دلنوشتهای از یک دههٔ هشتادی، دانشجوی پزشکی 👇👇
نسل جدید انقلاب...
ما دهه هفتادی ها، هشتادی ها و نودی ها...
نسلی بودیم که می گفتند:
امام خمینی را ندیده ایم...
دفاع مقدس را...
شهید بهشتی را...
شهید رجایی را...
شهید باهنر را...
می گفتند روز های سخت را ندیده ایم، نچشیده ایم...فقط شنیده ایم :)
حالا، چند سالی است که ما هم، دل هایمان به جمع داغ دیدگان این مکتب پیوسته است...
ما، شهیدان ابتدای انقلاب و دفاع مقدس را ندیدیم...
اما...
داغِ شهید حججی ها را دیدیم...
داغِ سردارمان را دیدیم، داغِ حاج قاسمی که دلمان به بودنش گرم بود...
ما...تفنگ جنگی دست نگرفتیم و در خط مقدم جبهه حاضر نشدیم...
اما...
قلم به دست گرفتیم و با فکر و اندیشه و اعتقادی که از پدران و مادرانمان... و از رهبرمان آموختیم، به خط مقدم جنگ رسانه ای و اعتقادی با دشمن رفتیم... افسران جنگ نرم شدیم...
ما...شهیدان رجایی و باهنر را ندیدیم...
می گفتند آنها تکرار نشدنی اند...
رئیس جمهور و شهادت؟ امروز همه دنبال پست و مقام و منصب اند...
اما امروز...
ماهم رئیس جمهور شهید دیدیم!
وزیر شهید...امام جمعه ی شهید دیدیم...
آری... ماهم امروز تابوت شهیدانمان را به دوش گرفته و اشک ریختیم...
حالا دیگر... مثل بزرگتر ها و ریش سفید هایمان...ماهم دل سوخته و داغ دیده ی مسیر انقلاب شدیم...
حالا دیگر.... ماهم بزرگ شدیم🖤
اللهم عجل لولیک الفرج....
ف.باران دوست
مراسم تشییع شهدای خدمت...
۱ خرداد ۱۴۰۳/ قم
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
«خودقربانیِ» دولتمردان در پیشگاه مردم (فداییِ مردم شدن)، معنای جدیدی از مردمسالاری توحیدی و اسلامی است که انقلاب اسلامی مثالهای زیادی و صحنههای شکوهمندی از آن را به دنیای معاصر ارائه نموده است. چالش اصلی جمهوری اسلامی با تمدن غرب در همین نمونهها و الگوهای جدید و بسیار متفاوت است.
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
https://virasty.com/Habibollah_Babai/1716354207760957637
«سَبکِ مُردن» بخشی از «سَبکِ زندگی» است، «فلسفهٔ مرگ» هم تعیین کنندهٔ «فلسفهٔ زندگی» است.
پژوهشگران تمدن در وزنکشیِ تمدنها علاوه بر وزنِ زندهها، مردهها و شهیدان (همچون سقراط، مسیح ع، حسینبنعلی ع، حلّاج) را وزن میکنند، و علاوه بر «طریقتهای حیات»، «طریقتهای ممات» را حیاتبخش و تمدنساز میدانند.
