🔰مگر مردم چه می کنند؟ من احتیاجی به چتر ندارم
🔹محمدعلی انصاری کرمانی : هر گروهی که به ملاقات امام می آمدند امام با آنها ملاقات می کرد. اگرچه بنا بود ساعتها در هوای سرد و گرم بمانند. بارها امام حتی در حالیکه برف و باران می بارید به پشت بام می آمدند و به احساسات مردم پاسخ می گفتند. بعضی مواقع که برف می آمد و ما می خواستیم بالای سر ایشان چتر بگیریم، عصبانی می شدند و می فرمودند: «مگر مردم چه می کنند؟ من احتیاجی به چتر ندارم.»
📚سرگذشتهای ویژه از زندگی امام خمینی(ره) | ج ۲ ، ص ۷۴
#خاطرات_امام
✅ @EMAM_COM
#پاسخ_به_سوالات_و_شبهات
♨️ موضوع :
✨ احکام رویت هلال اول ماه
وپاسخ به سوالات وشبهات پیرامون آن
🌟استاد : حاج آقای #فلاح_زاده زیدعزه
🌑 امشب 6 خردادماه
🕰 ساعت 23
🌾🌻🌾🌻🌾🌻
💥 در گروه پشتیبان گام دوم منتظرتون هستیم👇
http://eitaa.com/joinchat/4173135889Cf3cd43a0d4
لینک گروه☝️
دوستانتون رو دعوت کنید👆
🌸☘🌸☘🌸
#پاسخ_به_سوالات
#نهضت_فراگیر_روشنگری
#گام_دوم_انقلاب
چرا از ۹۶ عبرت نمیگیریم؟
سید ابراهیم رئیسی در آستان قدس به مثابه یک کشور در حال فعالیت بود و او را از آستان جدا ساختند.
اکنون دوباره این زمزمه نامبارک آغاز شده.
بگذارید او در خانه خودش _قوه قضائیه_بماند.
🆔@Siyasat_nameh
نرم افزار Exel Contacts برای پشتیبان گیری از شماره های تلفن همراه شما طراحی شده است.
برای ذخیره شماره ها از گزینه Export و برای وارد سازی شماره ها در گوشی همراه از گزینه Import استفاده کنید.
#معرفی_نرم_افزار
🆔@MHSemati
🔻به مناسبت فاجعه تخریب جنة البقیع، هشتم شوال؛
🔸 وهابیون؛ خوارج معاصر
🔹وهابیون در هشتم شوال سال ۱۳۴۴ هجری قمری (۳۱ فروردین ۱۳۰۴ هـ. ش) پس از اشغال مکه، به سرکردگی عبدالعزیز بن سعود به مدینه منوره یورش آوردند و پس از محاصره و جنگ با مدافعان شهر، سرانجام آن را اشغال و مأمورین عثمانی را بیرون کردند و به تخریب قبرستان بقیع بهویژه قبور ائمه اطهار علیهمالسلام پرداختند.
🔹خوارج جریانی تاریخی و تمامشده نیست بلکه قابل تکرارند و همواره طرفداران این تفکر متحجرانه خطری جدی برای جامعه اسلامی و بهترین آلت دست دشمنان اسلام هستند.
