اینم از آخوندمون که جدیدا سعی میکنه با مواضع مختلف در رسانه ها دیده بشه و جلب توجهی کنه!!
حاج آقا کدوم بیانیه حقوق بشر؟!
اصلا اون لوح گلی رو خوندین؟!
کدوم حقوق اقلیت؟!
آخر الزمان یعنی زمانی که یک آخوند شیعه که اصولا باید از ابراهیم بت شکن (ع) الگوسازی کنه از یک بت پرست دفاع میکنه!!
حاج آقا میدونستین در همون منشور ، کوروش بتهایی رو ستایش کرده؟!
برای دیده شدن راههای خداپسندانه تری هم هست!
✍ #سعیدیسم
🆔@Labkhandghalam
هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد اگه تصویر بود :)
فقط کامنتی ک گذاشتن رو نگاه ... 🤣
#لبیک_یا_خامنه_ای
@twtenghelabi
🆔@Labkhandghalam
🔴لطفا در صورت دسترسی به آقای محمدیان ارسال کنید...
▪️جناب حجت الاسلام آقای محمدیان که اینگونه دست در دست فتنه، به تجسم لیبرالیسم عرض ارادت می کنید، شما برای ورود به دفترتان، طلبه و روحانی ما باید در سایت ثبت نام کند!
➖برای دیدن خود شما که مراحل دشواری در پیش است:
۱. هماهنگی با آقای احمدی در مجتمع محسنین(نهاد دانشگاه)
۲.ارائه مطلب به آقای احمدی به صورت کتبی و ترجیحا شفاهی
۳.ارسال مکتوبه واصله به شما
۴. در صورت تشخیص و اجازه شخص شما احتمال دارد، با فرد مذکور تماس حاصل می شود....
➖آنهم جایی که باید برای جذب حوزویان دست و پا بزند و با تشویقات و ترغیبات، زمینه حضور حداکثری طلاب جوان و انتساب به دفتر را فراهم کند.
➖مثلا شماها رقیب دفاتر انقلابزدایی هستید که در قم طلبه را از دور می بلعند.
▪️خلاصه وقتی آنجا توان و آبروی به دست آمده از ولایت را احتکار می کنید خداوند متعال اینگونه به شما تلنگر می زند.
▪️معروف است خاتمی زمان ریاستش در جلسهای برای در محذور قرار دادن آیتالله مصباح، جلوی جمع به ایشان می گوید:
بنده شما را دوست دارم و به شما ارادت دارم
علامه می گوید:
بنده نه شما را دوست دارم نه به شما ارادت دارم...
و این یعنی اخلاق اسلامی و نبوی و علوی
➖آقای محمدیان بنابر مضمون آیه کریمه:
إِلَّا الَّذِينَ تَابُوا مِنْ بَعْدِ ذَٰلِكَ وَأَصْلَحُوا فَإِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ
شما وظیفه دارید در رسانه به امت حزب الله خانوادههای شهدای فتنهها و حوزویان انقلابی توضیح داده و استحلال و استغفار کنید.
#منطق_انقلاب
#معیار_فتنه
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
@r_moazzami
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
#محفل | #امام_خمینی
▫️تحریف پدیدههای یگانهی تاریخی همچون شخصیت امام خمینی (ره) در رسانهها مسالهای است که این روزها بیش از پیش نیاز به بازخوانی و زدودن تحریفها دارد.
✅ مدرسهی فکرت در هفتمین محفل خود به بازخوانی تحریف ظالمانه «بازکاوی پدیده تحریف امام خمینی (ره) در رسانه» میپردازد.
با حضور:
👤«دکتر مظفر نامدار»، سردبیر فصلنامه تخصصی ۱۵ خرداد و عضو شورای عالی دانشنامه انقلاب اسلامی
زمان: پنجشنبه ۱۱ خرداد، ساعت ۱۷
مکان: قم، بلوار بسیج، موسسه شناخت
جهت شرکت بصورت حضوری در این محفل، به آیدی زیر پیام دهید:
@Madrese_Fekrat
♦️پخش زنده از کانال فکرت در ایتا
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه فکرت| فکرت |مدرسه فکرت | رادیو فکرت
🔴رسانههای صهیونیستی و عربی از یک عملیات اطلاعاتی پیچیده علیه یک مقام امنیتی بلندپایه موساد طی روزهای اخیر خبر میدهند. تاکنون این ابعاد از موضوع فاش شده:
🔸مقام ترور شده موساد بسیار عالی رتبه بوده و از او به عنوان یک نابغه امنیتی یاد میشود.
