گاهی تمام جمعیت شهر
همان یک نفریست که نیست ...
#مولای_غریبم_العجل
❤️برای فرج و سلامتی #امام_زمان عج و خشنودی مادر ایشان #حضرت_نرجس_خاتون (س) صلوات مهدوی بفرستید🌼
☘️اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج به حق حضرت زینب کبری (س)💐
هدایت شده از سخن بزرگان
#آیه ۲۷۵ سوره بقره
◀️أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ
💟بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
👈كسانى كه ربا مىخورند،(در قيامت از قبرها)بر نمىخيزند مگر همانند برخاستن كسى كه بر اثر تماس شيطان،آشفته وديوانه شده است.(نمىتواند تعادل خود را حفظ كند،گاهى زمين مىخورد و گاهى بر مىخيزد.)اين(آسيب)بدان سبب است كه گفتند:داد و ستد نيز مانند ربا است.در حالى كه خداوند خريد و فروش را حلال و ربا را حرام كرده است.پس هر كس موعظهاى از پروردگارش به او رسيد و (از رباخوارى) خوددارى كرد،آنچه در گذشته(از طريق ربا بدست آورده)مال اوست،و كار او به خدا واگذار مىشود. امّا كسانى كه (دوباره به رباخوارى) بازگردند،آنان اهل آتش خواهند بود و در آن جاودانه مىمانند.
#نکته ها
ربا،در لغت به معناى زيادى وافزايش است.و در شريعت اسلام به معناى زياده گرفتن در وام يا بيع است.مورد ربا،يا پول است يا جنس.گاهى پول را قرض مىدهد و بيش از آنچه داده باز پس مىگيرد،كه اين رباى در وام است و گاهى جنسى را مىدهد و مقدار بيشترى از همان جنس را تحويل مىگيرد،كه اين نيز در مواردى ربا مىشود.مانند فروش با وزن يا پيمانه.رباخوار،به كسى تشبيه شده كه شيطان او را خبط كرده است. خَبط به معناى افتادن و برخاستن و عدم تعادل به هنگام حركت است.رباخوار در قيامت همچون ديوانگان محشور مىشود،چرا كه در دنيا روش او باعث بهم خوردن تعادل جامعه گرديده است. ثروت پرستى،چشم عقلش را كور كرده و با عمل خود چنان اختلافات طبقاتى و كينه را بر مىانگيزد كه فقر و كينه سبب انفجار شده و اصل مالكيّت را نيز متزلزل مىكند.براى اين افراد، گويا ربا اصل و خريد و فروش فرع است،فلذا مىگويند: بيع و معامله هم مثل رباست و تفاوتى ندارند.
انتقاد از رباخوارى،ربا گرفتن و ربا دادن، از ابتداى اسلام مطرح بوده است.در سوره روم كه در مكّه نازل شده است، مىفرمايد:«وَ ما آتَيْتُمْ مِنْ رِباً لِيَرْبُوَا فِي أَمْوالِ النَّاسِ فَلا يَرْبُوا عِنْدَ اللَّهِ»يعنى آنچه به قصد ربا مىدهيد تا براى شما در اموال مردم بيفزايد،بدانيد كه نزد خداوند افزون نمىشود.سپس در سورهى آلعمران با فرمان«لا تَأْكُلُوا الرِّبَوا»از آن نهى گرديده و بيشترين انتقاد از رباخوارى در همين آيات آمده است.ضمناً آيه«وَ أَخْذِهِمُ الرِّبَوا وَ قَدْ نُهُوا عَنْهُ»، يادآور مىشود كه در مذهب يهود نيز «ربا» حرام بوده،همچنان كه اين حرمت در تورات ذكر شده است.
