طبیبِ جان
🔰دعای مجرب برای محفوظ بودن از شرّ جن و انس بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیم بِسْمِ اللهِ خَیْرِ ال
امشب #شب_دوم این دعا هست
حتما قرائت بفرمایید🌷
💐سلام وقتتون بخیر
⚠️یکی از اساسی ترین مشکلات برای برخی افراد مشکل خودارضایی هست.
👈امروز یک جزوه ای تقدیمتون میکنیم که در مدیریت و درمان این بیماری بسیار مفید هست
🔹درمان این مشکل بدون دانش طبع و مزاج و تغذیه، یکم سخت هست
🔸در این جزوه ما سعی کردیم بر اساس دانش طبع و مزاج، راهکارهای تغذیه ای، محیطی و رفتاری تقدیم کنیم
🔝والدین و مربیان آموزشی حتماً دانلود کنند
🔖جزوه رایگان هست و پرداخت هزینه اختیاری(هزینه این جزوه هزارتومان هست) 😊
خودارضايي و راهکارهای ترک آن.pdf
475.8K
💳لینک پرداخت:
https://pay.eitaa.com/v/?link=z3VP6
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
🎥شعر طنز یه جوان در مورد دوران مجردی در حضور رهبر انقلاب
لبخندهای زیبا و دلنشین رهبری رو ببینید دلتون شاد بشه☺️
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
🔴تلقی ما از معجزه یک امر بیهوده و غیرعالمانه نباشد
🔸معجزه یک حجت و برهان الهی است که بنابر مصلحت و حکمت الهی بر مردم یک زمان عرضه شده است. امام صادق- علیه السلام - در تعریف معجزه میفرماید: «و المعجزه علامهٌ الله لا یعطیها إلا انبیاءهُ و رُسُلَهُ و حججه لیعرف به صدق الصادق من کذب الکاذب
👈"معجزه" نشانهای از خداوند است که آن را جز به پیامبران و فرستادگان و حجتهای خود نمیدهد، تا به وسیلهی آن، راستگویی (مدّعیان ارتباط با خدا) از دروغگویی (مدّعیان دروغین) شناخته شود.[بحارالانوار،ج۱۱، ص۷۱]
🔹یکی از بزرگترین معجزات الهی قرآن کریم است که این معجزه هم جنبه هدایت، بشارت و انذار دارد و هم بر اساس عقل و حکمت الهی است. یا دیگر معجزات انبیای الهی که هم فاعل آن عاقل و عالم است چون نبی و رسول است و هم فعل عاقلانه است چون مصدر اصلی آن خداوند تبارک و تعالی است و فاعل آن نیز حکیم است
🔸حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنافداه نیز اگر بخواهند با معجزه در جریان تحقق ظهور نقشی داشته باشند کاملا عقلی و بر مبنای مشیت الهی است. اگر منتظران ظهور نیز منتظر یک معجزه برای تحقق ظهور باشند نیز مشکلی ندارد، زیرا انتظارِ یک فعل عاقلانه و عالمانه و بر اساس مشیت الهی هیچ منافاتی با انتظار عالمانه ندارد. هر چند که مراقب باشیم این انتظار ما را از دیگر جنبه های زمینه سازی ظهور حضرت، باز ندارد و همچنان در مسیر مجاهدت و تلاش و انجام وظیفه باشیم.
✍سید روح الله حسینی
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
❗️ هشدار: چرا نرخ فوتیهای #کرونا در ایران، دو برابر نرخ میانگین جهانی است؟
#کروناهراسی #نفوذ
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
طبیبِ جان
📋این متن را با دقت بخوانید : ⭕️بدیهی است که امور تجربی را باید با روش تجربی مورد بررسی قرار داد و ام
✅ هماهنگیِ بین «معرفتهای دینی و معرفتهای علمی»، نيازمند هماهنگیِ روشها و متدلوژیهای آنهاست،
و هماهنگیِ روشها نیازمند فلسفۀ روش (فلسفۀ شدن).
💬 استاد سید محمدمهدی میرباقری:
🔸 منظومۀ عقلانيت اجتماعی بايد اولاً بهصورت جزاير مستقل عمل نكنند، بلکه بهصورت پيوستار عمل كنند و ثانياً، اين منظومه، متعبّد به وحي باشد و بر اساس مديريت ديني شكل بگيرد.
🔸 معرفتهاي ديني و نظری و تجربي در اين منظومه بايد مستند به وحي شوند و معرفت ديني، متغيّر اصلی باشد. در اين صورت، بايد مأموريت تفقه ديني گسترش پيدا كند و وارد عرصهاي شود كه بتواند نيازهاي دانشهاي تجريدي و تجربي به مفروضات اساسی را تأمين كند.
🔸 اگر تفقّه دينی بهدنبال پاسخگويیِ به مفروضات علوم تجربي و علوم تجريدي نباشد، نميتواند در موضع متغيّر اصلي در منظومه معرفتي بشر قرار بگيرد، بلكه ممكن است دانشهاي ديگر، معرفتهاي ديني را تحتتأثير قرار دهند و فقه نيز عرفي شود؛ يعنی در تعامل بين فقه و دانش اقتصادي، روانشناسي، جامعهشناسي و ساير دانشها، آن دانشها، عينيت را بازسازي كنند و معرفت ديني را تابع شرايط عيني تغيير دهند.
