هدایت شده از اخبار استراتژیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خط فتنه ۹۸
از زبان دکتر حسن عباسی
هفتمین یادواره شهدای مسجد چهارده معصوم(ع)
@masjed14masom17
هدایت شده از اخبار استراتژیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروژه ایرانشهری
بشنوید از زبان دکتر حسن عباسی
هفتمین یادواره شهدای مسجد چهارده معصوم(ع)
@masjed14masom17
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| #حافظه_تاریخی
🔺اظهارات عجیب جهانگیری پارسال همین موقع!
🔻 اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور:
💬 تمام شاخصهای اقتصادی خوب است، البته ممکن است یک، دو یا ۵ کالا در اثر اتفاقاتی که افتاده است گران شده باشد!!
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔴 این گفتهی جهانگیری «تمام شاخصهای اقتصادی خوب است» نشان دهندهی غلبه تفکر ریاضی و کمی در #اقتصاد است؛ و دقیقا مصداق ناکارآمدی علم اقتصاد و بحران زا بودن آن است؛ که از سال گذشته تا امروز، به وضوح عیان شد.
❌♨️❌علم اقتصاد بحران زا است.
🔴وضعیت نامناسب معیشت کشور ریشه در مبانی بنیادین علم اقتصاد دارد. اما علیرغم بروز ناکارآمدی و ضعفهای اساسی علم اقتصاد در مدیریت معیشت سراسر جهان، که اعتراضات مردمی گسترده علیه این علم و اقتصاددانان جهان را به کرات برانگیخته است، در کشور ما وارونه بیان میشود.
🔺ولنگاری معرفتی- کرداری با اصل «بگذار هرچه میخواهد بکند» در علم #اکانومی_لیبرال، تئوریزه کردن غارت بشر است. کسب سود به هر قیمت، که در آن حتی ربا نیز توجیه میشود، پاشنه آشیل #اقتصاد_لیبرالی است؛ که به کمیت و ریاضیات اصالت میدهد. فهم سادهانگارانه از سود و زیان به صورت کمی، همهی اقتصاد نیست. اما سیطرهی کمیت و ریاضیات، دانش اقتصاد را از محتوا تهی کرده است در حالی که معیشت انسانها در واقعیت، بسیار بیش از آنکه کمی باشد، کیفی است. علم اقتصاد لیبرالی، علمِ ربا با سه مشخصهی کلیدیست:
1️⃣ اصالتدهی به پول
2️⃣ اصالتدهی به ریاضیات
3️⃣ اصالتدهی به مالکیت درجه یک (داشتن، بهرهمندی و برخورداری به هر قیمت)
✅از سال ۲۰۰۰ به این سو در فرانسه و سپس آمریکا شورشهایی علیه علم اقتصاد شکل گرفت. جنبش اشغال بوستون یکی از همین شورشها بود که در ادامه جنبش اشغال والاستریت پدید آمد. دانشجویان دانشگاه هاروارد و سایر دانشگاههای آمریکا در اعتراض به « #علم_اقتصاد» که آن را مسبب مشکلات کشور خود میدانستند، طی حرکتی خودجوش کلاسهای اقتصاد را یکباره ترک کردند. کتاب مشهور «بحران در علم اقتصاد» در همین فضا نگاشته شد. در بخشی از این کتاب آمده است:
📚 «ایدئولوژی "ایمان به #بازار" در همهی ارکان اقتصاد رسوخ کرده و یک بیماریست که همهی استادان به آن مبتلا هستند و کسی از آن در امان نیست.»
🔺جنبش دانشجویانِ اقتصاد فرانسه علیه علم اقتصاد، علم اقتصاد را دچار بیماری اوتیستیک میدانستند که جزماندیش، تمامیتخواه، نقدناپذیر و وامانده است. در بخشهایی از بیانیه دانشجویان فرانسه آمده است:
• علم اقتصاد واقعگرا نیست.
• نظریه اقتصاد نئوکلاسیک، تسلطی سرکوبگرایانه دارد.
• شیوه آموزشی علم اقتصاد جزماندیشانه است.
• استفاده بیرویه از ریاضیات و تدریس ریاضیات به عنوان هدف اصلی
🔴باید دانست که علم اقتصاد، بیش از آنکه حل مسائل معیشت و اقتصاد باشد، حل المسائل ریاضیات است. روشهای این علمِ «وامانده» توسط عدهای استاد وامانده وارد مصادر رسمی کشور شده و کشور را مدیریت میکند. بعد از آغاز مشکلات اقتصادی سال ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ انگشت اتهام عموم در وهلهی نخست به سمت متخصصین اقتصادسنجی نشانه رفت. چراکه با طمع کسب سود به هر قیمت و کسب سود تصاعدی، اقتصاد را در محاسبات عدد و رقمی خلاصه کردند. در حالی که در کشور ما کمتر کسی مشکلات اقتصادی را به پای مشاورههای اقتصادی اقتصاددانان که عنان اقتصاد کشور را در دست داشته و بواقع همینان بانیان اصلی از هم پاشیدگی معیشت و اقتصاد کشور هستند، مینویسد!
