها که ما ۳۰۰ - ۴۰۰ نفر را وسط دشت دوره کرده بودند،
🚩باران گلوله بود که میخورد توی گونیهای سنگر، گودالهایی که توی آنها پناه گرفته بودیم به همهچیز شبیه بود الا سنگر! پشت خاکریز حکومت نظامی اعلام شد, جنب میخوردی با سیمونوف دوربین دار مغزت میریخت بیرون و جنازهات میماند روی دست بقیه بچهها.
🚩خلاصه قسمت نشد که با آن دوربین عکس دست جمعی بگیریم, من همان شب مجروح شدم و علی را دیگه ندیدم, صبح عملیات یکی از بچهها که از خط برمیگشت گفت پیکر علی و عباس را دیده بود, عباس چمباتمه زده بود توی گودال سنگر و علی افتاده بود روش, تیر تکتیرانداز عراقی خورده بود توی سر علی از اونطرف سر دراومده بود خورده بود به سر عباس، عباس هنوز زنده بود و با خس خس نفسهای کوتاهکوتاه میکشید, بچهها سرش را پانسمان کردند ولی چند لحظه بعد توی آغوش اونها تمام کرد، آنجا تا ظهر مقاومت کردیم و بعد عراقیها ریختند سرمان و ما مجبور شدیم بیایم عقب.
🚩 در آن صبح تا ظهر از گروهان ۱۱۰ نفره ما فقط ۲۹ نفر باقی ماندند. با همان دوربین یکی از بچهها در آخرین لحظات عقب نشینی زیر حجم سنگین آتش توپخانه و پاتک گردانهای زرهی عراق، از پیکر علی و عباس ۴ عکس گرفته بود و با خودش به پادگان دوکوهه آورد, این عکس تنها دلخوشی مادر علی بود تا اینکه بقایای پیکرش پس از دوازده سال در ۱۳۷۷ در جریان تفحص شهدا کشف شد و به دست مادر چشم انتظارش رسید.
🌷@DefaeMoqaddas 🕊
✅ کانال #دفاع_مقدس
دفاع مقدس
شهیدان این عکس معروف و به یاد ماندنی... این عکس یادگار روزهای ماست. عکسی که همیشه بی نام عکاس دیدیم
شهید عباس حصیبی
دانشجوی دوره کارشناسی رشته مهندسی مکانیک - حرارت و سیالات
تاریخ و محل تولد: ۱۵ دی ۱۳۴۴، تهران
تاریخ و محل شهادت: ۲۱ اسفند ۱۳۶۵, شلمچه، عملیات کربلای ۵
مزار: بهشت زهرا (س)، قطعه ۲۹ ردیف ۸۱ شماره ۲
گزیده ای از وصیت نامه شهید عباس حصیبی
بنام او که خالق یکتا و منتهی الآمال عارفان است. اوست که تنها قابل پرستش و حمد است. بنام محمد رسول (ص) رسول رسولان, سید بندگان و بنام علی (ع) این انسان کامل و به نام فاطمه (س) و بنام دوازده امام (ع)، این انسانهای برگزیده.
از پدر و مادر بزرگوارم واقعاً عذر میخواهم که در خلال زندگی جز آزار و اذیت برای آنها چیزی نداشتم.
سخنی با شما دوستان عزیز و بزرگوارم از همه آنها میخواهم مرا حلال نمائید.
و سخنی با بسیج; اسم زیبا و ارزندهای که باعث ساخته شدن افراد به اندازهای که خودشان بخواهند میشود تنها جائی که بهترین درسها را میتوان گرفت.
سخنی با دانشگاه; پایگاه سازنده انقلاب که بعد از جنگ، مهمترین مسأله انقلاب است. از دانشجویان میخواهم علاوه بر درس خواندن به مسائل جامعه و خودشان بی تفاوت نباشند و این مسائل را کمتر از درسشان نگیرند و بدانید که دردهای جامعه و افراد را استاد مطهری بیان نموده، سخنان ایشان را به گوش جان بسپارید.
سخنی با حزب الله: جامعه ما، انقلاب فرهنگی را هر لحظه و دقیقه باید در خود داشته باشد و لازمه اش تک تک افراد هستند و باید این گفته رسول الله (ص) را همیشه در ذهن داشته باشیم "انی ما اخاف علی امتی الفقر و لکن اخاف علیهم سوء التدبیر".
دفاع مقدس
شهیدان این عکس معروف و به یاد ماندنی... این عکس یادگار روزهای ماست. عکسی که همیشه بی نام عکاس دیدیم
🌷شهید علی شاه آبادی
متولد سال ۱۳۴۶
مزار : بهشت زهرا (س)تهران،قطعه ۲۶، ردیف ۹۴ شماره ۱۴
بسیجی شهید "علی شاه آبادی" و "شهید عباس حصیبی"از خیل کربلائیانند که ، دی ماه ۶۵ در عملیات کربلای ۵ در جبهه شلمچه به سرورشان حسين ع پیوستند.
و چه زیبا گفت پیر خمین:
چه سعادتمند هستند این شهيدان که دین خود را به اسلام و ملت شریف ایران ادا نمودند و به جایگاه مجاهدین و شهدای اسلام شتافتند.