♨️ادامه در لینک زیر:
🌐 rasanews.ir/002kAX
🆔 @rasanewsagency
...مبنای سیاست سرمایهداری بر این نیست که همهی انسانها بایستی مستغنی باشند و فقیر نباشد. آنها اگر فقیر را غنی میکنند، بهخاطر این است که فقیر باید برایشان کار کند؛ ولی فقیری که برای آنها کار نمیکند، میگویند بگذار بمیرد! چنانچه سرمایهداران و کمپانیها و تراستها نتوانستند آدم ولگرد و بیکار را به کار بگیرند - یعنی لازمش نداشتند - اگر به آنها بگویند آیا دلتان میخواهد به شما یک آمپول بدهیم بزنید و این افراد را از بین ببرید، میگویند بله، بدهید بزنیم! بنابراین، برای آنها مسأله این است؛ اما برای ما مسأله غیر از این است. ما میگوییم نه فقط انسانی که در این کشور هست - منتها نسبت به انسان این کشور، ما یک مسؤولیت فوریتر داریم - بلکه همهی مسلمین در عالم، به یک معنا عایلهی ما هستند. اگر از مسلمین هم فراغت پیدا کردیم، همهی گرسنگان دنیا - در صورتیکه محارب نباشند - عایلهی ما هستند؛ این مسأله، مسألهی اعتقادی است. کشورهای غربی و پیشرفتهی اقتصادی، نخواهند توانست بکلی فقر را برطرف کنند؛ اما جمهوری اسلامی در این جهت حرکت میکند و انشاءاللَّه به اینجا خواهد رسید. آمار بیسوادی بشدت پایین آمده است. آمار مشکلات طبقات پایین در مناطق گوناگون کشور، بشدت پایین آمده است؛ البته سطح زندگی بالا رفته و توقعات بیشتر شده است.
۷۰/۱۱/۳۰
🆔@siyasat_nameh
📺 سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب در سی و یکمین سالروز رحلت امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد
🔻حضرت آیتالله خامنهای، ۱۴ خردادماه بمناسبت سی و یکمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی رحمهالله، در یک سخنرانی زندهی تلویزیونی با ملت ایران سخن خواهند گفت.
📱بیانات رهبر انقلاب ساعت ۱۱ روز چهارشنبه، از سایت، اینستاگرام، توئیتر KHAMENEI.IR و شبکههای صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بصورت زنده پخش خواهد شد.
🔻مراسم سالگرد رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی که هرسال با سخنرانی حضرت آیتالله خامنهای در حرم مطهر امام خمینی(ره) برگزار میشد، با توجه به دستورالعملهای بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر عدم برگزاری تجمعات، امسال در حرم مطهر برگزار نمیشود.
💻 @khamenei_ir
💠شهیدصدر درباره امام خمینی چه گفت؟
🔻یادداشتی به مناسبت سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی(ره)
🔹آنچه از شهید صدر درباره امام خمینی(ره) معروف شده، جملهای است که از اولین روزهای پیروزی انقلاب از شاگردان شهیدصدر در ایران نقل شد و شهرت یافت: «ذوبوا فی الامام الخمینی کما ذاب هو فی الاسلام».
اما این همه آنچه شهیدصدر درباره امام خمینی گفته، نیست. در نامهها و نوشتههای شهید صدر تعابیر گوناگونی درباره انقلاب اسلامی ایران و بهطور ویژه امام خمینی(ره) وجود دارد که بیانگر مفاهیم ارزشمندی در تاریخ انقلاب اسلامی است.
🔸شهید صدر پس از ورود امام خمینی به ایران در ١۶ بهمن ١٣۵٧ پیام تبریکی به ایشان صادر کرده و در بخشی از آن چنین میگوید:
حضرت آیة الله العظمى الإمام المجاهد الخمینى دامظله
این نامه را به حضرتعالى در یکى از حساسترین لحظات تاریخ اسلام مىنویسم تا بدین وسیله اعتماد و مباهات بىنهایت خود را به پیروزىهاى بزرگ ملت مسلمان ایران اظهار کنم؛ پیروزىهاى پىدرپى و چشمگیرى که با رهبرى خردمندانه آن حضرت صورت گرفت و برنامه نجاتبخش اسلامى را بهجاى دو تمدن و ایدئولوژى متقابل شرق و غرب به بشریت عرضه داشت؛ پیروزى شکوهمندى که با همت بلند ملت مسلمان ایران به رهبرى حکیمانه آن حضرت تحقق پیدا کرد و این سرزمین اسلامى را از لوث شبح طاغوت زمان پاک کرد و شرافت و کرامت جریحهدارشدۀ ملت مسلمان ایران را از نو احیاء و زنده کرد… در این هنگام که با امید و دعاى فراوان از درگاه الهى چشمبهراه مراحل بعدى پیروزى این نهضت عظیم اسلامى هستیم، همۀ وجود و امکانات خود را در خدمت آن وجود بزرگ و نهضت مقدس اسلامى مىگذاریم و از خداوند متعال خواستاریم که بر عمر و عزت آن حضرت بیفزاید و آرزوهاى دیرینه و بزرگ ما را در سایۀ مرجعیت و رهبرى آن حضرت محقّق بفرماید، انشاءالله.