📹 t.me/hasanabbasi_students/8342
❇️ سرفصل « #شورش_علیه_طمع» شورش علیه علمیست که ابزار طمع در راستای غارت دیگران است. اگر معرفتی که طمع را به صورت روشمند و ساختیافته تحت لوای علم به بشر حقنه کرده، به چالش نکشانیده و مورد هجوم جدی قرار ندهیم، هرگز راه به جایی نخواهیم برد. جلسه ۵۵۵ #کلبه_کرامت، «شورش علیه طمع ۳۴» (مورخ دی ماه ۹۳) علت اصلی نابسامانی امروز کشور را مورد بررسی قرار داده است. جلسه مذکور در ادامه بارگزاری خواهد شد.
📹 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/403
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔 برجام، سه ساله شد..
📹 این قطعه را ببینید|
🔻چند ماه پیش از توافق برجام، درست زمانی که گفته میشد حتی آب خوردن ما به انجام توافق بند است، و همه منتظر بودند ولو به قیمت شکستن چرخ سانترفیوژها، چرخ اقتصاد بچرخد، استاد حسن عباسی گفت:
💬 «رابطهی صددرصدی ما با غرب ولو اینکه به دوران پیش از انقلاب هم بازگردیم و شاه را ابقاء کنیم، اثر آن در اقتصاد ما به #۵درصد نخواهد رسید.»
▫️استاد حسن عباسی - ۲۵ فروردین ۱۳۹۴
👉 dr-abbasi.ir/8740
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از اخبار استراتژیک
4_5911532908211865090.mp3
3.13M
🔺درآمد میلیونی مربی اجنبی
☑️ اگر از بین فوتبالیستهای ما مردی همچون حسن طهرانی مقدم بود، میگفت ما مشکل ارز داریم، چرا باید برای یک مربی خارجی، ساعتی ۵ میلیون تومان (در روز ۱۲۰ میلیون تومان) ارز از کشور ما خارج شود؟! کیروش را بیرون میانداخت و میگفت خودم تیم فوتبال را بالا میبرم.
#فیش_نجومی_کیروش
▫️استاد حسن عباسی - ۱۱ آذر ۹۷
مرجع نشر سخنرانی های استاد حسن عباسی
🌐 @dr_abbasi
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔺سال گذشته در روزهای پایانی دی ماه، رئیسجمهور در جشنواره فارابی که ویژه تحقیقات علوم انسانی است، از #جواد_طباطبایی تقدیر کرد.
🔴جواد طباطبایی در مصاحبه با مجله لکسپانسیون "Lexpansion" که کمی بعد از حوادث یازدهم سپتامبر انجام شد مدعی شد «به واقع اسلام، مرده است.» وی در این گفتگو میگوید:
💬 «جهان اسلام رویاروی تجدد قرار گرفت، ولی هنوز در قرن چارده خود مانده است... تفسیر حاکمِ اسلام سنتی که در قلمرو اجتماعی توتالیتر بوده، ولی چون منطقی توتالیتر یا دستکم تمامیتساز در قرآن نبود، از نظر سیاسی توتالیتر نمیشد. اسلام، تحت تاثیر ایدئولوژیهای غربی، به ویژه مارکسیسم توتالیتر شد است.»
❓بعد از یک سال از تقدیر از صاحبِ #نظریه_مرگ_اسلام جای دارد از آقای روحانی بپرسیم ارتباط لباس روحانیت و قرآنی که در مراسم تحلیف بر آن قسم یاد میشود و ۱٥۰ بار تکرارِ کلمهی #اسلام در قانون اساسی جمهوری اسلامی، با « #مرگ_اسلام» چیست؟
#روحانیت_منهای_اسلام
#نظریه_ایران_شهری_مدرن
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
هدایت شده از جدال احسن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جدال_احسن_در_رسانه
کاری از کانال جدال احسن با سخنرانی روشنگر دکتر حسن عباسی
🔹 🔶 جدال احسن 🔶 🔹 👇
📡 @jdale_ahsan
جدال احسن در اينستاگرام 👇
instagram.com/jdale_ahsan
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 صبح امروز؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان و محققان ستاد توسعه علوم شناختی:
👈 شتاب حرکت علمی کشور به هیچوجه کُند یا متوقف نشود
🔻 حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار مسئولان و محققان ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی، وزیر علوم، رؤسا و اساتید دانشگاههای مرتبط، با اشاره به تأثیرگذاری علوم شناختی در عرصه های علمی، پزشکی، اجتماعی و اقتصادی، بر لزوم تلاش همهجانبه و شبانهروزی برای پیشرفت بیش از پیش در این علوم تأکید کردند و گفتند: شتاب حرکت علمی کشور نباید کاهش یابد و یا متوقف شود، بلکه این شتاب باید برای سالهای طولانی و تا رسیدن به نقطه اوج علمی حفظ و تقویت شود.
