eitaa logo
کودکان تصمیم ساز
5 دنبال‌کننده
209 عکس
33 ویدیو
1 فایل
گزارش کلاس های استراتژی برای کودکان و نوجوانان و همچنین دوره های تربیت مربی در این گروه اطلاع رسانی می‌شود
مشاهده در ایتا
دانلود
دوره1⃣سطح2⃣ جلسه4⃣1⃣ مجازی تاریخ: ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ رویکرد: تصمیم مدار مربی: خانم عباسی موضوع: تصمیم درباره کی؟ ابزار کمک آموزشی: انیمیشن ای کیو سان ✨یکی از چالشها در کودکان داشتن استقلال رای و داشتن شخصیت مستقل در آنهاست ✨کودکی که این تصور در او ایجاد شده تا به هر تصمیمی از بالا گرفته شد تن دهد فرد تابعی بوده و شخصیت مستقلی نخواهد داشت. برای ایجاد روحیه ی استقلال رای در کودکان لازم است دو نکته را برای او روشن ساخت؛ نخست قوی تشخیص خوب از بد در تصمیم و بالا بردن آن قوه در کودکان، دوم انواع برخورد مخاطبان با تصمیم. ✨ در این جلسه با نمایش قسمتی از انیمیشن ای کیو سان، کودکان آموختند که گاهی در موقعیتی قرار می گیرند که باید تصمیم های دیگران را بپذیرند لذا باید توانایی تشخیص خوب و بد تصمیم را داشته باشند.
دوره2⃣ سطح1⃣ جلسه2⃣1⃣ مجازی تاریخ برگزاری: ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ موضوع: متعلقات ایمان مربی: خانم عباسی ✨هدف از آموزش استراتژی برای کودکان، آموزش تفکر برای کودکان ، حکمت برای کودکان، قران برای کودکان و عمیق تر از همه مهیا کردن پایه های تمدن سازی است. تمدن بر پایه باور و ایمان شکل می گیرد از اینرو لازم است کودکان ما با ارکان و تعلقات ایمان آشنا شوند. ✨کودک در این درس می آموزد مومن به کسی گفته می شود که به هفت متعلق ایمان و باور دارد: خدا، ملائکه، انبیاء، کتب آسمانی، آخرت، غیب و آیت های الهی ✨کودک می آموزد ایمان در قلب مومن جای دارد و یک مومن حقیقی به خاطر ایمانی که دارد نباید عمل بدی انجام ‌دهد.
دوره2⃣سطح1⃣ جلسه1⃣1⃣ حضوری تاریخ: ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ آیت: گندم🌾 رویکرد: آیت مدار مربی: خانم نیسی موضوع: یک دانه هفت خوشه ابزار کمک آموزشی: داستان و بازی 🌟هدف از تدریس این درس آموزش انفاق به عنوان یکی از اصول اقتصاد استراتژیک به کودکان است. 🌟گندم آیت انفاق و ساز و کار آن است چون یک دانه گندم وقتی کاشته می شود چند صد دانه محصول می دهد. 🌟مَثَل کسی که انفاق می کند مثل دانه ای است که کاشته می شود و هفت سنبل از آن بیرون می آید که در هر کدام صد دانه است. انفاق کننده شبیه حبه و دانه است. 🌟انفاق یعنی از آنچه به آن حُب می ورزیم بگذریم و به دیگران ببخشیم. 🌟 کودک می آموزد انفاق و گذشتن از حب ها، یک آزمون الهی برای بالندگی و تعالی انسان است. 🌟 کودک می آموزد اگر هدف ما آن است که در جامعه فقیر و نیازمند نباشد باید انفاق را رواج دهیم تا باعث از بین رفتن فاصله طبقاتی فقیر و غنی شود.
دوره2⃣ سطح1⃣ جلسه یادآوری مجازی تاریخ برگزاری: 24فروردین1400 موضوع: بررسی ارتباط متعلقات ایمان مربی: خانم عباسی میدانیم تمدن بر پایه باور و ایمان شکل می گیرد از اینرو لازم است کودکان ما با ارکان و تعلقات ایمان آشنا شوند. کودک در این درس می آموزد مومن به کسی گفته می شود که به هفت متعلق ایمان و باور دارد: خدا، ملائکه، انبیاء، کتب آسمانی، آخرت، غیب و آیت های الهی کودک می آموزد ایمان در قلب مومن جای دارد و یک مومن حقیقی به خاطر ایمانی که دارد نباید عمل بدی انجام ‌دهد. در این جلسه ارتباط و پیوستگی متعلقات ایمان، که جلسه گذشته آموزش داده شده بود مورد بررسی قرار گرفت و کودکان دریافتند خدشه در هریک از این متعلقات، ایمان را دچار مشکل می کند و نمیتوان مدعی ایمان شد ولی حتی به یکی از این هفت متعلق، ایمان نداشت.
