🕊✨🕊
🔰 به گناه کبیره خ.اِ، #مرض_تنهایی میگن !
👈 همین نشون میده که #تنهایی یکی از زمینههای اصلی این گناهه.
⛔️نوجوونی که تو اتاقش، منزل یا جاهای دیگه تنها میمونه [و کسی رو کنار خودش نمیبینه]، خیلی وقتا #وسوسه میشه.
تنهایی یعنی چی⁉️
یعنی بری جایی که نشه کسی یهویی بیاد داخل،
مثلا :
- در رو قفل کنی
- یا خونواده برن مهمونی و تو خونه تنها بمونی،
➖ تو اینجور جاها نوجوون کم کم لذتهایی رو تجربه میکنه که همین باعث ابتلای به خ.ا میشه.
📧 #کریم که ۱۶ سال داره :
[در سالهای نزدیک به بلوغ، بخاطر درسخواندن
برای امتحانات،درخانه تنها بودم و ازسر کنجکاوی
به خودارضایی پرداختم . سپس این عمل گریبان
گیرم شد ].
🔅 حالا باید چیکار کرد ⁉️
🔹 راهکار اصلی #فرار از تنهاییه! یه لحظه هم
نباید تنها موند.
🔹 یه راه دیگه اینه که هیچ وقت در رو نبندی،
در رو یکم باز بذاری! یا اینکه پرده ها رو کنار
بکشی تا امکان اینکه کسی ببینتت #باشه!
☢ حالا شاید بگی بعضی جاها نمیشه هیچ ترفندی بکار برد! مثلا حموم... اینو چیکار کنیم⁉️
💡خب! اینجور جاها فقط باید #پناه ببری بخدا و با پناهندگی کامل وارد این محیطها بشی. اما یه چیزی که هست باید تو #اولین_فرصت بیای بیرون!
#علل_خ.ا {فصل۱}
[ آرامش طوفانی ]
🕊 @lezaterahayi
13990516000303_test.pdf
2.15M
🔸عرض سلام خدمت لذترهایی های عزیز
🔹نسخه ویرایش شده و رایگان #کتاب #سه_دقیقه_در_قیامت به همراه نکات تازه مطرح شده توسط راوی عزیز این کتاب، به عنوان عیدانه منتشر گردید.
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞#معلمِعاشق / با نوای حاجمهدیرسولی
🏴 شهادت مظلومانه امام جعفر صادق علیه السلام را تسلیت عرض مینماییم.
کانال لذت رهایی 🏴
10.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎁 یک هدیه ویژه!
#حال_خوب
@LezateRahayi 🕊
#از امام سجاد (ع): وَ اَستَغفِرُکَ مِن کُلِّ لَذَّۀ بِغَیرِ لَذَّۀِ ذِکرِک (و از تو طلب مغفرت میکند بخاطر تمام لذت هایی به غیر از لذت ذکر تو )
این نکته مهمی است که هرچه گرایش به سوی لذات مادی و دنیوی بیشتر باشد محرومیت از توجه قلبی به درگاه خدا بیشتر خواهد بود و هر چه تعامل انسان با دنیا بیشتر باشد و بیشتر با دنیا سر و کله بزند ناگزیر گرایش او به دنیا هم بیشتر می شود این مفهوم از این حدیث امام علی علیه السلام برداشت می شود که :"المالُ مادَّۀُ اشَّهَوات" . خود وجود مال عاملی است که کِشنده شهوتها و وابستگیها و گرایشها به سوی خود است.
حال این سؤال مطرح می شود که چگونه از این اسارت ها رهایی یابیم ؟ آیا ترک دنیا کنیم یااین که ...
نه، ترک دنیا نه تنها وابستگی ها را از شما دور نمی مند بلکه شما را عقده ای می کند و غرور ها را به همراه می آورد . این حقیقت درست است که باید سعی شود از دنیا دوری کرد و فقط به قدر نیاز با آن تعامل دلشت ولی راهش قطع ناگهانی تعاملات دنیایی نیست . انسان زمانی می تواند به گونه ای عمقی وپایدار و بی خطر از اسارت های دنیایی رهایی یابد که دو عنصر را با هم داشته باشد :
1. بصیرت و معرفت
2. مجاهدت
منظور این است که انسان تدریجا روی دنیا و پستی و حقارت آن فکر کند و در مورد آخرت و عظمت آن به تأمل بنشیند و بعد که از ته دل به حقارت دنیا و عظمت آخرت پی برد کم کم دنیا را کنار بگذارد و به قدر نیاز کفایت کند .
*البته نکته ای را هم توجه می دهم که گاهی اوقات انسان ناخود آگاه در مصائب و مشکلات و حوادث و شکست ها قرار می گیرد و این ها عاملی می شوند تا از قید اسارت رها شده به سوی خدا باز گردد . این نوع رهایی که نا خود آگاه و اتفاقی است ، موقتی است و از عمق برخوردار نیست پس مسأله خود آگاه بودن هم مسأله مهمی است .
نکته قابل تأمل دیگر این که تعلقات همیشه مادی نیستند بلکه گاهی معنویند و باعث اسارت انسان می شوند . مثل این که انسان علم را ، معرفت را ، عبادت و زهد و عرفان را برای خود این ها بخواهد نه برای خدا .
@LezateRahayi
💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐
🌿💐
💐
#گناه
🌷 آیت الله جوادی آملی(حفظه الله):
✨«کسی که بداند گناه، روح انسان را تیره میکند هرچه زودتر برای رفع آن اقدام میکند؛ همانند سم خوردهای که بر خود لازم میداند فوراً استفراغ کند تا از مرگ رهایی یابد.
✨اگر در توبه شتاب نکرد، تاریکیهای گناه روی قلب او انباشته میشوند و اولین نتیجه این است که اندک اندک به گناه بی اعتنا میشود و در اصل گناه، سهل انگار میگردد و توبه را فراموش میکند. مرحله بعد این است که اصلا معصیت را خلاف نمیداند و کم کم اصل واقعیت را انکار میکند.
✨آن گاه هیچ نصیحت صاحب نفسی در قلب وارونه، اثر نمیکند، زیرا گناه آن را زیر و رو کرده است، چنان که قطرهای باران به درون کاسه وارونه نمیرود.»
@LezateRahayi 🕊