آيات مربوط به ربا،بدنبال آيات انفاق آمد،تا دو جهت خير وشر را كه توسط مال و ثروت پديد مىآيد مطرح كند. انفاق يعنى دادن بلاعوض و ربا يعنى گرفتن بلاعوض.هر آثار خوبى كه انفاق دارد،مقابلش آثار سوئى است كه ربا در جامعه پديد مىآورد. به همين جهت قرآن مىفرمايد:«يَمْحَقُ اللَّهُ الرِّبا وَ يُرْبِي الصَّدَقاتِ»خداوند ثروت بدست آمده از ربا را نابود،ولى صدقات را افزايش مىدهد.تهديدهايى كه در قرآن براى اخذ ربا و پذيرش حاكميّت طاغوت آمده، براى قتل،ظلم،شرب خمر،قمار و زنا نيامده است.حرمت ربا نزد تمام فرق اسلامى،قطعى واز گناهان كبيره است. وقتى به امام صادق(ع)خبر دادند كه فلانى رباخوار است،فرمود: اگر قدرت مىداشتم گردنش را مىزدم.همچنان كه حضرت على(ع) وقتى با رباخوارى مواجه شد،از او خواست توبه كند،وقتى توبه كرد او را رها نمود و به دنبال آن فرمود:رباخوار را بايد از عمل خود توبه دهند، همچنان كه از شرك توبه مىدهند. از امام باقر(ع)نقل شده است كه فرمود: خبيثترين درآمدها، رباخوارى است.و رسول خدا(ص)فرمودهاند:هرگاه خداوند ارادهى هلاك قريهاى را داشته باشد، رباخوارى در آن قريه ظاهر مىشود. و خداوند، فرد رباخوار، وكيل،شاهد و كاتب ربا را لعنت نموده است.در حديث مىخوانيم:رباخواران، در قيامت همچون ديوانگان محشور مىشوند.
امام صادق عليه السلام علّت تكرار آيات ربا را آماده سازى ثروتمندان براى كار خير و صدقات مىداند و مىفرمايد: چون از يكسو «ربا» حرام است و از طرف ديگر كنز و انباشتن ثروت به صورت راكد نيز است، پس چارهاى براى ثروتمندان جز انفاق و يا كارهاى توليدى مفيد باقى نمىماند. همچنان كه دربارهى علّت تحريم ربا گفتهاند: رباخوارى مانع جريان پول در مسير توليد و كارهاى عام المنفعه است و به جاى تلاش و فكر و بازو، فقط از سود پول بهرهگيرى مىشود، لذا ربا تحريم شده است. از امام صادق عليه السلام روايت شده است كه فرمودند: «لو كان الربا حلالا لترك الناس التجارات» اگر ربا حلال بود، مردم كسب و كار را رها مىكردند.و از امام رضا عليه السلام نيز روايت شده است كه فرمودند: اگر ربا شيوع پيدا كند راه قرض دادن بسته مىشود.ضمناً چون احتمال در دام ربا افتادن در امور اقتصادى زياد است، در حديث مىخوانيم:«من اتّجر بغير فقه فقد ارتطم فىالربا» هركس بدون دانش و آگاهى از مسائل فقهى تجارت وارد تجارت شود، گرفتار ربا مى شود
#ادامه👇
هدایت شده از سخن بزرگان
#ادامه
#آثار_ربا:
گرفتن پول اضافى، بدون انجام كارى مفيد و يا مشاركت در توليد، نوعى ظلم و اجحاف است كه موجب پيدايش دشمنى و قساوت مىشود.
ربا دهنده به جهت بدهىهاى تصاعدى، گاهى ورشكست و مجبور به قبول انواع ذلّتها و اسارتها مىشود.
ربا، تعادل جامعه را بهم زده و موجب تقسيم جامعه به دو قطب مستكبر و مستضعف مىشود.
با توجّه به اين آثار تخريبى، نه تنها در شريعت اسلام، بلكه در تمام اديان آسمانى ربا تحريم شده است.
امّا برخى به بهانههايى مىخواهند ربا را توجيه كنند و به دنبال راه فرار هستند. كلاه شرعى ساختن، همانند حيله يهود براى گرفتن ماهى در روز شنبه كه در آيات قبل ماجراى آن بيان شد، نوعى بازى بيش نيست و قرآن از اين گونه بازىها انتقاد كرده است.
ربا، آثار تخريبى خود را دارد هرچند كه جوامع انسانى آن را در سيستم اقتصادى خودپذيرفته باشند. علّت پيشرفت جوامع غربى، توجّه به علم و صنعت است، نه اينكه رباخوارى موجب ترقّى آنها شده باشد.