🔹شهید صدر در کتاب اسلام راهبر زندگی که آن را از اساس برای جمهوری اسلامی ایران نوشته، به تحلیلی جامع از نقش انقلاب ایران در تاریخ معاصر اسلام و نیز رهبری امام خمینی پرداخته است. افزونبراین در خاطرات و گفتههای شفاهی که از شهید صدر نقل شده است، تعابیر بسیار بلندی درباره انقلاب اسلامی ایران و امام خمینی نقل شده است. یکی از معروفترین این تعابیر که چند تن از شاگردان شهید صدر در مجالس مختلف از او شنیدهاند، این عبارت مشهور است: «اگر امام خمینی به من دستور دهد که به روستایی در ایران بروم و در آن فعالیت کنم، ذرهای درنگ نمیکنم».
🔸در پایان به یک عبارت از گفتوگوی شهید صدر با سید حسن شبّر بسنده میکنیم: «امام خمینی حفظهالله هیبت استعمار جهانی را درهم شکسته است و پس از انقلاب امام، دیگر کشورهایی که خود را ابرقدرت میدانستند، ابرقدرت نخواهند ماند. پس از این، ابرقدرت حکومتی است که اسلام بهپا خواهد کرد و ایران هستۀ اولیۀ این حکومت را شکل میدهد».
📌برای دیدن متن کامل یادداشت و بیانات شهید صدر درباره امام خمینی(ره) اینجا را کلیک کنید.
🆔 @shahidsadr
📚 #تازه_های_نشر
♦️«شرح صدر» به بازار کتاب آمد
🔹جامعترین زندگینامه استاد شهید آیتالله سید محمدباقر صدر با ترجمۀ اسماء خواجهزاده به زبان فارسی منتشر شد.
🔸«شرحصدر» ترجمه «شهید الاُمة و شاهدُها» اثر شیخ محمدرضا نعمانی است. او تنها کسی بود که در دوران حصر، در خانه شهیدصدر ماند و این فرصت استثنایی سبب شد روایتهایی ویژه را از یکی از مهمترین دورههای زندگانی آن شهید والامقام ثبت و ضبط کند.
🔹شیخ محمدرضا نعمانی وقتی در دوران حصر از شهیدصدر میخواهد که شرححال خود را بنویسد، شهید پاسخ میدهد: «خون من سرگذشت مرا شرح خواهد کرد. من جز خدمت به اسلام چیز دیگری نمیخواهم و امروز اسلام به خون من بیشتر از شرححالم نیاز دارد؛ اما تو که سالها با من زندگی کردی و در این ابتلائات حضور داشتی و در مراحل مختلف مبارزه بودی، اگر خدا خواست و زنده ماندی چیزهایی که دیدی و شنیدی را بنویس».
🔸این کتاب در هشت فصل و با استفاده از متن دهها نامه و پیام شهید آیتالله سید محمدباقر صدر، به شرح زندگی او پرداخته است.
📌 برای خرید آنلاین این کتاب با ٢٠ درصد تخفیف ویژه تا پایان خردادماه اینجا را کلیک کنید.