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
https://virasty.com/Habibollah_Babai/1716442208672221754
«حج برائت»
(برائت دیپلماتیک دولتها یا برائت تمدنی ملتها؟)
(قسمت اول)
1. آنچنانکه خداوند به حضرت ابراهیم ع امر کرده است، حج مسلمانان باید منفعتی (سیاسی، اقتصادی، و فرهنگی) به حال امت اسلام داشته باشد (يَأْتُوكَ رِجٰالاً وَ عَلىٰ كُلِّ ضٰامِرٍ يَأْتِينَ مِنْ كُلِّ فَجٍّ عَمِيقٍ لِيَشْهَدُوا مَنٰافِعَ لَهُمْ). در بیان رهبر حکیم انقلاب «حجاج دنیای اسلام که به نمایندگی از امت اسلام حج به جا میآورند، باید تأسی کنند به حضرت ابراهیم (پدر توحید و پدر پیامبران عظیم الشأن) و سبک بندگیِ او در بتشکنی و دوری از هرگونه شرک (در آیات «وَجَّهْتُ وَجْهِيَ لِلَّذِي فَطَرَ السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ حَنِيفاً مسلما وَ ما أَنَا مِنَ الْمُشْرِكِينَ» و نیز «وَ أَذانٌ مِنَ اللَّهِ وَ رَسُولِهِ إِلَى النَّاسِ يَوْمَ الْحَجِّ الْأَكْبَرِ أَنَّ اللَّهَ بَرِيءٌ مِنَ الْمُشْرِكِينَ وَ رَسُولُهُ»). از این جهت برائت «حقیقتا از ارکان حج» و بلکه از ارکان توحید به شمار میرود؛ «توحيد دو جزء دارد: يكى اللَّه است، يكى لا اله غير اللَّه است؛ يكى اثبات است، يكى نفى است. مظهر توحيد، حج است؛ اثبات ولايت اللَّه و نفى ولايت غير اللَّه. اين همان برائت است».
با عطف توجه بدین نکته باید سئوال کرد که آیا حج امسال در وضعیت خاص امروز جهان اسلام و مظلومیت فلسطین، سودی و منفعتی به حال امت اسلام خواهد داشت؟ آیا این اجتماع عظیم مسلمانان، بتهای زمانه را خواهد شکست؟ اساسا آیا حاجیان ما برای چنین حجی آموزش دیدهاند؟ آیا اندیشکدههای ما در باره منافع واقعی برائت برای امت اسلام اندیشه کردهاند؟ و آیا عالمان و مبلغان اسلام به حاجیان چنین ضرورتی را و نیز شیوهها و راههای برائت از شرک و بتپرستیهای مدرن را گفتهاند؟ اگر ما پیش از موسم حج در این باره فکری نکردهایم، اگر مبلغان ما احکام فقهی و عقاید مربوط به برائت در حج را نیاموخته باشند، تردید نکنید که حج امسال هم برای امت اسلام منفعتی نخواهد داشت. دلمان را به برائتهای زینتی و دیپلماتیک خوش نکنیم، این برائتهای خاموش هیچ ضرری برای شیطان بزرگ نخواهد داشت. در این وضعیت، رمی جمرات حاجیان مایۀ مضحکۀ شیاطین خودی و غیرخودی در جهان اسلام خواهد شد. چنین حجی شاید حجّی صحیح باشد، ولی حجّ مقبولی در درگاه خدای متعالی و پیامبر عظیم الشأن و در نگاه ملت مظلوم مسلمان نخواهد بود.
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
«حج برائت»
(برائت دیپلماتیک دولتها یا برائت تمدنی ملتها)
(قسمت دوم)
2. بر اساس آنچه در باب روح حج گفته شد برائت را نه فقط درعرفات بلکه باید در جایجای حج دنبال کرد. سخن امام خمینی (ره) را دراین باره دوباره بخوانید: «در لبيك لبيك، «نه» بر همه بتها گوييد و فرياد «لا» بر همه طاغوتها و طاغوتچهها كشيد؛ در طواف حرم خدا كه نشانه عشق به حق است، دل را از ديگران تهى كنيد و جان را از خوف غير حق پاك سازيد و به موازات عشق به حق، از بتهاى بزرگ و كوچك و طاغوتها و وابستگانشان برائت جوييد»؛ «در لمس «حَجَر الاسود» بيعت با خدا بنديد، كه با دشمنان او و رسولانش و صالحان و آزادگان دشمن باشيد و به اطاعت و بندگى آنان، هر كه باشد و هر جا باشد، سر ننهيد و خوف و زبونى را از دل بزداييد كه دشمنان خدا و در رأس آنان شيطان بزرگ زبونند» «با حال شعور و عرفان به مشعر الحرام و عرفات رويد و در هر موقف به اطمينان قلب بر وعدههاى حق و حكومت مستضعفان بيفزاييد و با سكوت و سكون تفكر در آيات حق كنيد و به فكر نجات محرومان و مستضعفان از چنگال استكبار جهانى باشيد و راههاى نجات را از حق، در آن مواقف كريمه طلب كنيد»؛ «در سعى بين صفا و مروه، با صدق و صفا سعى دريافتن محبوب كنيد كه با يافتن او همه يافتهاى دنياوى گسسته شود و همه شكها و ترديدها فرو ريزد و همه خوف و رجاهاى حيوانى زايل شود و همه دلبستگيهاى مادى گسسته شود و آزادگيها شكفته گردد و قيد و بند شيطان و طاغوت كه بندگان خدا را به اسارت و اطاعت كشند، در هم ريزد».