ا🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿
چه خوش گفت سید شهيدان اهل قلم آوینی بزرگ که گمنامی فقط برای شهرت پرستان درد آور است، وگرنه همه اَجر ها در گمنامیست.
دفاع مقدس
🌷شهید علی شاه آبادی متولد سال ۱۳۴۶ مزار : بهشت زهرا (س)تهران،قطعه ۲۶، ردیف ۹۴ شماره ۱۴
✍️<دست نوشته شهید علی شاه آبادی> :
زیر رگبار گلوله پیکرم می سوخت
قلب را سپردم به خواهرم نمیسوخت
بگو بر مادر خوبم شهید هرگز نمی میرد
که من عشق شهادت را از مولایم علی گیرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 داستان رفاقت «سردار هور» با «سردار دلها»
🔺در برنامه رادیویی «همنشین»، که از رادیو معارف پخش میشود، خاطرهای از داستان رفاقت سردار شهید حاج علی هاشمی، معروف به «سردار هور» با شهید حاج قاسم سلیمانی «سردار دلها» از بیان برادر شهید هاشمی روایت شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قول شهید سلیمانی در زمان جنگ...
حمید داودآبادی:
یادم تو را فراموش -
یادم هست، یادت هست؟!
در کنار شهید حسن (عبدالله) شریعتی
متولد: 1348 شهادت: 29 بهمن 1364 عملیات والفجر 8 فاو. خاکسپاری: 14 تیر 1376
مزار: بهشت زهرا (س) قطعۀ 50 ردیف 60 شمارۀ 3
🌷@DefaeMoqaddas 🕊
✅ کانال #دفاع_مقدس
دفاع مقدس
حمید داودآبادی: یادم تو را فراموش - یادم هست، یادت هست؟! در کنار شهید حسن (عبدالله) شریعتی متولد:
📷 #عکس_بی_بهانه!
🌷یکی از روزها که به اردوگاه تخریب رفتم، در چادر کنار رضا و بقیه بچه محل ها نشسته بودم؛ از دور چشمم به کسی افتاد که آنسوتر، در حال گذر بود. به رضا نشانش دادم و پرسیدم کیست؟ که گفت: حسن شریعتی از بچه های گروهان بغلی است. خیلی به دلم نشست. مثل همیشه باید با او رفیق می شدم و بهترین روش برای باز کردن باب دوستی هم عکس گرفتن بود.
🌷از آن روز به بعد، کارم شده بود که دوربین عکاسی را در جیب بگذارم و بروم گردان تخریب. یک بار رضا با تعجب پرسید: حمید، تو مگه کار و زندگی نداری، چیه که هر روز تلپی اینجا؟ و من فقط با خنده جوابش را دادم....
🌷سرانجام یکی از روزها، شریعتی از چادر بغلی خارج شد. ظاهراً آن روز شهردار بود و داشت کاسه بشقاب ها را برای شستن، به کنار منبع آب می برد. سریع دوربین را دادم دست رضا و گفتم: رضا، سریع بیا بیرون کارت دارم. به او که رسیدم، ظرف ها را از دستش گرفتم، گذاشتم زمین و گفتم: ببخشید برادر، بی زحمت یه دقیقه اینجا بایستید تا من بغلتون یه عکس بگیرم.
🌷با تعجب گفت: عکس؟ شما با من؟ ولی من که شما رو نمی شناسم! با خندهای ساختگی گفتم: هیچ اشکالی نداره! منم شما رو نمیشناسم. ولی می خوام وقتی شهید شدی، افتخار کنم که با یه شهید عکس دارم. تعجبش بیشتر شد. همین که داشت می گفت: من؟ شهید؟ کنارش ایستادم و به رضا گفتم سریع عکس بگیرد. سپس خداحافظی کردم و شادمان، رفتم پادگان.
🌷نمی دانم چرا احساس می کردم؛ دیر می شود. همان حسی که پیش از آن، نسبت به خیلی از بچه ها داشتم که در اولین عملیات پر كشيدند!
🌷چند ماه بعد، اسفند ۱۳۶۴ در ادامه عملیات والفجر ۸ در جاده امالقصر، حسن شریعتی به همراه چند نفر دیگر از تخریبچى های لشکر، رفتند تا پل بتونی ای را که روی جاده بود، منفجر کنند، اما هیچ کدامشان بازنگشتند.
🌹 شهید “حسن (عبدالله) شریعتی” متولد: ۱۳۴۹ شهادت: سهشنبه ۱۳۶۴/۱۱/۲۹ عملیات والفجر ۸ در فاو. خاکسپاری: شنبه ۱۳۷۶/۴/۱۴ مزار: بهشتزهرا (س) قطعه ی ،۵۰ ردیف ،۶۰ شماره ۳
راوى: رزمنده حمید داوودآبادی
🌷@DefaeMoqaddas 🕊
✅ کانال #دفاع_مقدس
14.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هرگزم نقش ِ تو از لوحِ دل و جان نرود..
به یادِ فرماندهان مظلوم وشهید ِ گردان میثم و گردان ِ عمار و شهدا و خادمان و آسمانیانِ لشگر٢٧ محمد رسول الله(ص) و گردان ِ عمار🌷
@DefaeMoqaddas 🕊
✅ کانال #دفاع_مقدس