🆔 @shahidsadr
Rehlate Emam Khomeyni.mp3
847.1K
📢 صوت | اعلام خبر #رحلت_امام توسط آقای حیاتی
🏴 @EMAM_COM
13990314_39449_64k.mp3
27.75M
💢 امام یک انسان تحولخواه و تحولآفرین بود/ امام (ره) فقه را وارد عرصه نظام سازی کرد/ امام(ره)، یک فقیه نوگرا، یک روحانی نوگرا بود
✔️ صوت کامل سخنرانی تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی بمناسبت سیویکمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله)
📜 مهمترین و برگزیده سخنان معظم له بدین شرح است🔻
🔹 تحول خواهی و تحوّلانگیزی از برجستهترین خصوصیّات حضرت امام
🔹 تحول و انقلاب روحی و معنوی در افراد
🔹 تحول در خمودگی و تسلیم بودن ملّت و تبدیل به روحیهی مطالبهگری
🔹 تحول در نگاه مردم و ایجاد عزّت و اعتماد به نفْس ملّی
🔹 تحول در نگاه مردم به دین
🔹 تحول در نگاه به آینده و ایجاد تمدّن نوین اسلامی
🔹 تحول در مبانی معرفتیِ کاربردی و ورود فقه در عرصهی نظامسازی
🔹 تحول در نگاه به نسل جوان و اعتماد به آنها
🔹 تحول در نگاه به قدرتهای جهانی و ابرقدرتها و باور شکستپذیری آنها
🆔 https://eitaa.com/ijtihad
نظر سنجی اینستاگرامی:
مسئولیت ایجاد تحول فرهنگی و اجتماعی با کیست؟
https://instagram.com/stories/hadisemati/2323858093233256852?utm_source=ig_story_item_share&igshid=ixi2ha06msz8
توئیت دکتر مسعود معینی پور _مدیر شبکه ۴ سیما_ درباره مجلس جدید.
🆔@siyasat_nameh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دومین جلسه رسیدگی به اتهامات طبری
🔹طبری: دوستانی دارم که اگر بخواهم کل لواسان را به نام من می کنند!
🔸نماینده دادستان: آقای طبری محبوب دلهای متهمان اقتصادی بودند.
🆔@siyasat_nameh
یک متن زیبا و جذاب
*غذاتون سرد نشه*
در رستوران بودم که میز بغلی توجهام را جلب کرد. زن و مردی حدود ۴۰ ساله روبهروی هم نشسته بودن و مثل یک دختر و پسر جوان چیزهایی میگفتند و زیرزیرکی میخندیدند.
بدم آمد. با خودم گفتم چه معنی دارد؟ شما با این سنتان باید بچه دبیرستانی داشته باشید.
نه مثل بچه دبیرستانیها نامزدبازی و دختربازی کنید.
داشتم چپچپ نگاهشان میکردم که تلفن خانم زنگ خورد و به نفرِ پشت خط گفت: آره عزیزم. بچهها رو گذاشتیم خونه، خودمون اومدیم. واسهشون کتلت گذاشتم توو یخچال.
خوشم آمد. ذوق کردم. گفتم چه پدر و مادر باحالی. چه عشقِ زندهای که بعد از این همه سال مثل روز اول همدیگر را دوست دارند. چقدر خوب است که زن و شوهرها گاهی اوقات یک گردش دوتایی بروند. چقدر رویایی. قطعاً اگر روزی پدر شدم همین کار را میکنم.
داشتم با لبخند و ذوق نگاهشان میکردم که ناگهان مرد به زن گفت: پاشو بریم تا شوهرت نفهمیده اومدی بیرون.
اَی تُف. حالم به هم خورد. زنیکه تو شوهر داری آنوقت با مرد غریبه آمدی ددر دودور؟
ما خیرِ سرمان مسلمانیم. اسلامتان کجا رفته؟ زن و مردِ نامحرم با هم چه غلطی میکنند؟ بیشرفها.
داشتم چپچپ نگاهشان میکردم که مرد بلند شد رفت به سمت صندوق تا پول غذا را حساب کند. زن هم دنبالش رفت و بلند گفت: داداش داداش بذار من حساب کنم. اون دفعه پیش مامان اینا تو حساب کردی.
آخییی. آبجی و داداش بودن. الهی الهی. چه قشنگ. چه قدر خوبه خواهر و برادر اینقدر به هم نزدیک باشند.