3. اکنون به تعبیر رهبر فرزانۀ انقلاب، «دولتها بخاطر انقطاع از مردم نمیتوانند ایستادگی کنند، باید ملتها در برابر اين زورگويىها بايستند. ملتها کجا میتوانند این حقایق را فهم کنند، جز در حج؟! پيام برائت، يعنى همین. روح حج نیز همین است». اگر وهابیتِ یهودیصفت راههای برائت واقعی را هموار میکرد، هیچگاه عاشورای امروز غزه پیش نمیآمد. عاشورای غزه و بعدها عاشوراهای دیگری که ممکن است در انتظار ملتهای مسلمان باشد، حاصل بیتفاوتی دولتهای اسلامی و ترس و ضعف نخبگان و روشنفکران جهان اسلام است. دراین باره باید به تلخی اذعان کرد که عقبماندگی جهان اسلام امروزه بیش از آنی که حاصل بیسوادی و یا بیفرهنگی تودههای مردمی باشد حاصل فقدان حمیت و هویت، نبود انصاف و اخلاق، و کمبود غیرت و جوانمردی درمیان بسیاری از نخبگان و روشنفکران دنیای اسلام است. بسیاری از این تئوریپردازان عقبماندگی در جهان اسلام، بیش از آنکه بخواهند عقبماندگی را در غیر خود جستجو کنند، باید این عقبماندگی را در خود و بیخاصیت بودن این جریانات برای منافع فرهنگی و ملی مسلمانان دنبال کنند.
حال به نظر میرسد در میان خیل انبوهی از حاجیان سالخورده، حاجیان جوان مخصوصا دانشجویان حاجی (که متأسفانه مجموع دانشجویان حاجی در میان حجاج ما به نیم درصد هم نمیرسد) و نیز بانوان حاجی به موجب نقش رسانهایِ متفاوتی که دارند شاید بهتر بتوانند در راستای منافع جهان امروز اسلام و دفاع از مظلومان فلسطین در برابر ظلم آمریکایی ـ صهیونیستی قدمی بردارند و برائت از اسرائیل و آمریکا را دست کم در زبان و در ذکر جلی ممکن سازند.
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
🗓«شما اکنون در طرف درست تاریخ ایستادهاید!»
📝متن نامه حضرت آیتالله خامنهای به دانشجویان حامی مردم فلسطین در دانشگاههای ایالات متحده آمریکا به شرح زیر منتشر شد:
👇بسم الله الرّحمن الرّحیم
✏️این نامه را به جوانانی مینویسم که وجدان بیدارشان آنها را به دفاع از کودکان و زنان مظلوم غزّه برانگیخته است.
✏️جوانان عزیز دانشجو در ایالات متّحدهی آمریکا!
این، پیام همدلی و همبستگی ما با شما است. شما اکنون در طرف درست تاریخ ــ که در حال ورق خوردن است ــ ایستادهاید.