🔸عملیات در ایتالیا و حین برگزاری جشن تولد وی در یک قایق تفریحی انجام شده
🔸علاوه بر وی، افراد دیگری هم در محل حضور داشتهاند که همگی دارای رتبه بندی امنیتی هستند.
🔸وقوع این رخداد همزمان با سالگرد شهادت شهید صیاد خدایی از دید رسانههای صهیونیست بسیار معنادار قلمداد شده است.
🔸همزمان یک مقام امنیتی دیگر اسراییل در طولکرم (شمال کرانه باختری) کشته شده است.
🆔@Dailynotes20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴گستاخی و لگدپرانی یک استاد #حرام_خوار دانشگاه
✍من اگر جای دانشجویان باغیرت آن دانشگاه بودم حتما از فردای سخنرانی این استاد، سیگار بدست وارد اتاق و کلاسهایش میشدم و در صورت اعتراض به او میگفتم "آقای دکتر این خودم هستم و باید راحت باشم تا به نفع سلامت روان اجتماع باشد!"
✍بله آقای دکتر، من هم با شما موافقم؛ جمهوری اسلامی تا زمانی که در حلقوم امثال شما حقوقهای چنددهمیلیونی میریزد تا قوت لگدپرانی داشته باشید، هیچگاه نخواهد توانست از پس جنبش جعلی #ززآ برآید!
✍اگرچه قاطبهی جامعهی اساتید و معلمان کشور وفادار به آرمانها و در جبههی انقلاب هستند اما انکارناپذیر است که اقلیتی مانند میوهی خراب، جعبهی میوهها را خراب میکنند؛ این افراد باید هرچه سریعتر از کارخانه حساس انسانسازی دانشگاه و مدرسه تصفیه شوند و پُستهای خطیر مربیگری از اِشغال حرامخواران آزاد گردد!
✍رهبر معظم انقلاب فرمودند:
"اگر کسی در نظام جمهوری اسلامی در مسئولیتی مشغول کار است، ولی آرمانهای نظام جمهوری اسلامی را آنگونه که امام بزرگوار ترسیم کرده است و در قانون اساسی تجسّم پیدا کرده، در دلش قبول ندارد، اشغال آن پست برای او #حرام_شرعی است... آنجایی که اصول قانون اساسی مورد نظر است، آنجایی که الزام به تبعیّت از دین و شریعت مطرح است، اگر یک مسئول عقیدهای غیر از این دارد، میتواند شهروند جمهوری اسلامی باشد -مانعی ندارد- اما نمیتواند مسئول باشد"۱۳۸۰/۸/۸
لذا بنابر فتوای قاطع رهبری، این استاد دانشگاه یا باید محترمانه خودش استعفا دهد یا اخراج شود!
🖋محمد جوانی
🆔@Dailynotes20
جستارهای روزانه
🔴گستاخی و لگدپرانی یک استاد #حرام_خوار دانشگاه ✍من اگر جای دانشجویان باغیرت آن دانشگاه بودم حتما از
✍️ حجتالاسلام والمسلمین دکتر حمید رفیعیهنر؛ روانشناس و عضو هیئت علمی
eitaa.com/Mohyiee
🆔@Dailynotes20
جستارهای روزانه
🔴گستاخی و لگدپرانی یک استاد #حرام_خوار دانشگاه ✍من اگر جای دانشجویان باغیرت آن دانشگاه بودم حتما از
#وقتی_فردیت_نیچه_و_یونگ_با_فردگرایی_اشتباه_گرفته_میشود
چندی پیش قطعه کلیپی از جناب آقای دکتر خدایاری فرد، منتشر شد که ظاهرا در جمع تعدادی از فرهیختگان شهر شیراز ارائه شده است. در آن بخش؛ ایشان به لزوم کنار گذاشتن چیزی که آنرا «حجاب اجباری» مینامند تأکید میکند و به حاکمیت جمهوری اسلامی توصیه میکند به منظور حفظ سلامت روان جامعه لازم است این قانون برداشته شود و زنان به انتخاب خود با حجاب یا بدون حجاب در انظار ظاهر شوند!