داشتم با ذوق و شوق نگاهشان میکردم و لبخند میزدم که آمدند از کنارم رد شدند و در همان حال مرد با لبخندی شیطنتآمیز گفت: از کی تا حالا من شدم داداشت؟ زن هم نیشخندی زد و گفت: اینجوری گفتم که مردم فکر کنن خواهر و برادریم.
تو روحتان. از همان اول هم میدانستم یک ریگی به کفشتان هست. زنیکه و مردیکه عوضیِ آشغالِ بیحیا.
داشتم چپچپ نگاهشان میکردم که خواستند خداحافظی کنند. زن به مرد گفت: به مامان سلام برسون. مرد هم گفت: باشه دخترم. تو هم به نوههای گلم...
وای خدا. پدر و دختر بودند. پس چرا مرد اینقدر جوان به نظر میرسید؟ خب با داشتن چنین خانواده دوستداشتنی باید هم جوان بماند. هرجا هستند سلامت باشند.
اینجا بود كه فهميدم قضاوت کردن چقدر بده،چه خوب می بود ذهنم درگیر نمیکردم تا احتیاج به قضاوت نداشتم،در ظاهر که کار خلافی نکرده بودند تا وظیفه شرعیم امر بمعروف و نهی از منکر باشه،چقدر خوب بود تا دین را قشنگ میشناختم تا بجای ثواب گناه نمیکردم،
غذای خودمم سرد شد.
با یاری خداوند متعال و همت خیرین محترم،دومین قربانی در روز سه شنبه ۶ خرداد ۹۹_به نیت سلامتی و تعجیل در فرج حضرت حجت ارواحنافداه انجام شد.
ان شاءالله در پایان ماه شوال نیز قربانی خواهیم داشت.
خداوند به فضل و کرمش از همه بانیان خیر قبول فرماید.
شماره کارت برای شرکت در #قربانی_مشارکتی:
8433_6099_7210_5041 / محمد هادی سمتی / بانک قرض الحسنه رسالت
لطفا مبلغ واریزی را از طریق پیامک یا ایتا اعلام کنید.
🆔@MHSemati
#یادداشت
✍ قرارگاهِ تحول
....رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در مراسم بیعتِ ائمه جمعه با ایشان _12 تیرماه 1368_ چند نکته را خطاب به صاحبان تریبونِ جمعه بیان کردهاند که بهطور فهرستوار در اینجا میآورم _ متن کامل را از طریق این آدرس مطالعه کنید_
1- برادران عزیز و آقایان محترم، شما زمام اندیشه و ایمان و روحیه دینی مردم را به میزان زیادی در دست دارید.
#پرونده_نماز_جمعه
#تحول_خواهی
#تحول_آفرینی
متن کامل یادداشت را از اینجا بخوانید:
https://eitaa.com/MHSemati/1404
✍ قرارگاهِ تحول
مسئولیت ایجاد تحول فرهنگی و اجتماعی با کیست؟
این سؤالی بود که در صفحه شخصی _اینستاگرام_ طرح کردم و در حقیقت نوعی نظرسنجی هم محسوب میشد.
از بین چهار گزینه موجود، بیشترین رأی مربوط به امامان جمعه بود.
البته قبلاً باید این نکته را تذکر بدهم که باید سؤال بهگونهای دیگر طرح میشد و پرسیده میشد که مسئولیت اصلی ایجاد تحول با چه کسی است؟ چون درواقع تمامی کسانی که در آن نظرسنجی نامشان بیانشده بود_مدیران فرهنگی، طلبه و دانشجو، معلمان و اساتید در مدرسه و دانشگاه_ سهمی در ایجاد تحول دارند ولی مسئولیت اصلی به عهده امامان جمعه است.
چرا امامان جمعه؟
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در مراسم بیعتِ ائمه جمعه با ایشان _12 تیرماه 1368_ چند نکته را خطاب به صاحبان تریبونِ جمعه بیان کردهاند که بهطور فهرستوار در اینجا میآورم _ متن کامل را از طریق این آدرس مطالعه کنید_
1- برادران عزیز و آقایان محترم، شما زمام اندیشه و ایمان و روحیه دینی مردم را به میزان زیادی در دست دارید.