✏️شما اکنون بخشی از جبههی مقاومت را تشکیل دادهاید، و در زیر فشارِ بیرحمانهی دولتتان ــ که آشکارا از رژیم غاصب و بیرحم صهیونیست دفاع میکند ــ مبارزهای شرافتمندانه را آغاز کردهاید.
✏️جبههی بزرگ مقاومت در نقطهای دور، با همین ادراک و احساسات امروز شما، سالها است مبارزه میکند. هدف این مبارزه، توقّفِ ظلمِ آشکاری است که یک شبکهی تروریست و بیرحم به نام «صهیونیستها»، از سالها پیش بر ملّت فلسطین وارد ساخته و پس از تصرّف کشورشان، آنها را زیر سختترین فشارها و شکنجهها گذاشته است. نسلکشیِ امروز رژیم آپارتاید صهیونیست، ادامهی رفتار بشدّت ظالمانه در دهها سال گذشته است.
✏️فلسطین یک سرزمین مستقل است با ملّتی متشکّل از مسلمان و مسیحی و یهودی، و با سابقهی تاریخی طولانی. سرمایهداران شبکهی صهیونیستی پس از جنگ جهانی، با کمک دولت انگلیس، چند هزار تروریست را بتدریج وارد این سرزمین کردند؛ به شهرها و روستاهای آن هجوم بردند؛ دهها هزار نفر را کشتند یا به کشورهای همسایه راندند؛ خانهها و بازارها و مزرعهها را از دست آنان بیرون کشیدند، و در سرزمین غصبشدهی فلسطین، دولتی به نام اسرائیل تشکیل دادند.
✏️بزرگترین حامی این رژیم غاصب، پس از نخستین کمکهای انگلیسی، دولت ایالات متّحدهی آمریکا است که پشتیبانیهای سیاسی و اقتصادی و تسلیحاتی از آن رژیم را یکسره ادامه داده و حتّی با بیاحتیاطی غیر قابل بخشش، راه برای تولید سلاح هستهای را به روی او گشوده و به او در این راه کمک کرده است.
✏️رژیم صهیونیست از روز اوّل، سیاست «مشت آهنین» را در برابر مردم بیدفاع فلسطین به کار گرفت و بیاعتنا به همهی ارزشهای وجدانی و انسانی و دینی، روزبهروز بر بیرحمی و ترور و سرکوبگری افزود.
✏️دولت آمریکا و شرکایش، حتّی از یک اخم در برابر این تروریسم دولتی و ظلم مستمر، دریغ کردند. امروز هم برخی اظهارات دولت ایالات متّحده در قبال جنایت هولناک غزّه بیش از آنچه واقعی باشد، ریاکارانه است.
✏️«جبههی مقاومت» از دل این فضای تاریک و یأسآلود سر برآورد و تشکیل دولت «جمهوری اسلامی» در ایران، آن را گسترش و توانایی داد.
✏️سردمداران صهیونیسم بینالمللی که بیشترین بنگاههای رسانهای در آمریکا و اروپا متعلّق به آنها یا زیر نفوذ پول و رشوهی آنها است، این مقاومتِ انسانی و شجاعانه را تروریسم معرّفی کردند! آیا ملّتی که در سرزمین متعلّق به خود در برابر جنایتهای اشغالگران صهیونیست از خود دفاع میکند، تروریست است؟ و آیا کمک انسانی به این ملّت و تقویت بازوان او کمک به تروریسم به شمار میرود؟
✏️سردمداران سلطهی قهرآمیز جهانی، حتّی به مفاهیم بشری هم رحم نمیکنند. رژیم تروریست و بیرحم اسرائیل را دفاعکننده از خود وانمود میکنند، و مقاومت فلسطین را که از آزادی و امنیّت و حقّ تعیین سرنوشت خود دفاع میکند، «تروریست» مینامند!