#پیام ها
1- رباخواران، از تعادل روحى و روانى برخوردار نيستند و جامعه را نيز از تعادل
اقتصادى خارج مىسازند. «كَما يَقُومُ الَّذِي يَتَخَبَّطُهُ الشَّيْطانُ»
2- تشبيه بيع حلال به رباى حرام، نشانهى عدم تعادل فكرى آنان است. «يَتَخَبَّطُهُ الشَّيْطانُ ... بِأَنَّهُمْ قالُوا إِنَّمَا الْبَيْعُ مِثْلُ الرِّبا»
3- توجيه گناه، راه را براى انجام گناه باز مىكند. «إِنَّمَا الْبَيْعُ مِثْلُ الرِّبا»
4- تا قبل از ابلاغ تكيف، مسئوليّتى نيست. «فَمَنْ جاءَهُ مَوْعِظَةٌ مِنْ رَبِّهِ»
5- احكام الهى، در جهت پند وتربيت مردم است. «جاءَهُ مَوْعِظَةٌ مِنْ رَبِّهِ»
6- قانون امروز، شامل گذشته افراد نمىشود. «فَلَهُ ما سَلَفَ»
7- از گناه ناآگاهان اغماض مىشود، ولى از آگاهانِ مغرض و مُصرّ هرگز. «وَ مَنْ عادَ فَأُولئِكَ أَصْحابُ النَّارِ»
❤️برای فرج و سلامتی #امام_زمان عج و خشنودی مادر ایشان #حضرت_نرجس_خاتون (س) صلوات مهدوی بفرستید🌼
☘️اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج به حق حضرت زینب کبری (س)💐
هدایت شده از سخن بزرگان
#آیه ۲۷۶ سوره بقره
❤️به نام خداوند بخشنده مهربان
خداوند ربا را نابود مىكند، ولى صدقات را افزايش مىدهد و خداوند هيچ انسان ناسپاس وكافرِ گنهكارى را دوست نمىدارد.
#نکته ها
كلمهى «محق» به معناى نقصان تدريجى است و مُحاق به ماه گفته مىشود كه نورش در شبهاى آخر آنچنان كاهش يافته كه ديده نمىشود. و در مقابل، «ربا» به معنى رشد تدريجى است.
اين آيه يادآور مىشود كه هرچند رباخوار به قصد انباشت ثروت، از ديگران ربا مىگيرد، ولى خداوند بركت و آثار خوبى كه بايد ازدياد مال داشته باشد از ربا مىگيرد. لازم نيست خود مال رَبَوى از بين برود، بلكه اهدافى كه از افزايش ثروت در نظر است از بين مىرود. در نظام رَبَوى، سعادت، محبّت و امنيّت نيست و چه بسيار ثروتمندانى كه از سرمايه خود، هيچ نوع راحتى و آرامش و يا محبوبيّتى بدست نمىآورند، ولى در نظامى كه در آن انفاق، صدقه و قرضالحسنه رايج باشد، آن جامعه از بركات زيادى برخوردار است. در آن نظام، فقرا مأيوس نبوده و اغنيا در فكر تكاثر نيستند. محرومان به فكر انتقام و سرقت، و اغنيا نگران حراست
و حفاظت اموال خود نمىباشند و جامعه از يك تعادل نسبى همراه با الفت و رحمت و تفاهم و امنيّت برخوردار خواهد بود. در تفسير كبير فخررازى آمده است: وقتى رباخوار، عواطف و عدالت انسانى را در خود محو كند، خود و اموالش مورد نفرين فقرا قرار مىگيرد و كينه و انتقام و توطئه سرقت هر لحظه او را تهديد مىكند و اين نمونهاى از آن نابودى است كه در آيه مطرح شده است.
#پیام ها
1- به رشد ظاهرى ثروت خيره نشويد، نظام اقتصادى بر اساس ربا روبه نابودى است. «يَمْحَقُ اللَّهُ الرِّبا»
2- نابود كردن مال ربوى، از سنّتهاى الهى است. «يَمْحَقُ اللَّهُ الرِّبا» فعل مضارع نشانهى استمرار است.
3- رواج صدقه وزكات، سبب رشد واستوارى اقتصاد است. «يُرْبِي الصَّدَقاتِ»
4- رباخوار، از رحمت و محبّت الهى محروم است. «وَ اللَّهُ لا يُحِبُّ كُلَّ كَفَّارٍ أَثِيمٍ»
5- رباخوار، بسيار ناسپاس و گنهكار است. او با گرفتن ربا خود را ضامن مردم، زندگى خود را حرام، عباداتش را باطل، و حرص و طمع قساوت را بر خود حاكم مىگرداند. «كَفَّارٍ أَثِيمٍ»
هدایت شده از حرف مردم
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌این #جاسوس☝️ رو بازداشت کنید!
👈مگه رهبری نفرمود که پشت کشف حجابها سرویس های جاسوسی هستند⁉️
🔻حجاب در کشور ما اجباری نیست و #حجاب_قانونی است!