توجیه علمی ایشان برای این تجویز؛ لزوم «خود بودن» افراد است. ایشان میگویند: «کسی که بدون حجاب بیرون میآید و یا کسی که با حجاب ظاهر میشود این «خودش» است و این، برای سلامت روان اجتماع مفیدتر است. بهجای اینکه خودمان را طوری تغییر دهیم و چیز دیگری از خودمان به نمایش بگذاریم... .» بعد به مسئولین توصیه میکنند «بهعنوان یک نمونه آزمایشی بگذارید «حجاب اجباری» در شهر شیراز برداشته شود و هیچ کس هیچ فشاری را وارد نکند!»
اما سوالی که پیش میآید این است که بازگویی سخنان فردریک نیچه و کارل یونگ در بیش از یکصد سال پیش در جامعه اروپا که نتوانست درستی و کارآمدی خود را اثبات کند و حتی نتوانست سلامت روان خود آنها را حفظ کند (به زندگینامه نیچه مراجعه کنید) الان دقیقا چه سودی برای جامعه ایرانی ما دارد؟
بله!
آنچه ایشان بهعنوان ایده روانشناختی خود در حال بیان بوده؛ و اصرار بر آن دارند «دقیقا» کلام نیچه؛ فیلسوف آلمانی و بعدها؛ یونگ؛ روانتحلیلگر سوئیسی در ضرورت «فردیت» و «خود بودن» جهت حفظ سلامت روان است؛ و تقریبا هیچ چیز جدیدی بدان اضافه نشده است!
به مطالب ذیل توجه کنید:
نیچه در یکی از آثار خود ادعا میکند سلامت روانی نه در گروهها، بلکه در انسانهای منحصربهفرد و برتر که شهامت «خود بودن» را دارند وجود دارد (Nietzsche 2003)
و یونگ در کتاب «روابط بین ایگو و ناهشیار» (1928) نوشت «در نظر گرفتن کافی خصوصیات خود، بجای سرکوب آنها، برای عملکرد اجتماعیِ بهتر، مفیدتر است». یونگ اغلب از نیچه نقل میکرد که «آن چیزی شو که هستی!»:
Become what you are!
در چرایی تکرار تحلیلهای شخصی (و نه یافتههای علمیِ) این اندیشمندان توسط یک استاد ایرانی صحبتی نیست؛ امّا ای کاش، حال که قرار است جامعه اسلامی ما نسخهپیچ تجویزهای نیچه و یونگِ قرن نوزده اروپا شود؛ لااقل تمام ایدههای آنها، و نه صرفا بخشی از آن مورد توجه قرار میگرفت!
نیچه و یونگ در جریان تبیین شخصیت آدمی سه مفهوم جمعگرایی، فردگرایی، و فردیت را از هم مجزا کردهاند. از نظر آنها همراهی با گرایشها و خواستههای جمعی (یعنی سازگاری با جامعه) همواره نمیتواند مفید و یا حتی اخلاقی باشد؛ بلکه لازم است فرد به تفرد یا فردیت خود توجه کرده یعنی به نیروها و انگیزههای درونی خود نیز توجه کند؛ نیروهایی که میتواند مثبت یا منفی باشد و به جای تلاش برای حذف یا ترکیب آنها، همچون یک بوم نقاشی، رنگهای مختلف را در کنار هم بپذیرد؛
امّا موضوع مهمی که یونگ بدان توجه کرده (ولی استاد محترم آن را رها کرده) این است که در کنار این؛ فرد باید مراقب باشد گرفتار پدیده «فردگرایی» نشود! فردگرایی یعنی بیتفاوتی و تحقیر هنجارهای جامعه!
از منظر یونگ بین فردیت و فردگرایی تفاوت وجود دارد: «فردگرایی به معنای تأکید و اهمیت دادن عمدی به برخی ویژگیهای مفروض شخصی به جای ملاحظات و تعهدات جمعی است» (یونگ 1928: 267).
یونگ میگوید «سوژه خود بودن، منفرد بودن، یا فردیت باید چیزی را به نفع جامعه تولید کند و تا زمانی که هیچ ارزش مثبتی ایجاد نکند، به صورت یک حالتِ (رشد نایافته) باقی میماند». از نظر او فرد بهعنوان یک حد وسط بین خودیت و سازگاری با جامعه تلقی میشود، از این رو فرد نمیتواند از سازگاری با جامعه دست بکشد؛ زیرا طبق باور یونگ در دنیای روانی فرد، از قبل، یکسری عناصر جمعی (بهعنوان کهن الگو) وجود دارند که امکان سازگاری با جامعه را فراهم میکند.