🔸 معنای دينيسازیِِ اين فضاي كيهانی آن نيست كه عقل و تجربه و شهود را تعطيل كنيم، بلکه میخواهيم مبتنی بر دين، آنها را شکوفا کنيم. همچنين، وحی را حوزۀ موازي با شهود و تعقل و تجربه فرض نمیکنيم و معيار صحّت هر يک را جدا تعريف نمیکنيم تا هركدام معيار صحّت مستقل و روش تحقيق مستقل از ديگری داشته باشند؛ بلكه اين منظومه کلان تعقّل بايد مبتني بر يك نظام هماهنگ روش تحقيق اتفاق بيفتد كه در آن، استناد به وحي و محاسبات نظري و عقل تجربي و نيز شهود، به هم پيوسته عمل ميكند و چگونگی کاربردی کردن فرهنگ دين نشان داده میشود. به عبارت ديگر، يك #معيار_صحّت_تركيبي در اين منظومه وجود دارد؛ چرا که اگر جزاير مستقلي با معيار صحتها و روش تحقيقهاي مختلف درست کنيم، يك #پيوستار_عقلاني به وجود نخواهد آمد و به طور طبيعی يك تصميمگيري منسجم هم نخواهيم داشت؛ چرا که تصميمگيريها در مقياس توسعه، كلان و خُرد، ناشي از عقلانيت اجتماعي هستند و چنانچه عقلانيت اجتماعی داراي يك پيوستار مناسب نباشد، اين تصميمگيريها نيز جزيرهاي خواهد شد.
🔸 شكلگيري پيوستار ديني در فضاي عقلانيّت اجتماعي نيازمند نرمافزارهايي است كه بتواند تحقيقات را در حوزههاي مختلف بهگونهاي سامان دهد كه همه آنها، مستند به دين شوند و همچنين جايگاه تعقل، تجربه و احساس و شهود انسان در كنار تعبّد به وحي محفوظ بماند. اين امر به يك #روش_تحقيق نياز دارد که بتواند حوزههاي مختلف را بهصورت پيوسته ببيند و حوزه فقاهت را با حوزه دانشهاي تجريدي و تجربي، مرتبط كند و بالعکس. اين نرمافزار، ايمان به وحي را معيار اصلي صحّت قرار ميدهد و در عين حال، معيار صحّت حتماً به كارآمدي تجربي و هماهنگي نظري هم قيد ميخورد؛ در اين صورت، روش تفقّه ديني با روشهاي تجربي در هم تنيده میشوند و #انعكاس_روشها در یکدیگر ديده ميشود.
🔸 بنابراين، این نرمافزار بهدنبال ناديده گرفتن جايگاه مطالعات تجربي، مطالعات ميدانی، محاسبات نظري و شهود بشر نيست بلكه به دنبال برقراري نسبتي بين اینها بر اساس تعبّد و استناد به وحي است.
🔸 نظام روش تحقيق به عنوان #نرمافزار_پیوستارسازی دينی، بايد به گونهاي شکل بگيرد كه تحقيقات را به هم پيوند دهد و بتواند انعكاس آنها را در یکدیگر مشاهده كند.
🔸 روشهای تحقيق نيازمند به #فلسفه_روش_تحقيق هستند. فلسفه روش تحقيق عهدهدار هماهنگي روش تحقيقهاست. اين فلسفه ميتواند فعل تحقيق را تحليل و مدلسازي كند، و زمينه هماهنگ شدن تحقيقات اجتماعي را فراهم آورد؛ يعني اين فلسفه هم توليد نرمافزار و هم سازماندهي مديريتِ آن را به عهده دارد. «فلسفه روش تحقيق» را ميتوان نظريه راهنما هم ناميد. اين نظريه بايد در حوزه تفقه ديني و حوزه دانشهاي تجربي و تجريدي، #نظام_روشگان هماهنگ ارائه دهد و موجب تعامل محصولات آنها شود. در غير اين صورت، اگر روش تفقه ديني با روشها و تحقيقات تجريدي و تجربي تعامل نداشته باشد، هماهنگسازي محصولات آنها دشوار خواهد بود. به عبارت ديگر، قابليت انعكاس دانشهاي ديني در حوزه تجريدي و تجربي و نيز انعكاس دانشهاي تجربي و تجريدي در تفقه ديني را دارا باشد. بنابراین، فلسفه روش تحقیق عهدهدار چنين تعاملي در هماهنگي حوزههای تفقه ديني و حوزههای علوم تجريدي و تجربي نظام روشگان است. اگر روش علم اين قابليت را نداشته باشد كه مفروضات اساسي حوزه دين را بپذيرد و مانند روشهاي پوزيتيويستي عمل كند، هرگز امكان توليد علم ديني وجود نخواهد داشت؛ همچنان كه علم فلسفي الهي نيز به اين ترتيب توليد نخواهد شد؛ لذا به نظريۀ راهنمايي نيازمنديم تا زمينه اين كار را فراهم كند.»
#ساینتیزم
@Javaher_Alhayat
طبیبِ جان
👈این بنر رو برای مخاطبین ایتا تو گوشیتون بفرستید. اینکار چند دقیقه بیشتر وقتتون رو نمیگیره. واسطه سل
⚠️همانطور که قول داده بودیم، امشب دوتا نسخه داریم.
تا ساعتی دیگر بارگزاری خواهد شد😇