✏️من میخواهم به شما اطمینان دهم که امروز وضعیّت در حال تغییر است. سرنوشت دیگری در انتظار منطقهی حسّاس غرب آسیا است. بسیاری از وجدانها در مقیاس جهانی بیدار شده و حقیقت در حال آشکار شدن است. جبههی مقاومت هم نیرومند شده و نیرومندتر خواهد شد. تاریخ هم در حال ورق خوردن است.
✏️بجز شما دانشجویانِ دهها دانشگاه در ایالات متّحده، در کشورهای دیگر هم دانشگاهها و مردم به پا خاستهاند. همراهی و پشتیبانی استادان دانشگاه از شما دانشجویان حادثهی مهم و اثرگذاری است. این میتواند در قبال شدّت عمل پلیسیِ دولت و فشارهایی که بر شما وارد میکنند، تا اندازهای آرامشبخش باشد. من نیز با شما جوانان احساس همدردی میکنم و ایستادگی شما را ارج مینهم.
✏️درس قرآن به ما مسلمانان و به همهی مردم جهان، ایستادگی در راه حق است: فَاستَقِم کَما اُمِرت؛ و درس قرآن دربارهی ارتباطات بشری این است: نه ستم کنید و نه زیر بار ستم بروید: لا تَظلِمونَ وَ لا تُظلَمون. جبههی مقاومت با فراگیری و عمل به این دستورها و صدها نظائر آن به پیش میرود و به پیروزی خواهد رسید؛ باذن الله.
✏️توصیه میکنم با قرآن آشنا شوید.
📝سیّدعلی خامنهای - ۱۴۰۳/۳/۵
🖼 انگلیسی | متن فارسی
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
🖊#یادداشت_تمدنی
🔰رمز تحقق حداکثری یک آرمان
دکتر موسی نجفی در یادداشتی کوتاه با اشاره به علل موفقیت حرکت امام خمینی، به توجه امامراحل به مسئله استغنا و #هویتیابی در مرحله تمدنسازی پرداختند.
✅یکی از علل موفقیت بیشتر تحقق عملی اندیشه سیاسی امام خمینی نسبت به زعمای بزرگ دوران مشروطیت این است که امام راحل با اصول و شاخصهای نظری غرب وارد دنیای سیاست و سایر مدعیان حکومت نگردید؛ از این روی در موقع "انقلاب و براندازی" شاه از قواعد و افق و روشهای انقلاب مارکسیستی استفاده ننمود۰
🔴 در مرحله تثبیت "نظام" جمهوری اسلامی هم از اصول و ارزشهای لیبرالیسم فاصله متعادل و منطقی را جهت حفظ استقلال آرمانهایش رعایت نمود۰
🔵واضح است که در عصر حاضر ضرورت این فاصله گذاری و استغنا و هویت یابی برای مرحله "#تمدن_سازی" بیشتر احساس میگردد؛ چرا که لازمه بسط و تفضیل یک نظریه، استقلال در مسیر است۰
#امام_خمینی
#موسی_نجفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
💢 آمنا | سامانه تمدن اسلامی
https://eitaa.com/AmenaNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ما مرده بودیم، امام مارا زنده کرد!
مدرســـه تـ؋ــــکر و نــوآوری نگــــــاهـ
🆔 @sch_negah
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
از نظر شهید مطهری بزرگترین هدیهای که یک رهبر به ملتش میتواند بدهد «ایمان به خود» است، اینکه آن ملت را به خودش (به تاریخ خود، به فرهنگ خود، و به استعدادهای خود) مومن بکند.
اعجاز امام خمینی در انقلاب اسلامی را در این نقطه جستجو کنید!