🔻قانونش هم منطقی و معنونی است. مردم انقلاب اسلامی کردند و بعد به جمهوری اسلامی رای دادند و حجاب واجب خداست که مثل مهریه و ...در قانون ما به درستی آمده!
❌❌خدایاریفرد،#روانشناس_روانی و عضو هیاتعلمی دانشگاه تهران، در همایش سلامت روان شیراز گفت:امکان ندارد نظام جمهوری اسلامی از پس #حجاب اجباری و زن زندگی آزادی بربیاید.و گفت باید حجاب اجباری از کل کشور برداشته شود و پیشنهاد داد که برای نمونه #شیراز در اجرای حجاب اختیاری پیشقدم شود‼️‼️😡😡
✍وقتی جوانان ما زیر دست اینچنین #اساتید_روانی رشد و نمو میکنند، چه انتظاری باید درخصوص رعایت حجاب و اخلاق داشت⁉️
⚠️دولت فاسد #رئیسی چطور به این ها اجازه صحبت می دهد⁉️😡وزیر علوم و رئیس جمهور لعنتی کجا هستند⁉️😡
🔰پيامبر خدا ص فرمودند:👇
1⃣گناه را هرگاه بنده پنهانى مرتكب شود به كسى جز صاحب آن زيانى نمى زند و هرگاه #آشكارا انجامش دهد و مردم او را منع نكنند،آن گناه به عموم مردم آسيب خواهد رساند.
2⃣هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمیکند و همچنین #موی_سر و مچ [پای] خود را نمایان نمیسازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، #دین_خود_را_فاسد کرده و #خداوند را نسبت به خود #خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹)
❤️برای فرج و سلامتی #امام_زمان عج و خشنودی مادر ایشان #حضرت_نرجس_خاتون (س) صلوات مهدوی بفرستید🌼
☘️اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
هدایت شده از حرف مردم
از همان زمان که اجازه دادیم ایسم های #غربی بر #علوم_انسانی ما سیطره پیدا کنند به این #استاد نماها، مقبولیت و مشروعیت بخشیدیم.
عضو هیئت علمی معتبرترین دانشگاهها باشی و اینگونه از درک مبانی عاجز و غافل!
از کوزه همان برون تراود که دروست.
این عرصه تحولی عظیم را میطلبد، به هوش باشیم!
✍ مریم اشرفی گودرزی
#غیرت
#حجاب
#قانون
❤️برای فرج و سلامتی #امام_زمان عج و خشنودی مادر ایشان #حضرت_نرجس_خاتون (س) صلوات مهدوی بفرستید🌼
☘️اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج به حق حضرت زینب کبری (س)💐
❤️در مِهر پیامبر حیات است حیات
در نور هدایتش نجات است نجات✅
🌼خواهی که تو را بخیل نشمارد کس
بفرست پس از نام «محمد» #صلوات💐
☘تا نام تو بردم به دلم گشت برات
نازل شده بر اهلِ ولا این برکات🌸
🌺گفتا که اگر طالب فیضی بفرست
بر چهره پُر نور محمد #صلوات🍃
🔰یا رب العالمین(ای پروردگار جهانیان) ذکر روز شنبه به اسم رسول خدا(ص) است. ذکر روز شنبه موجب بی نیازی می شود.روایت شده که در این روز زیارت حضرت رسول الله(ص) خوانده شود.✅
هدایت شده از تا 2030
📂رییس بانک مرکزی امروز (12 خرداد) در دیدار با رئیس IMF: «این نشست شروع مجدد از سرگیری تعاملات بانک مرکزی ایران با IMF است».
🔙خبرگزاری دولت، 3 روز پیش (9 خرداد): «ایران هماکنون عضو هیات مدیره صندوق بینالمللی پول است».
⁉️سوال: مگر تعاملاتتان با آن صندوق فخیمه، به هم خورده بود که حرف از سرگیری تعاملات میزنند؟ اگر چنین است، پس چگونه عضو هیئت مدیرهء IMF هستند؟
🔸به نظر میرسد در تمام سالهای پس از پیروزی انقلاب، ارتباط ایران با IMF قطع نشده، قبلاً در این پست در این خصوص توضیح دادهام.
👆🏻این هم بهادر بیژنی، نمایندهء ایران در IMF است که کنار فرزین نشسته است. لذا این نحو صحبت کردن از چه روست، نمیدانم!
🔺خفتبار آن است که فرزین به رییس IMF گفته: "در خصوص تهیه گزارشی از وضعیت اقتصادی و کارآمدی سیاستهای پولی و مالی کشور، پس از انجام هماهنگیهای داخلی به اطلاع مقامات صندوق رسانده خواهد شد."
❓چرا باید گزارش فعالیتهای مالیمان را به این صندوق بدهیم؟
❓که چه بشود؟
❓که با استفاده از همین دادهها، برای نابودی اقتصادمان و زمین زدن جمهوری اسلامی نقشه بکشند؟ که دقیقتر تحریممان کنند؟
⁉️استقلال کشور در این داستان، کجای ماجراست؟
🔺در گذشتهای نه چندان دور، عنوان میشد که سیاستهای IMF، ریشهء مشکلات کشور است.
🔺سیاستهای این صندوق که عوض نشدهاند! اما گویا با معجزهء دولت سیزدهم، قرار است با همان سیاستهای ویرانگر، پلههای ترقی اقتصادی را بپیماییم.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
هدایت شده از تا 2030
🌀راز سفر فرزین به آمریکا
➖یازدهم خرداد، خبری از سفر فرزین به واشنگتن منتشر شد.
خبرگزاری ایمنا نوشت:
➖«رئیس کل بانک مرکزی در واشنگتن: ایران اجازه دارد از منابع خود در صندوق بینالمللی پول استفاده کند» (دقت کنید، اجازه یافت از منابع خودش استفاده کند!)
➖فارس و اغلب خبرگزاریها هم نوشتند:
«امکان دسترسی سریع به ۶.۷ میلیارد $ از منابع ایران در IMF فراهم شد»
🔹خیلیها از این خبر خوشحال شدند و اعلام میکنند نه تنها وام گرفتنی در کار نیست (خبری که پیشتر دنیای اقتصاد نوشته بود و یکی از اهداف سفر فرزین را دریافت وام عنوان کرده بود) بلکه فرزین رفته داراییهامون را بیاورد!
➖فرزین اواخر اردیبهشت اعلام کرده بود که "آزادسازی منابع ارزی در راه است" و اکنون خبر حق براشت 6.7 میلیاردی میآید.
🔸یک بار این خبر را از روی فارس بخوانیم:
🔹«ایران دارای ۴.۸ میلیارد SDR حق برداشت ویژه (معادل ۶.۷ میلیارد $) است... صندوق بینالمللی پول در مقاطع زمانی مختلف که اقتصاد جهانی با رکود مواجه می شود به منظور کمک به اعضای خود اقدام به خلق نقدینگی موسوم به (SDR Allocation) حق برداشت ویژه میکند»
💢در متن خبر، چند نکتهء مهم هست.
🔸اول SDR و دوم خلق نقدینگی توسط بانک جهانی برای کمک به اعضای خود.
🔹من با خواندن جملهء فوق، دقیقاً یاد خلق نقدینگی، توسط بانکها در ایران افتادم که بلای اقتصاد ایران است، حالا گویا همان خلق نقدینگی در مقیاس جهانی، توسط IMF انجام شده؛ عدهای هم برایش کف و سوت میزنند و از آن به عنوان گشایش مالی یاد میکنند!
❓اما SDR چیست؟
📌تمامی اطلاعاتی که ذیلاً میآورم، از وبسایت IMF برداشت شده (اینجا، اینجا و اینجا) .
🔸حق برداشت ویژه (SDR) نوعی دارایی است، گرچه دقیقاً پول نیست، چون نمی توان با آن خرید کرد.
🔹ارزش SDR بر اساس سبدی از پنج ارز برتر جهان، یعنی دلار، یورو، یوان، ین و پوند تعیین میشود. 43% سهم SDR از آن دلار است. ارزش SDR به صورت روزانه توسط IMF پول تعیین میشود.
❓اما SDR allocation (تخصیص SDR) چیست؟
🔸تخصیص SDR راهی برای تکمیل ذخایر ارزی کشورهای عضو صندوق است.
🔹صندوق بینالمللی پول، طبق مفاد موافقتنامهء خود این اختیار را دارد که نقدینگی بدون قید و شرط را از طریق «تخصیص کلی» SDR به شرکتکنندگان در SDR (یعنی کل اعضای صندوق بینالمللی پول) و متناسب با سهمیههایشان در صندوق بینالمللی پول خلق کند.
🔸پیشتر، تخصیص کلی SDR (SDR allocation)، سه بار انجام شده که آخرینش در سال 2009 و در جریان بحران مالی جهانی بود که صندوق بین المللی پول معادل 250 میلیارد دلار SDR جدید به اعضای خود اختصاص داد. در حال حاضر نیز، به خاطر بیماری کرونا، این تخصیص SDR در حال انجام شدن است که بزرگترین تخصیص SDR کل تاریخ این صندوق، با رقمی معادل 456 میلیارد SDR است.
🔹تخصیص کلی SDRها به نسبت سهمیه صندوق بین المللی پول، بین تمام اعضای صندوق بین المللی پول توزیع می شود.
🔸بر اساس تصمیم هیئت اجرایی IMF، دارندگان SDR تجویز شده، مجاز به خرید و فروش آن به صورت لحظهای و فوری هستند.
📌حالا به جملات فرزین خوب دقت کنید: «ایران میتواند از این منابع به منظور کمک به وضعیت اقتصادی موجود با کمترین تشریفات اداری و به سرعت استفاده کند.»
🔺این سرعت، گشایش خاصی برای ایران نیست، برای تمام کشورها، چنین حالتی وجود دارد!
➖البته استفاده از SDR «بدون هزینه» نیست و دارای بهرهء کمی است که هر جمعه و به صورت هفتگی تعیین می شود.
🔹فرزین گفته: "تا پیش از سال 2021 در حساب ایران ۱.۴ میلیارد SDR وجود داشت. در ماههای پایانی آن سال در قالب طرح صندوق برای مقابله با رکود اقتصادی ناشی از کرونا ۳.۴ میلیارد SDR به موجودی قبلی اضافه شد. لذا در حال حاضر ایران دارای ۴.۸ میلیارد SDR (= ۶.۷ میلیارد دلار) است".
❓متوجه شدید؟ ایران، هیچ کار خاصی برای افزایش این رقم نکرده و این صرفاً خلق پول است و بس!
🔸خلاصه این که:
🔹ایران، صرفاً با خلق نقدینگی از سوی صندوق بینالمللی پول، دچار افزایش SDR شده.
🔸در خبرها، با سوء استفاده از بیاطلاعی مردم، به ملت القا میشود که اتفاق بزرگی رخ داده و احتمالاً جناب فرزین زحمت خیلی عظیمی برای رخ دادنش کشیده، در حالی که چنین نیست!
🔹از آنجایی که تخصیص SDR، به تمامی کشورهای عضو، انجام گرفته، لذا، هیچ چیز اختصاصی و ویژهء ایران نبوده.
❓اکنون باید پرسید: آیا هدف اصلی سفر آقای فرزین به آمریکا، صرفاً اعلام این رقم تخصیص بوده است؟
♨️پ.ن: فرزین گفته: "ایران از موسسین اولیه صندق بین المللی پول است و همواره نقش محوری در پیشبرد اهداف صندوق داشته"
❓راستی چرا باید به میراثی که از پهلوی دوم رسیده، مفتخر باشیم؟
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
تکلیف ملت امروز این است که تمامشان توجه کنند که این خرابکارها را شناسایی کنند، شناسایی کنند و معرفی کنند به کمیتهها و دادگاهها و هرجا نزدیکشان است. خودشان وارد عمل نشوند، همان شناسایی کنند یا لااقل یکی را بگیرند بدهند دست پاسدارها و قوای انتظامی، ننشینند که دیگران کار بکنند. مصلحت، مصلحت همه است. امروز مثل سابق نیست که ملت به حساب نیاید و یک دولت جائری سر کار باشد که بخواهد همه استفادهها را خودش ببرد و ملت را کنار بگذارد. امروز روزی است که شما همه با هم میخواهید این کشور را به سعادت برسانید و از دست قدرتهای فاسد بیرون کنید.
امروز باید همه شما سازمان اطلاعات باشید، از اجزای سازمان اطلاعات باشید.
همه ماها مکلفیم که اگر از این خرابکارها کسی را یافتیم معرفی کنیم تا قوای انتظامی و نظامی بگیرند و تحویل دادگاهها بدهند و محاکمه بشوند.
صحیفه امام خمینی (ره)
جلد ۱۵ صفحه ی ۲۶
❤️برای فرج و سلامتی #امام_زمان عج و خشنودی مادر ایشان #حضرت_نرجس_خاتون (س) صلوات مهدوی بفرستید🌼
☘️اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج به حق حضرت زینب کبری (س)💐