دوره2⃣ سطح1⃣ جلسه 3⃣1⃣ مجازی رویکرد: تصمیم مدار تاریخ برگزاری: 31فروردین1400 موضوع: وقتی هدف گم می شود مربی: خانم عباسی در این جلسه با نمایش قسمت دیگری انیمیشن پت و مت، اصل هدف گذاری در تصمیم و توجه به اجرای خوب تصمیم برای دست یابی به هدف بررسی شد. کودکان باید بیاموزند که قبل از تصمیم گیری باید تصمیم سازی کنند. با بررسی این قسمت از انیمیشن، که در طول 8 دقیقه پت و مت 19 تصمیم اشتباه گرفتند کودکان متوجه شدند کار پت و مت بسیار پرهزینه و بی فایده است، و نیز آموختند که اگر برای رسیدن به هدف مصمم نباشیم ممکن است در مسیر اجرا، هدف را گم و فراموش کنیم.
دوره1⃣سطح2⃣ جلسه5⃣1⃣ مجازی تاریخ: 29فروردین 1400 رویکرد: تصمیم مدار مربی: خانم عباسی موضوع: هجرت ابزار کمک آموزشی: داستان در این درس با ارائه قصه ی قورباغه و کوچ او برای یافتن مکان مناسب برای زندگی، کودکان با چالش موقعیت نامناسب مواجه شدند و با بیان مثالهایی، خروج از موقعیت را بهترین گزینه مطرح کردند. هدف از این داستان، تاکید بر تلاش جهت رهایی از شرایط نامناسب است، کودکان باید بدانند نباید به هر شرایط و موقعیت و خواسته ای تن دهند و اگر توان مقاومت در برابر خواسته های نادرست دیگران را ندارند بهتر است موقعیت را ترک کنند، گاهی در چنین شرایطی بزرگترها مجبور می شوند از شهر و دیار خود دل بکنند و هجرت کنند.
موضوع: ایمان به کی وچی؟ مربی: خانم احمدی متعلقات ایمان هفتاست! ایمان به خدا ایمان بملائک ایمان به کتاب ایمان به انبیاء ایمان به آیات ایمان به آخرت ایمان به غیب پایه های حکومت الله در قلب ما همان متعلقات ایمان هستند هرکس این هفت متعلق ایمان رادرقلبش ایجادکرد یعنی پایه های حکومت الله در قلبش ایجادکرده و حالا خدا وارد قلبش شده وبر وجود او حکومت میکند این چنین آدمی مومن واقعی است. 1400/1/22
دوره1⃣سطح2⃣ جلسه6⃣1⃣ مجازی تاریخ: 19اردیبهشت رویکرد: امنیت مدار مربی: خانم عباسی موضوع: آسیب و تهدید ابزار کمک آموزشی: انیمیشن پاندای کونگ فو کار در این درس کودک می آموزد همواره تهدیدهای گوناگون متوجه افراد و جوامع است و هریک از آنها نیز در برابر این تهدیدها به نوعی آسیب پذیرند. تهدید عامل بیرونی و آسیب عاملی درونی است، توازن بین آسیب و تهدید موجبات امنیت را فراهم می آورد. کودک همچنین می آموزد نیاز باعث ایجاد ضعف، و ضعف زمینه ی آسیب را فراهم می آورد. و کاهش نیازها، آسیب پذیری را کاهش داده و تهدید را بی اثر میکند. کودک پس از تماشای انیمیشن پاندای کونگ فو کار متوجه می شود که گاهی نیاز نیست بطور مستقیم به دشمن حمله کرد بلکه باید به استراتژی او حمله کرد و نیز هنر یک استراتژیست شکست دشمن بدون جنگیدن با اوست.
