🔅﷽🔅
🤸🏻♂ژیمناستیک🤸🏻♂
ورزش ژیمناستیک در سال ۱۹۰۸ میلادی اختراع شد. در گذشته ورزشهای مشابه ژیمناستیک در مصر و چین باستان هم تمرین میشده اما درواقع اولین ملتی که #ژیمناستیک را بنیان و آن را نام نهادهاند ، یونانیان قدیم بودند. در ابتدا اصول ورزش در یونان خیلی خشن و ناصحیح بود و اولین نتیجه از ورزش را بزرگ نمودن عضلات بدن میدانستند. تمرکز اصلی این مسابقات بر روی ویژگیهای مردانه مانند قدرت و ورزیدگی که فرهنگ یونانی آن زمان ارج مینهاد پایهگذاری شده بود. بعدها ورزش در یونان به شکل ریسمانبازی جانبازی درآمد و برای آن اهمیت زیادی قائل بودند و عملکنندگان آن را آکروبات مینامیدند و این نوع حرکات را #آکروباتیک میگفتند.
به محل هایی که ژیمناستیککارانِ یونانی در آنجا ورزش مینمودند، #ژیمنازیوم گفته میشد، که مهم ترین آنها یکی لیسه و دیگری آکادمی نام داشت و چون مردم در آن محلها #برهنه ورزش میکردند، کلمهی #ژیمناز را از کلمهی #گیمنوس که به معنای #برهنگی است(تمرین کردن به صورتِ #برهنه=gymnazein) گرفته و بر روی آن محلها نام نهادند و بعداً عموم ورزشهای بدنیِ مشابه آن نیز #ژیمناستیک نامگذاری شد.
در آن دوران معمولاً تنها مردان جوان میتوانستند در مسابقات شرکت کنند. شرکت کنندگان معمولاً #برهنه بودند، این امر نه تنها به خاطر شرایط مساعد آب و هوایی بود بلکه ناشی از آن بود که این جشنواره، تا حدودی، جشن دستیابی به #جسمِ بشر بود. برنده مسابقه، نه تنها از شهرت کسب مقام اول برخوردار میشد بلکه به وی تاجی از برگهای زیتون نیز اهدا میشد. شاخه زیتون نماد امید و صلح است. در حین رقابت برای برخی رویدادها، بسیاری از شرکت کنندگان برای آنکه پوست خود را نرم نگه دارند و نیز برای آنکه نظر تماشاچیان را جلب کنند بدن خود را چرب میکردند.
خلاف سنت جاری در ناحیه مدیترانه که بر پوشیدگی تأکید داشت شرکت کنندگان #برهنه در مسابقات حاضر میشدند. مورخین نظریات متفاوتی جهت توضیح این موضوع ارائه کردهاند: حضور برهنه در بین عموم مردم بدون اینکه شخص تحریک جنسی بشود نشانگر کنترل شخص بر خودش است یا #لخت بودن بخشی از مراسم مذهبی بود که بر مفهوم گذرا بودن تأکید میکرد یا عقیده به اینکه #برهنگی قدرت جادویی به آنها در مقابل صدمات میداد یا اینکه #برهنگی لباس مخصوص افراد از طبقه بالا بود و ... چیزی که به هر حال مشخص است این است که یونانیان #برهنگی را خجالتآور نمیدانستند❗️
🌐www.fooladshahr.ir
🌐http://danesh.roshd.ir
🌐https://fa.m.wikipedia.org
🌐https://namatan.com
🌐https://www.magiran.com/article/3965795
🌐http://gymnastic.ir/?page_id=117
📙 Thomas R. Martin, Ancient Greece, Yale University Press, p.46
📗William Joseph Baker, Sports in the Western World, University of Illinois Press, p.15
🤸🏿♂تصویری از ژیمناستیک در مصر باستان🇪🇬
🌐https://vista.ir/article/88827
🔺#ژیمناستیک، وسیلهای جهت تنپروریِ یونانیان🔺
در دوران باستان ژیمناستیک همچون ورزشهای دیگری مانند پرش، دو، پرتاب دیسک، کشتی و بوکس به عنوان بخشی از تمرینات نظامی و آمادهسازی افراد برای جنگ محسوب میشد. این ورزشها برای کسب قدرت و انعطاف عضلانی لازم برای جنگهای تن به تن اهمیت داشتند. از آنجا که آموزشهای نظامی برای همه شهروندان یونان(مرد و زن) لازم بود و یونانیها پرورش بدن و ذهن را با یکدیگر کاملاً مرتبط میدانستند، ژیمناستیک اهمیت فرهنگی زیادی در آموزشها و تمرینات آنان داشت. ابتدا این رشته در #ژیمنازیا(Gymnasia=ورزشگاههای روباز بزرگ) انجام میشد و سپس وارد برنامه تحصیلی مدارسی شد که در آنها به جوانان ژیمناستیک را در کنار موسیقی، ریاضی و فن بیان میآموختند. ژیمناستیک همچنین راهی برای تمرینات بدنی افراد برای آمادگی در جشنواره ورزشی مهم المپیک بود که از سال ۷۷۶ قبل از میلاد تا ۳۹۳ پس از میلاد هر چهار سال برگزار میشد. مورخ مشهور ، ویل دورانت در این باره مینویسد: آن(مدینه فاضله بچهها) فنون خانه داری را به دختران و فنون شکار و جنگ را به به پسران آموزش میدادند و... تا برای آینده آماده شوند که پیروزی را برای کشورشان به ارمغان آورند.