🔹️ رهبر انقلاب اسلامی با قدردانی از زحمات و دستاوردهای علمی مسئولان و دانشمندان ستاد توسعه علوم شناختی افزودند: پیشرفتهای علمی بشر و گشوده شدن دریچههای جدید برای شناخت بیشتر از نظم عجیب و پیچیدگیهای حیرت آور عالم خلقت، مستلزم شکرگزاری است، زیرا انسان را به معرفت الهی نزدیک تر میکند.
🔹️ حضرت آیت الله خامنهای خاطرنشان کردند: هریک از این دریچههای علم و دانش که از جانب خداوند به روی بشر باز میشود، زمینهساز تحولات شگرف و جدید در زندگی انسانها است، بنابراین هر ملتی که از دانشهای جدید و فناوریهای مرتبط با آن عقب بماند، سرنوشتی جز عقبماندگی، ذلیل شدن و استعمار از جانب قدرتها نخواهد داشت.
🔹️ ایشان افزودند: علت تأکیدهای مکرر بر موضوع علم و پیشرفت علمی همین موضوع است، بنابراین دانشمندان و محققان و مراکز علمی و پژوهشی برای ادامه پر شتاب حرکت علمی کشور بخصوص در زمینه علوم جدید، باید با توکل به خدا و با نیت الهی، از جان مایه بگذارند و شب و روز نشناسند و مسئولان کشور بهویژه دولت نیز باید به این موضوع توجه جدی داشته باشند.
🔹️ رهبر انقلاب اسلامی حرکت علمی کشور در ۲۰ سال اخیر را خوب توصیف کردند و گفتند: شتاب این حرکت علمی نباید کاهش یابد بلکه این شتاب باید برای بیست تا سی سال آینده حفظ و تقویت شود تا به نقطه اوج برسیم.
🔹️ حضرت آیت الله خامنهای با تأکید بر اینکه نباید به حد کنونیِ پیشرفتهای علمی قانع بود، افزودند: اگر اندکی از کاروان حرکت علمی دنیا عقب بمانیم، دیگر به این کاروان و قله های علمی نخواهیم رسید، بنابراین هیچگونه توقفی در زمینه حرکت علمی نباید ایجاد شود.
🔹️ ایشان با اشاره به مسائل مربوط به بودجه مراکز فرهنگی و علمی کشور و اظهارات مسئولان اجرایی مبنی بر مشکلات اقتصادی، گفتند: من در جریان مشکلات هستم اما معتقدم کشوری که همت کند، حتی میتواند در بحبوحه مشکلات سیاسی و اقتصادی نیز کارهای بزرگی انجام دهد.
🔹️ رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به نمونههای تاریخی در برخی کشورها که در شرایط بسیار سخت، سنگ بناهای علمی بزرگی را پایهگذاری کردند، افزودند: شرایط امروز ما به سختیِ تلاطمهای آن کشورها نیست، بنابراین می توانیم پایههای مستحکم علمی را بنا بگذاریم.
🔹️ حضرت آیت الله خامنهای در ادامه دو توصیه هم بیان کردند. توصیه اول اینکه، برای پیشرفت علمی از همه تواناییهای غربیها استفاده کنید و از شاگردی کردن و یادگرفتن هرگز پرهیز نکنید، زیرا ما از شاگردی کردن ننگمان نمیآید بلکه از «همیشه شاگرد ماندن» ننگمان میآید.
🔹️ رهبر انقلاب اسلامی در توصیه دوم خود گفتند: هیچگاه به برنامهها و توصیههای غربیها اعتماد نکنید.
ایشان با تأکید بر اینکه همواره باید به توصیه غربیها با سوءظن نگریسته شود، افزودند: کشورهای غربی که امروز بیشترین پیشرفتها را در زمینه علوم جدید دارند، بیشترین جنایات را نیز در طول تاریخ بر ضد ملتها مرتکب شده اند.
🔹️ رهبر انقلاب اسلامی، مسئولان ستاد توسعه علوم شناختی را به تعیین اولویتها و هدفهای لازم نیز توصیه کردند و گفتند: در همه عرصههای علوم شناختی، ابتدا باید هدف گذاریها مشخص و سپس طرح و پروژه، تعریف شود و در اختیار پژوهشگر و محقق قرار گیرد.
🔺️ حضرت آیت الله خامنهای، لزوم تعریف یک راهبرد بومی برای پیشبرد علوم شناختی را مورد تأکید قرار دادند و در پایان خاطرنشان کردند: در مسیر شناخت این علوم که با استدلال و منطق سر و کار دارد، بگونهای حرکت کنید که زمینه معرفت بیشتر خداوند حاصل شود. ۹۷/۱۱/۳
💻 @Khamenei_ir
🖋 کرسی نظریهپردازی کلبه کرامت
➖«اندیشکده» مرکز تولید و فراوری اندیشه است. کرسی نظریهپردازی اصلیترین مؤلفه یک اندیشکده است تا وجه تسمیه آن صحیح باشد.