آقای دکتر خدایاری عزیز! آنچه شما در حال ترویج آن هستید «فردگرایی» یونگ است و نه «فردیت یافتگی» او!
تجویز کنار گذاشتن حجاب یعنی تشویق جامعه به زیر پا گذاشتن هنجارهای جامعه؛ یعنی سوق دادن افراد به فردگرایی و نه تفرد روانشناختی! یعنی اهمیت دادن به خواستههای خود و تحقیر هنجارهای اجتماع؛ نه پذیرش نیروهای متعدد در دنیای درون!
تفرد روانشناختیِ یونگ قرار است فرد را به این مرحله برساند که ضعفها را در کنار قوتهای خود ببپذیرد؛ نه اینکه قوتهای جامعه را زیرپا بگذارد!
ای کاش لااقل همچون نیچه به مفاخر ایران زمین(حافظ و سعدی) توجه میکردید و مثل همیشه برای تداوم فرهنگ اصیل ایرانیِ خودمان تلاش میکردید!
دوست دارم که بپوشی رخ همچون قمرت
تا چو خورشید نبینند به هر بام و درت( سعدی شیرازی)
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محتوای کتب درسی امریکا😐
🆔@Dailynotes20
بخشهایی از سخنان آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی در آستانه سالگرد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره)
▪️من با اینکه یک دوره اصول 23 ساله گفتهام و حرفهای امام را جمله به جمله به دقت مورد بررسی قرار دادهام، با اینحال هر چه زمان میگذرد اعتقادم به علمیت امام واقعا بیشتر میشود و هر چه بیشتر توجه میکنم به نوآوریها و حرفهای تازه امام در اصول و فقه بیشتر میرسم.
▪️من مظلومیت علمی امام را در حوزهها میبینیم و این حرفی از روی تعصب و علاقه مفرط به امام نیست. هر چند علاقه بنده به امام مفرط است و بر این افراط هم افتخار میکنم؛ اما خدا می داند این قضاوتم در مورد مسائل علمی روی تعصب نیست، روی این است که انسان میبیند این مرد چه مقدار عمیق و دقیق بوده و چه مقدار حرف دارد و چقدر از معاصرین خودش جلوتر بوده، اما بهگونهای در حوزه وانمود کردهاند که امام نسبت به اقران خودش از جهت علمی عقبتر بوده است.
▪️یکی از بزرگان مشهد که از شاگردان مرحوم آقای خوئی بودند در اواخر عمرشان فرمودند من مجدداً یک دوره اصول شروع کردم و عدهای هم مشغول نوشتن تقریراتش هستند، گفتم در این دوره اصولتان نمیخواهید مبانی امام را بیان کنید؟ ایشان گفت مگر آقای خمینی(ره) اصول دارد؟
▪️متاسفانه مسئولین حوزه توجه لازم را ندارند، البته من حمل بر غفلت میکنم! چون مسئولین حوزه ما همه انقلابیاند ولی یا از این مسئله غفلت دارند یا از مبانی اصولی امام اطلاع ندارند. من هر چه بیشتر روی کتاب مناهج امام کار میکنم در می یابم امام این کتاب را به عنوان یک متن درسی نوشتهاند چون قلم شان در مناهج با قلم شان در کتاب البیع خیلی فرق میکند، اما در ذهن آقایان نمیآید که یک بار این مناهج را باز کنند، یا به گروهی بدهند آن را ببینند و متن درسی قرار دهند.
▪️امام راحل در فقه، اصول و فلسفه و عرفان و تفسیر صاحب مبنا است، امام شخصیتی است که از جهت علمی بسیار قوی و صاحب مبناست.
▪️ امام بر همه ما حق دارد، امام بر اسلام هم حق دارد. من این جمله را میگویم و قیامت هم پای آن میایستم، با هزار و یک دلیل؛ امام بر اسلام حق پیدا کرده، بر ما حق دارد، بر حوزهها حق دارد، بر نسل گذشته و آینده حق دارد، یک مقدار از این حقّش را ادا کنیم و افکار علمی و سیاسیاش را دقیقاً بفهمیم و به نسل آینده منتقل کنیم.