وی میگوید: «از ضروریات دولتها و تاکید بر روی حفظ نیروی جسمانی، پیروزمندی در جنگ هایی بوده است که متکی بر قدرت بدنی و نیرومندی جسمانی بوده است، و نیرومندی و مهارت بدنی، حاصل نخواهد شد، مگر در ورزشهایی که در بازیهای المپیک مقرر گردیده است.»
با تعطیلی المپیک باستانی، ورزش ژیمناستیک یونانی از رونق افتاد و پس از فتح یونان توسط رومیها، آنها ژیمناستیک را به یک ورزش رسمی تبدیل کرده و در سالن های بدنسازی برای جنگ انجام میدادند. بعد از آن با وجود کاهش رومیها در یونان، تعداد افرادی که ژیمناستیک بازی میکردند بسیار کاهش یافت و فقط غلت زدن به نوعی سرگرمی تبدیل شد. بعدها در قرن هجدهم و نوزدهم میلادی ژیمناستیک دوباره در اروپای غربی احیا شد. احیای این ورزش در واقع همراه با جریانی صورت گرفت که احیای ارزشهای مرتبط با ژیمناستیک یعنی نیرومندیِ #نیمتنه بالاییِ بدن، بدن عضلانی، کشش، نرمی، انعطاف، استواری و تعادل هم در آن دیده میشد. این نظریه یونانیها که ذهن سالم در بدن سالم است، نیز همراه با تمرینات ژیمناستیک احیا شد و پشتیبانی برای تمرین و آموزش این ورزش بود. در اواسط سده نوزدهم فردریش جان تلاش زیادی برای وارد کردن ژیمناستیک به نظام آموزشی آلمان کرد. جان که به «پدر ژیمناستیک» معروف است تعدادی از مهمترین ابزارهای ژیمناستیک از جمله بارفیکس، پارالل، خرک حلقه، چوب موازنه، نردبان ژیمناستیک و خرکهای پرشی را ابداع کرد. چند سال بعد پیر هنریک لینگ سوئدی هم راه فریدریش جان را ادامه داده و یک سیستم ژیمناستیک سوئدی را پایهریزی کرد که تأکید زیادی بر منافع پزشکی ژیمناستیک داشت. ژیمناستیک آشتیک نشان یک سری از احساسات و عواطف همراه با حرکات بدن است. حرکات متناسب اولین بار توسط اِمیل دالکروز از سوئیس به عنوان تمرینات بدنی برای #رقاصها و نوازندگان برای بهبود دامنه حرکات بدنی آنها معرفی شد و همچنین باعث انعطاف عضلات و وضعیت ایستادن مناسب میشد. ژیمناستیک موزون نیز تحت تأثیر عناصر #رقص از فنلاند قرار گرفت.
📚gymnastics. The Oxford Companion to the Body, Oxford University Press, 2001, 2003.
🌐http://www.answers.com/topic/gymnastics, accessed September 18, 2012
🌐https://namatan.com
🌐https://www.magiran.com/article/3965795
🌐http://gymnastic.ir/?page_id=117
دولت جوان انقلابی🇮🇷
🤸🏿♂تصویری از ژیمناستیک در مصر باستان🇪🇬 🌐https://vista.ir/article/88827
💢برهنهگرایی(نیودیزم)💢
✨شهید مطهری(ره): اگر برهنگی تمدن است پس حیوانها از همه متمدن ترند❗️
فلسفه برهنهگرایی که از آن به عنوان طبیعتگرایی نیز یاد میشود، منابع مختلفی دارد که بستگی به نوع افراد معتقد به آن متفاوت است و تعریف واحدی از آن وجود ندارد. اتحادیه بینالمللی برهنهگرایان در این باره اینگونه بیان میکند: برهنهگرایی نوعی هماهنگی با طبیعت است که از طریق برهنگی اجتماعی محقق میشود و به نوعی خود احترامی برای انسانها با عقاید مختلف و طبیعت محسوب میشود. از منظر دیگر، گروهی از برهنه گراها، به برهنگی به عنوان لذتبردن از گونه دیگری از زندگی نگاه میکنند اما گروه دیگر با نگاهی عمیقتر به برهنگی، آن را به عنوان یکی از اصول اخلاقی به حساب میآورند.