⚪️ کرسی نظریهپردازی اندیشکده یقین به معلمی استاد حسن عباسی مرکز تولید فکر این اندیشکده است. این کرسی با عنوان عمومی «کلبه کرامت» دوره جدید خود را از ۵ بهمن ۱۳۸۵ آغاز کرد، و تا به امروز پس از ۱۳ سال به توفیق الهی بیش از ۸۱۰ جلسه برگزار شده است که در نوع خود بینظیر و یک رکورد است.
✔️ موضوع این کرسی، قاعدهشناسی (قاعدة القواعد یا دکترینولوژی) است. خلق الهی و جعلهای صورت گرفته در آن بر پایه قواعدی هستند که شناخت این قواعد و بازشناسی قواعد اساسی حاکم بر آن، جامعهسازی دینی را محقق میکند.
📸 http://llink.ir/80hw
❇️ محتوا و روش این کرسی در تقابل با هر آن چیزی است که بر پایهی قواعد حاکم بر خلقت نباشد و کرامت انسانی را آماج خود کند. «کلبه کرامت» تلاشی است فکری و عملی برای نظریهپردازی و گفتمانسازی پیرامون «علم مبارزه در اسلام».
📖 نقشه راه مطالعاتی کلبه کرامت در ماتریس متقاطع سه حوزه دکترین غرب، دکترین شرق، و دکترین اسلام با سه حوزه تاریخ طرحریزی استراتژیک، رویکردهای طرحریزی استراتژیک، و طرحریزی استراتژیک تعریف میشود. این نقشه از از این نشانی دریافت کنید:
⬇️ http://kolbeh-keramat.ir/Documents/Single/2517
📚 برای مطالعه بیشتر نیز به جلسه ۵۰۰ مراجعه بفرمایید:
⬇️ http://kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/346
🎥 تمام جلسات این کرسی فیلمبرداری شده و پس از تدوین حرفهای و درج پلتها و اسناد مربوطه در آن، در سایت بارگذاری شده که نسخه دیویدی آن از طریق انتشارات اندیشکده یقین نیز در دسترس است.
💽 اندیشهجویان و علاقمندان میتوانند با ارسال یک هارد اکسترنال به انتشارات اندیشکده، کل جلسات را به صورت یکجا دریافت کرده و سیر مطالعاتی کلبه کرامت را طی کنند.
🇮🇷 اندیشکده یقین، مرکز بررسیهای دکترینال
🌐 @andishkadehYaghin
✅ سیزده سال کوشش بیوقفه و مجاهدت علمی اثربخش در تولید علم بومی ایرانی-اسلامی در تراز جهانی
🔰مؤثرترین راه تولید، بومیسازی، و گفتمانسازی پیرامون هر علم، برگزاری کرسی نظریهپردازی است. بنابراین تدبیر امام خامنهای برای ایجاد جنبش نرمافزاری و نهضت تولید علم نیز بر پایهی برگزاری «کرسیهای نظریهپردازی» قرار گرفته است. «کرسی نظریهپردازی دانش دکترینولوژی» محفلی برای تولید علم بومی با موضوع مطالعهی قواعد پایهی حاکم بر خلقت و به ویژه جوامع انسانی با عنوان «قاعده القواعد» در جهت نیل به کرامت انسانی است. به این ترتیب، محتوا و روش این کرسی در تقابل با هر آن چیزی است که بر پایهی قواعد حاکم بر خلقت نباشد و کرامت انسانی را آماج خود کند.
✴️ «کلبه کرامت» تلاشی است فکری و عملی برای نظریهپردازی و گفتمانسازی پیرامون «علم مبارزه در اسلام».
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 دیدار مسئولان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با رهبر انقلاب
🔻 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان دفتر تبلیغات اسلامی، یک وظیفه مهم این دفتر را پاسخ به سؤالها و نیازهای فکریِ جوانان، دانشجویان و گروههای اثرگذار فرهنگی برشمردند و توصیههایی در خصوص حضور جریانساز در فضای مجازی و آسیبشناسی مقوله تبلیغ بیان کردند.
🔹️ حضرت آیتالله خامنهای با تجلیل از خدمات دفتر تبلیغات اسلامی، وجود نواندیشی و روشنفکری دینی در این دفتر را مغتنم دانستند و گفتند: امروز، دوره انقلاب و روزهای کار و حرکتهای جهشی است و قم به اینگونه نگاهها و جهتگیریهای نو، بیش از پیش احتیاج دارد.
🔹️ ایشان دفتر تبلیغات اسلامی را یک واحد زنده و برخوردار از تألیفات پر شمار برشمردند و افزودند: البته جای دفتر تبلیغات در مجموعههای اثرگذار کشور خالی است و این دفتر باید با شناسایی مجموعههای مؤثر فرهنگی و پاسخ دادن به سؤالهای دینی آنها، بر غنای فکری این مجموعهها بیفزاید.
🔹️ رهبر انقلاب با اشاره به سؤالهای متنوعِ دینی که برای دستاندرکاران فعالیتهای فرهنگی و هنری وجود دارد، خاطرنشان کردند: پاسخگویی به این سؤالها و ابهامها، وظیفه حوزه و دستگاههایی همچون دفتر تبلیغات اسلامی است.