2- من در مسئولیت خودم، مسئولان گوناگون کشوری و عامه مردم در کار خودشان و بهخصوص شما آقایان محترم در مسئولیت و وظیفه خطیری که بر دوشتان گذاشتهشده و بسیار مهم و تعیینکننده است، نباید غافل شویم که دشمن از طرق مختلف ممکن است وارد شود و ضربه بزند.
3- ایمان و روحیه را چه کسی برای مردم حفظ میکند؟ به نظر من یکی از مهمترین عوامل حفظ ایمان و روحیه مردم همین نمازهای جمعه و خطبههای جمعه و حضور معنوی مردم درصحنه نماز جمعه است و اینکه یک نفر انسان امین با زبان صادقی که مردم او را قبول دارند هر جمعه از اوضاع کشور برای مردم میگوید و آنها را نصیحت و جهتگیریشان را تصحیح میکند.
4- به اعتقاد من این مهم یکی از پایههای اساسی حفظ نظام اجتماعی ماست... هم ائمه عدل و هم خلفای جور... از نماز جمعه برای تحکیم پایههای حکومت استفاده میکردند.
5- در حال حاضر دستگاه حقی بر مبنای امامت و ولایت حق به وجود آمده است... و این تریبون قوام معنوی و حصار ایمانی جامعه را حفظ خواهد کرد.
6- برخورد پدرانه در شهرها و مراکز نماز جمعه واقعاً مهم است... اگر امامجمعه به زبان بگوید که من بهجایی وابسته نیستم و جناحی را تقویت نمیکنم... اما درواقع اینگونه نباشد مردم متوجه این دو موضع میشوند.
7- امامان جمعه باید مردمی و سادهزیست باشند.
علاوه بر این مطالب، در دیدارهای بعدی نیز نکات نو به نو و دقیقی خطاب به ائمه جمعه بیانشده که درواقع حکم حکومتی محسوب میشود و تنها توصیه و اندرز نیست.
آیا با این حجم از دستورالعملها و وظایف سنگین میتوان مسئولیت اصلی تحولخواهی و تحولآفرینی را از امامجمعه سلب کرد؟
شاید دلیل عمده اینکه کسانی امامان جمعه را در ایجاد تحول دارای نقش محوری نمیدانند، ضعف عملکرد و بینش صاحبان تریبونِ جمعه به جایگاه خودشان باشد.
برخی از خطبای جمعه به این منصب حکومتی در اندازه ایراد خطبه اهمیت میدهند و بهاصطلاح امام خطبه هستند، یعنی در طول هفته چندان کنش گری نمیکنند و نقش راهبردی و امامت حوزه استحفاظی خود را جدی تلقی نمیکنند. به عبارتی امامجمعه باید امام تمام هفته باشد. بماند که عدهای از این افراد اساساً دچار سیاست زدگی شدهاند و فراموش کردهاند که اعتبار و هیمنه ای که دارند درگرو تبعیت از فرمان ولیفقیه است و قرار نبوده و نیست که از این جایگاه برای حفظ منافع شخصی خود بهره ببرند.
امامان جمعه آنقدر ظرفیت عظیم و بیمثالی دارند که رهبر انقلاب آنها را فرمانده قرارگاه فرهنگی مینامد. آیتالله خامنهای در دیدار ائمه جمعه_14 دیماه 1394_ آنها را با عنوان کارگزاران معنوی و فرهنگی انقلاب مورد خطاب قرار میدهند و نماز جمعه را قرارگاه مینامند و بر این اعتقاد هستند که هدف عمده در این قرارگاه تبیین حقایق برای مردم و هدایتگری است.