مصریان باستانی حداقل لباس را میپوشیدند و در تعدادی از فرهنگهای مدیترانهای قدیم، برهنگی ورزشی مردان و پسران یک رفتار عادی در فرهنگشان بود؛ هم مردان و هم زنان از طبقات پایینتر معمولاً با سینه و پای برهنه تردد میکردند و تنها کمربند ساده در اطراف کمر خود. به علاوه بردگان معمولا چیزی نمیپوشیدند. زنان ثروتمندتر معمولا دارای یک کلاسیریز، لباس هایی از پارچه کتانی که تا بالا یا زیر سینه را میپوشاند. کودکان تا زمان رسیدن به سن بلوغ و حدود سن ۱۲ سالگی، بدون لباس بودند. اما در روم باستان، برهنگی یک رسوایی عمومی در نظر گرفته میشد و حتی ممکن بود در محیطهای سنتی توهین آمیز یا ناخوشایند باشد، هرچند که در حمام عمومی یا در هنر وابسته به عشق شهوانی دیده میشود. در ژاپن، تا پیش از اصلاحات میجی، برهنگی عمومی کاملاً طبیعی و عادی بود. در اروپا، تابوهای برهنگی در دوران عصر روشنگری و دوران ویکتوریا شروع به رشد کرد، برهنگی عمومی منزجرکننده بود. در سالهای اولیه قرن بیستم، جنبش مدرن برهنه گرایی شروع به توسعه کرد. مدها در مصر باستان بیش از هزاران سال تغییر نکردند.
📗ورزش در اسلام - حسین صبوری
🌐https://hawzah.net/fa/LifeStyle/View/57150
دولت جوان انقلابی🇮🇷
💢برهنهگرایی(نیودیزم)💢 ✨شهید مطهری(ره): اگر برهنگی تمدن است پس حیوانها از همه متمدن ترند❗️ فلسفه
♨️تلاش های فراماسونری برای ریشه کن کردنِ مذهب♨️
☑️صحبتهای استاد شهریار بحرانی در تالار فیلم آیه مدرسه اسلامی هنر پیرامون فراماسونری👇🏻👇🏻👇🏻
ابتدا از یونان باستان آغاز می کنیم؛ یونانی ها به خدایان آسمانی معتقد بودند که زئوس خدای بزرگ آنها بود؛ یونانی ها ۱۲ خدای اصلی داشتهاند که داستان های آن ها با #برهنگی و بی حیایی همراه است. یونانی ها معمولا یک نمایش بیهوده و با انحرافات جنسی با صورتک ها و ماسک اجرا می کردند.
همهی این نمایشها و داستانهای آنها با برهنگی همراه است و تمامی آثاری که از آنها بهجا مانده آثار برهنگی در آنها وجود دارد؛ حتی داستانهای آنها با خیانتها و روابط نامشروع و کشت و کشتار آمیخته است.
رنسانس یکی از تمدنهای غرب است که سه شخصیت اصلی «میکل آنژ»، «لئوناردو داوینچی» و «رافائل سانتی» آثار این دوره را به تصویر کشیدهاند؛ داوینچی متفکر آنها بوده است و در آن دوره هم به آناتومی بدن اهمیت ویژهای داده شده است. میکل آنژ مجسمه حضرت داوود(ع) را به شکل #برهنه و عضلانی ساخته است؛ او از توانایی بسیار بالایی برخوردار بود و در عین حال یک فرد شیطانی و فاسد بوده که همه شخصیت های مذهبی را با بدن #عریان به تصویر کشیده است.
در محل اجتماع اسقف ها در واتیکان تصویری با عنوان روز رستاخیز نقاشی شده که تمامی افراد در این تصویر #برهنه هستند و به حدی شرم آور بوده که پاپ هم از دیدن آن خجالت می کشد و دستور میدهد که عورتهای آنها پوشانده شود. یکی از ضرباتی که این هنرمندان به مذهب زدهاند، این است که #خدا را به تصویر کشیدهاند و به نوعی تقدس زدایی شده است؛ این هنرمندان با بی حیایی کامل انسان را مثل یک حیوانِ #برهنه و عضلانی نقاشی کردهاند.
ماسون ها از همان ماجرای شوالیه معبد، ابلیس را می پرستیدهاند؛ شعله ای که بالای سر ابلیس در نقاشیها روشن است، به معنای #شیطان روشنفکر است؛ همه ماسون ها و به اصطلاح روشنفکرها، افرادی غیر مذهبی بوده اند.
ژان ژاک روسو انسان را حیوانی وحشی تعریف می کند که همان تعریف یونان باستانی از انسان است؛ روسو معتقد است که طبیعت انسان غار نشین است و اگر بخواهد داخل شهر بیاید، احساس افسردگی و در بند بودن میکند. به نظر روسو انسان موجودی است که در طبیعت به دنیا آمده و باید در جایی زندگی کند که به کسی آسیب نزند و دیگران هم به او آسیب نزنند؛ در واقع معتقد است انسان اگر می خواهد آزاد باشد باید به غار و جنگل بازگردد و #عریان باشد.
یک ماسون مشهور به نام نیچه گفته بود، خداوند مرده است؛ این جمله مانند بمبی در اروپا صدا کرد و وی در توضیح این جمله گفت که ما با کارهای بد خود خدا را کشته ایم؛ سپس ادامه میدهد حالا که خدا مرده است، ما خودمان باید خدا بشویم. این تفکر یک مرحله جلوتر میرود و میگوید، حالا که خدا مرده و انسان، خدا شده، پس این دنیا بر اراده انسان است؛ سپس به این تفکر می افتند که حالا باید یک ابر انسان ساخته و به تصویر کشیده شود. اگر به سیر این تحولات توجه کنیم متوجه میشویم که باطل یک جبهه بوده و یکدیگر را تأیید می کردند و به جلو می آمدند که ریشه های مذهب را از روی زمین بردارند؛ داروین با دلایلی در دوره خود اثبات کرد که انسان ها از شکل #میمون تکامل پیدا کردند، که البته همه دلایل او زیر سؤال رفت. بر اساس این تفکر روسو و داروین، کتابِ #تارزان در ۱۹۱۴ میلادی نوشته و چاپ شد؛ در واقع تارزان را انسان ایدهآل و قهرمان معرفی میکنند که پادشاه میمونها است و هر کس که از شهر به جنگل میرود، فردی #غیرپاک نشان داده میشود.
تفکرات داروین و نیچه در بروز فاشیسم خیلی مؤثر بوده است؛ نیچه معتقد بود که ما با قدرت اراده می توانیم دنیا را #تسخیر کنیم و جنگ های جهانی اول و دوم و پدیده ای مثل هیتلر و نازیسم از این تفکر به وجود آمدند.
🌐http://shabestan.ir/detail/News/628238
مهمترین شیوههای یهودیها برای به فساد کشاندن غیریهودیان و تضعیف آنان، ترویج شهوترانی و روابط نامشروع جنسی و فساد و فحشا است. قطعاً مقدمه این جریان، ـ چه از نظر روحی و فردی و چه از جهت گستردگی اجتماعی ـ #بیحجابی است.
در سراسر تاریخ یهود، این پدیده از جایگاه ویژهای برخوردار است. در تورات تحریف شده، زشتترین اسنادات جنسی و اخلاقی حتی به انبیاء الهی ـ نعوذبالله ـ داده شده است. در تلمود با صراحت، فرمان حضرت موسی(ع) را که «زنا مکن»، مثل بقیه ده فرمان، محدود در داخل قوم یهود دانسته و در مورد غیر یهودیان این فرامین را لازمالاجراء نمیداند. اهانتهای بسیار زشت و زننده یهودیها نسبت به حضرت مریم(س)، چه در زمان حیات آن بزرگوار و چه بعدها و تا امروز نیز دقیقاً در همین زمینه است.
اولین برخورد اسلام و حضرت رسول(ص) با یهود مدینه، بر سر اصرار بعضی یهودیهای بنیقینقاع برای برداشتن #حجاب یک زن مسلمان به وجود آمد. یکبار دیگر نیز وقتی کسانی از یهود درباره زنان مسلمان اشعار عاشقانه گفتند، حضرت رسول(ص) دستور دادند که آنان را شبانه به قتل برسانند.
ترویج فحشا در میان مسلمانان مقیم اندلس که باعث سقوطشان شد، کار یهودیان بود و حمایت از کسانی که با اسم هنر و ادب در قرون بعد از رنسانس به #برهنگی و فساد و فحشا کمک می کردند باز از شیوههای یهودیان است.
📕کتاب «روچیلدها» ؛
در آن چندین نویسنده هرزهنگار ذکر شده است.
🌐https://psri.ir/?id=rinc4v1j