🔹️ ایشان دفتر تبلیغات را به اولویتبندی و تمرکز بر کارهای زمینمانده در حوزه علمیه قم توصیه کردند و در خصوص فعالیتهای تبلیغی در فضای مجازی، افزودند: دستگاههای مختلفی در فضای مجازی حضور دارند اما حضور در این فضا باید یک حضور جریانساز باشد، ضمن اینکه بهترین راه شناسایی و ارتباط با گروههای مؤثر فرهنگی و یافتن سؤالها و سرنخهای فکری آنان، استفاده از فضای مجازی است.
🔹️ حضرت آیتالله خامنهای همچنین تدوین و انتشار کتابهایی با موضوع پاسخ به شبهات فکریِ جوانان و دانشجویان را لازم دانستند.
🔹️ «تدوین دانش مددکاری اسلامی»، «شبکهسازی و همافزایی با سایر دستگاههای فعال در امر تبلیغ» و «آسیبشناسی تبلیغ» از دیگر توصیههای رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار بود.
🔹️ ایشان به یک حلقه مهم در فعالیتهای تبلیغی یعنی «اثر و بازخورد تبلیغ» اشاره کردند و افزودند: صرفِ رفتوآمد مبلغان و گروههای تبلیغی به شهرها و روستاها و تأکید بر خوشبیان بودن آنها کافی نیست. مبلغان باید بهگونهای آموزش داده شوند که بتوانند پس از پایان دوره تبلیغ نیز ارتباط و تبادل فکری خود را با جوانانِ مستعد استمرار بخشند و در ظرف چند سال، جمعی از همین جوانان را به مبلغان دین در منطقه خود تبدیل کنند.
🔺️ حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به توقعات زیاد از حوزه علمیه قم برای حل مسائل و ابهامات، گفتند: در گذشته چنین توقعاتی از قم وجود نداشت و حوزه علمیه، سربهزیر و مشغول کار خود بود اما امروز این انتظار از حوزه علمیه قم وجود دارد که برای ابهامها و مشکلات دینی راهحل داشته باشد.
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از جشنواره مردمی فیلم عمار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸دکتر حسن عباسی درباره آینده میگوید
🔹انقلاب اسلامی یک تهاجم فرهنگی به غرب بود.
⭕️ تیتر روزنامه هدهد در سال۱۴۴۴:
-مراسم تاسوعا و عاشورا در حسینه کاخ سفید.
-برگزاری مراسم نیمه شعبان در مهدیه باکینگهام لندن
-مراسم شبهای قدر در مسجد ورسای پاریس
#خبر_از_آینده
#پروژه_ایران_۱۴۴۴
#مرحله_تحقق_تمدن_نوین_اسلامی
#حسن_عباسی
#دکتر_حسن_عباسی
#روزنامه_هدهد
#نهمین_جشنواره_عمار
✅ @AmmarFest
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰روزی که امام خمینی(ره) میگفت: «مارکسیسم به زبالهدان تاریخ میپیوندد ...و از اين پس كمونيسم را بايد در موزه هاي تاريخ سياسي جهان جستجو كرد.» عدهای زیر لب میخندیدند..
ولی امروز که پوتین از همان شورویِ فروپاشیده، متواضعانه به محضر سید علی (مدظله العالی) میآید تا از او دستورالعمل بگیرد، که تو بگو چه کنیم در سوریه، «یک تاریخ» هم به آن عده میخندد..
#مهدیه_باکینگهام
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰عاشورای سال قبل، فقط در قطب شمال و قطب جنوب بود که بیرق عزای امام حسین(علیه السلام) در آن برپا نشد. آمریکاییهای دوستدار امام حسین، حتی تا دم درِ کاخ سفید را حسینیه کردند.
حماسهی میلیونی اربعین و هفتاد کیلومتر طی طریقالحسین با پای پیادهی زائرانی از ۷۰ کشور جهان هم که جای خود!
🔸چنین روایتی، ۴۰سال پیش، به معجزه نمیماند؟
✅ اسلامی که در دل جزیرةالعرب نفوذ کرد و از میان عربهای جاهلی، رشیدمردانی چون ابوذر و مقداد و اویس و عمار و بلال و مالک و.. را ساخت، آیا همین اسلام نمیتواند از میان ساکنان آمریکا، بار دیگر چنین پدیدههایی را علم کند؟
🔸 #حسینیه_کاخ_سفید وعدهی الهیست؛ که فرمود:
💠«فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُونَ»
💠«وَ نُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثِينَ»
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
💠 نگریستن به افق، چشمانداز یا "perspective" یعنی ترسیم افقهای دور برای جهان و ایران تا یکیک مردم نقش خود را در آن افق دور بیابند و آن را بپیمایند.
