هدایت شده از نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
📸 خیلی کوتاه| ۴ عمل اصلی روحانی
در دولت روحانی قیمت
🔻ارز ۷۸۰ درصد
🔻مسکن ۶۰۰ درصد
🔻خودرو ۷۰۰ درصد
🔻مواد غذایی ۵۰۰ درصد
افزایش پیدا کرد
▫️نود اقتصادی
____
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
📡 @reba_ir
هدایت شده از محمدتقی اکبرنژاد
🏴 رهبر انقلاب در پیامی درگذشت حجتالاسلام والمسلمین علوی سبزواری را تسلیت گفتند
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
درگذشت عالم پارسا و پرهیزگار جناب حجةالاسلام والمسلمین آقای سیّدمحمّدحسن علوی سبزواری رحمةاللهعلیه را به خاندان مکرم و بازماندگان و ارادتمندان آن مرحوم و به عموم مردم عزیز سبزوار تسلیت عرض میکنم. همراهی آن عالم ربانی با حرکت مبارزان در دوران طاغوت و با فعالیتهای انقلابی در دوران جمهوری اسلامی، حسنهی ارزشمندی در محاسبات الهی و قدرشناسیهای مردمی است. علو درجات آن مرحوم را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۴ بهمن ۱۳۹۹
🆔@tahavol_howze
🔅﷽🔅
🤸🏻♂ژیمناستیک🤸🏻♂
ورزش ژیمناستیک در سال ۱۹۰۸ میلادی اختراع شد. در گذشته ورزشهای مشابه ژیمناستیک در مصر و چین باستان هم تمرین میشده اما درواقع اولین ملتی که #ژیمناستیک را بنیان و آن را نام نهادهاند ، یونانیان قدیم بودند. در ابتدا اصول ورزش در یونان خیلی خشن و ناصحیح بود و اولین نتیجه از ورزش را بزرگ نمودن عضلات بدن میدانستند. تمرکز اصلی این مسابقات بر روی ویژگیهای مردانه مانند قدرت و ورزیدگی که فرهنگ یونانی آن زمان ارج مینهاد پایهگذاری شده بود. بعدها ورزش در یونان به شکل ریسمانبازی جانبازی درآمد و برای آن اهمیت زیادی قائل بودند و عملکنندگان آن را آکروبات مینامیدند و این نوع حرکات را #آکروباتیک میگفتند.
به محل هایی که ژیمناستیککارانِ یونانی در آنجا ورزش مینمودند، #ژیمنازیوم گفته میشد، که مهم ترین آنها یکی لیسه و دیگری آکادمی نام داشت و چون مردم در آن محلها #برهنه ورزش میکردند، کلمهی #ژیمناز را از کلمهی #گیمنوس که به معنای #برهنگی است(تمرین کردن به صورتِ #برهنه=gymnazein) گرفته و بر روی آن محلها نام نهادند و بعداً عموم ورزشهای بدنیِ مشابه آن نیز #ژیمناستیک نامگذاری شد.
در آن دوران معمولاً تنها مردان جوان میتوانستند در مسابقات شرکت کنند. شرکت کنندگان معمولاً #برهنه بودند، این امر نه تنها به خاطر شرایط مساعد آب و هوایی بود بلکه ناشی از آن بود که این جشنواره، تا حدودی، جشن دستیابی به #جسمِ بشر بود. برنده مسابقه، نه تنها از شهرت کسب مقام اول برخوردار میشد بلکه به وی تاجی از برگهای زیتون نیز اهدا میشد. شاخه زیتون نماد امید و صلح است. در حین رقابت برای برخی رویدادها، بسیاری از شرکت کنندگان برای آنکه پوست خود را نرم نگه دارند و نیز برای آنکه نظر تماشاچیان را جلب کنند بدن خود را چرب میکردند.
خلاف سنت جاری در ناحیه مدیترانه که بر پوشیدگی تأکید داشت شرکت کنندگان #برهنه در مسابقات حاضر میشدند. مورخین نظریات متفاوتی جهت توضیح این موضوع ارائه کردهاند: حضور برهنه در بین عموم مردم بدون اینکه شخص تحریک جنسی بشود نشانگر کنترل شخص بر خودش است یا #لخت بودن بخشی از مراسم مذهبی بود که بر مفهوم گذرا بودن تأکید میکرد یا عقیده به اینکه #برهنگی قدرت جادویی به آنها در مقابل صدمات میداد یا اینکه #برهنگی لباس مخصوص افراد از طبقه بالا بود و ... چیزی که به هر حال مشخص است این است که یونانیان #برهنگی را خجالتآور نمیدانستند❗️
🌐www.fooladshahr.ir
🌐http://danesh.roshd.ir
🌐https://fa.m.wikipedia.org
🌐https://namatan.com
🌐https://www.magiran.com/article/3965795
🌐http://gymnastic.ir/?page_id=117
📙 Thomas R. Martin, Ancient Greece, Yale University Press, p.46
📗William Joseph Baker, Sports in the Western World, University of Illinois Press, p.15
🤸🏿♂تصویری از ژیمناستیک در مصر باستان🇪🇬
🌐https://vista.ir/article/88827
🔺#ژیمناستیک، وسیلهای جهت تنپروریِ یونانیان🔺
در دوران باستان ژیمناستیک همچون ورزشهای دیگری مانند پرش، دو، پرتاب دیسک، کشتی و بوکس به عنوان بخشی از تمرینات نظامی و آمادهسازی افراد برای جنگ محسوب میشد. این ورزشها برای کسب قدرت و انعطاف عضلانی لازم برای جنگهای تن به تن اهمیت داشتند. از آنجا که آموزشهای نظامی برای همه شهروندان یونان(مرد و زن) لازم بود و یونانیها پرورش بدن و ذهن را با یکدیگر کاملاً مرتبط میدانستند، ژیمناستیک اهمیت فرهنگی زیادی در آموزشها و تمرینات آنان داشت. ابتدا این رشته در #ژیمنازیا(Gymnasia=ورزشگاههای روباز بزرگ) انجام میشد و سپس وارد برنامه تحصیلی مدارسی شد که در آنها به جوانان ژیمناستیک را در کنار موسیقی، ریاضی و فن بیان میآموختند. ژیمناستیک همچنین راهی برای تمرینات بدنی افراد برای آمادگی در جشنواره ورزشی مهم المپیک بود که از سال ۷۷۶ قبل از میلاد تا ۳۹۳ پس از میلاد هر چهار سال برگزار میشد. مورخ مشهور ، ویل دورانت در این باره مینویسد: آن(مدینه فاضله بچهها) فنون خانه داری را به دختران و فنون شکار و جنگ را به به پسران آموزش میدادند و... تا برای آینده آماده شوند که پیروزی را برای کشورشان به ارمغان آورند.
وی میگوید: «از ضروریات دولتها و تاکید بر روی حفظ نیروی جسمانی، پیروزمندی در جنگ هایی بوده است که متکی بر قدرت بدنی و نیرومندی جسمانی بوده است، و نیرومندی و مهارت بدنی، حاصل نخواهد شد، مگر در ورزشهایی که در بازیهای المپیک مقرر گردیده است.»
با تعطیلی المپیک باستانی، ورزش ژیمناستیک یونانی از رونق افتاد و پس از فتح یونان توسط رومیها، آنها ژیمناستیک را به یک ورزش رسمی تبدیل کرده و در سالن های بدنسازی برای جنگ انجام میدادند. بعد از آن با وجود کاهش رومیها در یونان، تعداد افرادی که ژیمناستیک بازی میکردند بسیار کاهش یافت و فقط غلت زدن به نوعی سرگرمی تبدیل شد. بعدها در قرن هجدهم و نوزدهم میلادی ژیمناستیک دوباره در اروپای غربی احیا شد. احیای این ورزش در واقع همراه با جریانی صورت گرفت که احیای ارزشهای مرتبط با ژیمناستیک یعنی نیرومندیِ #نیمتنه بالاییِ بدن، بدن عضلانی، کشش، نرمی، انعطاف، استواری و تعادل هم در آن دیده میشد. این نظریه یونانیها که ذهن سالم در بدن سالم است، نیز همراه با تمرینات ژیمناستیک احیا شد و پشتیبانی برای تمرین و آموزش این ورزش بود. در اواسط سده نوزدهم فردریش جان تلاش زیادی برای وارد کردن ژیمناستیک به نظام آموزشی آلمان کرد. جان که به «پدر ژیمناستیک» معروف است تعدادی از مهمترین ابزارهای ژیمناستیک از جمله بارفیکس، پارالل، خرک حلقه، چوب موازنه، نردبان ژیمناستیک و خرکهای پرشی را ابداع کرد. چند سال بعد پیر هنریک لینگ سوئدی هم راه فریدریش جان را ادامه داده و یک سیستم ژیمناستیک سوئدی را پایهریزی کرد که تأکید زیادی بر منافع پزشکی ژیمناستیک داشت. ژیمناستیک آشتیک نشان یک سری از احساسات و عواطف همراه با حرکات بدن است. حرکات متناسب اولین بار توسط اِمیل دالکروز از سوئیس به عنوان تمرینات بدنی برای #رقاصها و نوازندگان برای بهبود دامنه حرکات بدنی آنها معرفی شد و همچنین باعث انعطاف عضلات و وضعیت ایستادن مناسب میشد. ژیمناستیک موزون نیز تحت تأثیر عناصر #رقص از فنلاند قرار گرفت.
📚gymnastics. The Oxford Companion to the Body, Oxford University Press, 2001, 2003.
🌐http://www.answers.com/topic/gymnastics, accessed September 18, 2012
🌐https://namatan.com
🌐https://www.magiran.com/article/3965795
🌐http://gymnastic.ir/?page_id=117