🆔@Dailynotes20
🔴 گریز از انسان تک ساحتی در مکتب امام
📌 تبیین ذهن چند ساحتی امام خمینی
🔹 امام خمینی(ره) موفقترین انسان معاصر در بسیج ملی و رهبری انقلاب مردمی بزرگ قرن بیستم است که توانست عموم نیروها و کنشگران اجتماعی از طیفهای مختلف با تنوع فکری را در کنار هم قرار دهد و نیروی اجتماعی عظیمی را تولید کند و در برابر سیاستهای شرق و غرب و سیاسیون مستبد و گوشهنشینان متحجر بایستد و "قیام برای خدا" را به دالّ مرکزی حیات انسانی مبدل سازد. دالّی که در آن همه چیز معنا دار و همنشین شد، عدالت، آزادی، امنیت، اخلاق، معنویت، معیشت، عقلانیت و تجدد یک شبکهی معنایی به هم پیوستهای را شکل میداد که روح همهی آنها توحید و نفی طاغوت بود. این امام خمینی بود که توانست "عدالتخواه"، "آزادی طلب"، "حقیقتجو"، معنویتگرا"، "ولایتمسلک"، "تجددخواه" و ... را در کنار هم قرار دهد و آنها را به ید واحده و به یک ملت تبدیل کند.
🔸 این خصیصه، ریشه در ذهن چند ساحتی و چند لایهای امام خمینی دارد. امام خمینی به جهت تجربه زیسته و تحصیل عمیق در دانشهای متنوعی همچون فقه و اصول، فلسفه و کلام، عرفان و اخلاق و بهرهگیری وافر از قرآن کریم و سنت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) و اهلبیت طاهرین (علیهم السلام) فهمی عمیق و تشکیکی از واقعیت به دست آورد و تمام یافتههای ذهنی و شهودی و تجربی خود را بر یک نظام فکری منسجم چند لایه نظم و انسجام داده است به نحوی که هیچ جزئی نافی جزء دیگر نیست.
🔹حضرت امام خمینی بارها این نکته را تذکر دادهاند که بزرگترین فاجعه برای اسلام ، تفسیر تک ساحتی از انسان و اسلام است. برخی فقط عدالت را ارزش بنیادین اسلام میدانند و معنویت و معرفت و آزادی را فرعی میدانند و آن را تضعیف میکنند. برخی معرفت و حکمت را محور و دیگر ابعاد اسلام را تحقیر میکنند برخی عرفان و معنویت را. خلاصه هرکس یک بخش را مطلق میکند و دیگر بخشها را فرعی و تبعی و غیر اصیل. در حالی که هدف اسلام "انسان" ساختن است و همهی اینها از لوازم "صورت انسانی" انسان است. لذا همه جزء اسلام هستند و نتیجه اسلام.《اسلام انسانى مىسازد عدالتخواه و عدالتپرور، صاحب اخلاق كريمه، صاحب معارف الهيه؛ كه وقتى كه از اينجا رخت بربست و وارد شد در يك عالم ديگرى، به صورت انسان باشد، آدم باشد.》(صحيفه امام، ج۳، ص:۲۲۶)
✔️ ادامه در صفحه امتداد حکمت و فلسفه
#امام_خمینی
#انقلاب_اسلامی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔲 #اختصاصی | #عقل_انقلاب
✅ امام راحل؛ خارج از تقلید غرب و شرق
🖋دانیال بصیر؛ سردبیر فکرت
▪️امام راحل با احیای مجدد معنویت در جهان معاصر، تأکید بر ابعاد مختلف وجودی انسان و لزوم سامانیابی زندگی سیاسی و اجتماعی بر اساس فطرت بشری کوشید و تا هویت انسانی را احیا کند.
▪️از صفات بارز امام خمینی فهم دقیق از جبهه مقابل و دشمنان اسلام بود فراست و تیزهوشی وی در شناخت چهرهها و موقعیتها تشخیص و عکس العملهای لازم، شگردهای دشمنان و ترفندهای مختلف آنان سهم بسزایی در ایجاد حس خودباوری و ایستادگی در امت اسلامی ایفا کرد.
🖇 مطالعه یادداشت در «وبگاه فکرت»
⏰ زمان مطالعه: ۳ دقیقه
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت | رادیو فکرت
☑️@Fekrat_Net