✅ کلبه کرامت، تنها کرسی نظریهپردازی ایران در حوزه مباحث #آیندهشناسی_استراتژیک است. استاد حسن عباسی طی یک دههی گذشته در این کرسی، به تبیین مبانی نظری آیندهشناسی و بومیسازی آن در داخل کشور پرداخته است که در قالب دهها جلسه تاکنون ارائه شدهاند. آیندهشناسی استراتژیک یعنی ببینیم جامعه جهانی چه مسیری را در آینده طی خواهد کرد و ما در این انقلابهای اجتماعی، باید چه اهدافی را طرازگذاری کرده و چه مسیری را برویم.
🔺اجمالاً و به طور خلاصه تعیین روندهای آینده با:
1️⃣ تبیین دقیق وضعیت امروز
2️⃣ ترسیم آیندهای که خواه ناخواه پیش خواهد آمد
3️⃣ ترندگذاری برای زدودن سیاستهای اشتباه امروز تا رسیدن به آیندهی مطلوب
صورت میگیرد.
🔸سرفصل ترندگذاری غرب
🔰 استاد حسن عباسی در سرفصل ترندگذاری غرب، محیط جهانی، افقها و چشماندازهای نهادهای بینالمللی مانند سازمان ملل متحد، اتحادیهی اروپا، پیمان ناتو، پیمان شانگهای و غیره که ملاحظهی آن برای ترسیم افق ۱۴۴۴ انقلاب اسلامی ضروریست را تبیین نمودهاند که از جملهی آن میتوان به مراکز زیر اشاره کرد:
۱- ترندهای 2015 و 2025 سازمان CIA ـ آمریکا.
۲- ترندهای 2015 TRADOC فرماندهی دکترین و آموزش ـ ارتش آمریکا.
۳- ترندهای 2020 TrendOne اتحادیه اروپا.
۴- ترندهای 2045 DCDC مرکز دکترین، مفاهیم و توسعه ـ ارتش انگلیس.
۵- ترندهای 2050 ریچارد واتسن ـ آمریکا.
🔸سرفصل ترندگذاری انقلاب اسلامی
🔰 کرسی نظریهپردازی کلبه کرامت برای طرازگذاری انقلاب اسلامی از مؤلفههای قرآنی، دیدگاه چهارده معصوم (ع)، دیدگاه امام خمینی (ره)، دیدگاه امام خامنهای، نتایج پروژههای تحقیقاتی حوزههای گوناگون ملی و جهانی استفاده میکند.
❇️ پایاننامههای دانشجویی مقاطع فوق لیسانس و دکترا با پسوند «ایران ۱۴۱۴» در دانشگاههای مختلف کشور، و در رشتههای گوناگون، مربوط به پروژهی ۱۴۱۴ مرکز بررسیهای دکترینال است. طرحهای استراتژیک سازمانها، نهادها و وزارتخانههایی که افق ۱۴۱۴ دارند، از محصولات این مرکز در دههی نخست چشمانداز ۱۴۱۴ محسوب میشوند.
📚 سرفصل ترندگذاری غرب و اسلام را میتوانید از سایت کلبه کرامت، دریافت و ملاحظه نمایید:
💻 llink.ir/9orn
💻 llink.ir/9oro
📚ترندگذاری برنامه ششم پیشرفت در افق طرحریزی استراتژیک ۱۴۱۴ را دریافت کنید:
📎 llink.ir/9osj
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 «در مسیر شناخت علومی که با استدلال و منطق سر و کار دارد، بگونهای حرکت کنید که زمینه معرفت بیشتر خداوند حاصل شود.»
امام خامنهای - ۹۷/۱۱/۳
✍️ در علومی که با منطق و استدلال سروکار دارند، چطور میتوان به معرفت خدا رسید؟
🔸جاذبه زمین، موجب میشود سیب از درخت بر زمین بیفتد.
علوم پوزیتویستی، کاری ندارد که چه ارادهای سیب را بر زمین میاندازد و کدام اراده، جاذبه را بوجود آورد و چه ارادهای حیات زمین و مخلوقات را اینطور تدبیر کرده است.
خدای حکیم میفرماید:
💠 «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَجَعَلَ الظُّلُمَاتِ وَالنُّورَ»
حمد خدايى را كه آسمانها و زمين را #خلق و تاريكيها و روشنايى را #جعل کرد.. (انعام ۱)
❓نیت او از این «خلقت» و از آن «جعل» چه بود؟
💠«سَنُرِيهِمْ آياتِنا فِي الْآفاقِ وَ فِي أَنْفُسِهِمْ حَتَّى يَتَبَيَّنَ لَهُمْ أَنَّهُ الْحَقُّ»
پس از اين آياتِ خودمان را در آفاق و در نفسها ارائه خواهيم كرد. (فصلت ۵۳)
🔰هدف از خلقت آسمانها و زمین و جَعلِ نور و ظلمات و یا جاذبه زمین و.. نشان دادنِ #آیت بوده است. و آیت، نشانیِ حبس شده در پدیدهها از جانب خدا است.