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
https://virasty.com/Habibollah_Babai/1717419903569647535
#مراکز_تمدنی
#تمدن_پژوهان
🏬The International Institute of Advanced Islamic Studies : (IAIS)
📌 مرکز مطالعات اسلامی پیشرفته (IAIS) مالزی یک مرکز تحقیقات غیرانتفاعی است که در آن اندیشمندان برجسته در زمینههای مختلف علوم اسلامی فعالیت میکنند. این مرکز تحقیقاتی برای دولت مالزی در مواردی که مربوط به جامعه مسلمان در سطح جهانی است، به عنوان یک اتاق فکر عمل میکند.
💡 برخی از اندیشمندان برجسته این مرکز عبارتند از:
۱. دکتر سید عزمان سید احمد نواوی: مدیر مرکز مطالعات اسلامی پیشرفته (IAIS) مالزی
۲. دکتر احمد بدری بن عبدالله: معاون مدیریت مرکز مطالعات اسلامی پیشرفته (IAIS)
۳. پروفسور محمد هاشم کمالی: استاد برجسته در زمینه فقه و حقوق اسلامی
🔅جهت مطالعه هر اندیشمند بر روی اسم آن کلیک کنید.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
💢 آمنا | سامانه تمدن اسلامی
🌐http://amena.bou.ac.ir
📲https://eitaa.com/AmenaNews
https://eitaa.com/AmenaNews
کانال آمنانیوز 👆👆کانالی است برای خبرهای تمدنی در ایران و جهان اسلام
کسانی که در جستجوی اخبار یا یادداشتهای تمدنی هستند کانال فوق را پیگیر باشند.
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
ای کاش جامعهٔ مسلمین از برخی دانشجویانِ باغیرتِ آمریکا برای شرکت در کنگره حج امسال دعوت میکرد تا شاید حج ناتمام امت اسلام را در موضوع «برائت» از اسرائیل و تبرّی از نظام سلطهٔ جهانی کامل میکردند.
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
https://virasty.com/Habibollah_Babai/1717768556871552284
دولتهای تمدنی در سه سطح ظاهر میشود:
۱. دولت سرزمینی با رویکرد تمدنی
۲. دولت الگو و امالقری
۳. دولت فراسرزمینی
نوع دولتها در ایران، در هیچ یک از این سطوح فوق خود را تعریف نمیکنند.
ناهماهنگی برخی مدیران ارشد اجرایی با رهبر معظم انقلاب هم نوعا در همین سطح نگاه تمدنی ایشان و نگاه ناتمدنی آن آقایان است.
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
https://virasty.com/Habibollah_Babai/1717957423506557036
دولت تمدنی، دولتی اخلاقی است. اخلاق تمدنی دولتمردان را بیش از آنی که بخواهید در ژست شیک و خندانشان جستجو کنید، در عدالتخواهی جهانیِ آنها (اخلاق جهانی) و در تقابل سختشان با نظام سلطه، و در تعامل انسانیشان با جهانِ «ضعیفخواندهشده» (استضعاف) پی بگیرید.
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
https://virasty.com/Habibollah_Babai/1718094498742342033
🔘 کربلای جدید!
به نوشته روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال، یحیی السنوار در نامههایش از آمادگیاش «برای مرگ در میدان نبرد» مینویسد.
در نامه جدید خود نبرد کنونی در غزه را به نبرد امام حسین(ع) در کربلای معلی در قرن هفتم میلادی و شهادت ایشان تشبیه میکند و مینویسد:
«باید در همان مسیری که شروع کردهایم پیش برویم. یا بگذار #کربلای_جدیدی باشد».
پ.ن:
ابن ابی الحدید در شرح نهج البلاغه ذیل خطبه۵۱ (جلد۳ص۲۴۹)، سیدالشهداء را سید اهل اباء از ضیم (ظلم همراه با ننگ) می شمارد که به مردم مرگ زیر شمشیر را در مقابل پذیرش پستی و خفت آموخت.
* مرتبط: حسین(ع) آنجاست که "عاشورا" آنجاست!
محسن قنبریان
#غزه
#النصیرات
#اباء_از_ضیم
#سید_اهل_اباء
☑️ @m_ghanbarian
دولت تمدنی، دولتی تنوعگراست.
