5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 روضه یک دقیقهای
🏴 سقای آب و ادب
🎙حجت الاسلام عالی
📙@KashkulJudy📙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بهترین زداینده های سموم از بدن
👤حکیم حسین خیراندیش
@KashkulJudy 🍏
سخنرانی حجت الاسلام ظهیری شب 9.mp3
37.84M
بارقه های عرفان و عشق در کربلا
حجت الاسلام ظهیری
@KashkulJudy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 اصلِ ماجرای کربلا
🚩 انسان موجودی است عزتمند...
مهمترین معلم عزت امام حسین هست...
#امام_زمان
#امام_حسین
#استاد_پناهیان
✅ @KashkulJudy
مقام محمود 7.mp3
11.93M
※ و أسئلهُ أن یُبَلّغنی المقامَ المَحمود لکم عندالله.
• آیا مقام محمود یا مقام پسندیده، انواع مختلفی دارد؟
• آیا برای ما تمیز دادن انواع این مقامات ممکن است؟
• چگونه بفهمیم این مقام خواهی ما، همان مقامی است که مورد تایید خداوند است؟
#استاد_شجاعی
#مقام_محمود ۷
✅ @KashkulJudy
10.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علت انتساب روز تاسوعا به قمر منیر بنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس (سلاماللهعلیه)
مرحوم استاد فاطمی نیا
@KashkulJudy
24.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔یا بوفاضل
نوحهای سوزناک
در رثای حضرتعباس علیهالسلام
با نوای ملاباسم کربلایی
با زیر نویس فارسی
@KashkulJudy
@KashkulJudy
🔹حکمة خیریّة فی کلمة عبّاسیّة
دانستی که خیر وزیر عقل است و مراد از خیر، عشق است. لذا نسبت عباس علیه السلام به مولای ما (امام حسین علیه السلام)، نسبت عشق است به عقل، پس او وزیر ایشان است.
🔸 بیان مطلب این گونه است که: عباس در کودکی موحد بود. آن هنگام که امیرالمومنین علیه السلام خواست به او سخن گفتن را بیاموزد به او فرمود: بگو یک. پس عباس گفت: یک. پس از آنکه به او دو را آموخت، فرمود: بگو دو. عباس پاسخ نداد و با اشاره فهماند که نمی خواهم با زبانی که وحدت بر آن جاری شده، غیر از وحدت چیزی بگویم. پس او در ابتدای عمر خود موحد بود و به عشقی که به توحید داشت از گفتن دو خودداری کرد.
🔹بنا بر این عباس به نسبت با مظهر اتم توحید، (یعنی حسین علیه السلام) موحدی عاشق بود. لذا نزد مولایش نمی نشست در حالی که اصحاب نزد امام می نشستند. بلکه ایشان را با عنوان برادری صدا نمی کرد و میگفت «یا سیدی و مولای»، مگر آن هنگامی که بر زمین افتاد. پس به خاطر شدت عشق به دیدار امام حسین به برادری حضرت را نداد داد تا عِرق اخوت به جنبش درآید و گفت: «یا اخاه، ادرک اخاک»: ای برادر، برادرت را دریاب. مقصود او دیدار امام بود در صورت ولایی او تا متناسب با این صورت و جلوه بیعت نماید. پس امام بر دو چشم عباس دست کشید. عباس جمال ولایی و حقیقی امام را دید. سپس امام فرمود: «آیا وصیتی داری؟» عباس از روی عشق گفت: «مرا به خیمه ها نبر، چرا که لشگر میبیند امیرشان به زمین افتاده و احساس ضعف می کنند». همچنین از روی حیا وصیت کرد که «تا زمانی که زنده ام مرا به خیمه ها نبر. از سکینه حیا می کنم چرا که به او وعده آب داده بودم». انا لله و انا الیه راجعون.
🔸 ای شیعیان محب! وصیت ابوالفضل به نبردن به سمت خیمه ها برای زمان حیاتش بود. پس چرا بعد از شهادت اش او را به خیمه ها نبرد و این گونه قبر او از خیام فاصله دارد؟ دلیل آن این است که پیکر او از شدت ظلم بر آن پاره پاره بود و نمی شد آن را حمل کرد. سلام الله علی روحه و جسده الشّریف و لعنة الله علی اعدائه.
🔺ترجمه رساله العقل و الجهالة، تالیف آیت الله العظمی میرزا محمدعلی شاه آبادی (قدس سرّه)
@KashkulJudy
✳️ گریهٔ عزمآفرین و حرکتدهنده
🔻 گریه بر امام حسین علیهالسلام، و همینطور گریه بر فراق امام زمان (عج) باید «عزمآفرین» و «حرکتدهنده» باشد، نه گریه از سر ناامیدی و عجز و ناتوانی. «منتظر ظهور» نباید ساکت و خموده فقط بر فراق امام زمان گریه کند، بلکه گریه باید در او ایجاد سوز و عطش و درنتیجه، ایجاد تحرک کند. چنین اشک و آهی است که مایهٔ تداوم نهضت امام حسین علیهالسلام و حیات نهضت عاشورا خواهد بود؛ همانگونه که امام سجاد و سایر ائمه علیهم السلام بعد از ایشان با گریه بر مظلومیت امام حسین علیهالسلام، نهضت عاشورا را زنده نگه داشتند.
🔺 احیای امر اهلبیت علیهمالسلام از طریق مجالس و ذکر مصیبت و گریه بر ایشان میسر است. به تعبیر امام خمینی(ره): گریه کردن بر شهید، زنده نگه داشتن نهضت است. این که در روایات هست که کسی که گریه کند یا بگریاند یا تباکی کند، برای این است که... این نهضت امام حسین علیهالسلام را دارد حفظ میکند.
📚 ادب عاشقی
#استادمحمدرضاعابدینی
#محرم
#امام_حسین
✅ @KashkulJudy