🔺آیت یعنی حبسِ علامت در شیء
🔰هر کس بتواند آیتِ موجود در پس پردهی پدیدهها، یا به زبان دیگر این ایما و اشارهها، را کشف کند او «حکیم» است. با نگاه #آیت_مدارانه به دانشی فوقِ دانش امروز بشری میرسیم؛ دانشی حکمتبنیان و حکیمپرور که هر قدر در آن عمیقتر شویم، معرفت خدا در ما بیشتر میشود و به خوف ما از خدا بیشتر میانجامد؛ که: «الحِكمَةُ ضَالّةُ المؤمنِ» حکمت برای مؤمن همچون سر برای بدن است. امام علی(ع)
❓چرا امام خامنهای تأکید دارند که عزم ما بر ارائه علوم استدلالی باید به گونهای باشد که به معرفت ما به خدا بیانجامد؟
✅ به این علت مهم که نوعِ نگاه ما به هستی و جهان خلقت، جهانبینی ما در جامعهسازی را مشخص میکند. نگاه ما به هستی نباید مادهگرایانه باشد؛ بلکه باید از مطالعهی ماده، به آیتِ آن برسیم.
📷 yaghin.org/dacisfiles/Document/2396-2396-V1.jpg
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
4_5956306902890579109.mp3
2.42M
🔺فرعون جهان، ترامپ در کاخ سفید، دوازدهم بهمن ماه نوشت: "ایران آبروی ما را برد."
🔻شما هیچگاه آبرو نداشتید!
لیبرالیسم و کپیتالیسم و هر ایسم دیگری که روبروی خدا بایستد، آبرو ندارد.
✅ ما هستیم تا بساط فرعونی شما را به حول قوه الهی از روی زمین جمع کنیم.
استاد حسن عباسی - ۱۲ بهمن ۹۷
👉 eitaa.com/dr_abbasi/1331
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
کانال رسمی استاد حسن عباسی
هوالحکیم
📩 نامهای به جوانان مؤمن انقلابی
پروژه قرن جدید اسلام
رؤیای ایرانی ۱
امروز پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۷ جلسه ۸۱۰ کلبه کرامت برگزار شد. کلبه کرامت کرسی نظری علوم استراتژیک است که در سال ۱۳۸۴ طراحی و از ۵ بهمن ۱۳۸۵ آغاز گردید. از این رو جلسهی امروز در ۴ بهمن ۱۳۹۷ مصادف شد با آغاز سیزدهمین سال برگزاری کرسی کلبه کرامت.
✅کلبه کرامت، که در بخش نظری، مختص بومیسازی دانش دکترینولوژی، مبتنی بر آموزههای ایرانی و اسلامی است، در واقع پاسخ به این نیاز و پرسش است که «بنیانهای نظری علوم استراتژیک برای تمدنسازی چگونه بومی میگردد؟» در این سالها، کوشیدم در حد بضاعت به این پرسش از راه بومیسازی سنجههای تمدنی پاسخ دهم.
همچنین در بخش آیندهشناسی انقلاب اسلامی در ایران و جهان نیز در کلبه کرامت در دو افق مشخص ۱۴۱۴ و ۱۴۴۴ طرحریزی استراتژیک را مدنظر داشتهام:
افق نزدیک: طرحریزی استراتژیک ۳۰ ساله در افق ۱۴۱۴ (از ۱۳۸۴ تا ۱۴۱۴)
افق دور: طرحریزی استراتژیک ۶۰ ساله در افق ۱۴۴۴ (از ۱۳۸۴ تا ۱۴۴۴)
✅اکنون در آستانه سیزدهمین سال این کرسی که در مجموع ۹۳۰ جلسه (۸۱۰ جلسه در دوره کلبه کرامت و ۱۲۰ جلسه در دوره اتاق کودک کلبه کرامت در بخش کودکان استراتژیست) برگزار شده است، ۷۸۵ روز تا فروردین سال ۱۴۰۰ و آغاز قرن جدید اسلام باقی است.
بازهی ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ شمسی، بازهی زمانی بسیار مهمی در تاریخ ایران و همه عالم خواهد شد که شاید این قرن پیشرو، یکی از مهمترین قرنها در نسبت با همهی عصرها و دورههای پیشین باشد.
پرسش این است: «پروژه قرن جدید اسلام» چیست؟
یا دقیقتر این است که پروژه یا «کاربایهی» ما در قرن جدید اسلام چیست؟
ضمن اینکه جمهوری اسلامی در دهه پنجم عمر خود، قدم به قرن جدید میگذارد، جمهوری اسلامی برای قرن جدید چه برنامه و «قدر» و «تمنایی» دارد؟
📷 llink.ir/9vtc
⬅️ ادامه دارد...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
📩 نامهای به جوانان مؤمن انقلابی
پروژه قرن جدید اسلام
رؤیای ایرانی ۲
از امروز، ۷۸۵ روز تا آغاز فروردین ۱۴۰۰ باقی است. با ورود به مرداد سال ۱۴۰۱ شمسی، سال ۱۴۴۴ قمری آغاز میشود. از ۱۴۴۴ قمری (در مرداد ۱۴۰۱ شمسی) تا ۱۴۴۴ شمسی، یک بازه ۴۳ ساله است که بازهی تحقق تمدن نوین اسلامی است.