دوره2⃣ سطح1⃣ جلسه 4⃣1⃣ مجازی رویکرد: آیت مدار تاریخ برگزاری: 21اردیبهشت 1400 موضوع: انفاق ابزار کمک آموزشی: داستان مربی: خانم عباسی در این جلسه با کمک آیت گندم و ارائه داستان، موضوع انفاق و تاثیر آن بر فرد انفاق کننده و جامعه را مورد بررسی قرار دادیم. یک کودک استراتژیست باید بداند که انفاق یکی از اصول اقتصاد قرآنی است. نتیجه ی حکمی این درس آن است که انفاق و گذشتن از حب ها، یک آزمون الهی برای بالندگی و تعالی انسان است. کودک می آموزد اگر انفاق کنیم خداوند به وجود ما برکت می دهد. و وقتی خداوند به کسی برکت می دهد او پایان ناپذیر می شود. کودک در این درس می آموزد اگر هدف ما آن است که در جامعه فقیر و نیازمند نباشد باید انفاق را رواج دهیم،
دوره2⃣ سطح1⃣ جلسه 5⃣1⃣ مجازی رویکرد: تصمیم مدار تاریخ برگزاری: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ موضوع: خودفریبی ابزار کمک آموزشی: انیمیشن پت و مت مربی: خانم عباسی هدف از این درس، بررسی اصل ضمانت اجرایی برای هر تصمیم است. آموزگیر می آموزد بعد از گرفتن تصمیم خوب و اقدام برای اجرای احسن آن، لازم است نسبت به اجرای تصمیم تعهد داشته باشد. در این درس کودک با دو نوع فریب در مرحله ی اجرای تصمیم آشنا می شود: عوام فریبی و خودفریبی. در این درس کودک با خودفریبی به عنوان یکی از آفات اجرای تصمیم آگاه شده و با مفهوم استقامت در مسیر اجرا به عنوان راه حل این آفت به صورت مقدماتی آشنا می گردد.
دوره1⃣سطح2⃣ جلسه7⃣1⃣ حضوری تاریخ: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ رویکرد: قدرت مدار مربی: خانم عباسی موضوع: دشمن شناسی ابزار کمک آموزشی: انیمیشن * زامبی سازت را قورت بده * در این درس کودک ضرورت دشمن شناسی که به جهت حفظ بقاء فرد است پی می برد و متوجه می شود نمی توان با تمام دشمنان طرح دوستی ریخت. دشمن در جنگ نرم، به جای مواجهه ی مستقیم و از بین بردن افراد، با اغوا کردن و وسوسه کردن، افراد را زامبی می کند و با تسخیر فکر و قلب افراد، آنها را کنترل می کند. کودک می آموزد که خطر فرد زامبی شده خنثی شده و برای دشمن تهدید محسوب نمی شود اما به دشمن خودش و دشمن دوستان خودش تبدیل می شود. همچنین در این درس کودک آگاه می شود که دشمن بطور مستقیم وارد عمل نمی شود بلکه از یک عامل زامبی ساز استفاده می کند. در انتها کودک شیطان را دشمن آشکار می داند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛🎙 *کلیپ انتخاباتی پربازدید* 🎤📛 یه سرود طنز باحال! 🎵🤩😍 وقتی به هر شکل دنبال رأی جمع کردنن!!🤜 👀🗣 تیکه های سیاسی بچه‌های یه مدرسه، به نامزدهای انتخابات
سطح یک، حضوری مربی: خانم نیسی موضوع: یادآوری متعلقات ایمان ابزار کمک‌آموزشی: نقاشی و بازی تاریخ: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ در این جلسه از بچه ها خواسته شد آنچه از متعلقات ایمان درک کرده اند را به تصویر بکشند. بچه ها با بازی عمو زنجیر باف، بر این اصل که هفت رکن ایمان به هم وصل هستند تاکید کردند و دریافتند با قطع زنجیره ایمان کامل نخواهد شد.
