35.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایتهای تکان دهنده حجت الاسلام صمدی آملی از شاگردان علامه حسن زاده آملی از تحمل سختیها و مشکلات علامه در راه کسب علوم؛ از اجاره اتاق حلبی در حلبیآباد تا مطالعه دروس در خیابانها به خاطر نداشتن جا برای خواب
#علامه_حسن_زاده_آملی
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸آیا از سیم خاردار نفس مان عبور کردیم؟!
#امام_خامنه_ای
#تهذیب_نفس
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
🏴السلام علی من الإجابة تحت قبته...
▪️یا اباعبدالله... دوری اربعین و حرم تو را چگونه تحمل کنیم... 😭
یادش بخیر رود دجله...
#اربعین #کربلا
#الحسین_یجمعنا
◣@Javaher_Alhayat ◢
࿐❁☘❒◌🌙◌❒☘❁࿐
🔴یک سوال
آیا رهبری در توییتر و فیس بوک فعالیت دارد؟
این صفحات زیر نظر چه اشخاصی اداره میشود؟
🔸ابتدای سال 97 بود که کانال رهبری در تلگرام فعالیتش را بعلت حمایت از پیامرسان داخلی متوقف کرد! اما در توییتر و فیسبوک همچنان فعال است.
🔺این تناقض رفتاری از سوی چه کسانی رقم میخورد؟
#جهاد_تبیین #نفوذ
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
═══🦋 ⃟❖═══════════
طبیبِ جان
🔰اگر برنامه غذایی را بر اساس کالری تنظیم کنیم به دو اشکال بزرگ برمیخوریم : 🔸1. مثلا فردی به 2000کا
✴️آیا اسفناج برای کم خونی مفید است؟!
🔹پزشکان مدرن مىگويند اسفناج آهن دارد و چون آهن براى رفع كمخونى مفيد است پس اسفناج براى درمان كمخونى سودآور خواهد بود. با چنين عقيدهاى راسخ كه مورد قبول عامه مردم است و كارشناسان رژيمهاى غذايى براى رفع كمبودهاى بدن به جداول مندرج در كتابها مراجعه مىكنند و اصولا اين جداول و اين تجزيهها را براى همين منظور ترتيب دادهاند،
👈اگر چه شخصى اعتراض کنید و بگويد اين عقيده باطل و خطا است زيرا نه عقل سليم آن را مىپذيرد و نه تجزيه آن را تأييد مىكند و بوسيله تجزيه غذاها و تعيين نوع و مقدار اجزاء متشكل آنها نمىتوان كمبودهاى مربوط را از ميان برد، بطور قطع و يقين آن شخص مورد اعتراض و انتقاد شديد همه دستاندركاران علوم پزشكى و به ويژه كارشناسان علوم غذايى قرار خواهد گرفت!
1⃣
#توهم_علم
#تغذیه #اصول_تغذیه
#اکوسیستم #طبیعت_خادم
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
طبیبِ جان
✴️آیا اسفناج برای کم خونی مفید است؟! 🔹پزشکان مدرن مىگويند اسفناج آهن دارد و چون آهن براى رفع كمخون
⚠️اين درست است كه آهن در تركيب هموگلوبين خون دخالت دارد و كمبود آهن باعث كم شدن هموگلوبين و بنابراين كمخونى شود و در اين كه اسفناج هم آهن دارد جاى شك نيست.
🔺ولى اسفناج فقط از آهن ساخته نشده و صاحب موادى ديگر هم هست و شايد مادهاى در اسفناج وجود داشته باشد كه مانع خونسازى باشد و از تركيب هموگلوبين خون جلوگیری کند و حتى اثر آن بيش از اثر آهن باشد و در نتیجه باعث كمخونى بشود.
🔸چنانكه نظير اين موضوع در كَلَم مصداق دارد و ما مىدانيم كه در كلم يُد هست ولى آيا مىتوان گفت كه چون كلم يد دارد و يد در تركيب تيروكسين دخالت دارد، پس كلم براى درمان نارسايى تيروئيد مؤثر است؟ نه❗️
💢زيرا ما مىدانيم كه كلم داراى مواد گوگردى (تيو- اوره و تيوسيانات) نيز هست و اين مواد ضد تيروئيد مىباشد و از تركيب تيروكسين جلو مىگيرد و غمباد زا یعنی گواتر زا نيز هست.
👈پس، همانطور كه در كلم يُد و مواد ضد تيروئيدى همراه با يكديگر وجود دارد و غلبه با مواد ضد تيروئيدى است، چه مانع دارد كه در اسفناج هم مواد ضد خونساز وجود داشته باشد و از نظر تأثير كلى، غلبه با ماده ضد خونساز باشد و اتفاقا چنين مادهاى در اسفناج وجود دارد و آن آسيد اگزاليک است
2⃣
#توهم_علم
#تغذیه #اصول_تغذیه
#اکوسیستم #طبیعت_خادم
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
طبیبِ جان
⚠️اين درست است كه آهن در تركيب هموگلوبين خون دخالت دارد و كمبود آهن باعث كم شدن هموگلوبين و بنابراين
⭕️در كتاب جامع طبّى [Traite de Medecine] تأليف پرفسور لمير و گروه كثيرى از همكارانش، جلد ۹ در مبحث مربوط به اگزال خونى (اگزالمى) چنين آمده است:
👈 «يكى از بيماريهاى تغذيه، اگزالمى يعنى زياد شدن آسيد اگزاليک در خون و يكى از علائم مهم آن كم شدن گلبولهاى قرمز خون يعنى كمخونى است»
🔸در فهرست اغذيهاى كه داراى اسيد اگزاليک است، در رديف نخست اسفناج به چشم مىخورد كه در هر كيلو گرم آن 20/ 3 گرم اسید اگزاليک وجود دارد.
🚨با اين استدلال كه هيچگونه شک در آن راه ندارد، اسفناج و مخصوصا افراط در خوردن آن ممكن است كمخونى ايجاد كند و از كجا معلوم كه براى جبران اين كمخونى مقدارى آهن در اسفناج خلق نشده باشد؟!! یعنی همان مقدار آهن ناچیز در اسفناج مصلح اسید اگزالیک در اسفناج است.
☑️پس بطور مسلم، نخستين دانشمندى كه آهن را در اسفناج كشف و به استناد آن حكم كرد كه اسفناج به علت داشتن آهن خونساز است از نظر منطق علمى كاملا در اشتباه بود و متأسفانه اين اشتباه را ديگران نيز، طبق اصل كلى كه خواص غذاها را براساس خواص اجزاء موجود در آنها مىدانستند، تكرار كردند و اين اشتباه تا به امروز نيز باقى مانده است.
3⃣
#توهم_علم
#تغذیه #اصول_تغذیه
#اکوسیستم #طبیعت_خادم
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