✅پروژه قرن جدید اسلام، در بازهی ۱۴۴۴ قمری تا ۱۴۴۴ شمسی محقق میشود، انشاءالله. تحقق پروژه قرن جدید اسلام، ابتدا به طرح جامع آن بستگی دارد. طرح جامع قرن جدید اسلام، در قالب رؤیای ایرانی اسلامی تبیین میگردد.
✅از ۱۳۸۴ که مطالعه پروژه ۱۴۱۴ در اندیشکده یقین آغاز شد، این دغدغه همراه من بوده که در تبیین و ترسیم افقهای پیشرو، به مقاطع زمانی آیندهشناختی کوتاه مدت (مانند ۱۴۰۴) یا رویکردهای پرابلماتیک و مسئلهمحور، محصور و محدود نباشیم و افقهای تمدن کلان را در طرحریزی استراتژیک مطمح و مد نظر داشته باشیم. از اینرو در ۱۲ سال اخیر که از سال ۱۳۸۵ در حال تدریس کلیات طرحریزی استراتژیک در افق ۱۴۱۴ و قدرریزی در افق ۱۴۴۴ هستم، در کنار بومیسازی دانش دکترینولوژی که علم پایه در تمدنسازی است، به یافتن پاسخ برای این پرسش اهتمام داشتهام که ‹افق ۱۴۱۴، ۱۴۲۴، ۱۴۳۴ و ۱۴۴۴ در ایران و جهان چه مشخصهها و مؤلفههایی دارد؟› و پاسخ به این پرسش که ‹دالان حرکت به سمت آن افق دور از چه مختصاتی برخوردار است؟›.
✅ در تبیین افق قرن جدید (از ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰) چهار فعالیت همزمان از سال ۱۳۸۴ تاکنون در اندیشکده یقین به عنوان مرکز بررسیهای دکترینال انجام شده است که همچنان ادامه دارد:
ـ تبیین و تولید محتوای علمی افق قرن جدید.
ـ تربیت و تأدیب نیروی انسانی مناسب قرن جدید.
ـ تهیه طرحهای استراتژیک قرن جدید مبتنی بر دکترینهای هر یک از سرفصلهای مربوطه.
ـ و در نهایت، تلاش برای گفتمانسازی هر یک از ترندها و طرحهای مربوطه.
📷 llink.ir/9vtc
⬅️ ادامه دارد...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
📩 نامهای به جوانان مؤمن انقلابی
پروژه قرن جدید اسلام
رؤیای ایرانی ۳
امروز، پس از ارائه مباحث طرحریزی استراتژیک در افق واسط ۱۴۱۴ و افق دور ۱۴۴۴ که در ۱۲ سال اخیر به تولید ادبیات تصمیمسازی نسبتاً جامعی انجامیده است، میتوان به ریلگذاری افق قرن جدید و طی طریق به سوی آن افق مطلوب مبادرت ورزید.
✅ هر کشوری برای تمدن سازی، مجبور به تبیین رؤیای بومی خویش است. کشورهای صاحب تمدن، هر یک واجد رؤیای انحصاری خود بودهاند: دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۷ در گلایه از افول قدرت آمریکا از مرگ ‹رؤیای آمریکایی› گفت، و چینیها در ۱۰ سال اخیر سراسیمه از ‹رؤیای چینی› میگویند.
✅در ترسیم افق قرن جدید در این سالها کوشیدهام به این پرسش پاسخ دهم که «‹رؤیای ایرانی اسلامی› که برای تحقق آن تلاش میکنیم، چیست؟» از اینرو در بازهی ۴ بهمن ۱۳۹۷ تا ۱ فروردین ۱۴۰۰، میکوشم که انشاءالله شمای کلی ‹رؤیای ایرانی اسلامی› به عنوان پروژه قرن جدید اسلام را تبیین و معرفی کنم.
✅ بسیاری از ابعاد و مؤلفههای فرهنگی، هنری، علمی، معرفتی، سیاسی، امنیتی، اقتصادی و اجتماعی رؤیای ایرانی اسلامی را در ۱۲ سال اخیر در جلسات کرسی نظری کلبه کرامت تشریح کردهام، اما بیان اجمالی آن برای جوانان مؤمن انقلابی که صاحبان قرن جدید و مجریان طرحهای استراتژیک تمدن آینده هستند و در آستانه قرن جدید اسلام، افق و چشمانداز پروژه قرن جدید را میجویند، در این بازهی زمانی تا ابتدای سال ۱۴۰۰ ضروری مینماید.
⬅️ ادامه دارد...
📷 llink.ir/9vtc
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
💠 #اطلاع_رسانی
برنامه سخنرانی استاد حسن عباسی
▫️ #اسلام_شهر
🔹 موضوع: دهه پنجم و افق های پیش رو
🔸 دوشنبه - ۱۵ بهمن ۹۷ - بعد از نماز مغرب و عشاء
✅ همراه با #پخش_زنده
از: لایو اینستاگرام اندیشهجویان
👉 instagram.com/hasanabbasi_students
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir