23.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ هم چون خیلی پخش شده و متأسفانه خیلی تأثیر داشته روی تحریف حقیقت و گمراه ساختن مردم مجبورم پاسخ بدهم.
اشکالش اینه که:
اولاً بعد حمله ایران دیگه اسرائیلی نخواهد بود که بخواد مظلوم بازی در بیاره و کمک جلب کنه. هیچ کس از تب به مرگ پناه نمی بره.
ثانیاً چطور حمله یمن طبق این تحلیل باعث مظلومیت و مظلوم بازی اسرائیل نشد و هیچ کس یمن رو محکوم نکرد. ایرانم مثل یمن.
ثالثاً تو این روایت هزینه ۳۳ هزار شهید که هر روز داره بیشتر میشه نادیده گرفته شده. یعنی فقهی نیست.
انظر کیف ضربوا لک الامثال فضلّوا فلا یستطیعون سبیلاً...
هدایت شده از مطالعات تطبیقی قرآن و حدیث
17.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #مصاحبه_اختصاصی | مطالعات صهیونیست شناسی ناظر به ماموریت هر وزارتخانه باید راه بیافتد!
🔸 مطالعه کردن در مورد نقشه های صهیونیستها نباید به یک موسسه خاص یا یک مرکز مطالعاتی، محدود شود. هر بخشی از دستگاه های نظام باید در این زمینه مسئولانه ورود کنند.
▫️تحلیل و بررسی آیات ۸۲ سوره مائده
👤 حجت الاسلام محمد سعادتمند
📺 #ببینید
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
@mTatbiqy
یکی از علتهای اینکه تقریباً اکثر جریان انقلابی با قوت و حرارت به توجیه و دفاع از تعلل فعلی مشغولاند این است که تصور میکنند این وضعیت تصمیم و تدبیر رهبر انقلاب است و ایشان کاملاً کنترل صحنه را به دست دارند. لذا با انگیزه «جهاد تبیین» همه توانشان در جهت توجیه این وضع به کار میافتد. البته علل دیگری هم هست.
اما باید گفت این یک تصور اشتباه و غیرواقعی است و این تعلل تشخیص و تصمیم و تدبیر رهبر انقلاب نیست و اساساً این امری نیست که رهبری درباره آن تصمیم بگیرد. چراکه اولاً کوچکترین شاهد و سند و مدرک و دلیلی برای آن وجود ندارد. ثانیاً شواهد متعدی بر خلاف آن وجود دارد که نشان میدهد تصمیم و تشخیص و نظر رهبر انقلاب نیست و ایشان مثل همیشه نه فهمیده میشوند و نه اطاعت.
پیشتر این شواهد را ارائه کردم اما دوباره تکرار میکنم:
اول از همه «عمومات»
یعنی سیره عمومی و همیشگی رهبر انقلاب عدم دخالت در جزئیات امور و وظایف دستگاهها و مسئولان است:
هدایت شده از محیالدین🌼سلطانیفر
من هم بارها قبلاً گفتهام که رهبری نمیتواند در تصمیمگیریهای موردیِ دستگاههای گوناگون دولتی مدام وارد بشود و مدام بگوید این باشد، این نباشد؛ این نمیشود. نه قانون این اجازه را میدهد، نه منطق این اجازه را میدهد. دستگاهها مسئولینی دارند؛ اگرچنانچه یک مسئولی در یک موردی اشتباهی دارد، [کار] غلطی انجام میدهد، خب وظیفهی مجلس است و باید مجلس استیضاح کند؛ یا اگرچنانچه کار، کار غلطی است، در دولت بایستی مورد مداقّه قرار بگیرد؛ رئیس جمهور بایستی مانع بشود و جلویش را بگیرد. اینجور نیست که حالا اینهمه دستگاههای اجرائی هستند و هر کدام هم دارند یک تصمیمی میگیرند -تصمیمهای گوناگون- رهبری نگاه کند ببیند کدام درست است، کدام غلط است و بگوید آقا، این درست است، آن غلط است؛ اینجوری نمیشود. این، هم خلاف قانون است، هم ناممکن است، هم نامعقول است؛ معقول نیست. وظیفهی رهبری آنجایی است که احساس کند یک حرکتی دارد انجام میگیرد که این حرکت، مسیر نظام را دارد منحرف میکند. اینجا وظیفهی رهبری است که بیاید در میدان و به هر شکلی که ممکن است بِایستد و نگذارد.
رهبر انقلاب
۱۳۹۵/۰۴/۱۲
هدایت شده از محیالدین🌼سلطانیفر
بعضیها دوست میدارند همین طور بگویند؛ فلان تصمیمها بدون نظر رهبری گرفته نمیشود. نه، اینطور نیست. مسئولین در بخشهای مختلف، مسئولیتهای مشخصی دارند. در بخش اقتصادی، در بخش سیاسی، در بخش دیپلماسی، نمایندگان مجلس در بخشهای خودشان، مسئولان قوهی قضائیه در بخش خودشان، مسئولیتهای مشخصی دارند. در همهی اینها رهبری نه میتواند دخالت کند، نه حق دارد دخالت کند، نه قادر است دخالت کند؛ اصلاً امکان ندارد. خیلی از تصمیمهای اقتصادی ممکن است گرفته شود، رهبری قبول هم نداشته باشد، اما دخالت نمیکند؛ مسئولینی دارد، مسئولینش باید عمل کنند. بله، آنجائی که اتخاذ یک سیاستی منتهی خواهد شد به کج شدن راه انقلاب، رهبری مسئولیت پیدا میکند. در تصمیم و عملِ رهبری باید عقلانیت در خدمت اصول قرار بگیرد، واقعبینی در خدمت آرمانگرائیها قرار بگیرد.
رهبر انقلاب
۱۳۹۰/۰۷/۲۴
هدایت شده از محیالدین🌼سلطانیفر
بندهی حقیر هم طبق اصول بنا ندارم در کارها و تصمیمهای دولت وارد شوم. خب، مسئولیتها در قانون اساسی مشخص است؛ هر کس مسئولیتی دارد؛ مگر آنجائی که احساس کنم یک مصلحتی دارد تفویت میشود.
رهبر انقلاب
۱۳۹۰/۰۲/۰۳
نکته اینکه این مسأله شامل مسائل نظامی هم میشود. امور نظامی که رهبری در آن مسئولیت مستقیم و مقام فرماندهی کل قوا را دارند:
هدایت شده از محیالدین🌼سلطانیفر
دأب بنده ورود در مسائل اجرائی نیست، تأکید بر اجرا است... حتّی در زمینههای نظامی ــ که بنده مسئولیّت مستقیم دارم ــ من ورود نمیکنم؛ من اصرار میکنم، راه را نشان میدهم، دنبالگیری میکنم، پیگیری میکنم، سؤال میکنم.
رهبر انقلاب
۱۴۰۱/۱۱/۱۰
ثانیاً: عین الاسد
جهت اطلاع کسانی که به اشتباه تصور میکنند امور نظامی و جنگی حسابش فرق میکند و کاملاً تحت کنترل رهبری است:
حمله مستقیم به آمریکا و عین الاسد در ماجرای شهادت حاج قاسم هم تصمیم رهبر انقلاب نبود. به گفته عراقچی معاون وزیر خارجه وقت و شمخانی دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی، ابتدا در همان روز شهادت، شورای عالی امنیت ملی تصمیم میگیرد که در پاسخ عجله نکنند و چند روزی صبر کنند، سپس بعد از چند روز تصمیم گرفته میشود عین الاسد را بزنند.
این امور داخل در مسئولیت دستگاههای مربوطه و مسئولان مربوطه است و رهبری در آن دخالت نمیکند. البته مصوبات شورای عالی امنیت ملی طبق قانون اساسی در نهایت باید به تنفیذ رهبری برسد، اما رهبری در تصمیم گیری دخالت نمیکند.
ثالثاً: شورای نگهبان
تایید صلاحیت های انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را یادتان هست؟ رهبر گفتند من با رد صلاحیت علی لاریجانی موافق نیستم و حالا شورای نگهبان اصلاح کند. پشت بلندگو از شورای نگهبان خواستند که لاریجانی را تأیید کنند. ولی در کمال تعجب شورای نگهبان اصلاح نکرد و بر نظر خودش پافشاری کرد. یعنی چی؟ یعنی رابطه رهبر حتی با مجموعه هایی مثل شورای نگهبان که مستقیماً منصوب و تحت نظرش هستند هم حسب الامری نیست و آنها هم استقلال خودشان را دارند و در آنجا هم آقا مثل همیشه «در جزئیات کار دستگاهها دخالت نمیکند» و نهایتاً فقط نظرشان را «اعلام» میکنند اما «اعمال» نمیکنند و این سیره مدیریتی ایشان است.
رابعاً: پیامهایی که در پی حوادث مختلف دادند و فرامین ایشان صریح، آشکار، قاطع و غیرقابل توجیه و تأویل است. از «انتقام سخت» حاج قاسم در چند سال قبل بگیرید تا «تنبیه خواهند شد» امروز. در پیامی که پس حادثه تروریستی کرمان دادند فرمودند «از هم اکنون» آماج قطعی «سرکوب و مجازات عادلانه» خواهند بود که این تعبیر به هیچ وجه با آنچه تاکنون بوده تطبیق ندارد. ضربات غیر مستقیم و نیابتی و همه اقداماتی که تاکنون در منطقه انجام شده هیچکدام مصداق سرکوب و مجازات عادلانه نیست و از همه مهمتر اینکه چیز جدیدی نیست که بخواهد از «هم اکنون» آغاز شود. چیزی که هم اکنون آغازش باشد باید لاجرم سطح متفاوتی از اقدام باشد. قید «هم اکنون» راه را بر هر توجیه و تحریفی میبندد.