دوره1⃣سطح2⃣ جلسه ۱۸حضوری تاریخ: ۳۰خرداد ۱۴۰۰ رویکرد: قدرت مدار مربی: خانم عباسی موضوع: استقلال یا وابستگی ابزار کمک آموزشی: انیمیشن * من هدیه وابستگی نمی خواهم* در این جلسه با نمایش قسمت دیگری از انیمیشن اژدهاسواران، کودک می آموزد پذیرش اراده ی اجتماعی مانع از ایجاد هرج و مرج در جامعه می شود. همچنین می آموزد کسانی که اراده را بر او تحمیل می کنند چند گروه هستند: اراده الهی که پذیرش آن ممدوح و واجب است و نتیجه ی آن عبودیت است. اراده ی فردی که اگر متاثر از عقل باشد درست است و اگر متاثر از نفس باشد باید از آن حذر کرد. اراده ی جمعی و اجتماعی که باید بررسی شود اگر بر اساس قانون است پذیرش آن الزامی است اما اگر خلاف قانون‌ است نباید زیر بار پذیرش آن رفت. در این درس کودک با اصل استقلال که ضد وابستگی است آشنا می شود و می آموزد که قدرت ها برای منفعت خودشان کشورهای دیگر را به خود وابسته می کنند. در این انیمیشن خشم شب با شکستن دم‌ خودکار، وابستگی خود به هیکاپ‌را تداوم می دهد شبیه به برخی از کشورها که خود خواهان وابستگی به قدرتهای بزرگ‌ هستند.
دوره1⃣سطح2⃣ جلسه ۱۹حضوری تاریخ: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ رویکرد: قدرت مدار مربی: خانم عباسی موضوع: دشمن شناسی ابزار کمک آموزشی: انیمیشن * چگونه از اژدها سواری بگیریم* در این جلسه با نمایش قسمتی از انیمیشن اژدهاسواران، کودک می آموزد که اولاً قدرت انواع و اقسام دارد و ثانیاً قدرت یعنی توان تحمیل اراده بر دیگری کسی که می تواند اراده خود را بر دیگری تحمیل کند قدرتمند است و کسی که از این کار عاجز است ناتوان محسوب میشود. کودک با قدرت سخت و قدرت نرم آشنا می شود و می آموزد راه اعمال قدرت سخت اجبار است، راه پذیرش قدرت نیمه سخت اکراه است و راه پذیرش قدرت نرم اختیار از راه اقناع و ارضاء است. کودک در این درس یاد میگیرد که با حُسن تشخیص خود می تواند در هر شرایطی بهترین نوع از قدرت را انتخاب کرده و آن را به کار گیرد.
دوره سوم سطح یک - جلسه اول من هم پروانه می شوم🦋 رویکرد: آیت مدار آیت: پروانه مربی: خانم صادقی کودک می آموزد به عنوان یک استراتژیست، اولین گام برای تصمیم سازی و تصمیم گیری این است که چشم اندازی از آینده داشته باشد. کودک متوجه می‌شود در تمامی مراحل زندگی دائما در حال تصمیم گیری و تصمیم سازی است و باید شیوه و روش صحیح آن را با توجه به نشانی ها و آیات خداوند در زمین پیدا کند. کودک می آموزد زندگی کرم ابریشم به سه دوره کرم وارگی، پیلگی و پروانگی تقسیم می‌شود که مشابه سه دوره زمانی کودکی، ‌جوانی ، بزرگسالی و پیری در انسان هاست 🧒🏻🧔🏻👴🏻. آیت پروانه به کودکان می آموزد هدف زندگی صرفا خوردن و خوابیدن مانند کرم ابریشم نیست حتی هدف در پیله ماندن هم نیست همانند دوران نوجوانی و جوانی که دوره ی کسب شهرت و غرور برای ماست، که اگر در پیله بمانیم شیطان به هدف خود رسیده و ما را اسیر غرور و خود دوستی کرده و هرگز به مرحله رشد و تعالی و پروانه شدن نخواهیم رسید. این آیت به کودکان می آموزد دوران پیله گی از مهمترین دوران زندگی انسان است به شرطی که هدف را پروانه شدن ببیند و برای رسیدن به قرب الهی از پیله خود دوستی و خودخواهی خود را رها کند.🦋 ۱۴۰۰/۴/۸
دوره1⃣سطح2⃣ جلسه ۲۰حضوری تاریخ: ۹ تیرماه ۱۴۰۰ رویکرد: قدرت مدار مربی: خانم عباسی موضوع: مسئولیت قدرت ابزار کمک آموزشی: انیمیشن * پاندای کونگ فو کار* هدف از این درس آشنا کردن کودک با یکی از ملاحظات قدرتمند بودن یعنی پاسخگو بودن در قبال قدرت است. کودک می آموزد افراد قدرتمند باید به چهار دسته پاسخگو باشند؛ خدا، مردم، قانون و وجدان کودک یاد می گیرد ابزاری از جمله علم، ثروت، داشتن استعداد، مقام و یا ... قدرت آفرین است. هرچه افراد قدرتمند تر باشند میزان مسئولیت و پاسخگویی آنها نیز بیشتر است. کودک می آموزد در صورتی که روزی و رفع نیاز دیگران در دست او قرار داده شده است باید از خدا سپاسگزار باشد.
دوره1⃣سطح2⃣ جلسه ۲۱حضوری تاریخ: ۱۳تیرماه ۱۴۰۰ رویکرد: قدرت مدار مربی: خانم عباسی موضوع: پادزهر رفاقت ابزار کمک آموزشی: انیمیشن * پاندای کونگ فو کار* هدف از نمایش این انیمیشن آموزش جنبه ی دیگری از تحمیل اراده است؛ اصل غافلگیری! گاهی چنانچه هوشیار نباشیم دشمن ما را غافلگیر می کند. در جنگ نرم معمولاً بگونه ای عمل میشود که برای حریف قابل پیش بینی نیست و منجر به غافلگیری او می شود بنابراین در این جلسه ما به کودکان می آموزیم همواره باید هشیار باشند و ضمن شناخت دشمن، به حیله ها و ترفندهای او آگاهی پیدا کنند. از طرفی به کودکان یاد می دهیم اگر میخواهند بر دشمن غلبه کنند باید با استفاده از راهکار غیر قابل پیش بینی بودن او را غافلگیر کنند تا بتوانند بر او فائق آیند. کودکان در این انیمیشن با دوستی و رفاقت بعنوان پادزهر آشنا می شوند. در جامعه ی دینی هدف رشد همگان است پس افراد برای ارشاد یکدیگر تلاش می کنند و نه اغوا.
دوره سوم سطح یک-جلسه دوم من هم مروارید می پرورانم🐚 رویکرد:آیت مدار آیت:پروانه مربی:خانم صادقی مروارید کودک را تشویق به استقامت در برابر مشکلات و تهدیدات و فهم چگونگی تبدیل آنها به ارزش و موقعیت ممتاز میکند.✨ صدف در آب زندگی می‌کند.🌊 گاهی سنگ یا ریگی وارد کفه‌های او می‌شود. چون گوشت بدن صدف ژله‌ای و نرم است، حضور سنگ او را آزار می‌دهد. صدف که نمی‌تواند از این تهدید فرار کند یا آن را به بیرون بکند، پس برای محافظت از خود در برابر آزار سنگ مجبور است با آن کنار بیاید. پس شروع به ترشح ماده‌ای کرده و همین باعث می‌شود تا سنگ بی‌ارزش، تبدیل به مروارید لطیف و ارزشمندی شود.🔮 صدف شبیه زندگی ما و خود ماست و سنگی که وارد صدف می‌شود نیز شبیه مشکلات و دشمن های ماست. اگر مشکلی پیش آمد، نباید هراس داشت، بلکه باید به داشته‌های خود رجوع کرده و ابتکار زد. تا جایی که حتی می‌توان را به یک تبدیل کرد.🏆 /4/15
برگزاری جلسه دوم تربیت مربی استراتژی برای کودکان ۷ تیر۱۴۰۰ رویکرد این جلسه: آیت مدار در این جلسه آیت صدف و آیت آفتاب پرست تدریس شد.‌‌ هدف از تدریس آیت صدف، آشنایی کودک با موقعیتهای دشوار و تبدیل تهدید به فرصت در این موقعیتهاست و با آیت آفتاب پرست، ثبات شخصیت و نقش موثر در اجتماع را به کودک می آموزیم.
دوره دوم تربیت مربی استراتژی کودکان شهر پرند جلسه چهارم: تدریس آیت زنبور و آیت خرچنگ هدف از تدریس آیت زنبور، تبیین سه نکته ی اصلی برای کودک است: ۱) عمل کردن به باورها ۲) اصلاح باورهای نادرست ۳) مواخذه به جهت عمل نکردن به باورها با این آیت کودک می آموزد باید ماموریت خود را همچون زنبور عسل یافتن دانسته های درست و عمل به آن ها قرار دهد. هدف از تدریس آیت خرچنگ، معرفی تصمیم گیری غیرخطی است. کودک در می یابد که باید بتواند غیرقابل پیش بینی باشد و توان انجام عمل غیرمتعارف را داشته باشد. ۱۴۰۰/۴/۲۱
دوره دوم تربیت مربی استراتژی کودکان شهر پرند جلسه سوم: تدریس آیت عنکبوت و آیت مگس مدرس: خانم فاطمه عباسی هدف از تدریس آیت عنکبوت، نشان دادن اهمیت انجام کار محکم و با کیفیت در برابر کار سست و ضعیف است. انسان به تنهایی نمی تواند بنا و جامعه ی محکمی بسازد، همینطور با توسل به قدرتی ضعیف نیز نمی تواند به نتیجه برسد. تنها راه نجات دوری گزیدن از ولایت طاغوت و پذیرفتن ولایت الهی است. هدف از آموزش آیت مگس، آشنا کردن کودکان با یکی از آفت های تصمیم گیری به نام تصمیم گیری خطی است. در این درس کودک می آموزد اولاً تصمیم های متنوعی بسازد، ثانیاً بهترین آن ها را برای اجرا انتخاب کند، ثالثاً هر زمان متوجه اشتباهی در تصمیم گیری شد بلافاصله از آن بازگردد. ۱۴۰۰/۴/۱۴
دوره سوم سطح یک-جلسه سوم 🌟من رنگ عوض نمیکنم🐊 رویکرد: آیت مدار مربی: خانم صادقی آیت: آفتاب پرست انسان می‌تواند به هر چیزی عادت کند. هر محیطی، فرهنگ و آدابی دارد. کسی که طولانی‌مدت در این محیط باشد، عادات و خویی منطبق با آن محیط پیدا می‌کند. تربیت در یک محیط نامناسب خیلی دشوار است. محیط، تأثیر بسیار منفی و بدی می‌تواند بگذارد. چون این محیط ناخودآگاه خُلق و خوی فرد را می‌سازد و او به رنگ آن محیط در می‌آید. طبع بسیاری از انسان‌ها، طبع آفتاب‌پرست🐊 است و به طور طبیعی از محیط تأثیر می‌گیرند و به رنگ آن درمی‌آیند. ✅ هدف از تدریس معرفی خُلق عادت‌پذیری انسان به محیط و توضیح جوانب منفی آن به کودکان است. 🐊آفتاب‌پرست عادت دارد همواره در کمین باشد؛ به همین دلیل مدام خود را به رنگ محیط درمی‌آورد تا بتواند شکار کند. ✨ یک کودک استراتژیست باید متوجه اهمیت رابطه‌اش با محیط باشد. در هر محیطی باید ثبات شخصیت داشته باشد و منفعل نباشد.
دوره دوم تربیت مربی استراتژی کودکان شهر پرند جلسه پنجم: تدریس آیت کلاغ و آیت الاغ مدرس: خانم فاطمه عباسی هدف از تدریس آیت کلاغ، آشنا کردن کودکان با آیت مداری و چگونگی استفاده از آیت ها در تصمیم سازی و تصمیم گیری ست. برای ساده کردن درک این مطلب توسط کودک از آیت کلاغ در داستان قرآنی پسران حضرت آدم استفاده شده است. نتیجه حکمی این درس این است که: ▫اراده ی الهی در پس اعمال موجودات نهفته است. ▫پدیده ها خلق شدند تا درماندگی بشر را برطرف سازند. ▫بشر نیاز داشت تصمیمی بگیرد، درمانده شده بود و نمی دانست چه تصمیمی بگیرد؛ خداوند کلاغ را فرستاد.‌ کلاغ چیزی را در زمین دفن کرد و انسان دفن کردن را از کلاغ آموخت. کلاغ مامور آموختن تصمیم گیری به انسان بود. هدف از تدریس آیت الاغ، تفکیک دو مفهوم دانستن و ندانستن برای کودکان و تبیین اهمیت ظرفیت عمل به دانسته ها برای آنهاست. برای ساده کردن درک این مطلب از باربری توسط الاغ استفاده شده است. به این ترتیب که الاغ به بارکشی معروف است او فقط بار را حمل می کند و از محتوای بار اطلاعی ندارد. انسان نیز اگر به دانسته هایش عمل نکند شبیه الاغی است که فقط بار دانسته هایش را حمل می کند. نتیجه ی حکمی درس این است که دانسته های ما به تنهایی کفایت نمی کند و ماموریت ما عمل به دانسته هایمان است. کودک در این درس عبرت می گیرد که: دانستن زیاد هنر نیست، عمل به دانسته ها مهم است. ۱۴۰۰/۴/۲۸