کسانی هستند که عرصهٔ سیاست را با عرصهٔ معرفت، آشکارا خلط میکنند و به قول آیت الله مصباح یزدی، به بهانهٔ ردّ پلورالیسم معرفتی، واقعیّت تنوعات سیاسی و اجتماعی را نادیده میگیرند. این جماعت شرط وحدت و خودی بودن را در خودِ فردیشان جستجو میکنند نه در خودِ اجتماعیشان.
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
https://virasty.com/Habibollah_Babai/1718293268381329514
بخشی از پیام امسال آقا به حجاج:
«برائت امسال باید فراتر از موسم و میقات حج، در کشورها و شهرهای مسلماننشین در همهجای جهان ادامه یابد، و فراتر از حجگزاران، به آحاد مردم تسرّی یابد.»
«شما برادر و خواهر حجگزار، اکنون در عرصهی تمرین این حقایق و معارف پُرفروغ قرار دارید.»
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
https://virasty.com/Habibollah_Babai/1718336808379423039
⚡️ تفاوت حج در اسلام سیاسی و اسلام سنتی
🔹 در حالی که قاطبه سنتی های محافظه کار و عموم سلفی های درباری قلمرو حج را به مباحث فردی، احکام و آداب حج منحصر کرده اند و نهایتا به کارکردهای فردی و باطنی حج تمسک می کنند، سردمداران اسلام سیاسی به عملکردهای سیاسی و اجتماعی حج توجه و حج عبادی- سیاسی را ترویج می کنند.
💠 به عنوان نمونه دکتر محمد مهدی عاکف مرشد عام (عالی ترین مقام) پیشین اخوان المسلمین می نویسد:
🔹 قطعاً بیدار شدن مسلمانان از خواب غفلت و رهایی آنان از تسلط هر قدرت بیگانهای محقق نمی شود مگر با اصلاح رژیم های دیکتاتوری که بر سینه آنها چنبره زده است و این امر نیز محقق نمیگردد مگر اینکه امت به عقیده و شریعت و اخلاق خود به عنوان امتی فرهیخته و عزتمند و برخوردار از امتیازات و پیشینهای تاریــــــخ افتـــــخار کند...
🔸... و هـــمه ایـــنها در مناســــــــــک حـــــــــج نـــمود پـــــیدا می کند، اجتماع عظیمی که به ما یادآور می شود که ما امتی هستیم که به ابراهیم و اسماعیل و رسول خاتم علیهم السلام میرسیم. خداوند تبارک و تعالی از زبان ابراهیم می فرماید: پروردگارا! ما را فرمانبردار خودت قرار ده، و از فرزندانمان امتی فرمانبردار خود (پدید آور). و امتی اینچنین، شایسته است که دنیا و مافیها را فدای عزت ربانی خود کند.
🏷 #اسلام_سیاسی #اسلام_سنتی #حج
💥 مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا:
ʲᵒᶦⁿ↷
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
در ادامۀ یادداشتهای آمریکا (قسمت ۷۳)
(دو نکته اخلاقی در انتخابات سال 2008 آمریکا)
حضور من در دانشگاه ویرجینیا همزمان بود با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2008. کم و بیش پیگیر انتخابات بودم و گفتگوها و مناظرات رقبای ریاست جمهوری را پی میگرفتم. یکی از نقطههای قابل توجه در این رقابت سیاسی، اخلاق حرفهای و عُرفی کاندیداهای ریاست جمهوری بود که به نظرم برای ما هم این ایام میتواند در خور تأمل باشد:
1. قبل از ترامپ، انتخابات در آمریکا «موجی» نبود. فرایند عقلانی و کارشناسی در انتخابات به جهت طولانی بودن زمان فرایند انتخابات، و نیز به جهت حضور مباشر و مستمر کارشناسان و اساتید دانشگاه در مراحل مختلف انتخابات مخصوصا در مناظرهها و نقد بههنگام و سریع کاندیداها، امکان دروغگویی کاندیداها را از بین میبرد و از ایجاد التهاب کاذب در فضای سیاسی جامعه و بدنۀ تودگان جلوگیری میکرد. یکی از این عرصههای مهم در فرایند رقابت کاندیداها، شبهای مناظره (Debate Nights) بود که در دانشگاههای مهم با اجرای اساتید برجسته دانشگاهی (نه مجریان و کارشناسان خبری) برگزار میشد. چالشهای بنیادین مجریان با کاندیداها آنها را به خوبی غربال میکرد و امکان هوچیگری را از آنها میستانید. (شایان ذکر است که هرچند آمریکاییها به غیر آمریکاییها فراوان دروغ میگویند آنهم دروغهای بسیار بزرگ، لیکن در درون خودشان و برای یکدیگر نمیتوانند به آسانی دروغ بگویند).