افزون بر آنچه گفته شد، این نکته هم باید گفته شود که امامجمعه رئیس شورای فرهنگ عمومی شهر است و ریاست ستاد احیاء امربهمعروف و نهی از منکر را هم به عهده دارد و این دو مسئولیت نیز در خلال فرماندهی قرارگاه فرهنگی سبب میشود که امامجمعه بهعنوان مسئول اصلی ایجاد تحول اجتماعی و فرهنگی محسوب شود. مسئولیتی که دایره تأثیرگذاریاش باید هدایت و جهتدهی به مدیران فرهنگی، طلاب و دانشجویان و معلمان و اساتید را در برگیرد و بیراه نیست اگر بگوییم که امامجمعه تراز انقلاب اسلامی میتواند در تشکیل دولت و مجلس انقلابی و متدین و باورمند به آرمانهای انقلاب اثری برجسته داشته باشد. شرطش آن است که صاحبان این تریبون فراموش نکنند که بهحکم ولیفقیه فرمانده قرارگاه هستند. قرارگاه فرهنگ و قرارگاه تحول.
محمد هادی سمتی
جمعه ۲۳ خرداد ۱۳۹۹
#پرونده_نماز_جمعه
#تحول_خواهی
🆔@MHSemati
به پویش
#خرید_فقط_از_طریق_پرداخت_ایتا
بپیوندید👏👏👏
فقط از کانالی خرید میکنم که با پرداخت ایتا فروش داشته باشد💪💪💪
استفاده از پرداخت ایتا برای رشد ایتا لازمه♨️
راهنمای پرداخت ایتا
https://eitaa.com/Pardakht
حامیان ایتا پرداختو فعال کنید👇👇👇
https://pay.eitaa.com
#یادداشت
✍ نقطه سر خط
احمد امیرآبادی فراهانی_نماینده مردم قم_گفته است:
🔸فکر میکنم در انتخابات ۱۴۰۰ اگر آقای رئیسی بیاید همه مشکلات حل می شود.
این اظهار نظر دو اشکال جدی دارد:
۱_ یعنی نماینده مجلس هم هنوز نمی تواند یا نمی خواهد متوجه باشد که مملکت در ریاست جمهور خلاصه نمی شود.
بزرگترین اشتباه سیاسی واداشتن سید ابراهیم رئیسی به نامزدی در انتخابات ۱۴۰۰ است.
۲_ ادعای حل همه مشکلات کاملا نادرست و غیر منطقی است. هرکسی این حرف را بگوید شاید بر او ملالی نباشد،اما از وکیل ملت این سخن شایسته نیست.
پی نوشت: ظرفیت قوه قضائیه را نادیده نگیرید و بگذارید رئیس قوه قضائیه با همین فرمان در جایی که به آن تعلق دارد کارها را پیش ببرد.
_____________________
با ما همراه باشید.
سیاست نامه،دریچه ای به اندیشه سیاسی اسلام
🆔@siyasat_nameh
📣 اطلاعیه مهم
کاربران گرامی
🔹 چنانچه مستحضرید پیام رسان ایتا از ابتدای فعالیت، سیاست خود را مبتنی بر تکنولوژی نوین ذخیره سازی ابری، حفظ دائمی دادهها و پرهیز از ایجاد محدودیت برای مجموع حجم مورد استفاده کاربران بنیان نهاده و تا به امروز با همین سیاست پیش رفته است
🔸 ولی واقعیت این است که وضعیت کنونی اقتصادی و گسترش روزافزون هزینههای توسعه و نگهداری سخت افزار در کنار محقق نشدن حمایتهای مورد انتظار، این شرکت را ناگزیر میسازد سیاست خود در زمینه نگهداری دادهها را تغییر داده و به تدریج ساختار و طراحی جدیدی برای استمرار خدمت رسانی در پیش گیرد
🔹 لذا ضمن پوزش بابت این موضوع، از کاربران عزیز تقاضا میشود از ایتا به عنوان محل ذخیره سازی دائمی فایلهای مورد نیازشان استفاده نکنند
جزئیات طرح جدید در آینده از طریق کانال اطلاع رسانی رسمی به استحضار کاربران ارجمند خواهد رسید
•┈••✾••┈•
🔰کانال رسمی اطلاعرسانی ایتا:
https://eitaa.com/eitaa