2. نکته دوم اخلاقی که در انتخابات سال 2008 نظرم را جلب کرد، کنش اخلاقی دو کاندیدای رقیب بعد از پیروزی اوباما و شکست جان مککین بود. بعد از اعلام نتیجه انتخابات و اعلان پیروزی اوباما در شامگاه همان روز انتخابات، نخست مککین در کمپ انتخاباتی خود شروع کرد به سخنرانی، تا اینکه به اسم باراک اوباما رسید. هواداران او شروع کردند به هوو کردن و اهانت به اوباما. مککین همان لحظه در برابر وفاداران و طرفداران خود ایستاد و به صراحت گفت: «اوباما رقیب دیروز من، و رئیس جمهور امروز من است». همین تذکر به موقع، فضای التهاب سیاسی در کمپ شکست خورده جمهوریخواه را آرام کرد. بعد اوباما در کمپ خود شروع کرد به سخنرانی، تا به اسم «مککین» رسید. اغراق نمیکنم اگر بگویم که اوباما شاید نزدیک به دو دقیقه در مورد خدمات مککین به آمریکا (در جنگ ویتنام که منجر به زخمیشدن و اسارت وی به دست ویتنامیها شد)، سخنرانی کرد و مککین را برای طرفداران خودش که بسیاری ازآنها آفریقایی ـ آمریکایی بودند و دل خوشی از مککین و برخی طرفداران نژادپرست، همجنسباز و سیاهستیزِ او نداشتند، بزرگ نشان داد.
بههرحال، همین رویکرد کم و بیش در دوره ریاست جمهوری اوباما ادامه پیدا کرد و دولت اوباما از او و تجربۀ او در راستای سیاستهای استکباری آمریکا در دنیا استفاده کرد.
این نکته را البته باید گوشزد کنم که جان مککین یکی از سیاستمداران ایرانستیز آمریکایی بود. او همواره هراسان بود از خیز قدرتمندانۀ ایران در جهان. او با نگرانی چیرگی ایران بر منطقه را به درازای تاریخ میدانست.
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
🕋 لبیک؛ اللهم لبیک...
مرگ بر اسرائیل؛
مرگ بر اسرائیل؛
مرگ بر اسرائیل؛
مرگ بر اسرائیل؛
مرگ بر اسرائیل؛
مرگ بر اسرائیل؛
مرگ بر اسرائیل.
👈 پیوستن به پویش #رمی_اسرائیل
khl.ink/f/56704
امروز از چاپ خارج شد...
کتابی است متفاوت در باب مسائل عینی - تمدنی دنیای اسلام
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
«نفاق مدرن» بیش از «نفاق سنتی» مایهٔ پسرفت و عقبماندگی جوامع در حال پیشرفت است. حکایت «نفاق مدرن» حکایت روشنفکرانی است که آراسته سخن میگویند، لیکن زشت و خشن عمل میکنند.
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
https://virasty.com/Habibollah_Babai/1718852450996684371